soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 mislim, da ljubezni na prvi pogled ni. :grrr prvi pogled lahko prinese samo fizično (in sexualno) privlačnost. zaljubljenost v zunanjo podobo smo prerastli v puberteti. O:-) ljubezen raste iz medsebojnega razumevanja in spoštovanja. ;) tisti, ki misli, da je ljubezen nekaj, kar se kar zgodi, o odnosih nima pojma. :wacko:
halls Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 mislim, da ljubezni na prvi pogled ni. :grrr prvi pogled lahko prinese samo fizično (in sexualno) privlačnost.zaljubljenost v zunanjo podobo smo prerastli v puberteti. O:-) ljubezen raste iz medsebojnega razumevanja in spoštovanja. ;) tisti, ki misli, da je ljubezen nekaj, kar se kar zgodi, o odnosih nima pojma. :wacko: Soncy,se popolnoma strinjam s tabo!!! :worship: Tut men se to še ni zgodilo, pa nisem glih več rosno mlad. :D
minca Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 ...obstaja :grim....se mi je že zgodil...pa je blo ful lepo :whistle: :rolleyes: ....
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 ...obstaja :grim....se mi je že zgodil...pa je blo ful lepo :whistle: :rolleyes: .... pa ti ločiš zaljubljenost od ljubezni? :hmm:
metuljcica46 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 mislim, da ljubezni na prvi pogled ni. :grrr prvi pogled lahko prinese samo fizično (in sexualno) privlačnost.zaljubljenost v zunanjo podobo smo prerastli v puberteti. O:-) ljubezen raste iz medsebojnega razumevanja in spoštovanja. ;) tisti, ki misli, da je ljubezen nekaj, kar se kar zgodi, o odnosih nima pojma. :wacko: sj kle je bla pomoje mišljena zaljubljenost...ne tista prava ljubezen...ker je vsakmu jasno da to ne pride takoj...ampak sčasoma....
minca Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 pa ti ločiš zaljubljenost od ljubezni? :hmm: :grim iz zaljubljenosti se razvije ljubezen ,.....
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 :grimiz zaljubljenosti se razvije ljubezen ,..... se al pa ne :whistle: edina prava ljubezen na prvi pogled je ob rojstvu otroka. :grim to smo občutile vse mame. pa še to ni nenadoma, živiš z otrokom že nekaj mesecev prej in ko ga prvič vidiš, je to brezpogojna ljubezen v trenutku. mojamiska 1
minca Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 se al pa ne :whistle: edina prava ljubezen na prvi pogled je ob rojstvu otroka. :grim to smo občutile vse mame. pa še to ni nenadoma, živiš z otrokom že nekaj mesecev prej in ko ga prvič vidiš, je to brezpogojna ljubezen v trenutku. velikokrat se...če se pa ne...s.e pa pač ne.... otrokova ljubezen je pa čist neki druzga kot pa z nekom nasprotnega oz. istega spola...to pa vrjamem, da takoj začutiš neko ljubezen do njega....ampak zagotovo ne tako, kot pa do partnerja recimo
KeC Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Sori ampak, da pa pri svojih letih rečeš, da velikokrat se. :headbang: Počakaj še kakšnih 10 let potem pa mislim, da bo vsaj malo kompetenc za govorjenje o ljubezni.
pupa Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 se al pa ne :whistle: edina prava ljubezen na prvi pogled je ob rojstvu otroka. :grim to smo občutile vse mame. pa še to ni nenadoma, živiš z otrokom že nekaj mesecev prej in ko ga prvič vidiš, je to brezpogojna ljubezen v trenutku. to je totalen bullshit in fopanje ljudi, da tako mora biti. jaz nisem nobene posebne ljubezni začutila do Dite, ko so mi jo pripeljali na intenzivno in sem bila še čisto zadeta..... šele tretji dan, ko so mi jo spet odnesli, sem jo počasi začela pogrešati..... mojamiska 1
pupa Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 velikokrat se...če se pa ne...s.e pa pač ne....otrokova ljubezen je pa čist neki druzga kot pa z nekom nasprotnega oz. istega spola...to pa vrjamem, da takoj začutiš neko ljubezen do njega....ampak zagotovo ne tako, kot pa do partnerja recimo sej ni nič narobe rekla :unsure: mojamiska 1
minca Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Sori ampak, da pa pri svojih letih rečeš, da velikokrat se. :headbang: Počakaj še kakšnih 10 let potem pa mislim, da bo vsaj malo kompetenc za govorjenje o ljubezni. no dobr sori...sm res tok mejhna pa mlada....da nimam pojma :closedeyes: :headbang: :closedeyes: sploh pa nevem kaj se usajam v tako debato, k sm itak tok premlada :wacko: :headbang: :headbang: nism pa misnla, da takoj ko se zaljubiš...pa da si neki časa z nekom, da se kr poročiš, imaš 7 otrok pa živiš do konca svojih dni :closedeyes: ampak ko si zaljubljen, do nekoga čutiš ljubezen po nekem času, čeprov gresta potem narazen al pa karkoli pač že...
