Kiki Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Evo mene.... če me vzamete zraven.... :) :OK: :yea1: Popravljeno September 28, 2005. Popravil Kiki
robberrt Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 bojan junior, ti sam prlet, pa čelado obvezno sabo!! tempo bo itak Lagano Sportski tko da s tvojo mopo ne boš nič ovirov...boš lahko za mano vozu, sej mava tam tam tempo ;)
Kiki Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 bojan junior, ti sam prlet, pa čelado obvezno sabo!! tempo bo itak Lagano Sportski tko da s tvojo mopo ne boš nič ovirov...boš lahko za mano vozu, sej mava tam tam tempo ;) ← Čelada obvezno - a lohka še atija pa mamiko zraven vzamem? :) :yea1:
robberrt Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 ma ne dej ti sam prlet kva boš povsod tastare zraven jemal, bomo skupej enega spili - FRUCTALOVEga, da bo iz majhnega zrastlo veliko
Kiki Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ma ne dej ti sam prlet kva boš povsod tastare zraven jemal, bomo skupej enega spili - FRUCTALOVEga, da bo iz majhnega zrastlo veliko ← A pol to pomen, da ma mami po 13. mesecih spet frej soboto... jupiiiii :P :OK: Ja stric Robi ti si pa res super :004 .... fajn, fajn
Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 :eek: :eek: :eek: Ma to ni res!!! Kako je zrasel!!! :OK: Jaz pa, šelebajzer, še zdaj nisem bil na obisku.... :blush: ...bo to treba popravit... :whistle:
Kiki Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :eek: :eek: :eek: Ma to ni res!!! Kako je zrasel!!! :OK: Jaz pa, šelebajzer, še zdaj nisem bil na obisku.... :blush: ...bo to treba popravit... :whistle: ← Lukec raste kot gobica po dežju.... :) zdej že sam šiba sem pa tja.... tko da, če boš še dolgo hodil, bosta kmal skupi lohka kak krog z mopijem nardila...... :P .) :blush:
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ... tko da, če boš še dolgo hodil, bosta kmal skupi lohka kak krog z mopijem nardila...... ← :blush: :blush: :blush:
Robka Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 :OK: Dragi zasavski motoristi, ker se bliža lep, sončen konec tedna, :OK: (podaljšan), vas vabim na skupno panoramsko vožnjo(eno zadnjih :? )! Kot smo se že nekateri dogovarjali :eek: naj bi se odpravili v Nedeljo izpred ERE v KISOVCU okrog 9h....plan poti bi pa dorekli na jutranji kavici :OK: LEP motoristični pozdrav! :oops: P:S:za vse info. sem dosegljivna tel. ali P:M. :004
TSC-LABA Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 :eek: Hallo, Gianni, kje si? :hmm:
Teya Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ooooooooooooooooooo! ej, Kiki, mali ti ne more bit bolj podoben, no..... LUUUUUŠN! Lep na mamico, motorist na očka? :OK:
Robka Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 :OK: Marija še drži. seveda z malo rezerve.... :OK:
viking Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 (popravljeno) Nedeljska fura bla zakon :OK: sam škoda, kje bla verjtn zadnja tko dolga letos :BUA: Evo pa še dve fotke: Popravljeno November 3, 2005. Popravil viking
Kiki Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ooooooooooooooooooo! ej, Kiki, mali ti ne more bit bolj podoben, no..... LUUUUUŠN! Lep na mamico, motorist na očka? :OK: Ja Lukec je res en cukrček :wub: po tolk se mu lohka nasmejiš.... sploh zdej, ko ti že proba kej dopovedat in mu kaka beseda že rata :P V mojem profilu maš še eno slikco :blush: PS takooo lepo je biti mamica.... :) Popravljeno November 9, 2005. Popravil Kiki
Robka Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 :OK: Odhod na zadnjo (v letu 2005) skupinsko vožnjo; smer Idrija-Vršič-Kranjska Gora....pol pa :zzz: ... :yea1: :yea1: :yea1: Lep pozdrav! Robi
