Snečer Objavljeno Julij 11, 2021 Deli Objavljeno Julij 11, 2021 pred 4 urami, izibajker pravi: Je kdo pred kratkim vozil na tem odseku. Solčava - Podolševa - Črna na Koroškem. Zanima me, če je en del te ceste še vedno v makadam tehnologiji? tu še dolgo ne bo asfalta v celoti izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2021 Deli Objavljeno Avgust 19, 2021 Včeraj sem šel v Gradec k Lojzu in videl, da je cesta mimo letališča zaprta. Ali kaj delajo ali bo to stalna zapora? Glavna cesta je skozi neko mešano peš cono z omejitvijo 20. Moj motor ne zna voziti tako počasi. Prav tako delajo med Šentiljem in Pesnico (dva odseka). Nadvoz bo kmalu končan, že delajo priključek. Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Avgust 30, 2021 Deli Objavljeno Avgust 30, 2021 Razmišljam, da bi vnovčila nekaj teh od države podarjenih vavčarjev in naredila kakšni krog okoli Triglava .. osnova nekaj takega, kot spodaj: Kdo kak predlog, kaj bi bilo za pogledat po tej poti? Kakšni de-touri niso problem .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno September 1, 2021 Deli Objavljeno September 1, 2021 On 8/30/2021 at 1:49 PM, Tex said: Razmišljam, da bi vnovčila nekaj teh od države podarjenih vavčarjev in naredila kakšni krog okoli Triglava .. osnova nekaj takega, kot spodaj: Kdo kak predlog, kaj bi bilo za pogledat po tej poti? Kakšni de-touri niso problem .. Pelji se skozi Radovno in potem čez Pokljuko v Bohinj... Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 1, 2021 Deli Objavljeno September 1, 2021 Ob 30. 8. 2021 ob 13:49, Tex pravi: Razmišljam, da bi vnovčila nekaj teh od države podarjenih vavčarjev in naredila kakšni krog okoli Triglava .. osnova nekaj takega, kot spodaj: Kdo kak predlog, kaj bi bilo za pogledat po tej poti? Kakšni de-touri niso problem .. Odvisno, kaj te zanima. Narava: slapova Peričnik, Savica, izvir Zelenci, Velika in mala korita Soče, slap Virje, soteska Vintgar ali Tolminska korita. Šport: Planica, Biatlon center Rudno polje, Kultura: Vrba-Prešeren, Planinski muzej, Pot kulturne dediščine ( Prešeren, Fin žgar, Jalen). Muzej WW1 v Kobaridu. Ceste: Predil, Soriška planina, Gaberkosir predlaga tudi cesto skozi Radovno, na Pokljuko in spust v Bohinj....Vršič pogojno ( cesta skuf...a do amena). .Recimo..... Mavti, Erikcslo in Tex 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 1, 2021 Deli Objavljeno September 1, 2021 Super, thnx obema. Jutri plan lenarjenje okoli bohinjskega in blejskega, tako da pot cez Pokljuko sem vrisal .. Danes sla cez Kobarid pa za muzej ww1 nisem vedel .. skoda, pa drugic .. sva pa se 'ohladila' v Soci pod Napoleonovim mostom .. damn, mrzla! Vecino ostalega sva ze zrihtala, manjkajoce pa bova probala se stisnit .. vrsic niti ni tako hudo, celo promet je zmeren .. Predil pa so ble table povsod da je zaprt, sem obrnil na meji; menda cez dan izmenicno odpirajo? Thnx! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 pred 7 urami, Tex pravi: Super, thnx obema. Jutri plan lenarjenje okoli bohinjskega in blejskega, tako da pot cez Pokljuko sem vrisal .. Danes sla cez Kobarid pa za muzej ww1 nisem vedel .. skoda, pa drugic .. sva pa se 'ohladila' v Soci pod Napoleonovim mostom .. damn, mrzla! Vecino ostalega sva ze zrihtala, manjkajoce pa bova probala se stisnit .. vrsic niti ni tako hudo, celo promet je zmeren .. Predil pa so ble table povsod da je zaprt, sem obrnil na meji; menda cez dan izmenicno odpirajo? Thnx! Predil je odprt podnevi. Zapore so v smislu semaforja. Čakalna doba ( teden nazaj) 3 do 5 minut. Če si se hladil pod Napoleonovim mostom si se v Nadiži. Za skok v Sočo bi moral najprej preskočiti Kobarid. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 (popravljeno) 29 minutes ago, Tedybear said: Če si se hladil pod Napoleonovim mostom si se v Nadiži. Za skok v Sočo bi moral najprej preskočiti Kobarid. ? Ne ne, v Kobaridu, torej v Soči (ok no, priznam, ne čist pod mostom, malo nižje ob reki).. Vidim pa, da bi tudi onega nad Nadižo bilo zanimivo za pogledat. Nah, naslednjic, ko bo vec casa .. Popravljeno September 2, 2021. Popravil Tex Spasku, BIF, Erikcslo in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 Uf, toliko časa prezivim tam okoli, pa pozabim na tale most. EMŠO. Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 Jutri pa mal na zahod. Ene 8 do 10 ur računam, da obkrožim Zoncolan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 (popravljeno) Ob 2. 9. 2021 ob 0:01, Tex pravi: Danes sla cez Kobarid pa za muzej ww1 nisem vedel .. skoda, pa drugic vrsic niti ni tako hudo, celo promet je zmeren .. Predil pa so ble table povsod da je zaprt, sem obrnil na meji; menda cez dan izmenicno odpirajo? Tudi na Kolovrat si pozabil pa kakšno vzletiščno točko, kjer so res lepi razgledi. Pa na Matajur je luštna cesta iz ita. strani, če ne pa greš samo do ita. koče in peš do vrha, tam je pa res top. Predil zapirajo samo ob delovnikih med 18 in 6 zjutraj. Za vikende, praznike in čez dan je semafor, le kakšna minuta čakanja. pred 21 urami, Tedybear pravi: Jutri pa mal na zahod. Ene 8 do 10 ur računam, da obkrožim Zoncolan. Na Zoncolanu delajo novo žičnico in je polno kamijonov, katastrofa za voziti. Če se imaš namen kje ustaviti, priporočam to: Ne iti na Panoramico, plaz + hlodovina čez vozišče, ni prevozno. Popravljeno September 3, 2021. Popravil 3nity Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 (popravljeno) Sem zjutraj spremenil načrt. Dve uri nazaj sem bil tule: Prvič cez passo Rest. ČUDOVITO. Popravljeno September 3, 2021. Popravil Tedybear Quest, Spasku, Luka66 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 5, 2021 Deli Objavljeno September 5, 2021 Danes sem med vožnjo in premetavanjem po zalivkah na Jadranski magistrali razmišljal, da v avtu tega nikoli ne opazim. Ali so zalivke problem le za motoriste? Kako je pa s kolesarji? Jih tudi zanaša? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 5, 2021 Deli Objavljeno September 5, 2021 Tudi. In to veliko bolj kot motor. Oprijema ima kolo le slabih nekaj centimetrov. Ožji je plašč slabše je na zalivkah. Specialke so prava jeba na zalivkah. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Februar 11, 2022 Deli Objavljeno Februar 11, 2022 Ne vem kam to paše, in sicer me zanimajo mejni prehodi in režimi na prehodih. Kako je z mejnimi prehodi Črna Gora-Kosovo, Kosovo-Albanija in Kosovo-Makedonija. Obstaja kakšen seznam oziroma kako je s prehodi na manjših cestah. Npr. na cesti na relaciji Murino(ČG)-Peja(Kosovo), ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 17, 2022 Deli Objavljeno Februar 17, 2022 Če sem dobro videl, sem med prenosom smučarskih tekmovanj iz Pekinga videl v ozadju eno zelo zanimivo ovinkasto cesto. Jo je opazil še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2022 Deli Objavljeno Februar 18, 2022 pred 17 urami, Darko3g pravi: Če sem dobro videl, sem med prenosom smučarskih tekmovanj iz Pekinga videl v ozadju eno zelo zanimivo ovinkasto cesto. Jo je opazil še kdo? ne rabim, zna biti pa https://www.google.com/search?sxsrf=APq-WBtWsyy9hzWDBJJAJEClGPOuDRB4yg:1645192405754&source=univ&tbm=isch&q=tianmen+road&fir=tTd5-dsdWldMhM%2CIDHEo_DHriO7dM%2C_%3BnMe3wR-2DjU7hM%2CIDHEo_DHriO7dM%2C_%3BXJxLhnqmuxzXoM%2C-utrTruLxC7vAM%2C_%3BSxBfPkmI9cepYM%2CIDHEo_DHriO7dM%2C_%3Bgja5uwdHYOFdKM%2Cpu8EVaq2753mkM%2C_%3Bzc4U0oT4IUd9oM%2CyHt1E2RgrNh00M%2C_%3BfhZwP94vY8SywM%2CNLQJzQjzgjy2tM%2C_%3BDGA2qdJTZ4aOHM%2ChYC7BBokl_eyVM%2C_%3ByYW3V6XWk4dJgM%2CtUvcZkIEvfSX3M%2C_%3BYCqpwIuq3xqcWM%2CkRzZOXDJMqkLRM%2C_%3B3stQ47IGNi4LAM%2CimLfTCVK_9GOtM%2C_%3BHX5MYE7v0E_OvM%2C691mYf_WgubxjM%2C_&usg=AI4_-kTrnzWKugSKKziPcZNshiZnVDZJOA&sa=X&ved=2ahUKEwiY7rmns4n2AhUEDuwKHfJPBgcQjJkEegQICBAC&biw=1920&bih=937&dpr=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 19, 2022 Deli Objavljeno Februar 19, 2022 (popravljeno) Mislim, da sem mislil na tole: Popravljeno Februar 19, 2022. Popravil Darko3g Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Marec 21, 2022 Deli Objavljeno Marec 21, 2022 Gledam cesto Senj Koper in mi kaže čez Starod in Kozino. Opazil pa sem še cesto čez Zvonoće, Vodice in