Popularna objava Vito23 Objavljeno April 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2017 Tole je bilo prejšni vikend... RobiRoberto, skategrizzly, pik1 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno April 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2017 Tole je bilo prejšnji petek. Pri Motomaniji sem dobil na poizkus Yamaho tracer 900 Traveler. Z ženo sva se zapeljala iz Kopra čez Kozino proti Ilirski Bistrici. Vračala sva se čez Vremsko dolino, še prej pa sva se ustavila na kavici v Kambri. Kaj naj rečem. Motorček se pelje kot igračka. Kratka medosne razdalja je velika prednost na majhnih prostorih, kjer se z lahkoto obrneš. In ta kratka medosna razdalja, vsaj meni, ni povzročala nobenih problemov pri pospeševanju in malo hitrejši vožnji. Navora v vseh režimih vožnje je več kot dovolj. Nisem se igral z izklapljanjem TC (traction control), ker je že ob malo močnješem ožemanju ročke za gas nakazoval spodrsovanje... V RAIN načinu je občutno bolj pohleven, verjetno je posledično tudi poraba nižja. Najin trip je bila poraba 5 litrov, pa nisem preveč gledal na porabo. Večin časa sem vozil v STANDARD mode, Sport pa nisem niti preizkusil Mogoče malo iz rešpekta do novega motorja, malo pa ker nisem bil sam... Skratka motorček kot se šika. Lepo se sedi, tudi sopotnica je imela dober občutek. Vibracije so zanemarljive. Zanimiv zvok pri višjih obratih, čeprav ne vem, zakaj bi ga silil v visoke obrate, če pa se tudi v nižjih območjih odziva zelo suvereno. Ja, skomine so ostale, želja tudi. Kdo ve, mogoče bo pa š časom prišel v štalco Žal je najin trip minil veliko prehitro. Hvala še enkrat Teji za testno vožnjo. Toliko za tokrat. Srečno vožnjo vsem in pazite na pasti... Prehitro se pojavijo na cesti! Lep pozdrav, C eagle DXR16, markII, Bmflar in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno April 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2017 (popravljeno) V nedeljo pa sem si dal duška in se odpeljal do Otoka v Beli krajini, kjer stoji spomin na požrtvovalnost ljudi. Letalstvo in vse kar je povezano z njim mi je pač ostalo v galvi kot neizpolnjene sanje. Vsakič, ko zaslišim brnenje na nebu, se zazrem gor in opazujem. Naj bo to mali ultralight ali pa jumbojet... Odpeljal sem se ob 8ih iz Kopra, na črnem kalu dohitel Damirja iz Charli moto shopa v Trstu. Z dvema prijateljema se je pomalem svaljkal proti Ribnici na dolenjskem. Ker smo na Kozini tankali, smo se še usedli na eno kavo, malo počakulali, potem pa sem jo zviznu proti Postojni. Kačje ride dol pa gor, potem pa levo mimo Kaliča na Rakek in naprej proti Kočevju. Ustavil sem se na čaju v Big star pubu. Naprej sem jo mahnu proti Dvoru, na semaforju, kjer popravljajo del cestišča sem najagal na tri motoriste, tako da sem imel družbo vse do Črnomlja, kjer so oni zavili za Vinico, jaz pa sem nadaljeval proti Metliki... Bila je fajn družba in smo vozili v visokem ritmu, najbolj pa mi je bilo všeč, da so se strogo držali omejitve v naselju. Dotočil sem goriva na OMV Črnomelj in odpeljal še tistih 10km do nekdanjega partizanskega letališča Picadilly hope. Tam stoji DC 3 Dakota. Ko sem bil tam pred približno 20 leti, je bil v bolj bogem stanju, sedaj pa je lepo obnovljen. Od tam so vozli ranjence in rešene zavezniške pilote na varno, predvsem v Bari. Tam sem srečal MS člana @gaso65, ki je s svojo Hondico prišel na nedeljski potep. Malo sva pokramljala in se potem odpeljala vsak na svojo stran. Jaz sem se vračal po isti poti, s tem, da sem v Kočevju zavil še proti Štalcerjem, da pozdravim žlahto... Kaj naj rečem. Bil je čudovit nedeljski dan, obsijan s soncem, suhimi in čistimi cestami... Vračal sem se čez Sodražico in Cerknico, do Postojne, kjer sem na OMV napojil žejno kobilico. Nekaj znanih obrazov je sedelo na pijači. Spil sem še en čaj in se že ob mraku odpravil domov. Prišel sem domov ob 21:00... Za menoj je ostalo prijetnih 480 km. Ps: Cesta med Uncem in Planino je skoraj v celoti obnovljena! Le zadnijh 300m pred vstopom na AC v Uncu je še "starih"... Srečno na cesti. Pa previdno! Lep pozdrav, C eagle Popravljeno April 15, 2017. Popravil C eagle pik1, Bmflar, igc1 in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andro Asgaard Objavljeno April 