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 to je totalen bullshit in fopanje ljudi, da tako mora biti. jaz nisem nobene posebne ljubezni začutila do Dite, ko so mi jo pripeljali na intenzivno in sem bila še čisto zadeta..... šele tretji dan, ko so mi jo spet odnesli, sem jo počasi začela pogrešati..... ne da tko more bit, pr men je tko bilo. :grim so tudi primeri, k te ljubezni ni nkol. :evilgrin: mojamiska 1
pupa Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 no, če je bilo to tako pri tebi, je lepše napisano. Tiste, ki smo imele CR smo bile pač za nekaj prikrajšane....... ja res je, nekaterim se pa nikoli ne.... nažalost. mojamiska 1
minca Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 mal ljubezni do otroka pa je po mojem mnenju povsod prisotna....ker je le to del tebe...pa četudi ni bil narejen po planih....če je ni takoj....je pa pol mogoče čez neki časa...vsaj mal, če že ne več.
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 no, če je bilo to tako pri tebi, je lepše napisano. Tiste, ki smo imele CR smo bile pač za nekaj prikrajšane....... ja res je, nekaterim se pa nikoli ne.... nažalost. se strinjam, da ste prikrajšane, ni isto. :grrr po operaciji le rabš mal več časa, da vse dojameš. mojamiska 1
2384nsdf83 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 ja verjamem...se mi je zgodilo enkrat...in se mi pomoje ne bo nikoli več... ok, naslednjih (statistično gledano) 60 let boš preživela kot kaka tercijalka... Čestitamo! jest sem imela 2x tako srećo....će bo še kdaj, še tok bolš. če pa ne, sm vesela in hvaležna, da sem imela v tem kratkem življenju to izkusit....se zavedaš sploh, koliko ljudi tega nikoli nima priložnosti izkusit? se mi zdi kot da smo neki izbranci, ki nam je to dano (oz.smo si sami *priklicali* ......mislim, pa da se še ni končalo... Mislim, da se prav vsak kdaj zaljubi na prvi pogled. ali se pa kaj iz tega naredi ... sploh, če se res naredi "ljubezen" ... ...obstaja :grim....se mi je že zgodil...pa je blo ful lepo :whistle: :rolleyes: .... Zaljubljenost verjetno, ne pa kar "ljubezen". No, kakorkoli - mlada si še. Čez leta boš že vse to razmila... :) no, če je bilo to tako pri tebi, je lepše napisano. Tiste, ki smo imele CR smo bile pač za nekaj prikrajšane....... ja res je, nekaterim se pa nikoli ne.... nažalost. Pupster - carski rez = privilegi kraljic! Mimogrede -kako pa je kaj majhna štruca? Boš kakšno fotko poslala, al moram sam prit pogledat ob priliki? :D mal ljubezni do otroka pa je po mojem mnenju povsod prisotna....ker je le to del tebe...pa četudi ni bil narejen po planih....če je ni takoj....je pa pol mogoče čez neki časa...vsaj mal, če že ne več. Ej, sej te mamo radi, ampak ... Mal počakat, pa pol teoretizirat na podlagi kake mal bolj praktiš izkušne? :D se strinjam, da ste prikrajšane, ni isto. :grrr po operaciji le rabš mal več časa, da vse dojameš. Ja, pa tut tist orgazmični filing, endorfini itd... Bojda, tko pravjo ... sem s strokovnjak na tem področju pred kratkim velik govoru :)
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Ej, sej te mamo radi, ampak ... Mal počakat, pa pol teoretizirat na podlagi kake mal bolj praktiš izkušne? :D Ja, pa tut tist orgazmični filing, endorfini itd... Bojda, tko pravjo ... sem s strokovnjak na tem področju pred kratkim velik govoru :) prav žal vam je lahko, moški, da ste ob tako čudovit orgazem, ki ga doživiš ob rojevanju. :lol: mojamiska 1