mejni prehod Podgorje, ki pa ga Google noče uporabiti. Je morda zaprt ali le za lokalce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2022 Deli Objavljeno Marec 21, 2022 pred 16 minutami, Darko3g pravi: Gledam cesto Senj Koper in mi kaže čez Starod in Kozino. Opazil pa sem še cesto čez Zvonoće, Vodice in mejni prehod Podgorje, ki pa ga Google noče uporabiti. Je morda zaprt ali le za lokalce? Podgorje je mednarodni. Sicer pa tudi maloobmejni so za eu folk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 4, 2022 Deli Objavljeno Maj 4, 2022 (popravljeno) Jutri grem v Würzburg in izbiram med: a: MB - Visoke Ture - Wels - Schärding - Landshutt - Würzburg b: MB - Obertauern - Salzburg - Landshut - Würzburg c: MB - Visoke Ture - Mondsee - Braunau - Landshut - Würzburg Vse po deželnih cestah. Popravljeno Maj 4, 2022. Popravil Darko3g Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Maj 4, 2022 Deli Objavljeno Maj 4, 2022 (popravljeno) 2 hours ago, Darko3g said: 😄 MB - Visoke Ture - Mondsee - Braunau - Landshut - Würzburg Jaz bi izbral tole, ampak namesto v Braunau bi šel v Burghausen. Burghausen je glasbeno (jazz) mesto. Vedno je kakšna razstava, od petka do nedelje so koncerti, jamsessioni ipd. Imajo ulico jazz zvezd (nekaj takega kot v Hollywoodu za igralce). Tam je tudi menda najdaljši grad na svetu. Pa pametno da greš po podeželskih cestah. Ne vem, če B ceste sodijo pod tvojo definicijo teh cest, ampak tem cestam se je najboljše tudi izogniti, ker so široke, brez ovinkov in dokaj prometne. Popravljeno Maj 4, 2022. Popravil Vin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 12, 2022 Deli Objavljeno Julij 12, 2022 (popravljeno) Ob 10. 7. 2022 ob 17:55, Fazer03 pravi: Za vikend sva kolovratila po Karnijski alpah ... človek želi do jezera Sauris, pa obvoz. Ok. Ja in obvoz preko Passo Pura 😬. Meni čisto brezvezna ozka cesta v hosti. Prideva do jezera (zapora 17 min.), pa potem želiva na zahod proti Piave di ... , pa zato v križišču na tisti planoti 1800m visoko zavijeva levo. Po nekaj km pa popolna zapora ... plaz odnesel 100m ceste. V tistem križišču pa ne bu ne mu o zapori. Ja nič obrnit in na vzhod proti cesti Sappada-Villa Santina. Jebentiš sva bila jezna v soboto na te obvoze in zapore. @Fazer03 sem omenila v vtisih, škoda, da nisi prebral. V Italiji je tako, da zapor nobeden ne upošteva in se vsi vozijo mimo, če pa naletiš na jeznega policista... - nad Ampezzom bo še dolgo zaprta cesta SP73 - pod prelazom Pura lahko naletiš na 18min čakanja (ena serija od 10min in večkratne po 1min za motivacijo 🤣) - Sella di Razzo je uradno zaprta, pot je vseeno možna - Mauria je do 20.7. zaprta - val Zoldana je zaprta, motoristom talajo kazni ! Ob 25. 6. 2022 ob 11:57, 3nity pravi: Zaradi miniranja naravne galerije nad Ampezzom bo cesta še kar nekaj časa zaprta. Iz druge smeri pod prelazom Pura pa semafor v dolžini 11min+ Popravljeno Julij 12, 2022. Popravil 3nity Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 12, 2022 Deli Objavljeno Julij 12, 2022 (popravljeno) pred 7 urami, 3nity pravi: @Fazer03 V Italiji je tako, da zapor nobeden ne upošteva in se vsi vozijo mimo, če pa naletiš na jeznega ... Ja takole je bilo: ko se ustaviva pri zapori, domačin izpred svoje domačije maha in vpije "avanti, avanti ... " , pa zapeljeva mimo in pridejo nasproti trije biciklisti in se "pogovarjamo" z rokami ... razumem le to, da je 7 km ceste ok, potem jo pa ni, ker jo je 100m odnesel plaz 😬 ... se menda za silo preko, ampak gledajo najina motorina in zmajujejo z glavami: "gomme, gomme aj aj " ... v tem času pa mimo nas domorodec na GS-u (itaq) in oni "gomme, gomme ok, ok ... In ker si nisem hotel kupovat pameti sva se obrnila ... resnici na ljubo sem se tudi ustrašil eventuelnega "gomme gomme" defekta. Popravljeno Julij 12, 2022. Popravil Fazer03 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 28, 2023 Deli Objavljeno Maj 28, 2023 Google pravi da je Rogličev beton na Višarje civil cesta. Ima kdo ka info iz prve roke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se