Popularna objava fishy Objavljeno Maj 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2017 dns najdaljsa kar vozim mopi po prelazih se trajbu prvo san boldo > fedaia > pordoi > arabba se mal oddahnt > campolono > valparola > falzarego > giau > arabba nazaj u pojstlo, jutre stelvio dogodilscin polno, sam telefon... k pridem nazaj dmou... sam za pokusino Joker, Miha X, dondule in 27 others 30
Popularna objava protector Objavljeno Maj 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 24, 2017 Crni Đuro hvata svoju prvu hiljadarku ... Tristo pedeset i nešto sitno ... toliko je pisalo na kolor teveu pod stavkom ODO. Ako želim odraditi prvi servis - a želim - treba ih nakupiti još barem 650. Najbolje to odraditi u jednom cugu, u jednom sunčanom ponedjeljku. Turistička sezona još nije propisno započela, što sugerira da bi se dio kilometraže mogao prikupiti uz obalu. Alzo, od ZG do mora, dobar komad po Jadranki, od mora nekako doma ... bit će na kraju dosta za prvu vizitu u varaždinsku polikliniku. Do Vrbovskog autobanom, od Vrbovskog Lujzijanom, obavezna vizita na Grobnik ... a na Grobniku Švicarci ... ... naravno da sam malo kasnije prošao kroz Bakar ... odradio podnevno opće tankanje ... naravno da sam prošao kroz Crikvenicu i Selce ... i kroz Novi, i kroz Senj ... stigao sam pogledati vijadukt preko Balinske drage iz malčice drugačijeg kuta ... skrenuti do trajektnog pristaništa u Stinici ... ... a pronašao sam i ulaz u uvalu Lisarica ... ... prošao kroz Starigrad Paklenicu, prešao veliki crveni most, kod skretanja za Posedarje kombinirao hoću li oko Karinskog mora i preko brda u Gračac, ili ću ipak nazad preko Masleničkog mosta ... ... i opet obalom nazad do Karlobaga, gdje sam uz put konačno uspio zastati uz kamenu piramidu podignutu u spomen izgradnje obalne ceste od Karlobaga do Starigrada (i još malo dalje zapravo ... do Jesenice) ... a građena je kako i piše na piramidi od 1934. do 1938. ... ... te iz Karlobaga, nakon tankanja, preko brda do lijepe Marte u Gospić ... ... i lagano doma. Na pumpi u Vukovoj Gorici stanje je bilo ovakvo ... ... a doma u garažici ovakvo ... misija uspješno obavljena. U Varaždinu sam već bukiran ... igc1, RobiRoberto, Erik99 in 34 others 37
Popularna objava fishy Objavljeno Maj 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 24, 2017 osvojen pol se skok u svico in nazaj u prato allo stelvio, zdej pod dolg vroc tus, nek pojest in se oddahnt, jutre kitzbuhel skofk, GoBobi, bobi1001 in 30 others 33
amateur Objavljeno Maj 24, 2017 Opozori Objavljeno Maj 24, 2017 Ob 4. 1. 2017 ob 18:31, DAMI34 pravi: vzletišča Kaj ne živiš tam nekje blizu?
amateur Objavljeno Maj 24, 2017 Opozori Objavljeno Maj 24, 2017 Ob 23. 5. 2017 ob 14:54, DAMI34 pravi: onlajn Sem včeraj pri Čarmanu na servisu videl zeleno verzijo tvojega motorja. Res lepa mašinca, ne glede na barvno kombinacijo. Popolnoma nov, še folija na sedežih, pa nove gume. Ob 23. 5. 2017 ob 16:58, DAMI34 pravi: leti Ne leti nate, ampak na turo pri Italijanih. Sami neznani koncu. DAMI34 1
amateur Objavljeno Maj 24, 2017 Opozori Objavljeno Maj 24, 2017 pred 5 urami, fishy pravi: tus A je kaj zeblo? Včeraj je bila na Stelvio tura Gora. Snega na vrhu kot še sredi zime. A si šel nazaj iz Bormia ali skozi tunel?
DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2017 Opozori Objavljeno Maj 25, 2017 pred 9 urami, amateur pravi: Kaj ne živiš tam nekje blizu? ja, nekih 40km stran
Popularna objava fishy Objavljeno Maj 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2017 (popravljeno) 20 hours ago, amateur said: A je kaj zeblo? Včeraj je bila na Stelvio tura Gora. Snega na vrhu kot še sredi zime. A si šel nazaj iz Bormia ali skozi tunel? tam do 4°c je prslo in pretezno oblacno, jst sm bil okrog 13h gor, pol kasneje sm vidu da se je precej bol zjasnilo, snega powhnu, pol sm sou skoz Livigno, mim "jezera" k ga ni, cez jez, tunel, u svico in okol naprej u Prato pol pridem u sobo, upalim tv, tolk da mi neki sumi odzadi in slisim Timmelsjoch s tisto svojo svh nemscino k jo znam, sm zastopu da ga odprejo 25 maja, prej je bil plan it skoz resio > landeck in skoz Innsbruck do kitzbuhela, sam se je plan zadnji moment spremenil, tko da danes vseeno do resie pogledat tist turn k sm bil blizu, pol na nazaj in po ita strani cez timmelsjoch in pol naprej v kitzbuhel guzva guzva guzva, povsod, si ne predstavljam kej bi blo tle za vikend vreme kot naroceno ampak va vrhu timmelsjocha je pihalo in zeblo, neglede da je sonce sijalo pol sm se ustavu pr muzeju da se pogrejem Popravljeno Maj 25, 2017. Popravil fishy C eagle, skalaprava, Janezs in 31 others 34
Popularna objava NumLock Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 Malo okoli .... pik1, Miha X, VS800 in 14 others 17
Popularna objava vuk76 Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 Vecerna fura Starigrad-Karlobag-Starigrad...skoraj prazna cesta... igc1, Frenk 67, mladench in 16 others 19
Popularna objava TheTomo27 Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 Danes po dolgem času na Mangart .. Bil sem popolnoma sam , ker strašijo z neko zaporo ceste?? mladench, bobi1001, n_majk in 19 others 22
Popularna objava n_majk Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 Sam sebi sem prepovedal motor dokler nisem prebarval vsa polkna... in je ratalo... tako da sem pocasi zbudil moped, nova baterija, registracija in dva mini izleta po cca 100 km.... prvo Kras uno ko mas najljubso cesto in ob njej gledas tablo za vasi... tokrat Nadrožica... cesta nova, seveda ozka in sam do vasi in nazaj.. nema skozi.. se pa splača, lepa mirna vas, par hiš, lep razgled, tišina, pred eno hišo Spaček, v "centru" spomenik Partizanom in klopca za mal uzivat.... pol lepota od ceste Gorjansko - Brestovica pri Komnu - Italija in ob obali do Trsta usput V trstu staro pristanisce.. cist blizu centra in guzve totalni mir in nikjer nobenga... in domov cez Dutovlje... ob petkih obvezno na najboljše kalamare... GO_Tomi, skategrizzly, Erik99 in 20 others 23
Popularna objava n_majk Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 In še danes sam malo.... Neverke, železa še pa še... vedno ko grem mimo grem pogledat.. sem čudak pol pa še mal lepše sam tud staro.... in končno pica v Košani.. v tretjem poskusu.. enkrat je bla zaprta gostilna, enkrat niso pekli pic (pečejo sam od cetrtka do nedelje in se to po 15. uri) builder, Schultz, GO_Tomi in 19 others 22
Borutt Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 pred eno uro, TheTomo27 pravi: Danes po dolgem času na Mangart .. Bil sem popolnoma sam , ker strašijo z neko zaporo ceste?? Nisi bil na vrhu. Smuči ti manjkajo.
