Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne bit ljudje tako črnogledi.

Dejstvo je, da je bilo v Katarju od sobote naprej kaotično stanje. Se strinjam, da je varnost na prvem mestu, ampak vseeno bi lahko organizator bil bolj "pameten" . Če bi bile kvalifikacije izpeljane, bi stvar na dirki zgledala popolnoma drugače. Organizatorji so v nedeljo zaj***li na celi črti in brez veze zavlačevali z štartom dirke, nepotrebna panika in pritisk na dirkače. V nedeljo dopoldan bi lahko izpeljali 15minutne kvalifikacije BP.

Dvomim, da bi JLo in Rossi si priborila 12 oziroma 10 štartno mesto z kvalifikacijami.
Ne rečem, Maveric je pokazal iz kakšnega testa je, kar pa ne pomeni, da bo svetovni prvak, je pa v igri. Za Zarco-ja sem pa že lani pisal, da bo na vrhu mešal štrene in bo trn v peti marsikateremu sotekmovalcu.

Objavljeno

Zanimivo bi mi bilo videt gari mcoya na tem dukatiju...po moje eden redkih,ki bi se ujel...

Objavljeno
pred 4 urami, sesir pravi:

Zanimivo bi mi bilo videt gari mcoya na tem dukatiju...po moje eden redkih,ki bi se ujel...

Samo Stoner jih reši. Mogoče čez dve leti, da naseka unga v beli hali :D.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 urami, Rossi pravi:

Mogoce, verjetno, naj bi... :-) 

Za šalo in to z Dukatijem, again :P.

Objavljeno
pred 13 urami, SF pravi:

Na prvi pogled zgleda, kot da se res tudi on ni ujel z Ducatijem. Če se res zgodi prekinitev pogodbe, je Jorge v riti, ker nima kam. Veliki imajo vozniška mesta zapolnjena, mali pa nimajo denarja, razen če bi vozil za "pest riža" proti temu denarju, katerega je navajen... Počakajmo še dve dirki, pa se bo bolje videlo koliko je na tem...

bi pa moral plačati malo več kot pest riža za vozniško mesto..

pred 12 urami, DL650 pravi:

Ne bit ljudje tako črnogledi.

Dejstvo je, da je bilo v Katarju od sobote naprej kaotično stanje. 

Dvomim, da bi JLo in Rossi si priborila 12 oziroma 10 štartno mesto z kvalifikacijami.
Ne rečem, Maveric je pokazal iz kakšnega testa je, kar pa ne pomeni, da bo svetovni prvak, je pa v igri. Za Zarco-ja sem pa že lani pisal, da bo na vrhu mešal štrene in bo trn v peti marsikateremu sotekmovalcu.

se strinjaš , da je bilo za vse enako kaotično?

zanimivo - rosi se je povzpel na stopničke ..jlo pa kam ?

jlo bo rabil še par dirk , da se mu bo uspelo zavihteti na stopničke .. samo potem ni več v boju za prvaka pri tej konkurenci..

zarco - bo moral še malo galofaksa pojesti da bo mešal štrene v točkovanju..razen v primeru , da se bo šel podmorničarja ianoneja ..

Objavljeno
pred 9 urami, thumper pravi:

bi pa moral plačati malo več kot pest riža za vozniško mesto..

se strinjaš , da je bilo za vse enako kaotično?

zanimivo - rosi se je povzpel na stopničke ..jlo pa kam ?

jlo bo rabil še par dirk , da se mu bo uspelo zavihteti na stopničke .. samo potem ni več v boju za prvaka pri tej konkurenci..

zarco - bo moral še malo galofaksa pojesti da bo mešal štrene v točkovanju..razen v primeru , da se bo šel podmorničarja ianoneja ..

Ja @thumper, se strinjam, ampak roko na herz, da je organizator malo preveč paničaril, ter delal pritisk na tekmovalce pred štartom. Glede na to, da smo videli že dirke v večjih nalivih, skoraj že v povodnjih, bi lahko komot štartali ob 20.00 .

