Popularna objava Xebec Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 Štart ob 6.00, smer Istra. 6.05 tankam na OMVju, opazim znanca, me praša če grem 1 krog po jodlariji. Lih takrat priprdijo eni od gor na harleyjih, pa si mislem ideja ni slaba, drek zgleda nese proti J Čez Ljubelj gor, moj plan do Beljaka prvo, mimo jezer, pa ker sem orangutan falim na rondoju v Borovljah in grem naravnosti, pol itak pa še v Celovcu za Viktring. Spremstvo se odcepi proti Gradcu in naprej proti Dunaju jst se pa švercam po AC brez vinjete tistih 30km, grem do Louisa pošnofat, pa je bil še bolšjak zraven. Nabavim ene ščitnike za boke pa ruzak, naprej proti Baškemu jezeru in po J strani Drave do Žitare vasi. Naprej do Velikovca in čez Šentvid v Trg. Ob Osojskem jezeru spet do Beljaka in čez Korensko sedlo na sončno stran Alp. Od Kranjske gore proti Jesenicam in po ta stari cesti do Kranja (nisem šel tle že ene 10 let, cesta presenetljivo dobra, razen skozi center Jesenic-ko da bi konja jahu ne pa moped). V Bitnjah na prvi postanek, padejo eni ocvrti kalamari, na istem OMVju kot zutraj še dotankam bicikil in sebe. En švab neki odkimava, ko debatirava in mu povem kje sm biu dons, da to pa ni motor za take dolge fure Na konc izdihne da sta z ženo že 3 dan na poti iz Kolna na Hrvaško, se pokrižam in odpeketam dam. Jebi ga usaj fanto mi je plaču Sprememba plana je bla odlična odločitev. Ceste prazne, še center Celovca je kr mal zapuščen zgledal. Vsega skupaj tam okoli 500-550, ne vem točno ker sem na pumpi resetiral oba števca ponesreč Slik tudi ni, ker sem od doma šu z cca 10% baterije in sem mel bolj ko ne črno bel telefon cel dan izibajker, Kmet2, notranc in 15 others 18
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 420km vtisov Gornji grad-Velenje-Dravograd-Maribor-Lendava-Ljutomer-Ptuj-Rogaška-Celje-Gornji grad ALEŠ M, izibajker, Kmet2 in 22 others 25
Popularna objava dlicen Objavljeno Maj 27, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2017 pred 4 urami, Kmet2 pravi: pred 4 urami, Kmet2 pravi: Saj veste, da bo tista prva plast kamnov na vrhu prej ali selj popadala, ne? Kmet2, VS800, Synth in 8 others 10 1
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 pred 10 urami, dlicen pravi: Saj veste, da bo tista prva plast kamnov na vrhu prej ali selj popadala, ne? Zatu pa mam čeljado na glavi. Vse za varnost. Frenk 67, roksy, dlicen in 4 others 7
sesir Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 pred 15 urami, Snecer pravi: Saj bi reku,da si divjak pa vidim,da je najvišja hitrost v km/h in ne m/s.... Quest, Dark, bobi1001 in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Sej po grafkih vids da.....kaj ze? GoBobi 1
perry Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 17 hours ago, Snecer said: Eh. BMWji so meli danes paneuropean srečanje In kaj si hotel povedat s temi grafi? Ne razumem, brez cinizma, res... bajkr88 in sesir 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 eni slikajo hrano, kavo, ljubezenske prizore, jaz pa objavljam "tehnične" slike po tem se ločimo Quest, TheTomo27, Kor13 in 12 others 15
perry Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 14 minutes ago, Snecer said: eni slikajo hrano, kavo, ljubezenske prizore, jaz pa objavljam "tehnične" slike po tem se ločimo No, saj imas prav... Tisti krozniki z lignji, pommesom in kavo mi pa sploh me potegnejo Nearrain 1
Popularna objava blazzarss Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Včer je bil plan obiskat Medvedje ride, pa sm šu čez Rakitno - Cerkinica - Babno polje, kjer te lepo pozdravi tale prijazna gospa - preko Čabarja do Osilnice, tam dvakrat gor dol čez ride. Kdo bi si mislil da sredi PM obstaja taka cesta in na njen skoraj nič prometa (srečal cca. 3 motoriste) Sem mislil nato nadaljevati preko Kočevske Reke, ampak ker se mi niti ni mudilo, sem nadaljeval pot ob Kolpi do Petrine - od tam proti Kočevju, vmes pa še postanek pri gradu Kostel - v Ribnici postanek za kavo in nazaj do Ljubljane. Super popoldanska tura, neprometne ceste in lepi razgledi. Naredil dobrih 250km. skategrizzly, Dark, skofk in 20 others 23
NumLock Objavljeno Maj 28, 2017 Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 pred 55 minutami, perry pravi: No, saj imas prav... Tisti krozniki z lignji, pommesom in kavo mi pa sploh me potegnejo Tu se moram strinjat ... eni slikajo krožnike, kot da bi jih Volčič serviral. Potem pa se človek vpraša, če ima sploh gnar za meso !? Tudi porcija mora bit za moškega, ne pa za pussya!
