Rossi Objavljeno Maj 21, 2017 Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 14 hours ago, KennyJR said: No da ne bi jutri lorenzo slučajno spet ene 7 mest pred patronažno... Se je za bat. Ce bo med 10 bo lahko liziko dubu, baje :-) sesir 1
KennyJR Objavljeno Maj 21, 2017 Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 pred 40 minutami, Rossi pravi: Se je za bat. Ce bo med 10 bo lahko liziko dubu, baje :-) Patronažna pošolana do amena...klonil pod pritiskom... Živci živci....
GO_Tomi Objavljeno Maj 21, 2017 Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 Majku mu blesavu ... Bmflar in dondule 2
Bmflar Objavljeno Maj 21, 2017 Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 pred 30 minutami, GO_Tomi pravi: Majku mu blesavu ... Ne morš verjamit, da je še pr teh letih tok blesav .... Emti šugavca smotanga GoBobi, Hornet9, GO_Tomi in 3 others 6
maus Objavljeno Maj 21, 2017 Opozori Objavljeno Maj 21, 2017 bemti tastar .. en vikend si vzamem frej in se grem pelat, ti pa u maline poklicu bi me za nasvet, ne pa da skoz name čakaš, da ti svetujem kako morš pelat bo pa drugič boljš DAMI34, Zok in solorider 3
thumper Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 odzdej naprej : vse vikende ko je moto gp mora bit dež.. da bo maus doma ..jasno?! maus in Quest 2
maus Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 1 uro, thumper pravi: odzdej naprej : vse vikende ko je moto gp mora bit dež.. da bo maus doma ..jasno?! to pa glih ne buhtl .. pa nehi s takimi ... tut jas bi se rat vozu ... pa itak mi je vseeno kdo zmaga ... mi je pa Rossi kr fajn, sj sm nanga navajen
bikez Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred eno uro, maus pravi: to pa glih ne buhtl .. pa nehi s takimi ... tut jas bi se rat vozu ... pa itak mi je vseeno kdo zmaga ... mi je pa Rossi kr fajn, sj sm nanga navajen Kaj pa generacijski preskok in podobne finte ? maus in Rossi 2
maus Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Pravkar, bikez pravi: Kaj pa generacijski preskok in podobne finte ? edin pr punćkah mi je ušeć generacijski preskok ali dva navzdol štekaš Rossi, thumper, Zok in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 10 urami, maus pravi: bemti tastar .. en vikend si vzamem frej in se grem pelat, ti pa u maline poklicu bi me za nasvet, ne pa da skoz name čakaš, da ti svetujem kako morš pelat bo pa drugič boljš tastar skrbi, da je prvenstvo zanimivo, kaj bi pa bilo, če bi bil skoz prvi, takoj bi rekli korupcija maus in solorider 2
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 (popravljeno) pred 16 urami, gretzky pravi: Japajade. To, da sta danes sekala Španca, v Texasu pa Italijan je zgolj naključje? Tastar ga je danes usral. In najbrž ne bo jokal zaradi tega. Niti Dorna zaradi njega ne bo spreminjala pravil (saj se ve zakaj so spremenili pravilo, da novinec sme dirkati v tovarniškem moštvu?). Mate pa res zamegljen um... Poglej Rossijev sektor v texasu, ko je sekal... Pridobil je 0.3... Poglej maverickov sektor... Izgubil je... Mm je včeraj po sekanju še gledal nazaj... Izgubil je precej več... Tukaj izpade rit rossi, ker je bil nefer in je izkoristil to, da je šel naravnost in se zagnal naprej ob sekanju... Pa še polno enega jokanje, kako je zarco grdo peljal... Upam, da ga bautista zbije, da bo videl kaj je grdo... Ko pa on grdo prehiteva je pa diz iz rejzing... Zakaj predlani v assnu ni dobil kazni, če je to taka španska zarota?? Tam je s sekanjem dejansko pridobil... Ne bom se spuščal v to ali bi moral dobit ali ne... Je pa dorna vsekakor imela izgovor, če bi želela dat kazen... Spet neki užaljeno jokcate brez pravih argumentov, samo zato, ker je vaš 2 leti nazaj zapravil naslov zaradi brcanja nasprotnikov, ki so mu zamerili to, da jih je obtoževal kako pomagajo lorenzu in so si rekli, evo zdej boš vidu kako se dejansko pomaga... Pa da se razumemo... Tudi meni je tole sekanje šikan in izguba max 0.5 sekunde, enako mislim tudi za izlete s proge, če greš čez robnik, kr neki... Za moje pojme je edino fer, da je za robniki pesek in te vsaka napaka drago stane.. Ampak to ni interes varnosti in žal bomo imeli v naprej tako... Pelješ naravnost in se vključiš tako da ne pridobiš mesta ali časa... Narediš napako in si še vedno v igri za zmago... Ni fer, samo drugače ne gre... Je pa res, da je za vse enako in tudi za gledalce bolj zanimivo... Popravljeno Maj 22, 2017. Popravil KennyJR erciona 1
