ukica Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 1 hour ago, kronik said: Ne znam kako je drugima ali meni Mitas izdrzi vise kilometara nego konkurenti: Conti SA 2 i 3 nisu prolazili preko 3tkm - prije ispod 2,8tkm Bridgestone S20, S20Evo, S21 oko 2,7tkm Pirelli Corsa Rosso III - 3,1tkm M7RR - 4,5-5tkm Mitas 4,2tkm! Po meni guma drzi minimalno jednako dobro a kosta 100,-€ po setu manje. Ove sezone sam vec namontirao 4 zadnju i 3 prednju ... Ja ti vjerujem da mitas izdrzi 4.5k km, ali ne vjerujem da conti sa 2/3 izdrzi samo 2.8-3k km! Conti moze izdrzat isto nego mitas.. pa mozda i malo vise Maus popravi me ce se motim
Snečer Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 pred 46 minutami, ukica pravi: Ja ti vjerujem da mitas izdrzi 4.5k km, ali ne vjerujem da conti sa 2/3 izdrzi samo 2.8-3k km! Conti moze izdrzat isto nego mitas.. pa mozda i malo vise Maus popravi me ce se motim saj te razume sam se pa ne potrudi niti z eno besedo Joker in ukica 1 1
Borutt Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 pred eno uro, Snecer pravi: na tečaj v Postojni se prijavi In potem se vsi čudijo, zakaj je takšna gužva ukica 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 12 urami, ukica pravi: Ja ti vjerujem da mitas izdrzi 4.5k km, ali ne vjerujem da conti sa 2/3 izdrzi samo 2.8-3k km! Conti moze izdrzat isto nego mitas.. pa mozda i malo vise Maus popravi me ce se motim če ubije boke, potem ne zdrži, prav tako če vozi nižji tlak
ukica Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 (popravljeno) 5 minutes ago, DAMI34 said: če ubije boke, potem ne zdrži, prav tako če vozi nižji tlak Pa zakaj bi na cesti nizal tlak?? Sploh ce guma ni temu namenjena.. sori ne stekam tega.. Pa ne mi sedaj da pri 20 stopinjah jo vozs na 2.5 bara pri 30 pa na 2 barih.. po cesti.. c’mon.. Pa mitas in SA sta recimo dokaj podobni.. samo conti je velik mn obcutljiva na zalivke in crte.. sploh prva, kar men ni usec Popravljeno Julij 31, 2018. Popravil ukica
kronik Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 13 urami, Snecer pravi: na tečaj v Postojni se prijavi I šta ću tamo naučiti? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 Pravkar, ukica pravi: Pa zakaj bi na cesti nizal tlak?? Sploh ce guma ni temu namenjena.. sori ne stekam tega.. Pa ne mi sedaj da pri 20 stopinjah jo vozs na 2.5 bara pri 30 pa na 2 barih.. po cesti.. c’mon.. oh, kar precej folka raje vozi nižji tlak, in to precej nižji od nekih normativov (cca 0,2 gor al dol) Zakaj, vprašaj njih. Pravkar, kronik pravi: I šta ću tamo naučiti? ništa sine, ama baš niša osim, da je pasulj fenomenalan Daj povej, kak tlak voziš na Conti? Bostjan L 1
kronik Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 13 urami, ukica pravi: Ja ti vjerujem da mitas izdrzi 4.5k km, ali ne vjerujem da conti sa 2/3 izdrzi samo 2.8-3k km! Conti moze izdrzat isto nego mitas.. pa mozda i malo vise Maus popravi me ce se motim Nemam fotke tu na mobitelu. Ali Conti SPORT Attack niti 2 niti 3 nisu prebacili 3tkm. ROAD Attack 3 je bio na 3,5tkm. Govorim o zadnjim gumama!! pred 1 minuto, DAMI34 pravi: oh, kar precej folka raje vozi nižji tlak, in to precej nižji od nekih normativov (cca 0,2 gor al dol) Zakaj, vprašaj njih. ništa sine, ama baš niša osim, da je pasulj fenomenalan Daj povej, kak tlak voziš na Conti? 2,5 - 2,9 ljetna verzija 2,3 - 2,5/2,6 rano proljetna kasno jesenska varijanta Zivnorc in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 2 minutami, kronik pravi: Nemam fotke tu na mobitelu. Ali Conti SPORT Attack niti 2 niti 3 nisu prebacili 3tkm. ROAD Attack 3 je bio na 3,5tkm. Govorim o zadnjim gumama!! 2,5 - 2,9 ljetna verzija 2,3 - 2,5/2,6 rano proljetna kasno jesenska varijanta govoriš o verziji 1 road in sport attack? Zanimivo, tlaki so povsem normalni.
