Tim Ašenberger Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 Pozdravljeni, doma imam tomos automatic a3 ko se pelje z gasom do konca in mi prestavi iz prve v dugo oz. mi sam hoče prestavit. Namesto da prestavi v drugo se začne fejst trest in prestavi šele ko spustim gas. Menjalnik sem razstavil, pogledal lamele-niso obrabljene, olje ni bilo krivo ker je bilo ATF. bral pa sem da je lahko kriv "uprašaj feder" in sedaj me zanima kaj je to in kje se nahaja v menjalniku. Zanima me tudi kako bi lahko to težavo z prestavljanjem iz prve v drugo rešil. Hvala za pomoč!!
bajkr88 Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 (popravljeno) To je cisto normalno.... Das gas... in ko zacutis da hoce saltat oz. dosezes primerno hitrost ... malo popustis gas in lepo prestavi...pol pa spet gas in peljes z drugo naprej... pac mal se treba navadit in dobit obcutek... ni to nov avto z avtomatskim menjalnikom Popravljeno Oktober 2, 2016. Popravil Rogerg
Tim Ašenberger Objavljeno Oktober 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 Danes sem prebral da bi lahko bile mogoče krive vzmeti v sklopki ampak ne vem ali vzmet v sklopki duge prestave ali tudi v sklopki prve prestave hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se