Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 20 urami, Kugelschreiber pravi:

Najlepši primer ulice so haysovi žlajfi na BMW. čist isti klinc ko BREMMMBOOOO. Ampak niso meli prave nalepke in so morali dat nazaj BREEEMBOOOO. Zdej so pa super.

Ni ravno tako.

Po par tisoč km so pričeli spuščati.

In če daš 20k€+ za motor je olje na disku res nekaj, česar ne pričakuješ... pravzaprav je to nesprejemljivo za katerokoli znamko, neglede na cenovni razred.

Popravljeno . Popravil Joker
Objavljeno

Pišuka tale je res lep. Jest večinoma motor kupim z očmi. Men je zelo privlačen. Sm kar precej materijala pogledal po netu. Kakšnih večjih težav nima, pa tudi nekaj poporodnih težav so odpravili. Res pa je da nima TC, to je kar velik minus.

20210816095941.jpg

Objavljeno

1200 kupi in bo mir, tej vmesni solati vedno nekaj manjka...😃

• Haha 2
  • 4 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

faaaaaakk...

... k sem tole vidu na avtonetu, sem mislu, da že kdo MGP specialko prodaja...

:eek: 

image.png.cf5e058cb45e4035a39177db6e6afb14.png

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
On 2/11/2023 at 11:42 AM, skalar36 said:

Pišuka tale je res lep. Jest večinoma motor kupim z očmi. Men je zelo privlačen. Sm kar precej materijala pogledal po netu. Kakšnih večjih težav nima, pa tudi nekaj poporodnih težav so odpravili. Res pa je da nima TC, to je kar velik minus.

20210816095941.jpg

Za prav takim sem maširal na Stelvio, E tablice, on, ona 3kufri in rollbag...Čist zaresn motor je zledal. 

Objavljeno
pred 3 urami, Zivnorc pravi:

faaaaaakk...

... k sem tole vidu na avtonetu, sem mislu, da že kdo MGP specialko prodaja...

:eek: 

image.png.cf5e058cb45e4035a39177db6e6afb14.png

a ni lep!

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

@Pajksi videl posodobitev?

si namestil?

Objavljeno (popravljeno)
36 minutes ago, DAMI34 said:

@Pajksi videl posodobitev?

si namestil?

Nisem videl. Bom pogledal danes zvečer, ko pridem domov. Hvala za info. 
Sam, kakor sem prej gledal, vse te opcije že imam. 

Popravljeno . Popravil Pajk
Objavljeno

ja no, sej potem ni problem, izbira moda vožnje ostane, kot si jo izbral, izbiraš lahko s hitro tipko, le ustavit se moraš.

ps. preveri cifre posodobitvenega paketa, sicer pa posodabljanje preko wifija je majka, ne pa da moram/moraš za vsak šit na servis letet.

Objavljeno
5 hours ago, DAMI34 said:

ja no, sej potem ni problem, izbira moda vožnje ostane, kot si jo izbral, izbiraš lahko s hitro tipko, le ustavit se moraš.

ps. preveri cifre posodobitvenega paketa, sicer pa posodabljanje preko wifija je majka, ne pa da moram/moraš za vsak šit na servis letet.

Zgleda, da pri nas še ni update-a. Vsaj meni ga še ne najde. Upam, da pride. 

Objavljeno
pred 13 urami, Pajk pravi:

Zgleda, da pri nas še ni update-a. Vsaj meni ga še ne najde. Upam, da pride. 

sej ne vem kak majo to urejeno, ampak se mi zdi, da če se vleče preko wifija verjetno vleče z njihovega serverja. Na posnetku je 1.00.41 verzija. Lahko da jo celo imaš že.

Objavljeno

Ne nimam. Pri meni je 1.00.39.

IMG_4426.jpeg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

v komentarju je nekaj čveka okrog tega:

@michaelmarshall6532

pred 6 dnevi

How did you install the .41 update? When I check my 800MT Explore it says .29 is the latest update.

Odgovori

·

1 odgovor

@800Adventures

pred 6 dnevi

Turn it on and leave it out in the open so it connects and registers and hopefully it will pop up, make sure you check the members centre app on the screen as well for the update

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Bomo za vikend probali še to. Hvala še enkrat😉

Popravljeno . Popravil Pajk
Objavljeno

Evo @DAMI34 Direkt zate. Dec navdušen nad CFjem in nad mitaskami. To je to. Terna. 

naložu ga je pa tud, ko de so ga z bajte nagnali...

