Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 43 minutami, thumper pravi:

fant je prišel k pameti..bil je čisto športno četrti.. letos se bosta z vinalesom poklala za prvenstvo , če ne bo podmorničarjev..

Moto GP 2017 - splošno nabijanje  ---ti si temo falil ali si zmeraj tako čistunski?

Ti posti so bili s strani moderatorja premaknjeni v to temo iz tiste normalne... 

Objavljeno

pametno..

Objavljeno
13 hours ago, solorider said:

Ti ne boš nikoli sedmice trefnil :OK:

JAAAAAAAA, "PIZDO", to vsak teden na novo ugotavljam pri Eurojackpot-u!!!!:lol1:

Objavljeno

:chase:

17498481_1322785241133731_5771369694093893791_n.jpg

Objavljeno

po mojem je Horheta izdala psiha, dvomim da bo čez sezono tako slab. Pa nisem njegov navijač, ampak od 46.

Sicer pa prva dirka kot prva, še vse se bo na glavo obrnilo, kot vedno. Fajn mi je in upam, da se bo več šampionov borilo za zmage in da ne bo samohod enega.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Tudi jaz še vedno navijam za "nonota", toda med današnjim preverjanjem rezulatov nedeljske dirke sem na internetni strani Motogp videl tudi krajši video, na katerem Marc med "sljadanjem" pozdravlja gledalce in na internetu poiskal nekaj podobnega. Večja fotografija je iz dirke v Malezilji, manjša pa ne vem od kje. Res škoda, da je Marc Španec in tudi Vinales me je v tem pogledu povsem razočaral ... :blush:

hqdefault.jpg.1163ea972f665d809d2f3c9a428a30e7.jpg

15malasia.jpg.7d10bfb2fa702ab2aa05933a5aa059f9.jpg

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Objavljeno

Doviju je pa ni... :cool:

Objavljeno

KTM je zgledal pa tako bogi na dirki. Se vidi, da je bolj za po terenu kot asfaltu...:P

Pogumno pa, da se je upal podati v ta cirkus, še BMW-ju se verjetno ne splača

Objavljeno
pred 3 urami, vandrovec pravi:

KTM je zgledal pa tako bogi na dirki. Se vidi, da je bolj za po terenu kot asfaltu...:P

Pogumno pa, da se je upal podati v ta cirkus, še BMW-ju se verjetno ne splača

ne pozabi da v MOTO2 ni bil tako slab.

Objavljeno
Ob ‎13‎.‎3‎.‎2017 ob 11:03, maus pravi:

grem staut, da bo zmagu un k bo zmagu :P

Itak

Objavljeno

Skoraj bi si upal stavit, da bo v prvi sezoni KTM bolši kot je bil Suzuki. Že to, da sta prišla oba do konca je za prvo dirko kar dober razultat. Če jim je uspelo v Moto3, pokazali so odlično predstavo v Moto2 sem prepričan, da jih tudi v Moto GP ne bomo čakali prav dolgo.

Lp, Samo

Objavljeno

verjel je mišelinkotu namesto svojemu šampionskemu občutku?

"Michelinov inženir mi je rekel, da bom edini s trdo gumo in da naj bom previden, ker bom lahko padel."

dovi je bil na srednji ali mehki? pa je ni obrabil v 4 krogih ..

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Ob 28. 3. 2017 ob 19:12, bikez pravi:

Za šalo in to z Dukatijem, again :P.

Kar naj ribe lovi, d ne bo fasal kaksne bolezni, ki je ni...

Objavljeno
pred 3 minutami, a79 pravi:

Kar naj ribe lovi, d ne bo fasal kaksne bolezni, ki je ni...

Lahko prosim dohtarjem v Kaliforniji poveš, da naj gredo še malo v šolo :yawn:.

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, bikez pravi:

Kasai ga poseka po dolgem in počez :D.

