maus Objavljeno Julij 4, 2016 Deli Objavljeno Julij 4, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: sj Kmet ne rabi nč od tega, je bil že tolikokrat "skeniran" da po moje gaigerjev števeč ponori, čim ga v roke prime a se mu svet ponoči ga ma namest megalajtke DAMI34, C eagle, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2016 Deli Objavljeno Julij 4, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: a se mu svet ponoči ga ma namest megalajtke no sj sm vedu, govora ni o đoki ampak števcu Kmet2, Bmflar, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2016 Deli Objavljeno Julij 4, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: no sj sm vedu, govora ni o đoki ampak števcu ja sj ... gajgerjeu đoka Kmet2, C eagle, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 4, 2016 pred 18 urami, Wurm pravi: Tale ideja do "Černobila" mi je všečna. Šele danes sem opazil temo, ker sem bol malo na forumu (nekako raje na dveh kolesih kot za kompjutrom). However, jaz bi bil za to z neko ekipo 3 do 5 mopedov. Če bi se kje po nekem naklučju našli... tko mal kot primerjavo lahk omenim da sva letos s kolegom v 14 dneh prevozila okroglih 5 tisoč (Sardinija + Sicilija + nazaj čez Jugovino), tko da volja in kondicija je, neke pogumne družbe pa ni... Vsi, ki se radi vozijo in veliko, postanejo počasi soloraiderji . Odpadejo dogovarjanja, odpovedi, prilagajanja... Scarabeo Matej207, solorider, NumLock in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2016 Deli Objavljeno Julij 4, 2016 pred 34 minutami, Scarabeo 500 pravi: Vsi, ki se radi vozijo in veliko, postanejo počasi soloraiderji . Odpadejo dogovarjanja, odpovedi, prilagajanja... Scarabeo itak, zaključene družbe, brez objav fure pol pa objave po MSu Ampak, včaih je pa kaka relacija, ko nimaš družbe, al pa nekateri nočemo..Mene Černobil izlet ne zanima, Kmeta pa, v tem primeru je fajn če se uspe sestavit kaka mala ekipa, mi je pa čist jasno da 5 in več mopedov bo težko normalno sprovedlo podoben izlet, sploh če niso še nikol skupaj potovali. Seveda bi bilo pa zanimivo spremljati zgodbe in nezgodo v taki situaciji. Slow, Scarabeo 500, solorider in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 5, 2016 Deli Objavljeno Julij 5, 2016 pred 10 urami, DAMI34 pravi: itak, zaključene družbe, brez objav fure pol pa objave po MSu Ampak, včaih je pa kaka relacija, ko nimaš družbe, al pa nekateri nočemo..Mene Černobil izlet ne zanima, Kmeta pa, v tem primeru je fajn če se uspe sestavit kaka mala ekipa, mi je pa čist jasno da 5 in več mopedov bo težko normalno sprovedlo podoben izlet, sploh če niso še nikol skupaj potovali. Seveda bi bilo pa zanimivo spremljati zgodbe in nezgodo v taki situaciji. No čim manj tega DAMI34, Bmflar, sohen in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno Julij 5, 2016 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2016 Zadeva je samo preložena ... Ker trenutno usklajujem nekatere zadeve ne morem oziroma si ne upam govoriti o datumih da nebom spet koga "NASRAL"... Bmflar, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 5, 2016 Deli Objavljeno Julij 5, 2016 pred 12 minutami, Samuell pravi: Zadeva je samo preložena ... Ker trenutno usklajujem nekatere zadeve ne morem oziroma si ne upam govoriti o datumih da nebom spet koga "NASRAL"... Računaj name , ko boš redy2 go.... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2016 Deli Objavljeno Julij 5, 2016 pred 4 urami, Kmet2 pravi: No čim manj tega črkovalnik me je zajebal, nezgode sem hotel zapisat (torej tiste smešne v narekovajih neumnosti, ki se zgodijo na taki poti, a brez posledic) Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Julij 5, 2016 Deli Objavljeno Julij 5, 2016 (popravljeno) pred 16 urami, Scarabeo 500 pravi: Vsi, ki se radi vozijo in veliko, postanejo počasi soloraiderji . Odpadejo dogovarjanja, odpovedi, prilagajanja... Scarabeo Res je! Odvisen si od samega sebe, zapelješ se kamor ti paše, nikogar ne rabiš vprašat za mnenje, ampak zaviješ in konec ... vstaneš ko ti paše, postanek za kosilo, ko si ga potreben ... v glavnem ni prilagajanja. So pa ljudje s katerimi se ujameš v vožnji, ampak to vsekakor ni skupina, temveč posameznik. Pri takšni furi, kot je bila ta začrtana so največ trije (3) motorji puna kapa, vse ostalo je že bolj tako - tako. Ljudje se med seboj ne poznate, niste se skupaj peljali niti 100km, tako, da zadeva je vprašljiva, če bi se sploh ujeli. Eno je druženje na "brifingu" drugo pa je, kako človek dejansko deluje pod raznimi pritiski. Kot sem omenil, lahko bi se na