maus Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 13 urami, ukica pravi: Ja ti vjerujem da mitas izdrzi 4.5k km, ali ne vjerujem da conti sa 2/3 izdrzi samo 2.8-3k km! Conti moze izdrzat isto nego mitas.. pa mozda i malo vise Maus popravi me ce se motim ne poznam razlike, ker Mitas nisem vozil in je v kratkem tudi ne bom... verjetno ne znam vozit in mi Conti SA 3 zdrži, zadnja 7-8000, sprednja pa cca 14000 s tlakom 2,4; 2,8 če bi pa znau vozit, pol bi jo pa zradiru verjetno v 2000 km .. tko k sm Pirelli Supercorso SP uniču v 3000 .. sprednjo in zadnjo, seveda ker se ne znam vozit,če bi se znau, bi jo v 1000 ubou jebiga .. kdor zna zna in hitr ubije gume .. za to pa rabiš met verjetno kakšno diplomo ali pa vsaj dobro predznanje ukica, Igi Pop, Joker in 2 others 4 1
kronik Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: govoriš o verziji 1 road in sport attack? Zanimivo, tlaki so povsem normalni. Conti SA 1 nikada nisam vozio. Samo 2 i 3 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 sicer pa fantje, jebite se, tule poveličujemo in se klanjamo Mitasu....SAVI se lepše sliši Zok, Zivnorc, Igi Pop in 1 other 2 1 1
Zok Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 (popravljeno) Toliko o tlaku - desetinka gor, desetinka dol... pi es: nic nisem pumpal, samo zmerno dinamicno sem se peljal h kolegu po medvedka, katerega je hcerka pozabila ko sva bila na obisku - senzorji so (zaenkrat se) eksterni, zato ne zaznavajo temperature zraka v pnevmatiki... Popravljeno Julij 31, 2018. Popravil Zok Zivnorc, Bostjan L, ukica in 1 other 2 2
ukica Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 11 minutes ago, Zok said: Toliko o tlaku - desetinka gor, desetinka dol... pi es: nic nisem pumpal, samo zmerno dinamicno sem se peljal h kolegu po medvedka, katerega je hcerka pozabila ko sva bila na obisku - senzorji so (zaenkrat se) eksterni, zato ne zaznavajo temperature zraka v pnevmatiki... Kje si pa nabavil tole zadevo?
Zok Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 Najceneje sem jo nasel na Aliexpressu. - KLJIK Trenutno je ravno v akciji - minus 29%, ce kupis z mobilno aplikacijo pa -30% (mobile only deal - shranis na wish listo, na mobilcu pa pogledas na my favuorites ce je cena kaj drugacna). Do 7. 8. imajo se moznost store promotion kupona - "Spend € 34,67 to get € 1,74 off. (includes shipping costs)", tako da na koncu ti bom prav konkretno faus, ce jo kupis. Ce si mislil infrardeci merilnik temperature, pa ne bi vedel - ga je oce nekje kupil. Imas pa enake na ebayu po 10 eur.
