-pero- Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Here are photos of the production MV Agusta Brutale S. Yes, the less expensive Brutale S has reached production, and you might actually see one before too long. In the meantime, enjoy these photos of one of the most beautiful naked bikes ever made. >specs & more fotos< :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kristian Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Lep motor ni kaj rečt. Sam ko "less expensiv stil means EXPENSIVE" - ker tole sigurno stane tam severno od 3 miljonov. Mogoče ko bomo veliki! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 :P :P :P Prava eksotika!!!!!, slin, slin :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 mene pa rahlo spomina na ducati monster ;) sam je sam rahlo B) ta je lepši :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Zadeva stane 14.500 € v Italiji. Imam test tegale lepotca iz zadnje številke Motociclissma. Edini resnejši očitek je pomanjkanje prožnosti v nizkih vrtljajih, malo manj resen je v tem, da te stalno ustavljajo, da si ogledajo The Stroj, drugače pa oda Massimu Tamburiniju, atatu tegale lepotca, ki je med drugim zrisal tudi Ducatija 916 in MV Augusto F4. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
huba-buba Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ni glih za moj zep :o B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ni glih za moj zep :o B) to je itak motor namenjen za višji razred motorista <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 men je pa skor tolk grd kot un ktm duke novi al pa lc8... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Če bi iskal nekaj s štirimi cilindri, bi bil tale najbrž prvi na spisku. :rolleyes: :ph34r: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axxxi Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Huddddd če bi zadel na lotu bi sigurno stal v moji garaži! P.S. Pa še 10 drugih! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 (popravljeno) Nice, ni kej. Proti monstru ma hladilnik veliko lepši. Bi ga blo pa fajn probat. Desmo, sej bo Ducati tud prešaltu na 4 cilindre. Bomo vidl, če bo to še Ducati. Ampak pustmo to, tema je Brutale B) Men je všeč. Popravljeno Julij 10, 2003. Popravil roly Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lupek Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Pismu ti fotografi pa tolk krat sn jim že reku de nej ne slikajo mojga motorja pa me neč ne ubogajo :D Ok zdej pa zares, zgleda kr uredu motor, sam ma pa čist eno tako posebno obliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 eden lepših motorjev - ki jih nikoli ne bom imel... :( no ja mogoče v sobi na steni :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Izgleda popolno. Sem ga že pobožal enkrat na sejmu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 lep motor...ma mislm da ga kmalu ne bom vozu.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Sem skor orgazem doživela k sem ga zagledala,ampak tornadao je še vedno na prvem mestu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Sem skor orgazem doživela k sem ga zagledala,ampak tornadao je še vedno na prvem mestu :D Blagor teb. Ce bi men tko na izi prhajal... bi bil cisto shiran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 to je pa sigurno najlepši motor trenutno poleg navadne mv auguste govorte kar hočte ampak italijani so pa najlepši,motorji seveda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 http://www.motorcycledaily.com/070903side2.jpg Tale slikica bi bila pa BTW bol za v temo u kaka ritka kompetišn!!!!!!!!! :P <_< :) Zmaga zagotovljena!!!! :unsure: B) :rolleyes: :o ;) Resnično prava umetnina na dveh kolesih, sm že čist trd!!! :blink: :blink: :blink: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Tale fotka bi bla pa bol za v temo u kaka ritka kompetišn!! ;) :P :D :) <_< :rolleyes: Zmaga zagotovljena!!! ;) Non tole je pa res prava umetnina na dveh kolesih, se kr slinm!!! <_< :) :D Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Moderator-brista prosim!!! B) :rolleyes: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Iz prve roke vam povem, da se motor vozi odlično!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 U kaj smo važni :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Iz prve roke vam povem, da se motor vozi odlično!!! Daj nam kaj več povej, recimo plusi in minusi po tvojem mnenju. Pa še kaj. :D J e res enkraten že tako na sliki, kaj šele v živo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 (popravljeno) MV Agusta Brutale Gladio motor 750 ima 8km več, obstajala bo tudi različica s 910ccm.. okvir je lahko rdeče ali črne barve. serija je omejena na 300 primerkov cene začne pri..16.950 euro za osnovno različico :naughty: Popravljeno April 11, 2005. Popravil rebel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se