Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
Printable

Scooter-vžig

Recommended Posts

Printable

Zanima me naslednje včeraj sem se pripeljal s scoooterjem domov in ga dal v garažo ter ugasnil motor danes pa ne vžge na tipko je neodzivna skratka akomulator je vredu prav tako varovalka pri akomulatorju na nogo vžge ter na daljinca tudi vžge in vgasne na tipko pri balanci pa ne kot,da je nekaj zablokiralo .

Zanima me sledeče kaj bi bil vzrok nedelovanju oz.vžigu na tipko za zagon ker do sedaj je delovalo kot sem omenil danes ga hočem vžgati pa ne duha ne sluha o zagonu kot da bi nekje zablokiralo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
smasher

Če vžge na nogo un na daljinca(? Ne poznam proizvajalcev ki dajo dalinca, to sm vidu samo pri nekih kitajskih štirikolesnikih) pomeni da, dela štarter torej je lahko priblem v tipki ali v povezavi med tipko in relejem. Če lahko, sledi kablu iz tipke in na koncu zmeri če da kakšno napetost od sebe. 

Lp

Share this post


Link to post
Share on other sites
smasher

Ha ha, dobra, kaj pred tem ti ni bilo treba stisnit zadnje bremze za štartat? Na to sem pozabil ker se bol malo vozim s skuterjem.

No samo da ga znaš spet užgat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Alla
   A misliš, da sam Hrvati lažejo o okužbah?
  • BIF
   ...še en lep primer naravne selekcije. Zgodovina nam je postregla z nekaj primeri, ko je sistem butce sistemsko eliminiral. "Moderna" družba je prišla do točke, ko butci to počnejo sami... https://www.24ur.com/novice/korona/kravji-urin-cistila-lazne-novice-o-covidu-19-na-druzbenih-omrezjih-krive-za-vec-sto-smrti.html  
  • BIF
   Ko sem o tem pisal pred časom, sem bil sovražnik Hrvatov... ...pa bom še enkrat....Hrvati lažejo o okužbah od prvega dne. Kakšna je mentaliteta folka, ki zavestno in namerno zavaaj ves svet z lažnimi informacijami za izključno lastne interese...."nama pare, vama bolest". Kot kaže jih bodo počasi pogruntali...žal prepozno.. https://www.24ur.com/novice/korona/hrvati-navduseni-nad-sezono-a-okuzb-je-vse-vec-obvezno-testiranje-za-vstop-v-italijo.html  
  • MiNa
   tele...      
  • smasher
   Tale kornoa in 5g pa gresta res z roko v roki.. še pred virusom so bili protesti pri nas da nočemo 5G, zdej so s temi maskami in ostalimi zadevami tako zaposlili protestnike da nimajo čas protesirat proti širjenju  5G omrežja.. 
 • Similar Content

  • smasher
   By smasher
   Torej nekaj je bilo sicer omenjenega že v drugih temah glede legalnosti, ampak glede na to da povsod sedaj napadajo s temi oglasi za električne skiroje se mi je zazdelo da bi lahko imeli svojo temo. 
   Sedaj izbira je pestra, pogon spredaj, pogom zadaj, akumularorji v prednji štangi ali v podvozju. 
   Problematično po mojem mnenji nastane ko omenimo moč, torej po mojem mnennu bi se lahko električni skiro v prometu obravnaval isto kot električno kolo, težava nastane ko skiro prekorači mahičnih 250W moči kar je zakonska meja za elekteično kolo (če se prav spomnem)... 
   Najbolj kar me trenutno muči je cena, zakaj so cene takk brutalno visoke? Hoverbord z 2x350W motorji košta nekje polovico cene skiroja zakaj? Ima več elektronike in dva motorja (ok ponavadi manj kapacitete v baterijah). 
   Električni skiroji se mi zdijo res nekaj takega kar bi pripomoglo k izboljšanju javnega transporta, vsi vemo da je največja težava razseljenost ampak do 5km na skiroju pa na bus ali vlak je še kar sprejemljiva opcija. In ko prideš iz vlaka/busa lahko prišpara prestopanje in druge povezave. 
   Iščem razlog da bi si kupil električni skiro pa ga še nisem našel. 
   Če administrator meni da spada tema v elektroniko naj jo kar premakne, jaz sem jo dal sem, ker se mi je zdelo da bi lahko vrgli električne skiroje v podobni koš kot 25 skuterje. 
    
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!