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Vsakemu svoje, ajprou. Podpiram cisto vse, od hrane, do umetniških fotk, do grafkov. Ker karkol objavite, pomeni, da ste celi prišli domov. bojc84, builder, sohen in 33 others 36
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Od grafov nima noben nic.... boli mene k... kok hitr se kdo pelje itd.....raj vidm kaj lepega na krozniku, slike pokrajin in podobno.... ajprou GoBobi, sohen, DAMI34 in 7 others 9 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 glej, če ti je všeč všečkaš, če ti ni, preskočiš yamafrik, Kmet2, Kor13 in 16 others 18 1
Popularna objava hitrii Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Ob 11. 4. 2017 ob 18:01, Schultz pravi: dans mal do Zrmanje Dark, Erik99, bajkr88 in 25 others 28
Popularna objava Tex Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 (popravljeno) v soboto zjutraj sem se spomnil, da bi moral it pogledat, če imajo nekaj na zalogi v Louisu v Grazu ... no, pa sva šla .. kaj si nor, kako daleč je Graz iz Maribora .. imate pa eni res srečo, ko ste bliže doma ... jadralcem na Packseeju pa res ni hudega ... no, saj nama tudi ni bilo .. aja, v Louisu sem pozabil preverit zalogo, tako da bo treba spet it ..... slabih 500km po prijetnih višinskih neprevročih temperaturah .. načeloma kakšnih razglednic nebi smelo bit, smo vse po predpisih!!! Popravljeno Maj 28, 2017. Popravil Tex notranc, pik1, DAMI34 in 20 others 23
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 ... ne vem zakaj je leva stran slik vedno boljša od desne dAlencc87, Zok, GoBobi in 7 others 9 1
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 (popravljeno) Po dolgem času pa še nekaj od mene .... je letošna mera bolj boga, tk da sm šele danes naredu res eno oreng turo naokoli, 529km. Pa da ne dolgovezim preveč ... Zjutraj čez Črnivec, Kamnik, čez Poljansko dolino in Kladje do Cerknega, nato Mosta na Soči, Bovec, do koče pod Mangartskim sedlom, nato pa na Sello Neveo. Zatem pa čez Tarvisio, čez Korensko sedlo, Kranjsko goro, Jesenice, Tržič, Ljubelj, Ferlach, Zell-Pfarre, Pavličevo sedlo, in sevede čez Savinjsko nazaj do domov ... pa še nekej fotk Popravljeno Maj 28, 2017. Popravil Danilo D Kmet2, GoBobi, mladench in 23 others 26
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Maj 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2017 Izlet do Istre. Polno motoristov na poti...! Me je pa na mejnem prehodu (Buzet), slovenski policist opozoril glede prehitevanja kolone, preko polne crte,....omenjal 900€ (a drzi znesek?).... ALEŠ M, GoBobi, Schultz in 9 others 12
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Sped odkriu nove ceste. Slovenija je majhna ja. MiNa, mladench, Ćale in 24 others 27
GO_Tomi Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Grafe ne zastopi usak, to ni za use. Ajprou?
VS800 Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 pred 13 urami, Danilo D pravi: ... ne vem zakaj je leva stran slik vedno boljša od desne Tut jest ne GoBobi 1
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Jaz imam pa samo en včerajšnji vtis. Takšen ogromen, šokoladni vtis. dAlencc87, Janezs, GoBobi in 23 others 25 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Tud jest sem se mogu včer mal peljat Štart ob 6.00 do NM po AC naprej na Metliko in pol smer Senj. Tam se odločim da podaljšam do Karlobaga no pa je blo treba še naprej do Paklenice it. Nazaj pa po jadranki do Bakarja tam zavijem za Delnice. Pred Delnicami pa za Prezid in lepo čez Babno polje in Cerknico do Vrhnike in po AC domov. Lepih, sončnih in ovinkastih 750km. lp Aleš GO_Tomi, Schultz, MARE 65 in 31 others 34
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se