amateur Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 pred 5 urami, Snecer pravi: prelaz pa lepši kot v Maroku Kje pa je to? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 7 urami, amateur pravi: Kje pa je to? Hvala. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 Ob 23. 4. 2017 ob 20:18, skofk pravi: Tu bil tudi jaz (včeraj) Kje pa je to? Oz kaj se je tukaj zgodilo,da je spomenik??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 16 minutami, ProdriveR pravi: Kje pa je to? Oz kaj se je tukaj zgodilo,da je spomenik??? Čepovan, ostanki vojaškega letala iz 2 svet. vojne...točno ne vem, kaj se je zgodilo. Niti ne vem, zakaj je zanimivo za slikanje, tam mimo grem večkrat pa to spregledam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 (popravljeno) @ProdriveR @vandrovec - http://www.geago.si/sl/pois/13056/spomenik-nob-letalcem-cepovan Popravljeno April 25, 2017. Popravil jskrablin C eagle in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2017 brezveze, jadranki sem se izognil raje, so mi ljubše kače, pesi in avanturistične ceste Scarabeo 500, skategrizzly, vuk76 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 @jskrablin& @vandrovec - hvala za info. Me vse kar je v vezi z letalstvom kr precej zanima, tako da bom dal tole na must see listo 8) skofk, C eagle in jskrablin 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 2 urami, vandrovec pravi: Čepovan, ostanki vojaškega letala iz 2 svet. vojne...točno ne vem, kaj se je zgodilo. Niti ne vem, zakaj je zanimivo za slikanje, tam mimo grem večkrat pa to spregledam. Vse me je bolelo pa sm rabu mal kosti pretegnit, in ta spomenik je bil kot nalašč C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2017 Vtisnu sm Schultz, ALEŠ M, MiNa in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 Čakaj, a nevoznega si kupil, da si ga na prikolici odpelu domov? notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 Lepa igrača. Naj ti dobro služi. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 pred 49 minutami, NumLock pravi: Čakaj, a nevoznega si kupil, da si ga na prikolici odpelu domov? nevoznega v dežju ampak cenej bi me pršlo, če bi plačal prevoz al pa ga lepo sam odpeljal po gumah, namreč v rebrnicah mi je zakuhal avto od mulca (jaz na mojem nimam kljuke), C eagle in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2017 kr nekaj skategrizzly, J.a.m.e.s, DXR16 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 4 hours ago, DAMI34 said: nevoznega v dežju ampak cenej bi me pršlo, če bi plačal prevoz al pa ga lepo sam odpeljal po gumah, namreč v rebrnicah mi je zakuhal avto od mulca (jaz na mojem nimam kljuke), No to je za srečo, pa SREČNO! DAMI34 in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Vtisnu A bo tvoja draga lahko zlezla gor na poličko? Lep motorinček, varno vožnjo želim, praviš da se držiš oznak ob cesti, sam kako boš kljub zrelosti obvladoval konje pod ta zadnjo? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2017 Deli Objavljeno April 27, 2017 pred 9 urami, amateur pravi: A bo tvoja draga lahko zlezla gor na poličko? Lep motorinček, varno vožnjo želim, praviš da se držiš oznak ob cesti, sam kako boš kljub zrelosti obvladoval konje pod ta zadnjo? bo šla gor, le držat se me bo morala. Konje bom krotil s postopnim odpiranjem gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2017 Danes sem se od doma odpeljal ob 8.45 pri zunanji temperaturi 5 oC, vendar temu primerno oblečen, in se vrnil nazaj točno čez 6 ur, pri 10 oC višji zunanji temperaturi in zadovoljen z vremenom , s sabo in seveda tudi, oziroma celo najbolj, z MMV , ker me je vseh 114 km "po poti mojih izbrisanih spominih" peljala brez kakršnekoli nevšečnosti ... GO_Tomi, DAMI34, Erik99 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno April 29, 2017 Deli Objavljeno April 29, 2017 Žiri-Idrija-Logatec-Postojna-Unec-Rakek-Logatec-Vrhnika-LJ-domov (cca 170-180km). Ceste lepe, urejene, negovane. Razen Žiri-Idrija, tam še peš ne bi šel še 1x >.