Fuoco Slovenia EU Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Lp. Koliko gramov tezke utezi so v Fuoco original. Kaj mi pripirocate za touring voznjo. Kaj vse zamenjati pri 21.000 kilometrih. Katere valjcke itd. Lp.
mihael61 Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Ob 5. 6. 2016 at 7:03, Fuoco Slovenia EU pravi: Lp. Koliko gramov tezke utezi so v Fuoco original. Kaj mi pripirocate za touring voznjo. Kaj vse zamenjati pri 21.000 kilometrih. Katere valjcke itd. Lp. Danes sem peljal mp3 500 na menjavo valjčkov,pa ti bom lahko jutri povedal,kakšne valjčke mi je montiral. sem ga pa peljal v SG pravijo da je zelo dober mehanik,pa da vidimo. Fuoco Slovenia EU 1
mihael61 Objavljeno Junij 8, 2016 Opozori Objavljeno Junij 8, 2016 pred 22 urami, mihael61 pravi: Danes sem peljal mp3 500 na menjavo valjčkov,pa ti bom lahko jutri povedal,kakšne valjčke mi je montiral. sem ga pa peljal v SG pravijo da je zelo dober mehanik,pa da vidimo. Imam nove valjčke,prvi km.zelo zadovoljen,sem pa imel prej 25g sedaj 15g Fuoco Slovenia EU 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se