tenson Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 skuter normalno vžge ,ko pa dodam gas ga zaduši in vgasne. po tem vžgem skuter in normalno vžge će mi pa uspe da dobi obrate pa leti normalno . med vožnjo ,ko ne držim gas on ostaja nespremenjen ko se pa ustavim pade na 1800 obratov in dam ponovno gas ga zaduši .ugotovil sem da zajla za gas se razdeli na dva dela -razdelilnik- en del zajle gre na uplinjač drugi pa nekam k glavi motorja .ni mi jasno kakšno funkcijo ima ta zajla ker nekaj odpira istočastno z zajlo ki gre v uplinjač
smasher Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Sicer ti glede skuterja ne morem pomagat, ampak malo popravi post in naaliv teme če še lahko, preden te kdo pošlje kam. Lp
tenson Objavljeno Junij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 pred 8 urami, tenson pravi: skuter normalno vžge ,ko pa dodam gas ga zaduši in vgasne. po tem vžgem skuter in normalno vžge će mi pa uspe da dobi obrate pa leti normalno . med vožnjo ,ko ne držim gas on ostaja nespremenjen ko se pa ustavim pade na 1800 obratov in dam ponovno gas ga zaduši .ugotovil sem da zajla za gas se razdeli na dva dela -razdelilnik- en del zajle gre na uplinjač drugi pa nekam k glavi motorja .ni mi jasno kakšno funkcijo ima ta zajla ker nekaj odpira istočastno z zajlo ki gre v uplinjač sem malo zmočo tipkovnica sem moral menjat - duši skuter pri dodajnju gasa -
tenson Objavljeno Junij 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 se globoko opravičujem za napake v pisavi , tudi drugi bi se morali opravičit tudi ti smasher nisi brez napak kaj se pa tiče skuterja je 2t in sem rešil problem lp
smasher Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 no dobro da si rešil, nisem rekel da sem brez napak ampak so nekateri precej občutljivi tudi na to, če se človek zatipka ali piše v lokalnem narečju pa sem te le obvestil. Lahko pa napišeš rešitev, če bo kdo imel podobno težavo in mu s tem pomagaš- LP
tenson Objavljeno Junij 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 maš prav saj smo vsi zmotljivi glede zajle za gas ki se razdeli na dva dela eden gre na uplinjač drugi pa odpira olje za pravilno mešanco kaj se pa tiče glede napake da ga je dušilo je bil problem v razmerju mešance in zraka preveč zraka se je nekao diza za zrak odvila med tekom motorja sem privil dizo zmanjšal dotok zraka LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se