u-r-o-s Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 jst sm letos za 3k km 6 dni po balkanu, čez prst porabil ca 300-350 € Zivnorc, Bmflar, ciciban in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 13 minutami, u-r-o-s pravi: jst sm letos za 3k km 6 dni po balkanu, čez prst porabil ca 300-350 € Balkan je zakon,poceni,, fantastični kraji, v glavnem prijazn folk, odlična hrana, pa še po naše govorijo Matej207, u-r-o-s, ciciban in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 Točno tako! Meni je zakon Zivnorc, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: pa še po naše govorijo Hvala. Od nekdaj me je zanimalo, od kod izvirajo Ajdovci. Bmflar, DAMI34, ciciban in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 3 urami, Snecer pravi: tisto ritje po blatu je bolj za prašiče kot motoriste Kakor vzameš. Je pa res, da je gor približno 20.000 ljudi, za večino, ki sem jih videl, so bili pravi kerlci. Masa ljudje pa vseeno masa ljudi. Predstavljaj si kako bi zgledal sosedov travnik, če bi nanj spustil 20.000 folka z motorji, šotori, slamo, itd. Vzdušje je pa kar pravo. pred 16 minutami, Tedybear pravi: Hvala. Od nekdaj me je zanimalo, od kod izvirajo Ajdovci. Auč! Zdej si si pa garantiral pomanjkanje suhega sadja DAMI34, dondule, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 20 minutami, Tedybear pravi: Hvala. Od nekdaj me je zanimalo, od kod izvirajo Ajdovci. Nism reku Wajdowsko, po naše brate po naše Igi Pop, dondule, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 10 minutami, Dr_Jakob pravi: Kakor vzameš. Je pa res, da je gor približno 20.000 ljudi, za večino, ki sem jih videl, so bili pravi kerlci. Masa ljudje pa vseeno masa ljudi. Predstavljaj si kako bi zgledal sosedov travnik, če bi nanj spustil 20.000 folka z motorji, šotori, slamo, itd. Vzdušje je pa kar pravo. Auč! Zdej si si pa garantiral pomanjkanje suhega sadja svinjak se reče stuhec, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 28 minutami, Snecer pravi: svinjak se reče Ti mogoče temu res rečeš svinjak, verjetno nisi edini. Ampak je pa brez dvoma en največjih in najbolj odbitih moto zborov na svetu. Probaj. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 bil na eni taki zadevi, odbiti, cirka 5000 vozil, uničili zelenico pod dvorcem, smučali po blatu na štango od avta, v tujini itak, organizator je dal "tepih" sicer je bil hribček in izhid neprevozen svinjak, štala in prašiči vsaki dve leti je to svetovno srečanje, nikoli več Bmflar, stuhec, Dr_Jakob in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2016 Potem pa dodaj še kake pol metra snega in temperature pod lediščem Weeeeeeeeeee stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 2 minutami, Dr_Jakob pravi: Potem pa dodaj še kake pol metra snega in temperature pod lediščem Weeeeeeeeeee To obujajo spomine na izlet prednikov v Rusijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, Dr_Jakob pravi: Potem pa dodaj še kake pol metra snega in temperature pod lediščem Weeeeeeeeeee Ja to kar imate vi s Mamuti je res lep dogodek in lep mi je prav zaradi tega ker je to več kot ne družba , ki se pozna ,domače , ko sem bil sem se počutil med vami Mamuti prijetno in upam da me enkrat ne zjebe ta kolen in pridem z motorjem To kar pa ti preferiraš da je tops ...blato,vse pijano mraz boh ne daj droge in miljavžnt nekega folka ....mah to mi pa ni in zato ti povem furaj svojo zgodbo ostale elefante pa ne vem še kakšne fante pa pust pr mir Popravljeno Junij 9, 2016. Popravil Kmet2 Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 Domnevam, da je za elefante zaželjen tudi bavarski motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2016 Deli Objavljeno Junij 9, 2016 pred 2 minutami, Snecer pravi: Domnevam, da je za elefante zaželjen tudi bavarski motor? Nimam pojma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Junij 9, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2016 Okej, sicer svinjamo temo, ampak JBG, sej sm jo jst odprl: Elefanti... vožnja do tja je DOLGA. Mogoče sred poletja ni nč posebnega, ampak sred zime, zadnji vikend januarja... verjemte da je D O L G A. In preklet mrzla. Hocheture so tko mrzle, da je celo Mamuta