Popularna objava TheTomo27 Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 Evo.. pot današnjega pohajanja .. žal se drugih slik ni uspelo posneti .. pa drugič Xebec, GoBobi, mladench in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Xebec Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 (popravljeno) Žiri-Logatec-slovenska obala-nazaj čez Vrhniko in LJ. Poznana trasa. Vse skupaj cca 330km. Ene par sem si vas sposodu za tempo/linijo držat, ostali so itak mim padal Cesta Žiri-Logatec bi bila/bo super če/ko bo cela obnovljena. Tako ti pa tistih nekaj zelo slabih odsekov čisto pokvari tempo ko 1x not padeš. Pa petrol v Rovtah (na vrh hriba) bi loh mel malo daljši delovni čas, še dobro da je proti Logatcu klanec navzdol, ker sm se prkotalu na zadnjih hlapih do pumpe. Na celotnem odseku mi je sledil en par na enem suzukiju (pomoje), tko da če sta tukaj: Popravljeno April 30, 2017. Popravil Xebec Frenk 67, izibajker, dAlencc87 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava blazzarss Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 Današnja je bla najdaljša kar mi jih je do sedaj ratalo, google je nameril cca. 520km. Štart v Ljubljani - čez Kočevje, kjer je bilo zjutraj kar mrzlo, me je zeblo v prste zaradi poletnih rokavic - čez Petrino in postanek nad Lokvarskim (Omladinskim) jezerom - v Crikvenici pavza za menjavo kun - gas do Karlobaga na kavo , vmes pa še skok gor in dol do Prizne - za nazaj pit stop in pozno kosilo v Crikvenici - Reka, kjer sem zalutal v center in prevozil celo mesto, do uvoza na avtocesto pri Opatiji - po avtocesti do Jelšan - v Postonji še na kavo in čez ride nazaj v Lj paše tudi kakšen dan preživet sam markII, GoBobi, C eagle in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ćale Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Hahaha, sm mislu da si me sheku. Zna bit da sva celo na meji skup stala Moja fura z Barja prek Iga na Gotenico in Delnice. Z delnic na Omladinsko jezero (prepihal k norca) in pol do Grobnika mal se poslint. Po Grobniku do Kraljevice umočit prst v morje in nazaj preko Reke (tudi preko mesta) na Rupo in prek Ilirske in Knežaka na Ride do Barja. Moja fura je bila nekaj čez 300km. Omladinsko (Lokvarsko) jezero: Malce vtisov z Grobnika in Kraljevice: bajkr88, MiNa, builder in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 moj krog včeraj klik .....s sodelavcem sva uspela po 5 letih se dobit in odpeljati en mali giro. Med Ferlach in Kaplo mal mraz ampak ni blo sile. Morda bi bilo bolj pametno jo pihnit proti vodi, a jebiga Kilometrov ni velik, nasmeh pa ogromen.....kurba je fajn. Na meji na Jezerskem najslabši/najdražji kufe ever Potem pa v Mavče-gostilna v Mavčičah-na šnicl... Roger G. Jagger, C eagle, notranc in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava smasher Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Živel 1. Maj (težko nam je blo ni kej ) skategrizzly, TheTomo27, VS800 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Prijetnih cca. 270km LJ-Bohinj-Sorca-Idrija-LJ MARE 65, builder, TheTomo27 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Gamma Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Trije prvomajski vtisi: DAMI34, r109, Bmflar in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 plan je bil caven in nanos na caven se prsu, na nanos pa ne vec na cavnu nepopisna guzva, introvert kot sm, sm sam obrnu in sou naprej...po poti se zmislu da bi lohk rajs sou na lokve in do cepovana pogledat tist bajni spomenik s propelerjem cesta, kar se tice makadama, je bla uf in oh, nedavno dezevje je ponekod napravilo cele struge v cesti, drgac pa brez incidentov, razen dveh jebiveter kolesarjev k sta mi prisla vstric nasproti skoz ovink kot da je sam njihova cesta soca zanimivo zelene barve, motoristov malo morje nakonc niti ni ratalo veliko km, jih je blo pa cudovitih, v tolminu 20°C in sonce, napram nasi dolini kjer je blo cel dan oblacno in pred kratkim nas je se dez s piknika pregnal Bmflar, skofk, Erik99 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Vsi na morje, jaz pa v gozd! Vse v zelenem... gtgs, skategrizzly, VS800 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Ob 30. 4. 