<. Od Rakeka do Logatca je blo pa polno sranja (dobesedno) po cesti. notranc, Janezs in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2017 Do jaja, od burje, sonca, dežja, megle od 15-7C. Kul Schultz, Janezs, Frenk 67 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno April 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2017 Danes sem kolovratil po Furlaniji. Štart je bil šele za 11 uro, tako da sem jo do Udin ucvrl kar po AC. Nato pa mimo Spilimberga do jezera Tramonti. Jezero Tramonti (po obilnem deževju) Nato ma skozi Tramonti di sotto, mezzo in sopra do vrha prelaza Rest. med vzponom sem še to zabeležil.. Na vrhu prelaza Rest Cesta med Preone in Pozzis. To je lokalna cesta, je bolj v slabem stanju in sedaj po teh nalivih ni bilo nič kaj boljše. Nato pa čez sedlo Chiazutan do Verzegnisa, od tu pa do jezera "Carnico" in preko Čedada in goriških brd domov. Padlo je lušnih in sončnih 334 km. skofk, Quest, Snečer in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno April 29, 2017 Deli Objavljeno April 29, 2017 pred 2 urami, Schultz pravi: Tramonti Imaš pa dobre ture! Kje pa najdeš vse te zakotne lege? Sam sem jeseni naredil osmico po Brdih, od tu v Čedad, Sovodnje, skozi vas Matajur do koče pod Matajurjem, Livek, pa po dolini Idrijce domov. Sedaj vidim, da bo potrebno malce bolj podrobno pregledati zemljevid Furlanije, da bo padla še kaka zanimiva tura. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno April 29, 2017 Deli Objavljeno April 29, 2017 pred 4 urami, DAMI34 pravi: jaja Ja vreme je pravo prvomajsko, tu pri nas namesto piva paše čaj z medom, zjutraj bo spet nula. Brrrrrrrr....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 (popravljeno) Vceraj v Muggio na sladoled. Do Postojne mrzlo, pol pa se kar ok s temperaturami od 18 navzgor. Srecal sem vas pa kar nekaj. Popravljeno April 30, 2017. Popravil apirko MARE 65, Schultz, skategrizzly in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 (popravljeno) Danes sem se od doma odpeljal približno pri enaki zunanji temperaturi in enakem času kakor včeraj in se vrnil nazaj domov eno uro in pol prej kakor včeraj. V mojem dnevniku letenja piše, da sem na Kovku nad Ajdovščino zadnjič letel z jadralnim padalom 13.07.1995 in let je trajal 1 uro in 15 minut. Od takrat na Kolku nisem več bil, zato sem danes moral dvakrat vprašati za pravilno smer, ker sta bila po asfaltnem odcepu še dva "makadamska križišča" ... Danes se nisem samo vozil kakor včeraj, ampak tudi malo hodil , ker je mojo vožnjo ustavila "Kraška visokogorska poplava" ... Ker nisem goriva dotočil že včeraj in ker ga danes nisem na "sosedovem" OMV-ju ali Idrijskem Petrolu, sta bili bencinski črpalki v Godoviču in Črnem vrhu seveda zaprti, zato me je med vožnjo domov ves čas skrbelo do kje se bom uspel pripeljati, toda ker sem vsako vožnjo po cesti navzdol kršil prometne predpise (nedelujoč moped) se mi je uspelo pripeljati domov, kjer sem v garaži med noge dodal še 5 l prazno kanto in na "sosedovem" OMV-ju napolnil rezervar in "plastično rezervo" ... Popravljeno April 30, 2017. Popravil RobiRoberto MiNa, fishy, mladench in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 Korčuliranje...po dolgem in počez MiNa, dAlencc87, Frenk 67 in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se