Rossi je bil as v svojem času. Danes je as, da se še dokaj dobro kosa z konkurenco in še tu in tam zasede kakšne stopničke.
Vedno težje bo dosegal dobre rezultate, saj so mladiči, ki prihajajo vedno bolj zagnani in motivirani. Saj, tudi JLo se počasi čas izteka. "Starci" bodo morali predat štafeto podmladku, da se ne bodo pred koncem kariere preveč blamirali. ;)

JLo ... hja, sem pričakoval več, predvsem od motorja. Res pa je, da je imel izredno slabo štartno izhodišče + napaka, ki jo je storil z predolgim ovinkom in rezultat tega je njegovo končno mesto. Me prav zanima, kakšno štartno pozicijo si bo pridobil pri naslednjih kvalifikacijah. Takrat se bo videlo, če je motor konkurenčen, ker tam potem vsi vozijo na polno.

Zarco, bil je preveč zagnan, pokazala se mu je možnost za vodilni položaj. Pritisk je bil prevelik in stisk ročice zavore je bil premočan in zdrs sprednjega kolesa je bil neizbežen. Škoda, ker navijam za njega. Upam, da na naslednji dirki pokaže več.

Objavljeno

pred 14 minutami, thumper pravi:

bi enako trdil za rosija , če bi izbral mehke gume in vodil par krogov ter potem ubrisal ? 

:hmm: prva Rosijeva dirka v 500 se je podobno koncala, a ne?

Po taki demonstraciji, bi to trdil za kateregakoli rookija, ceprav Rins in Lows vozita fabriska motorja.  Zarco je bil vecino zime v Folgerjevi senci. Zdej pa ko gluha svinja v buce...odlicno. da bodo vodili dirke se po defoltu pricakuje od 93 26 25 99 46 04 in 29. V manjsi meri tudi od 35 in 9. Primerjajmo kje sta se lani vozila smith in p. Espargaro, pa je zarcojev mini sprint se bol navdusujoc. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ne dl650, u nobenem razmerju nisva.  Ti si mal posebn. Tak soncek bi se reklo. Zato stvari razlicno razumeva. 

V oxleyevi kolumni z linka  http://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/motogp-lap-gods  sem prebral tud sledece:"Few riders cut a more desultory figure after the race than Dovizioso’s new team-mate Jorge Lorenzo. The Spaniard went into the weekend with a real hope of becoming only the second rider after Rossi to win back-to-back premier-class races with different manufacturers. He had won three of the previous five Qatar GPs and the Desmosedici has enough rear traction to overcome Losail’s iffy grip. But the rain gods weren’t on his side. The loss of qualifying left him at the back of the fourth row, which was why he ran off track as he hurried to make up positions. His gloomy face told the story: it may be a while before he gets to another track where the Ducati works so well."

Dovi je bil tretje leto zapored drugi za Yamaho. 15 Vale, 16 Lorenzo 17 Vinales hehe. Ducati je bil ok, Jorge je zatajil. 

Objavljeno

če dovi počaka še par let pri ducatiju bi si upal trditi , da ima vsaj nekaj možnosti za naslov..

Ob 29. 3. 2017 ob 23:12, Cartman pravi:

:hmm: prva Rosijeva dirka v 500 se je podobno koncala, a ne?

Po taki demonstraciji, bi to trdil za kateregakoli rookija, ceprav Rins in Lows vozita fabriska motorja.  Zarco je bil vecino zime v Folgerjevi senci. Zdej pa ko gluha svinja v buce...odlicno. da bodo vodili dirke se po defoltu pricakuje od 93 26 25 99 46 04 in 29. V manjsi meri tudi od 35 in 9. Primerjajmo kje sta se lani vozila smith in p. Espargaro, pa je zarcojev mini sprint se bol navdusujoc. 

prva ..in druga ..sam a dopuščaš možnost - realno - da bo zarco podprvak letos kot je bil rossi 2000 kot rookie ? petkrat tretji , trikrat drugi in dve zmagi? bolš da vplačaš jackpot eno kombinacijo - imaš več možnosti..

pa ne da zarkoju nebi privoščil.. ampak dirko je treba odpeljat do konca ..najhitrejši časi na treningih in kvalifikacijah , nato z najmehkejšimi gumami na dirki podret v petih krogih tri rekorde in pasti po tleh pač ne šteje nič na koncu sezone..

hudiča - letos obstaja relna možnost , da bo prvak postal nekdo brez zmage.. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

danes je 21 let od Rossijeve prve dirke...marsikdo na gridu še star ni tolko :D

Objavljeno
pred 2 urami, Aless pravi:

Ubistvu na MotoGP gridu so vsi starejši od 21 let razen Rins ki je 21 :D

EDIT: Rins si je poškodoval gleženj in je vprašljiv za Argentino.