IZTOK Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 1 uro, maus pravi: ne poznam razlike, ker Mitas nisem vozil in je v kratkem tudi ne bom... verjetno ne znam vozit in mi Conti SA 3 zdrži, zadnja 7-8000, sprednja pa cca 14000 s tlakom 2,4; 2,8 če bi pa znau vozit, pol bi jo pa zradiru verjetno v 2000 km .. tko k sm Pirelli Supercorso SP uniču v 3000 .. sprednjo in zadnjo, seveda ker se ne znam vozit,če bi se znau, bi jo v 1000 ubou jebiga .. kdor zna zna in hitr ubije gume .. za to pa rabiš met verjetno kakšno diplomo ali pa vsaj dobro predznanje Ampak tj si prej izjema kot pravilo. 8000 km na zadnji je ogromno za tak motor. 14000 na prednji pa mi sploh ni jasno. A nas farbas a Sicer je ze preko petnajst let ko sem zakjucil z SS motorji ampak zadnja mi preko 4000 ni vzdrzala, prednga pa jurja vec. Menjal sem vedno obe hkrati. Na sedanji Yamahi Super Tenere, ko te sploh ne mika, da bi jo gonil, pa se z 112 konji glih ne daje nekih preseznikov mi Pirelli Scorpio Trail 2 z dual compound vzdrzi zadaj 8700 in prednja morda za jurja vec. Isto obe menjam hkrati. Tako da, ne verjamem sploh ...
Zivnorc Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 ...fino bi se bilo držati teh priporočljivih tlakov. (ne vem zakaj so podatki v tujem jeziku, če je guma slovenska.. ) DAMI34 1
maus Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 24 minutami, IZTOK pravi: Ampak tj si prej izjema kot pravilo. 8000 km na zadnji je ogromno za tak motor. 14000 na prednji pa mi sploh ni jasno. A nas farbas a nubenga ne farbam .. sj sm napisu, če bi znau vozt, bi jo prej ubou Nearrain in bikez 2
bikez Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 1 uro, maus pravi: nubenga ne farbam .. sj sm napisu, če bi znau vozt, bi jo prej ubou Prelahek si, k Dani v motoGP maus, Joker, Wakasaki in 3 others 6
IZTOK Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 2 urami, maus pravi: nubenga ne farbam .. sj sm napisu, če bi znau vozt, bi jo prej ubou Aha, stekam. Ce ubijes Mitas EF 07 FIM Enduro gumo po 700 km, a si potem dober
maus Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 7 minutami, IZTOK pravi: Aha, stekam. Ce ubijes Mitas EF 07 FIM Enduro gumo po 700 km, a si potem dober očitno je tako .... ker ne razumem, da ubijejo bilo katero gumo po cesti v 3000 km ... verjetn morš znat to počet .. jaz tega ne znam pred 44 minutami, bikez pravi: Prelahek si, k Dani v motoGP a nj dam kamne u žepe bikez in IF7 1 1
Snečer Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 @maus ti pa tolko pišeš v tej temi Mitas, da boš počasi že moral namontirati... maus in DAMI34 2
Kremenčkovi Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 Maus, ti veš zakaj jo ne uguliš, veš pa da bi jo lahk. Moraš nekaterim razložit, da si s tekočo vožnjo lahk hitrejši in je obraba manjša kot pri gas - bremza. Po austriji sem se nalašč zadnč pelal za dirkačem, čeprav v neznano, sam zato, da sm ga opazoval, kak je pulu po ravnini, nato žlajf, mal pozno pa spet gas iz ovinka, velik volje je mel šaltat, men se je zdelo fajn gemitlih, on pa povn adrenalina, saj je tulilo. Joker in maus 2
maus Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 (popravljeno) pred 10 minutami, isarajli1 pravi: Maus, ti veš zakaj jo ne uguliš, veš pa da bi jo lahk. Moraš nekaterim razložit, da si s tekočo vožnjo lahk hitrejši in je obraba manjša kot pri gas - bremza. ravno to razlagam, pa znaš očitno samo ti brati med mojimi vrsticami za vse vrste gume govorim ... velja tudi za Mitas, čeprav jo še nisem vozil pred 14 minutami, Snecer pravi: @maus ti pa tolko pišeš v tej temi Mitas, da boš počasi že moral namontirati... verjamem, da je odlična, ampak zaenkrat se bom svoje držal Popravljeno Julij 31, 2018. Popravil maus bikez in Kremenčkovi 2
bikez Objavljeno Julij 31, 2018 Opozori Objavljeno Julij 31, 2018 pred 23 minutami, maus pravi: ravno to razlagam, pa znaš očitno samo ti brati med mojimi vrsticami za vse vrste gume govorim ... velja tudi za Mitas, čeprav jo še nisem vozil Zdej mi je posvetl !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se