Kiki Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Dragi zasavci..... :blush: Vsem želim uspešen štart v novo leto.... ter srečno in varno vožnjo vse do naslednjega silvestra.... :yea1: :grupni:
Gregs Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Tudi Gregs pošilja lepe pozdrav v Zasavje in vam vošči lepo leto 2006... pa da bi se kaj videli... :blush:
Robka Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Lep pozdrav (:naughty: SREČNO 2006), ker so naša srečanja rahlo zamrla predlagam, da se v bližnji prihodnosti.. :whistle: dogovorimo za kakšno smuko oz. druženje na enem od bližnjih smučišč (Marela, Golte.... :naughty: lahko tudi Vidrga.. :slap: ), bolj kot sama rekreacija bodo aktualne spremljevalne dejavnosti.. :beer2: . Kdor je zainteresiran naj me brez obotavljanja pokliče, da se domenimo podrobnosti. :yea1: :yea1: Lep dan vam želim še naprej! Robi B)
Kiki Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Jupiiiii..... lohka bi se kej zmenil ja.... :OK: Viderga bi bla po moje še najbolj idealna za naše tamale sončke :) :P .... če majo pa tam še dobrga kuhanca :beer2: pol se bote pa tastari itak za šank parkiral tko, da je vseen kje se dobimo... a ne a ne :yea1: važen, da se bomo lušten mel..... :friend2:
Gianni Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Predlagam obuditev druženja :yea1: :yea1: :yea1: ..ker smo usi tak penziči ratal :slap: .....de mo kiro rekl, deu prej pumlad de se kam zapelemo...ajde...puvete kuga bote rihtal na mutorjih.. :naughty: Premza bo baje spt fustrete dvigal :eek: :kva2: Če pa nč..se pa zmenmo za jno smucarijo :worship: :OK: Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil Gianni
Robka Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Predlagam obuditev druženja :yea1: :yea1: :yea1: ..ker smo usi tak penziči ratal :slap: .....de mo kiro rekl, deu prej pumlad de se kam zapelemo...ajde...puvete kuga bote rihtal na mutorjih.. :naughty: Premza bo baje spt fustrete dvigal :eek: :kva2: Če pa nč..se pa zmenmo za jno smucarijo :worship: :OK: Gianni kako pa napreduješ z airbrushem??? :photo: Kar se pa tiče druženja, se pa stinjam s tabo..... :zzz: :zzz: :zzz: ...zdi se mi da še vsi spijo (zimsko spanje) :BUA: Ko ne boš polno zaposlen pa le pokliči za kakšno :beer1: ali 2 mogoče tudi O:-) 3...... Prijetno spanje še naprej.... :devil: Robi
Kölm Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Kuga je zdej partija. Ke se uglaste u Trujanih ta vikend ( nedelja, 9.4. v Šentgotardu od 11.naprej, natnčn ). Bo žegnanje, antikristi pa ga lhk zažegnamo kako za šankom... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=17475 Lep pozdrav
Kölm Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 TRADICIONALNA MOTORISTIČNA BUDNICA V ZASAVJU 1. maj 2006 ob 6.00 start izpred Medijskih toplic - Izlake Zberemo se pred hotelom Medijske Toplice na Izlakah ( to je čisto blizu Trojan ), ob 6.00 se štarta in se pelje v veliki koloni skozi nekatere kraje v Zasavju, pri tem pa je zaželjeno da se zganja čimveč hrupa :P . Na koncu budnice vas čaka FREE FUTR in APERITIV. Za tem si lahko poiščete somišljenike, pa jo pahnete proti morju, hribom ali najbljižji bife. VABLJENI K SOUDELEŽBI
tadejh Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Opažam, da je zadnje bol mal slišat od nas zasavcev... Kje se skrivate? Fajn bi blo, če bi se tkole na kakšni pijači dobil, ko se vreme mal zbolša, kaj mislte? :grim
Gregs Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Pridite nas vsaj 17.6. malo v Kisovec spodbujat na dirko... :whistle: .) Z veseljem bi rad kakšnega zasavca srečal, če pa Gianni ne pride, ki je pol pljunka stran doma od dirke, pa tudi ne vem, kdo bo prišel... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se