Objavljeno (popravljeno)

point objave se verjetno vseeno razume....

po tem takem bi 2015 Rossi najverjetneje dobil naslov :)

Popravljeno . Popravil Aless
Objavljeno
pred 5 urami, Aless pravi:

Kasai ga poseka po dolgem in počez :D.

Objavljeno

GRAN PREMIO MOTUL DE LA REPÚBLICA ARGENTINA

MotoGP Free Practice Nr. 1 Classification 2017 

Termas de Río Hondo, Friday, April 07, 2017

Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev.
1 25 Maverick VIÑALES SPA Movistar Yamaha MotoGP Yamaha 321.0 1'40.356  
2 9 Danilo PETRUCCI ITA OCTO Pramac Racing Ducati 320.0 1'40.562 0.206 / 0.206
3 5 Johann ZARCO FRA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 317.8 1'40.574 0.218 / 0.012
4 94 Jonas FOLGER GER Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 316.1 1'40.660 0.304 / 0.086
5 17 Karel ABRAHAM CZE Pull&Bear Aspar Team Ducati 319.6 1'40.678 0.322 / 0.018
6 29 Andrea IANNONE ITA Team SUZUKI ECSTAR Suzuki 316.8 1'40.701 0.345 / 0.023
7 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Ducati Team Ducati 323.3 1'40.716 0.360 / 0.015
8 8 Hector BARBERA SPA Reale Avintia Racing Ducati 324.1 1'40.853 0.497 / 0.137
9 43 Jack MILLER AUS EG 0,0 Marc VDS Honda 317.9 1'40.867 0.511 / 0.014
10 19 Alvaro BAUTISTA SPA Pull&Bear Aspar Team Ducati 324.9 1'40.936 0.580 / 0.069
11 93 Marc MARQUEZ SPA Repsol Honda Team Honda 316.9 1'40.958 0.602 / 0.022
12 41 Aleix ESPARGARO SPA Aprilia Racing Team Gresini Aprilia 317.3 1'40.982 0.626 / 0.024
13 45 Scott REDDING GBR OCTO Pramac Racing Ducati 319.8 1'41.062 0.706 / 0.080
14 35 Cal CRUTCHLOW GBR LCR Honda Honda 316.6 1'41.073 0.717 / 0.011
15 99 Jorge LORENZO SPA Ducati Team Ducati 324.8 1'41.128 0.772 / 0.055
16 46 Valentino ROSSI ITA Movistar Yamaha MotoGP Yamaha 318.4 1'41.311 0.955 / 0.183
17 42 Alex RINS SPA Team SUZUKI ECSTAR Suzuki 317.5 1'41.694 1.338 / 0.383
18 53 Tito RABAT SPA EG 0,0 Marc VDS Honda 316.9 1'41.703 1.347 / 0.009
19 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 315.6 1'41.781 1.425 / 0.078
20 44 Pol ESPARGARO SPA Red Bull KTM Factory Racing KTM 314.8 1'41.829 1.473 / 0.048
21 76 Loris BAZ FRA Reale Avintia Racing Ducati 313.2 1'41.867 1.511 / 0.038
22 38 Bradley SMITH GBR Red Bull KTM Factory Racing KTM 312.7 1'42.224 1.868 / 0.357
23 22 Sam LOWES GBR Aprilia Racing Team Gresini Aprilia 315.3 1'42.237 1.881 / 0.013
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Ce je pa Abraham 5. Pol je pa res regularno :)

Builder, pa nisi zdej na Vinalesa presaltu? 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 14 urami, DinDiin pravi:

Ce je pa Abraham 5. Pol je pa res regularno :)

Builder, pa nisi zdej na Vinalesa presaltu? 

jest sam za enga ne navijam:D

Objavljeno

Žaba se lahko zahvali doviju, ki je konec kvalifikacij presedel v garaži... Osel... 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!