Popularna objava fishy Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 doma! iz kitzbuhela, cez grossglocnker, skoct se v malto in ker se nism mel zadost serpentin sem se odpravi se cez korensko sedlo in prek vrsica ob soci nazaj u wajdusno danasnja je bila najdaljsa 503,5 km je pokazalo pred blokom, u garazao se mi ni dalo peljat, bom jutre, itak ga je treba prej oprat in namazat slik ogromno, sam nebi prevec sm limu dns useen mal vec k sm na kompu k sm vidu ta stolp tm gor, sm si mislu, ma kej morm jt? je blo dokaj vroce, slacil se nisem, gor prsu presvican pol notr takoj na vhodu je nek swarovski kristalov, dokaj velikih, za pogledat, sam ni blo vredno sam za to it gor, grem naprej, prvi stuk neke zivali nagacene, drugi so ze plasticne zivali, tretji stuk sam se table od zivali, sm si mislu, ma kej mi je blo tega treba, medtem k sm si brisu svic s cela pol u najvisjem stuku pa swarovski teleskopi da si lahk od blizje pogledas grossglockner, niti ne tolk interesanto, pol pogledam in je bil ves svic poplacan enih 11 ljudi sm nastel, tik pod vrhom pol pa nazaj, vesel, v malto to je blo dns, na kratko slik ogromno, sm si sou ze sam sebi na zivce k sm si pravu sam se eno, ta je ta zadnja, ... iz stelvia dol sm se med 2 ridami 3x ustavu da sm sliku se dobro da sm sou sam izibajker, Roger G. Jagger, Janezs in 27 others 30
TheTomo27 Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 pred 42 minutami, Borutt pravi: Nisi bil na vrhu. Smuči ti manjkajo. Na vrhu res ne , ustavil sem se pri zapori in dal škornje v sneg
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 (popravljeno) Evo popoldanski krogec poavtocesti do izvoza za Bled kjer se že začne kolona in traja skoz do Bleda. naprej do Bohinjske Bistrice je blo kr vredu tam zavijem proti Soriški planini, kjer naredim kratek postanek. Spust na drugo stran je slabši cesta mal bl naluknjana tko de pelješ mal slalom pa gre proti Petrovemu brdu zaprto zgleda nekej rihtajo. Do Železnikov lepo cesta prazna tam ena slikca. V Šk. Loki se odločim, da šibam še do Lj in se zapeljem na grad in pol lepo čez Medvode, Kranj in Golnik domov Pa je blo lepih popoldanskik 160km lp Aleš Popravljeno Maj 26, 2017. Popravil ALEŠ M vuk76, Tjažo, DAMI34 in 20 others 23
amateur Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 pred eno uro, fishy pravi: sam Ti samo limaj, pa kaj prpiš zraven, da bomo vedeli kje je kaj. Res je zgoraj še hladno, je pa še malček zime. Lepa tura. GoBobi 1
fishy Objavljeno Maj 26, 2017 Opozori Objavljeno Maj 26, 2017 1 minute ago, amateur said: Ti samo limaj, pa kaj prpiš zraven, da bomo vedeli kje je kaj. Res je zgoraj še hladno, je pa še malček zime. Lepa tura. sm mel namen nardit novo temo tle http://motosvet.com/tabla/forum/71-potovanja/ sam ne dns dns odmor pa tud pregledat morm slike da vidm kje je kaj in to, pa tud opisat pot, prenocisca, cene, ... amateur in GoBobi 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 Včeraj je bil ta dan , ki me je vlekel domov k Jadranki Delal sem samo 2h, ker sem priden imam vedno ure na zalogi Gneča samo v Ljubljani potem pa tekoče skoraj dinamično mim rodnega kraja Kočevja , do Petrine , kjer spet nobene gneče. Sem bil presenečen, ker je dan bil sončen ,petek itd .....za vsak slučaj sem pa imel še rezervni plan čez Medvedje ride v Osilnico , čez malobmejni prehod proti Gerovemu ...... Omladinsko jezero ........gostilna pri jezeru je bila odprta še pred sezono , zdaj vse zaklenjeno .....pa je šla kava ..... ....lepo je , uživam na motorju , ki mi sede kot ata na mamo . Bo treba z njim letos več km obrnit ......vize se že urejajo ... poti ne bom opisoval ,saj je pot zlajnana in opisana v milimetre že 1000x ...v Baški Buri se k men stisne Katarina , se tolikokrat vidimo ,da smo na nek način že domači , sam sem vedno domač , od ženske populacije je pa domačnost odvisna ali je žena z mano ali ni ...pozdravim Mileno a nema mjesta za mene . Mama mi takoj poštima drugo prenočišče in ko se stuširam pridejo za mano moji dve v avtu . Pravi ,da tudi z avtom ni bilo panike , na prehodu 4 avti pred njo . Krenila pa je iz lj ob 15h v največji gneči , pred 21h je nisem pričakoval ...... Čez pol ure pa uleti še Miško Radirka .....kje se je obiral ne vem , vem da je imel povprečje 90kmh ........ah ti kralji ravnin smo v bolečinah in to hudih , zato preden kam gremo vzamemo vsi Naklofen ....... ...brez bolečin se pa da živet , pa še lačen postaneš . Tako jaz pa Dami Zagrebački , punce testenine ....ja ni nam bilo do Dinkota in lignjev ter rib , tudi to se je men že zlajnalo .... Tu na sliki se dobro vidi Damija brez bolečin , Naklofen je naredil svoje ......320km in ena radarska kontrola je bil izkupiček dneva ...........lp GoBobi, Roger G. Jagger, DAMI34 in 24 others 27
amateur Objavljeno Maj 27, 2017 Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 pred 13 urami, Neno pravi: prepovedal Sem se enako odločil, sam sem moral špajzo zrihtat, pa klet pospravit. n_majk 1
amateur Objavljeno Maj 27, 2017 Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Delal Glej Kmet, tudi sam sem priden, mam ure v dobrem, a ko pride konec tedna, mi žena kot penzionistu naloži dodatne obveznost. Tudi sam trenutno jemljem Naklofen vendar v trdni obliki, so mi zob obbrusli, pa me še boli, prepiha v čeladi pa žal ne prenese. Uživajte. Kmet2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 Vstanemo v sončno jutro . Ženske na plažo midva pa v Karlobag popravljat povprečno hitrost Dark že na mestu , Mina in žena pa pridejo malo kasneje . Lepa debata se je razvila in urca takoj mine ....... ...ko se vraćava , zganjava vragolije ..... 323hp na kupu ...itak treba k Večki kuli , kjer počivajo naše dve ribi na suhem ...skočimo pogledat še Dinkotu in najdemo spet Darka kako se masti z lignji , pravi, dobri a premalo . Res se je pokvaril ..... ne razumem ljudi , dobro služi ,dober promet , pa zamanjšuje porcije in meni se je že zameril . Vrjetno nisem edini ...... 483hp na kupu ...ko prideva nazaj se naju je naša Biba še najbolj razveselila ......pes je nor na motorje , čim pridem skače po meni , a ker nimam tank torbe s seboj ostaja na suhem ..... ...danes bolj igranje , kot zaresna vožnja , pa sva vseno nabrala cca 120 km . Pri Dinkotu spoznam še Erika99, pride Sohen , Menih ......... dan se razvija po svoje z nami vred ....... lp sesir, Tex, Wakasaki in 33 others 36
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 Zjutraj greva ne greva GREVA Smer Logatec Kalce Podkraj Col Nova Gorica PRVA KAVA naprej v goriška brda in Vipolže od tam pa v Plave KOSILO Okusno zelo ne drago in prijazni do vseh četudi so prišli samo po vodo Naprej Most na Soči druga kava Od tam pa Cerkno Škofja loka Medvode in domov Lepih 290KM RobiRoberto, builder, NumLock in 24 others 27
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 Eh. BMWji so meli danes paneuropean srečanje GO_Tomi, RobiRoberto, mladench in 12 others 15
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se