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2017 No pa je leto okrog in smo šli ''spet'' požegnat naše konjičke. Prijetnih 320km. od 0°c do 16°c. Sonce ves čas. Bombastično. notranc, MiNa, C eagle in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2017 Današnji vtisi, kar naenkrat Drama... potem pa do doma nobene drame več. Prelepih 190km C eagle, Miha X, GoBobi in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno April 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2017 po dolgem cajti spet ena daljsa furca u wajdusni je use kazalo na dez, kje cez col in prot postojni pa je bli dokaj jasno torej, pot je znana glih odpravim se iz wajdusne, zacnejo prvi kanci, pici do cola da uidem dezju, cez crni vrh in logatec, do postojne, spet in ker se ni blo za it domou, pa tud crni oblaki so se bili pred nanosom, gremo se do morja cez kozino tam skoz hursevje me spet mal zmoci, nic kriticnega, gremo do morja, tm so beli oblaki obvezen pit stop pihalo je, pa tud ni blo nevemkolk toplo, se spomnim da sm se en bot ze martincku na socerbu, grem pogledat ce se bi lohk tud dns tm mal pogrel ne moze pihalo se bl ok, gremo na morje, tm more bit toplo! koncno pol pa je bil plan skoz ankran, muggio in trst, do sistjana in dmou u trstu guzva za popi... ma sm vidu da motoristi kar po sredini in po desni prehitavajo kolono, zakaj pa jst nebi...tud policaji so bli u koloni, ma smo sli bp skoz malo se zalutiu umes, ma zakaj pa ne guma pa je bela, k na socerbu je pluzlo skoz tist sodr na vrhu Ninč., KyoKon, Frenk 67 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 17, 2017 Vtisi so! Spomini pa ostanejo Quest, Ninč., notranc in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pa malo sva jih požegnala...z blatom in gorsko vodico.... C eagle, GoBobi, SAR-Solo Adventure rider in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Ob 15. 4. 2017 ob 8:56, RobiRoberto pravi: Včeraj sem se od doma odpeljal ob 07.45 in se vrnil nazaj ob 16.30 Bravo za opravljeno pot, se je verjetno kar vlekla tudi zato, ker so klanci kar veliki in dolgi, manjka pa kakšen konj. Wakasaki, GoBobi, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 19, 2017 Tole pa je bil trip zadnje 3 mesece.. za ženo sem iskal motor F800GS, ki je izredno redek in po vrhu še iskan motor. Vendar se je vsakodnevno 50 xno listanje po avto netu obrestovalo =). Našla motor, ki si ga lahko samo v sanjah želiš. Še dobro da motor ni zame, mi je previsok :P, Sedaj sva oba pripravljena na nove dogodivščine. Nadaljevanje kmalu sledi GoBobi, Andrejcer, Rey in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 Se vozil z najetim po Sardiniji . Krasno. Uživajta dovolj motorne in zavorne moči in zraven lahkotnos. Vijuganje po Sardinijski neskončnih ovinkih (po hribovitem delu) je bila prava uživanjcija tako, da mi je kolega porinil svojega GS ADV in se raje vozil z "malim" GSom (800). Ima nastavljivo podvozje, ...? HyperJack, builder in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno April 20, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2017 (popravljeno) Sm šou jst danes dopoldne pogledat na morje, da ne bo treba tebi Ogromna meduza, več kot pol metra v dolžino Popravljeno April 20, 2017. Popravil GO_Tomi Ninč., Andro Asgaard, Quest in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 Sem imel bližnje srečanje z eno tako, pa so razen straha čisto nenevarne (v najslabšem primeru kot koprive) . lp RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2017 Danes sem se od doma odpeljal ob 07.45 in vrnil nazaj ob 12.05, zadovoljen ker je MMV tudi tokrat delovala brez težav, zadovoljen ker sem našel vse kar sem iskal in je na Črnem vrhu nad Cerknom povezano z "downhill" s kolesi in nezadovljen, ker sem dopoldnasko kahwo lahko spil šele doma po kosilu ... + notranc, skalaprava, Janezs in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno April 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 22, 2017 Spet se fjakou po nekih makedamih Cartman, Ninč., RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Wakasaki Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 ena popoldanska včeraj popoldne v družbi z super moto Srečal sem vas veliko. Res so fajni ovinki. Kava