Aja?Nisem vedel,da je lani prevc le za malenkosti premagal kasaija...čudno ker gledam skoke.Kje pa jih ti gledaš,da se tekmovalec isto piše kot v skokih,kjer skače peter prevc in da se kasai bori za prvo mesto????No saj bori se sam...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 7 urami, Aless pravi:

point objave se verjetno vseeno razume....

po tem takem bi 2015 Rossi najverjetneje dobil naslov :)

Mah tisto dirko bi bil rossi 4. s kaznijo ali brez... Tud mal ni mel primernega tempa... 

Objavljeno
pred 20 urami, sesir pravi:

Aja?Nisem vedel,da je lani prevc le za malenkosti premagal kasaija...čudno ker gledam skoke.Kje pa jih ti gledaš,da se tekmovalec isto piše kot v skokih,kjer skače peter prevc in da se kasai bori za prvo mesto????No saj bori se sam...

Ne vem kaj želiš povedati. Slavijo se zmagovalci, vse ostalo gre v pozabo. Kasai skače tako kot vozi dohtar, le da ima še nekaj več let na grbi kot dohtar.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, bikez pravi:

Ne vem kaj želiš povedati. Slavijo se zmagovalci, vse ostalo gre v pozabo. Kasai skače tako kot vozi dohtar, le da ima še nekaj več let na grbi kot dohtar.

Kolikokrat je bil kasai prvak?Se bori za klobaso ali za stopničke?

Kevin Schwantz ne bo šel nikoli v pozabo!!!Aja enkrat je bil prvak le enkrat...Rosi pri 9 naslovih šel v pozabo???halo,ko bi Giacomo Agostini šel v pozabo...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 1. 4. 2017 ob 15:05, bikez pravi:

točno tako .. le malokaterega neprvaka se še spomnimo..

Objavljeno (popravljeno)
Ob 1. 4. 2017 ob 15:16, sesir pravi:

Kolikokrat je bil kasai prvak?Se bori za klobaso ali za stopničke?

Kevin Schwantz ne bo šel nikoli v pozabo!!!Aja enkrat je bil prvak le enkrat...Rosi pri 9 naslovih šel v pozabo???halo,ko bi Giacomo Agostini šel v pozabo...

Da bo šel Kasai v pozabo lahko reče samo tak, ki skokov ne gleda, ti praviš, da jih. Star je 44 let, 28 let v svetovnem pokalu, dobitnik olimpijskih medalij, prvak v poletih, letos v Planici v poletih tretji. Ima 17 zmag, 61 stopničk. Zgleda, da se res bori za klobase, kot ti omenjaš :D.

P.S. Pa še vsi ga majo radi, k dohtarja :P.

Popravljeno . Popravil bikez
  • Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 48 minutami, bikez pravi:

Da bo šel Kasai v pozabo lahko reče samo tak, ki skokov ne gleda, ti praviš, da jih. Star je 44 let, 28 let v svetovnem pokalu, dobitnik olimpijskih medalij, prvak v poletih, letos v Planici v poletih tretji. Ima 17 zmag, 61 stopničk. Zgleda, da se res bori za klobase, kot ti omenjaš :D.

No tako zelo pa ne sledim skokov.(nimajo dve koles)..nisem vedel,da Kasai požel toliko uspehov...

Vse čestitke stricu...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

:lol1:

viber image.jpg

Objavljeno
pred 13 urami, bikez pravi:

dosežki po sezonah - glej skupno kjer ni prilezel višje kot do 3-ga mesta - 2x v 28 letih .. https://sl.wikipedia.org/wiki/Noriaki_Kasai

to je slabše kot pedrosa.. saj je kerlc pa faca - samo primerjat njega pa rosija je pa malo bosa ..zadnje tri sezone je bil kasai 5,6,8 , rossi pa 2,2,2 ..

rosi je bil najmanj 9-ti , kasai 51 (recimo glede na število tekmovalcev je nekako 18 proti 51).edino prvo mesto v posamični disciplini je dosege l.1999 v nordijski.

je pa res , da bi v moto gp lahko vključili par dirk po 2 uri , da vidimo kako se razplete prvenstvo v "poletih" .. ne pozabit , da je rossi zmagal z edwardsom 8 ur suzuke l.2001..

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!