maus Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 13 urami, Kmet2 pravi: Pa še na belanco si ga lohk montiraš namest garmina , je tak mali priročen ...........Maus sej mi ne boš naredu nove brazgotine anede pred 8 minutami, pik1 pravi: ... s prstom po zemljevidu ???? prej ga morš kam pomočt al pa vtaknt, da se pot vid pik1, skalar36, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: prej ga morš kam pomočt al pa vtaknt, da se pot vid . ... ga grem namočt zdele ... ... da bom pot vidu ... maus, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Pravkar, pik1 pravi: ... ga grem namočt zdele ... ... da bom pot vidu ... V maline ???? pik1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 9 urami, pik1 pravi: ... o lejga .... a si se zbudu, motorist ... .... kam gremo dons na furo ??? ... s prstom po zemljevidu ???? Zafliki odrgnine. Potem pa naredi pirueto ali dve, pa napiši kje si. p.s. Pa ne piši "zemljevid", ker se ti ne sanja kaj to sploh je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 pred 5 urami, Whiskey pravi: Zafliki odrgnine. Potem pa naredi pirueto ali dve, pa napiši kje si. p.s. Pa ne piši "zemljevid", ker se ti ne sanja kaj to sploh je. . ... stari, ti si res en navaden bolnik geografije ... ... mi je všeč spremljat tvoja "popotovanja" s prstom po zemljevidu ... ... ker z tistim ubogim mopedkom itak kaj dalj kot do Opatije in Dinkota ne sežeš ... ... tko da, čakam spet kakšno tvoje "globoko" javljanje v "živo" izza računalnika ... Dimitri in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 30, 2016 Deli Objavljeno Junij 30, 2016 Siromaček, ko zmanjka argumentov se prične žaljenje. Ko boš vsaj pol toliko prepotoval kot jaz, se javi. Do takrat pa utihni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 30, 2016 Deli Objavljeno Junij 30, 2016 pred 2 urami, Whiskey pravi: Siromaček, ko zmanjka argumentov se prične žaljenje. Ko boš vsaj pol toliko prepotoval kot jaz, se javi. Do takrat pa utihni! . ... stari, tolk kot si ti "prepotoval" s prstom po zemljevidu in z miško po ekranu, bom jaz težko kdaj ... ... verjamem ti, da si bil v mislih že z vsemi nami kdaj pa kdaj na kakšnem popotovanju ... ... razlika med nami je le v tem, da mi potujemo z mopedi po svetu, ti pa največkrat le s prsti po računalniku ... ... ampak ... vse nas pa na koncu le druži skupaj tale forum ... ... tko da ... .... vsi smo motoristi ... .... tud ti si "motorist" ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2016 Deli Objavljeno Junij 30, 2016 2 bajka, 2 deca, 2 zemljevida pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 30, 2016 Deli Objavljeno Junij 30, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: 2 bajka, 2 deca, 2 zemljevida . ... jest hodm s takimi okol, da nikol ne rabim nobenga zemljevida ... ... lahko bi reku ... da imam najrajš tiste, ... "tanajbolj organizirane" ... edin kdaj pa kdaj rabim kakšne štir evre ... ... to je pa tud vse, kar rabim ... ps. .... no pa tist WiFi pa dunjo ... al kako že ... DAMI34, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 Ob 30. 6. 2016 at 15:14, pik1 pravi: . ... stari, tolk kot si ti "prepotoval" s prstom po zemljevidu in z miško po ekranu, bom jaz težko kdaj ... ... verjamem ti, da si bil v mislih že z vsemi nami kdaj pa kdaj na kakšnem popotovanju ... ... razlika med nami je le v tem, da mi potujemo z mopedi po svetu, ti pa največkrat le s prsti po računalniku ... ... ampak ... vse nas pa na koncu le druži skupaj tale forum ... ... tko da ... .... vsi smo motoristi ... .... tud ti si "motorist" ... Ti je zmanjkal nabora bifejskega nadmudrivanja in se blebetanje brez osnove nadaljuje tja nekam v tri krasne. Ker ni dodane vrednosti v tvojih tekstih, ne bo replik. Si pa malo razširi obzorje. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 3, 2016 Deli Objavljeno Julij 3, 2016 pred 20 minutami, Whiskey pravi: ... Si pa malo razširi obzorje. ... ja "obzorja z mopedom" res nimaš prav za pohvalit ... ... nedvomno si pa na tem forumu ... in baje tudi na parih tujih forumih, kjer te že tud izsmijavajo, eden izmed "večjih" strokovnjakov za planiranje poti ... ... no, pa sej do Opatije in Dinkota s tvojim tempom vožnje že res moraš kar planirat pot ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Julij 4, 2016 Deli Objavljeno Julij 4, 2016 Kar nekam žalostno je to, da se vsaka tema spremeni v prepucavanje! Joker, Dr_Jakob, Slow in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se