KennyJR Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Novo leto in vse isto... Hehe... Res, da je vinales sprememba v samem vrhu je pa pokazal, da je še vedno na dirki veliko slabši kot na treningih... Ne bo tako suveren letos... Dovi že spet drugi... Spet mu je zmanjkalo za mišjega, na tak način kot vsako leto... Rossi tudi enako kot vedno, na dirki nekaj extra in spet ukradel podium iz brezizhodnega položaja... Bravo Mm je spet slabše začel in dani takoj za njim... Ne vem a bi rekel, da je dobr odpeljal, ker je bil takoj za mmjem ali slabo, ker je bil komaj 5. No alex tudi po starem... Iz 2. razrednega motorja iztisne ogromno... Lorenzo še bolj po starem kot ostali.. Sicer dober štart, potem napaka in ko je v taki situaciji postane upokojenec... No pa definitivno še hiter letos, ne ga odpisat... Najbolj po starem pa iannone... Hehehe.. Zarcoju se pa vidi, da ni novinec ampak prvak... Bravo... Upam, da bo tekom sezone še vedno hiter... Ker smo že videli dirkače, ki so bili hitri v qatarju, pol pa nič več... Redding in miller pa kr uredu... Bolje kot lani Petrucci si pa ne zasluži nove mašine.... Kmečka tovarna motorjev pa upravičuje svoje ime... SF, DXR16, Rossi in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 A pol so vozil al kaj? Kdo je zmagu? solorider in Zok 2
thumper Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 5 minutami, bikez pravi: Ja, zaslužil bo pa toliko kot pri Yamahi v 4+ . primerjava rossi lorenzo za prvo dirko na ducatiju : rossi 2011 - 7.mesto +16.431s https://en.wikipedia.org/wiki/2011_Qatar_motorcycle_Grand_Prix lorenzo 2017 - 11.mesto +20.516s http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/ Rossi, sesir, Cartman in 6 others 9
Rossi Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Vinales. Ce Zarco neb padu bi blo se zelo zanimivo. TakeALookAround 1
a79 Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Wav, prva dirka je za nami, vi pa ze crte pod sezono vlecete... Neverjetno. skategrizzly, TakeALookAround in SF 3
apirko Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Za začetek dobro. Če bo celotna sezona takšna, kot je bila prva dirka, potem bo zanimivo spremljat. Od Vinalesa sem na začetku pričakoval več glede na predstave iz treningov. Škoda za Zarcoja in Ianoneja, sicer bi bil razplet povsem drugačen...
thumper Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 iannone še ni čisto v formi..je padel sam in nobenega storpediral..točke štejejo šele po tem , ko se prevozi ciljna črta - zarco je vozil zelo agresivno.. mehke gume pa se obrabijo hitreje in vprašanje je , če je bil vzrok samo njegovo premočno zaviranje..za vzor si lahko pogleda dovija , ki je dirko pametno končal na enaki izbiri gum .. apirko, Zok, sesir in 2 others 5
GO_Tomi Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Se opravičujem za tole, ampak Keržišnik tolko kretenizmov pa nesmislov natrosi, da ga je fejst težko poslušat. Da neumnosti sploh ne omenjam ... sesir, Demon, dr.looney in 2 others 5
SF Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 (popravljeno) pred 24 minutami, apirko pravi: Od Vinalesa sem na začetku pričakoval več glede na predstave iz treningov. Holly cow! A obstaja še kaj več od zmage, za kar nismi vedeli? Direkt v nebesa???? Gas do konca, pa v maline kot Zarco???? Popravljeno Marec 26, 2017. Popravil SF Port Folio, MiNa, BenX in 5 others 8
DXR16 Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Samo da se je začelo... Haha... samo 2x na leto pada dež so rekli. Ta Qatar je res kar neki,pa še pokrili bi oni pisto! Ja na jo z najlonom!
Darko3g Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Zelo zanimiva dirka, sploh za nekoga, ki nima osebnega favorita. Glede na čas s treningov sem tudi jaz sveta krava (bal sem se, da bo dirka dolgočasna - SF, zadovoljen z razlago?). Dostikrat ljudje pravijo, ta je imel srečo, da je drugi padel, tretji je naredil napako, četrti je izbral napačno gumo, itd. Na začetku so vsi imeli enako progo in enako vreme, Če je kdo zafural so bili to sami ali njihova ekipa. Šteje pa le prehod čez ciljno črto. Res pa je, da bi bila dirka drugačna, če Zarco ne bi padel (če bi vozil počasneje, morda ne bi). Pa še malce zajebancije: Rossi je imel blazno srečo, da so mu fentali kamero, opletanje mu je v bistvu omogočilo boljši oprijem in lepšo linijo, pa še pospeševal je bolje. Katarci pa, če so že zajebali odvodnjavanje, bi s svojim silnim dnarjem vsaj dež lahko preprečili (ali pa naredili pokrito stezo. ). solorider in apirko 2
apirko Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 9 minutes ago, SF said: Holly cow! A obstaja še kaj več od zmage, za kar nismi vedeli? Direkt v nebesa???? Gas do konca, pa v maline kot Zarco???? Saj sem napisal, da glede na predstave iz treningov, sem pričakoval več, torej da bo dobro štartal in povedel, ne pa da bo pol odkril svoj tempo. In seveda je zmaga še vedno Holly Cow in več od tega ni, tako da veš vse. Nič bat.