rahlo stresalo. Ko prideš na plac, imaš res občutek dosežka. Druga stvar, pijača. Kar se tega tiče, so elefanti kar nekje na nivoju Mamutov. Ja, je pijača, tud mal pretiravanja je, ampak kdor je že kdaj bil na taki zadevi, se zaveda, da v nobenem primeru ne smeš obležat. Ker je preklet nevarno. Torej se tud najhujši alkoholiki držijo bolj nazaj, kot bi jim pripisal. Blato... Thja. Je. Ga je velik. Ampak, ... to je tud del štosa. Predstavljaj si Rock Otočec brez blatnega koncerta? No, tle je podobno. Blat mora bit, pa pika. Sneg pa tudi. In kdor je približno normalen, si šotor postavi na sneg, po blatu pa se vozi. Bavarski mopedi? Nah, sploh ne. Sej to je tist, kar je bilo (in mi je še vedno) najbolj všeč. Kaj vsega boga najdeš tam. Ljudi in motorjev. Noro. Najprej najdeš starega BMW, v katerem najdeš luknje metkov iz II. svetovne vojne. Do mašine v blatu. Zraven parkirana GANZ nova Multistrada Travel pack 2016. Poleg njiju je parkirano nekaj, kar je podobno kakemu Tomosu, na tanku je s selotejpom zalepljena neka značka s Češke, na kateri piše... bogsigavedi kaj. Nekaj pač. In to seveda prikoličar. Prikolica večja od mopeda. Vse zarustano da se ga jst s palco nebi dotikal. Naslednji motor en BMW GS1200 Adventure tanov, leži v blatu, ker se lastniku ni zdelo vredno, da bi dal spodaj dilco, in je šlo vse po tleh. Naslednji bajk pa Afrika twin 1000 (isti dan je bila v Sloveniji predstavitev dotičnega mopeda) na kramp gumah. Mimo se pelje vespa, namesto zica ima lesen sod. Primerno temu so tam ljudje. Leder racing, cordura, jeans, kože, nagci.... ni da ni. Konec koncev je najboljša stvar to, da se kot Mamut končno enkrat počutim, kot da pripadam. Nikomur se ne zdi čudno, da sem sred faking zime na motorju. Le zakaj. In ne samo to, da pripadam. Celo en bolj normalnih čudakov tam sem bil. Skratka, če si rilčkar.. morš it. Vsaj enkrat. sohen, Bear, stuhec in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 No da se vrnemo nazaj na temo... če še nisi bil, lahko greš tudi takole....5 dni vrh glave, budget mora zdržat in še ostane... https://goo.gl/maps/zp4BMymAamE2 Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 pred 1 minuto, motozajebant pravi: No da se vrnemo nazaj na temo... če še nisi bil, lahko greš tudi takole....5 dni vrh glave, budget mora zdržat in še ostane... https://goo.gl/maps/zp4BMymAamE2 Ti si pa res pravi prijatelj .............Dr.Jakob ne izgubi ga ..... Dr_Jakob, Bmflar in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 pred 7 minutami, Kmet2 pravi: Ti si pa res pravi prijatelj .............Dr.Jakob ne izgubi ga ..... nimaš kaj, človek rad pomaga Dr_Jakob in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 tudi Romunija ni tako draga in tudi daleč ni! sunnygirl, motozajebant in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 pred 3 urami, solorider pravi: tudi Romunija ni tako draga in tudi daleč ni! za 5 dni bi že šlo, vendar je kompletna pot zanimiva, zdej samo po transalpini gor in tranfagarasanu dol? Še 2 dni naj nekje ukrade pa bo. Aja 500 € bo dovolj. solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2016 pred 6 urami, Kmet2 pravi: Ti si pa res pravi prijatelj .............Dr.Jakob ne izgubi ga ..... pred 5 urami, motozajebant pravi: nimaš kaj, človek rad pomaga Ja, pa iiiiiii, kak srček je tale naš MZ. stuhec in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 (popravljeno) pred 13 minutami, Dr_Jakob pravi: Ja, pa iiiiiii, kak srček je tale naš MZ. ma ja, ljudem s posebnimi težavami je treba pomagati.... Popravljeno Junij 10, 2016. Popravil motozajebant solorider, Dr_Jakob, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2016 Sej zato te pa sploh prenašamo na forumu stuhec, DAMI34, motozajebant in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 pred 3 urami, Dr_Jakob pravi: Sej zato te pa sploh prenašamo na forumu saj ti si tudi lažji za nosit, kot za brati Torej, kam greš za 5 dni? Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Junij 10, 2016 Deli Objavljeno Junij 10, 2016 Triglav gre osvajat loool Dr. Pomojem ti ni nikamur za it ker drugače bi se usedu na Gucija in bi se odpeljal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se