skupnem razgovoru ob pivu super razumeli, po prvih 500km bi pa bilo komu že žal, da se je sploh odločil za potovanje. Isto kot zmenkarije po netu ... Škoda, da niste šli, ker bi res z zanimanjem spremljal in prebiral zadevo, upam pa, da bi si upali na koncu tudi v faco povedat, kaj komu ni odgovarjalo. Popravljeno Julij 5, 2016. Popravil DL650 DAMI34, sohen, Scarabeo 500 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 12, 2016 Deli Objavljeno Julij 12, 2016 http://www.reuters.tv/v/EMr/2016/04/24/retiring-in-chernobyl-s-radioactive-shadow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bortu81 Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 Pred casom je bilo veliko govora o potovanju v Cernobil v Ukraino. Zanima me ali ste potem odsli v cernobil ali ste prekinili misijo .... sprasujem ker bi zaradi firbca videl kake slike iz potovanja. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 Padlo v vodo , glavni organizator je odstopil od orgsanizacije , mam pa v planu za drugo leto v lastni režiji ..... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moto rider Objavljeno November 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2016 S tem je približno tako; Enkrat se nas je ene petnajst menilo, da gremo v Brno na Moto GP. Nazadnje sem šel pa (ko se je po nebu pripeljalo nekaj skodranih oblakov) sam! Tako je to. Sedeš na motor in greš! To je tisto pravo. DAMI34, Pepos, Matej207 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 pred 16 minutami, moto rider pravi: Sedeš na motor in greš! To je tisto pravo. Čista resnica. Jaz se menim sa mo še z mojo drago. Ona pa je itak vedno za... MiNa, ALEŠ M, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno November 4, 2016 Deli Objavljeno November 4, 2016 (popravljeno) pred 15 minutami, Joker pravi: Čista resnica. Jaz se menim sa mo še z mojo drago. Ona pa je itak vedno za... maš pač srečo.Mene samo še gusar upošteva Popravljeno November 4, 2016. Popravil gusar Mavti in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 Mal ste zamudil http://www.24ur.com/novice/svet/v-cernobilu-namestili-sarkofag-nad-rusevine-elektrarne.html Sedaj se ne more več obiskat kontrolne sobe, in ostalih zadev tukaj zraven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 19, 2018 Deli Objavljeno Junij 19, 2018 Ob 24. 4. 2016 ob 17:07, Samuell pravi: Letošnji plan vožnje do Prypiata - Černobil ... Če je kdo zainteresiran se lahko pridruži ... Tja in nazaj je cca 3000 km ... To pa skoraj moram omenit. @Samuell gre na "obsevanje" oziroma je že na poti si je nabavil ojačan motor, da ne bo razpadel... Mavti, ALEŠ M, izibajker in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 21, 2018 Deli Objavljeno Junij 21, 2018 Ob 19. 6. 2018 ob 14:03, Snecer pravi: To pa skoraj moram omenit. @Samuell gre na "obsevanje" oziroma je že na poti si je nabavil ojačan motor, da ne bo razpadel... Nič se ni javil.....ta tud sam lapa..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2018 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Nič se ni javil.....ta tud sam lapa..... Kaj lapa? Je že tam, danes mislim, da gre na ogled. Drugače pa, ko se gre, se gre, najbolje sam na take zadeve. tourer, DAMI34, Scarabeo 500 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 21, 2018 Deli Objavljeno Junij 21, 2018 barvno se ne da snemat zaradi radiacije mladench, MiNa, J.a.m.e.s in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 21, 2018 Deli Objavljeno Junij 21, 2018 Dosegel je cilj mladench, DAMI34, Quest in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 21, 2018 Deli Objavljeno Junij 21, 2018 pred 7 urami, Snecer pravi: Kaj lapa? Je že tam, danes mislim, da gre na ogled. Drugače pa, ko se gre, se gre, najbolje sam na take zadeve. Dej ne bluzi, je govoril kak bomo šli, da bo poklical itd .....sej mene boli k.. jaz grem sam, vse kar bi bilo z mano bi bilo bolj sidro.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 21, 2018 Deli Objavljeno Junij 21, 2018 (popravljeno) kak bi pa ti šel poleg, ko maš vse v remontu z atx? dalje gre v Transnistrijo, tu se je samo ustavil baje bo ms izlet drugič Popravljeno Junij 21, 2018. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2018 Deli Objavljeno Junij 21, 2018 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Dej ne bluzi, je govoril kak bomo šli, da bo poklical itd .....sej mene boli k.. jaz grem sam, vse kar bi bilo z mano bi bilo bolj sidro.... če zdej štartaš, ga uloviš preden krene nazaj vsaj kar te poznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se