2017 ob 14:53, RobiRoberto pravi: zadnjič Kako pa to da si nehal leteti? Družina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Lp od Maroške expedicije Casablanka in Rabat .... Schultz, GoBobi, J.a.m.e.s in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 (popravljeno) Enjoying montenegro Popravljeno Maj 2, 2017. Popravil mladench C eagle, DAMI34, ALEŠ M in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 Najprej 300kmju na braap, braap, potem pa še 50 na bzzzz, bzzzz Janezs, amateur, igc1 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 Vodice-Kamnik-Tuhinjska dolina (1. polovica eno samo naselje, 2. je pa ker lepa cesta za pelat)- Trojane (mislu en krof pomalcat, ma so turisti vse zasedli, še doma ne morm uživat tistga kar mi paše )-Domžale-Kamnik-Kranj-Jeprca-ker cagar še ni čez jurja skoču, grem še 1x po Poljanski dolini do Gorenje vasi in nazaj domov. Lepih 180km. Ampak krof pa še zmeri hočem Frenk 67, Erik99, Janezs in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 (popravljeno) Današnja fura: Maribor - Dravograd - Klopeiner See - Bad Eisenkappel - Zgornje Jezersko - Šenčur - Brnik - Mengeš - Domžale - Trojane - Maribor (skupno 321km). Popravljeno Maj 2, 2017. Popravil JamesTheMan ALEŠ M, notranc, izibajker in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 Glih tolko, da sm malo zadihal C eagle, GoBobi, RdečaŽelva in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 Danes pa iz gozda na sončno stran Nanosa DAMI34, C eagle, notranc in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 Chefchaouen ,Modro mesto :-D SuNa, NumLock, a79 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2017 Včeraj malo po Notranjski okoli doma, ker dlje si ne upam, zaradi gum. Vulkanizerji ne delajo. Upam, da bo danes kaj več sreče. Novi CSA 3 že čakate v garaži. lp C eagle, DAMI34, SuNa in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno Maj 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2017 Tri od včeri .... v dolini toplo, na 1200m pa kar sveže. VS800, notranc, Frenk 67 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Maj 3, 2017 Deli Objavljeno Maj 3, 2017 Še en kratek video .... DAMI34, Frenk 67, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2017 Nedelja, 30.04.2017 Poznaš tist občutek, ko si z ženo tko usklajen, da si že kar malo kičast =)? Seveda tale krstna vožnja z novim mopedkom GS800 ni bila kar tako. Prvič zaradi tega ker je imela žena enoletno abstinenco brez motorja, in ker se ji je stanje slabšalo, sem bil neskončno vesel ko sva našla točno takšnega kakršnega sva iskala :). In drugič, po vseh teh letih šparanja in odrekanj si je kupila motor na katerem dejansko uživa! =) Ker nekaj časa ni vozila, sva testno vožnjo splanirala bolj krajšo a zato nič slabšo. Štart v Kočevju pri skoraj 8 stopinjah (ker norc gre na motor po takšnem mrazu?) - Dvor - Žužember - Trebnje - Mokronog - Sevnica - potem pa v smeri Orešje nad Sevnico seveda v tej banana republiki ni šlo brez makadama, ki ga je bilo glih toliko, da zglancan motor ni bil več zglancan ampak en fajn zaprašen moped - potem sva pa pred Šentjurjom zavila na Slivniško jezero kjer sva se ustavila na moto zboru :P, hecam se, sam istomisleči so se pasli na kavi Iz jezera dalje Loka pri Žusmu - tu naprej se zgodijo Garmin dogodivščine in po kravjih stezicah po najhitrejši poti prideva do Olimja Tko lepi da so kr leče pokale na fotoaparatih Nisem glih človek plat, ampak lej ko ti zadiši meso, ti pač zadiši. Kosilo pri domačiji Haler Po okrepčilu je končno posijalo sonce zato sva nadaljevala čez Bizeljsko Proti Brežicam - Šentjernej - Novo mesto. Ker je bil dan še dokaj "mlad" sva se zaupajoč po sonce in toploto odpravila čez Gorjance v našo preljubo Metliko <3. Iz Metlike preko Semiča in Črmošnjic nazaj na Dvor in v Kočevje. Prevozila 314 km. Žena uživala maksimalno, filing je pa tudi dobila, glede na to, da mi je brez kakršnih koli težav sledila čez Dvor in doma izjavila, da ni niti malo utrujena. Človek ne zna opisati, kako je lep ta pogled in pogled žene, ki je zadovoljna z izbiro tipa motorja: Do naslednje dogodivščine, srečno vsem. Čau amateur, GO_Tomi, maus in 46 others 49 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Maj 3, 2017 Deli Objavljeno Maj 3, 2017 pred 3 urami, HyperJack pravi: Do naslednje dogodivščine, srečno vsem Bravo, lepo slišat to o izbiri motorja, da je gospa s tem tako zadovoljna. Srečno vozita. Prjatu ima tudi 800 stotko, mi ga je posodil za en krog po zaviti cesti, bil popolnoma istih misli kot tvoja gospa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Maj 3, 2017 Deli Objavljeno Maj 3, 2017 pred 8 urami, NumLock pravi: Tri od včeri .... v dolini toplo, na 1200m pa kar sveže. Lepa turca, prevozil z MTB, z motorjem pa me še čaka, letos zagotovo pade. Škoda je le, da je cesta proti Peskom na Rogli makadam, da bi naredil krog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se