actarus16 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Jaz sem poročil mojo ljubezen na prvi pogled ..... :wub:
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Jaz sem poročil mojo ljubezen na prvi pogled ..... :wub: ok, očitno je za mnoge zaljubljenost in ljubezen eno in isto. :whistle: mojamiska 1
2384nsdf83 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 ok, očitno je za mnoge zaljubljenost in ljubezen eno in isto. :whistle: no, velik se jih tudi že zaveda, da gre za navadno hormonsko neravnovesje :)
Mutika Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 (popravljeno) Jaz sem poročil mojo ljubezen na prvi pogled ..... :wub: Iiiiiiii, kako lepo! Res. :worship: Se raznežim, ko to slišim, ker je res občudovanja vredno. Tudi meni se je to zgodilo ... hm, te debate, kaj je zaljubljenost in kaj je ljubezen ... to je malo "prepametno" zame. Vem le to, kar sem doživela. Kar čuvam kot dragocen zaklad v moji drobni knjižici spominov za življenje. Torej, vem, da sem moškega svojega življenja na tisti novoletni zabavi v prejšnjem stoletju zagledala skoraj istočasno, kot je on mene. In v tisti sekundi sva bila oba zaljubljena do daske. Mislim, da sva oba videla travo rast. :wub: In čez 9 mesecev sva se poročila, hehe. Ne, ne, ne zaradi rezultata te zaljubljenosti, ki je od kakšnega tretjega dne ... no, da ne bom za teoretike rekla premalo ... recimo, od kakšnega tretjega tedna zaljubljenosti prerasla v trdno, prelepo ljubezen, ki je sproducirala zakon, dolg 20 let. Mimogrede ... en rezultat je prišel na svet čez 2 leti, drugi pa čez 7 let. Ampak, zaljubljenost je še vedno obstajala ... hm. Kdo bi rekel, kajne? Uokvirjena z ljubeznijo, medsebojnim spoštovanjem ter iskreno, brezpogojno ljubeznijo do obeh rezultatekov. :winkiss: Ljubezen na prvi pogled? Smem navreči mojo lastno pogruntavščino? Meni se je zdelo, da je bila to zaljubljenost na prvi pogled, takoj na drugi pogled za tem pa globoka ljubezen. Vse je stvar kemije in vonja. Ljudje se zavohamo na nezavedni ravni, pa se nam o tem niti sanja ne. Torej, gre za vohanje na prvi pogled. :whistle: In če smem, bi rekla, da so mnoge teorije vprašljive, če niso podkrepljene z izkušnjo. So pa sprejemljive z oznako "nedokončano". No, in moja "naprvipogledzaljubljena" pravljica ... bi lahko rekli "And they lived happily ever after." Ja, malo morgen. :slap: Čez 20 let je mene, njegov prvi pogled oz. drugi, zamenjal mnogo mlajši pogled. :cry: Pa smo preživeli tudi to. Z malo preveč globokimi brazgotinami na duši, ampak, moj pogled seže naprej, daleč čez obzorje. In zame uporabna teorija, ki izhaja iz vsega tega je, da imajo vsake oči čisto svojega malarja, ali, kakor bi rekel moj direktor: "Uzdaj se use i svoje kljuse!" Voíla! :winkiss: Popravljeno December 9, 2007. Popravil Mutika mojamiska 1
_Nejkooo_ Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Jaz sem poročil mojo ljubezen na prvi pogled ..... :wub: ohh kak pocukrano, oprah se že joče :cry:
maus Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Jaz sem poročil mojo ljubezen na prvi pogled ..... :wub: vsa čast :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se