VS800 Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 22 minutami, KennyJR pravi: Mate pa res zamegljen um... Ti maš prou razbistrenga ja Marcel-F, maus, TakeALookAround in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Fak, sam razn Rossija, ostali sploh ne znajo sekat, saj zgubijo čas, namesto da bi ga pridobili thumper, gsxf750, skategrizzly in 9 others 12
Popularna objava VS800 Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 17 urami, KennyJR pravi: Mugello bo kr v domeni 99 ser mi zdi ;)... Nevem kaj boste pol rekl, k se je bo več moč niti s slabimi rezultati od 99 tolažit. Hehehehe Predn 99 cilno prečka, je na Akanalu že konc prenosa Rossi, dr.looney, maus in 7 others 10
a79 Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 43 minutami, DAMI34 pravi: Fak, sam razn Rossija, ostali sploh ne znajo sekat, saj zgubijo čas, namesto da bi ga pridobili Tale je legendarna... maus in DAMI34 2
maus Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 (popravljeno) pred eno uro, KennyJR pravi: Mate pa res zamegljen um... Pa da se razumemo... Tudi meni je tole sekanje šikan in izguba max 0.5 sekunde, enako mislim tudi za izlete s proge, če greš čez robnik, kr neki... Za moje pojme je edino fer, da je za robniki pesek in te vsaka napaka drago stane.. Ampak to ni interes varnosti in žal bomo imeli v naprej tako... Pelješ naravnost in se vključiš tako da ne pridobiš mesta ali časa... Narediš napako in si še vedno v igri za zmago... Ni fer, samo drugače ne gre... Je pa res, da je za vse enako in tudi za gledalce bolj zanimivo... kdaj mi boš linijo pokazu pred eno uro, DAMI34 pravi: Fak, sam razn Rossija, ostali sploh ne znajo sekat, saj zgubijo čas, namesto da bi ga pridobili a ni robnik zid... kot je na cesti pouna črta na ovinku Popravljeno Maj 22, 2017. Popravil maus VS800, Marcel-F, dr.looney in 1 other 4
bikez Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 Naš avto ima pa šest prestav . maus in Zok 2
UnionJack Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 če koga šolajo pol zihr Lovrota. Še Takaši iz ekipe ga je nadru nej gre vozt - zna bit plačan, da voz in ne da trmar u kotu Zok, GoBobi, _luke_ in 4 others 7
sesir Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 38 minutami, bikez pravi: Naš avto ima pa šest prestav . Privatnik Zok, maus in bikez 3
Marcel-F Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 2 hours ago, DAMI34 said: Fak, sam razn Rossija, ostali sploh ne znajo sekat, saj zgubijo čas, namesto da bi ga pridobili S kje si pa tole potegnu.... sesir in bikez 2
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 19 minutami, Marcel-F pravi: S kje si pa tole potegnu.... Sem bral sestavek nekoga zgoraj, k je utemeljil strokovno linije ter sekanja.... sesir, Marcel-F, solorider in 1 other 4
bikez Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 2 urami, jskrablin pravi: Govoriti kako je so nekoga našolali, ker je kresnil po tleh medtem ko se je boril za zmago na dirki... je nivo tam enega prvega razreda OŠ. Zato se takim samo S tem se pač ne morem strinjat. Šteje samo črno-bela kockasta zastava. In če te ni na cilju, kaj to pomeni? Si bil pošolan ali ne? Buzdovan 1
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Opozori Objavljeno Maj 22, 2017 pred 6 minutami, bikez pravi: S tem se pač ne morem strinjat. Šteje samo črno-bela kockasta zastava. In če te ni na cilju, kaj to pomeni? Si bil pošolan ali ne? to pomeni da so vsi pošolani od vključno drugega mesta dalje Marcel-F, bikez, Zok in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se