v Kapli pa gasa nazaj. builder, izibajker, ALEŠ M in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 Ena včerajšnja. Na poti na Tupilanijado v Cirkovce. Frenk 67, DXR16, MiNa in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 Ljubljana -Koper- Ljubljana (cca. 240km)! MK RedEye in SnackBar otvoritev sezone.... mladench, DAMI34, C eagle in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 C eagle, mladench, Janezs in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 Danes ena popoldanska, tako na hitro...Edini pitt stop je bil za to sliko v Čepovanu in nato gas dalje. Naredil kratkih a sladkih 146km. MiNa, Miha X, Wakasaki in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 Tu bil tudi jaz (včeraj) ALEŠ M, DXR16, DAMI34 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2017 Tale vikend sm čakal....od decembra Vreme se je za konec tedna uneslo, in pustilo na Lošinj. Kot veli tradicija, v petek dol, in v soboto domow. Zbor MK Lošinj uzamem za izgovor, pa večernih par piv. Kljub ne preveč vspodbudnim cifram na tablah, se je dalo po soncu krasno pelat. Cesta Cres-Mali Lošinj mi je še zmer neskončno všeč. Trajekte ujamem na 10 min čakanja. Dva razposajenca z zbora sta bila tudi na trajektu domow, Tako da sem čez Krk letel v spremstvu. Ko sta mi na nekem rondoju malo ušla, sta me faci počakali na naslednji ravnini. Mal se userem, a me bota colala??? Ne, ko sta me vidla da sem mimo prometa, sta spet prtisnila, in smo šli.....Ludo kolaž 1 najbol razposajen klub na zboru, powerbank party, vse lahk nafilamo, ni panike! In največji zbadlivec na placu kolaž2 lošinjska pejsaža brez oblačkov. kolaž3 start pot na krk in stanje doma. . Bomo vidli, če bo zmlela do 140 000 Janezs, izibajker, Miha X in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2017 danes je bilo brezveze, še zdaj me oči bolijo prelaz pa lepši kot v Maroku builder, notranc, deki28 in 39 others 42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GoBobi Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2017 Predvčerajšnjim sem se s prijateljem zapeljal po Notranjski in Primorski in sva z užitkom naredila dobrih 300 km ("u izi" v 9 urah in pol). Slikca najinih poganjalčkov nad Colom (proti Javorniku) : Včeraj pa sem dočakal prikaz pravilnih linij vožnje v ovinku za telebane, katerega sem bil že dolgo potreben. O lepem motorističnem pohajkovanju po Primorski, s poudarkom na Krasu, sicer nimam nobenega slikovnega materiala, bi se pa ob tej priliki vseeno rad zahvalil nekaj ljudem. Najprej mojemu včerajšnjemu mentorju, jezusu kristusu 73 (zna bit, da ima čisto drugačen nik na forumu ), a tako je pisalo na tablici in njegovi simpatični prijateljici (bi reku lepi , pa me je vseeno malo strah, da kakšne ne fašem okrog kepe, ker sem videl kakšne ima kolenske slajderje ) za družbo na furi. Ker se me nekatere stvari še posebej dotaknejo, pa bi se zahvalil še za gostoljubnost in prijaznost eni naši radirki in njegovi zlati življenski sopotnici. Hvalim klobase in kavo in cedevito in smešno kosmato zverinico in prijetno urico, ki sta bili verjetno skoraj dve. Žalostno pa sem edino gledal našega radirkota, kateremu bi se rad pridružil tudi pri pitju njegove (sem prepričan) zdravilne pijače, katere pa se zaradi stranskih efektov ne konzumira, ko se vozi. Aja, dobrih 200 km raztegnjenih čez cel dan. Čista zmaga . Nazadnje bi se zahvalil še moji motorjimeresnezanimajo zlati ženi, ki mi je ta dva lepa dneva omogočila s svojim "...merkej nase, pa lepo se imej" etitudom . Ajd! notranc, builder, ALEŠ M in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) Danes pa k sosedom na Medvednico pravzaprav najvišji njen vrh 1033mnm. Cesta iz Zagreba popolnoma prazna, praktično sam na vrhu. Po severni strani nazaj v našo smer, vmes pogledat hotel nad Kumrovcem, ki žalostno propada. Nekaj je pa le obnovljeno in v funkciji. Lep park na izhodu iz "vasi". Potem pa v Podčetrtku "poberem" tele Italjane, želeli so v Laško na pivo po stranskih poteh. Pa smo "šli" Lesično, Planina pri Sevnici, Jurklošter, Rimske Toplice in na cilj. Prelepih na momente kar hladnih 280Km. Popravljeno April 24, 2017. Popravil MiNa igc1, Janezs, DAMI34 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se