SF Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 (popravljeno) pred 25 minutami, Darko3g pravi: Zelo zanimiva dirka, sploh za nekoga, ki nima osebnega favorita. Glede na čas s treningov sem tudi jaz sveta krava (bal sem se, da bo dirka dolgočasna - SF, zadovoljen z razlago?). Komu in predvsem na kaj sploh odgovarjaš? pred 23 minutami, apirko pravi: Popravljeno Marec 26, 2017. Popravil SF
SF Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 pred 25 minutami, apirko pravi: Saj sem napisal, da glede na predstave iz treningov, sem pričakoval več, torej da bo dobro štartal in povedel, ne pa da bo pol odkril svoj tempo. In seveda je zmaga še vedno Holly Cow in več od tega ni, tako da veš vse. Nič bat. Pa dobr kje dobite tako robo???
SF Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 (popravljeno) Ja sej... Kakršen borbeni duh kaže starina Rossi pri svojih letih, je po poteku pogidbe goden za vsaj še dvoletno podaljšanje... hahaha Se mi pa fino zdi, da Aprilia počasi napreduje... Popravljeno Marec 26, 2017. Popravil SF skategrizzly in solorider 2
Domen L Objavljeno Marec 26, 2017 Opozori Objavljeno Marec 26, 2017 Za prve 3 mesta je bila konstantno super borba kar je že kar stalnica za Katar. A. Espargaro super upam, da ni bilo to prvič pa zadnjič. In pa pohvalno, da v celi dirki ni bilo reklam. Vrjetno so v vsem kaosu pred dirko pozabili na to, še večkrat skategrizzly 1
thumper Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred 7 urami, DXR16 pravi: Samo da se je začelo... Haha... samo 2x na leto pada dež so rekli. Ta Qatar je res kar neki,pa še pokrili bi oni pisto! Ja na jo z najlonom! se nam drugo leto obeta prva dvoranska dirka? pred 7 urami, SF pravi: Ja sej... Kakršen borbeni duh kaže starina Rossi pri svojih letih, je po poteku pogidbe goden za vsaj še dvoletno podaljšanje... hahaha če bo šlo tako naprej , se bo upokojil kot podprvak..pri 52 letih .. pred 6 urami, Domen L pravi: In pa pohvalno, da v celi dirki ni bilo reklam. Vrjetno so v vsem kaosu pred dirko pozabili na to, še večkrat so skurili cel nabor pred dirko.me je že skrbelo , da se bo štart zamudil.. SF 1
apirko Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 7 hours ago, SF said: Pa dobr kje dobite tako robo??? Iz domače njive. Bi ti ponudil, pa je zmanjkalo ... sesir, Kor13 in jskrablin 3
bikez Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred 11 urami, Rossi pravi: Heh, glede na videno danes: stran vrzen denar :-) A je blo pred parimi leti kaj drugače ? pred 11 urami, thumper pravi: primerjava rossi lorenzo za prvo dirko na ducatiju : rossi 2011 - 7.mesto +16.431s https://en.wikipedia.org/wiki/2011_Qatar_motorcycle_Grand_Prix lorenzo 2017 - 11.mesto +20.516s http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/ Kaj naj bi to pomenilo? Ali mogoče to, da oba nista znala vozit Ducatija ? Demon in builder 2
builder Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 Pravkar, bikez pravi: A je blo pred parimi leti kaj drugače ? še dan danes, od njega že dolgo nic, je pa res, da je Daniju vzel titulo Demon 1
thumper Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred 13 urami, bikez pravi: Kaj naj bi to pomenilo? Ali mogoče to, da oba nista znala vozit Ducatija ? rossi ko je prišel 2011 je bil 7 ..2012 je bil 6 .. hayden , ki je bil na ducatiju že dve sezoni pred rosijem je bil 2011 8 , 2012 9 .. stoner je zapustil ducati , ker le ta ni več dohajal ostalih moštev in je bil v zatonu s konstrukcijo motorja : 2007 - prvak , 2008 - 2 , 2009 in 2010 4 .. dovi je v katarju opral lorenza na celi črti...pač dejstva.. GoBobi, DAMI34, SF in 3 others 6
Zok Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 9 minutes ago, thumper said: dovi je v katarju opral lorenza na celi črti...pač dejstva.. Pa ce... ...pa ce... ...guma, dez, vizir, tektonski premiki, my opinion,... ...ti to ne zastops!
thumper Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 pred 2 minutami, Zok pravi: Pa ce... ...pa ce... ...guma, dez, vizir, tektonski premiki, my opinion,... ...ti to ne zastops! pač ne zna več vozit po suhem.. dovi pa z enakim mopedom 2-gi in se je fajtal za zmago..vinales se je moral kar potruditi.. če se lorenzo ne bo zbral in nehal igrati super plačanega favorita bo to verjetno prva predčasna prekinitev pogodbe .. Zok, sesir, gretzky in 1 other 4
SF Objavljeno Marec 28, 2017 Opozori Objavljeno Marec 28, 2017 (popravljeno) Na prvi pogled zgleda, kot da se res tudi on ni ujel z Ducatijem. Če se res zgodi prekinitev pogodbe, je Jorge v riti, ker nima kam. Veliki imajo vozniška mesta zapolnjena, mali pa nimajo denarja, razen če bi vozil za "pest riža" proti temu denarju, katerega je navajen... Počakajmo še dve dirki, pa se bo bolje videlo koliko je na tem... Popravljeno Marec 28, 2017. Popravil SF
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se