Objavljeno
Ob 21. 11. 2023 ob 10:28, Kugelschreiber pravi:

Evo @DAMI34 Direkt zate. Dec navdušen nad CFjem in nad mitaskami. To je to. Terna. 

naložu ga je pa tud, ko de so ga z bajte nagnali...

to ti je KTM v CF obleki...uni za k maši :D

Moped je v primerjavi s ktm 790/890S modelom še malce bolj cesten in naloudan. Je pa kot GS (od teže, do opreme, do višine gum) lah greš povsod z njim. :P (će znaš)

ps. mene nikol ne boš videl tovorit tako, sem že zdavnaj ugotovil, da centralna in nizko postavljena teža dela čudeže :P

Ob 21. 11. 2023 ob 10:42, Ragezor pravi:

a da bo mel tri iste motorje pri bajti?

ja, če mal pripreš uč, so vsi mopedi enaki, dve kolesi majo pa bremze :P (med nama pa ne okol govort, enega v garaži bom menjal za malce bolj cestno verzijo, drugega pa za malce bolj terensko verzijo. KMji pač tečejo, sicer me v prvi vrsti zanima najprej menjava terenskega, za bolj terenskega. )

Definitivno pa nimam neke sile in bi si mogoče želel, da CF naredi še verzijo namesto 800ccm, tako ki ima 900ccm. Živi bili pa videli. Obstaja pa možnost, da me zrajca njihov konceptni 800 mopedek...

Objavljeno

Lastniki, kako je z vožnjo v prvi prestavi?

Veliko uporabnikov na yutubu pravi, da je kar precej cukanja. Naj bi pri novejših modelih to odpravili. Še kdo to opaža?

Objavljeno

Malo cuka. Daleč od tega pa, da se ne bi mogel normalno peljat. Malo si s sklopko pomagaš, pa je. Se navadiš. 

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Še ena zanimiva igrača. To bodo zdej kitajci u 2,3 letih naredli več segmentu motorju, kt japnci v 20ih .

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 minutami, skalar36 pravi:

Še ena zanimiva igrača. To bodo zdej kitajci u 2,3 letih naredli več segmentu motorju, kt japnci v 20ih .

.

... lep :OK: ... jest bi tistgale, tasivga :D

ps.

.... uuuuuuuuuuuh, "ne boj, mesarsko klanje" bo počasi prevladalo na trgu cenenih plastikfantastik mopedov :eek: ... to bo še zanimivo :OK:

Objavljeno

Mislim, da vam je jasno, da je to "derivat"ktmja (sploh 800tica). Torej sploh ni slabo. Al pa če drgač gledamo, ktm-isti smo že vajeni kitajske robe :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, pik1 pravi:

.

... lep :OK: ... jest bi tistgale, tasivga :D

ps.

.... uuuuuuuuuuuh, "ne boj, mesarsko klanje" bo počasi prevladalo na trgu cenenih plastikfantastik mopedov :eek: ... to bo še zanimivo :OK:

Ma sej prou. Da mal cene rabljenim padejo. Če pa tko pogledam, al za en star 20 let star japonski motor, recimo XT660R morš dat 4-5k, al pa novga kitajca v istem cenovnem rangu-kitajc je moja izbira.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, skalar36 pravi:

Ma sej prou. Da mal cene rabljenim padejo. Če pa tko pogledam, al za en star 20 let star japonski motor, recimo XT660R morš dat 4-5k, al pa novga kitajca v istem cenovnem rangu-kitajc je moja izbira.

.

... to je pa res ... preden sem jest vzel Tenerejko, sem skor eno leto spremljal vse xt-jke  v prodaji... in podobne mopedke . :eek:..  in tako kot praviš ... fak, za deset let staro bi mogu dat tja do 6k ... pod 4,5k itak ni bilo nič ... in takrat ... bi najbrž tud jest z veseljem mogoče ubodu tud kakšnga kitajčka, takega, ki jih zdej reklamirajo ... predvsem tam okoli 500 ccm ... in po možnosti tam ene 160 - 170 kg ...  mah, jebeš če je kitajčk ... važn da bi imel dve leti garancije ... pol bi pa valda dobu še kakšnga jurja pa kakšno pivo zravn ... več pa itak ne bi pričakoval od take zgodbe 

tko da ja ... če bojo kitajčki uspel potoučt te pretirane cene ki so zdej, pol jih pozdravljam 

ps.

... res pa je, da bi me servisi in podobno ful skrbeli ... AMPAK ... jebiga ... bi se pač na uvoznika spravil in to je to ... kar bodo najbrž tud novopečeni poskusni zajčki naredl, če ta storitev ne bo primerna 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!