Schultz Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Citiraj Me je pa na mejnem prehodu (Buzet), slovenski policist opozoril glede prehitevanja kolone, preko polne crte,....omenjal 900€ (a drzi znesek?).... drži, pa še 7 pik lahko dobiš zraven poleg zneska
Popularna objava Cartman Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Vtisa iz petka in sobote, sta si na moč podobna. S postojne okrog 8.15, via Senj in Plitvice v bihać. Cesta, kljub skepsi, zelo prevozna, na meji nič kolone, na cestnini pred Reko tudi malo ali nič čakanja. Obvezno tankanje v Senju in dalje do Bihaća. Tankanje Hond in pilotov. Hotel Paviljon? S teraso, kavo lepinja sendviči.... prvo srečanje z markami, in neverjetno količino mrčesa. Đazno. Čeladi in motorji zarajhani kot še nikoli. Dalje pičiva prot Jajcu, ko najprej preživim popolnoma neoznačeno in za prevojem skrito offroad sekvenco, se zberem, in čez 10?min zapeljem v popolnoma neosvetljen tunelček. ko da bi me pogrnu z rjuho. GROZA. Po tej epizodi samoohranitveni nagon udari s polno silo in odvijem na krajšnjico Đađvica-BajaLuka. Cesta...spet odprta ravna, zdrapana. folk zelo seče črto. U banjaluku motorjev ko listja in trave. promet presenetlivo miren in tekoč. V nedeljo pa po isti poti domow. Start ob 6:50, cilj 14:30. Skupaj je blo 850km. Fotkal nisem, tale je z neta. Če ste v Banjaluki NE HODITE V TA HOTEL. DAMI34, Miha X, Quest in 11 others 14
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Včeraj sem skočil k sosedom na sever. Osvojil prelaze: Piancavallo, Osvaldo, Misurina, Monte Croce Carnico (Plockenpass). Vreme božansko, malo gužve. Pri Piancaballu sem imel srečo zaradi Gira d'Italia. Nato je sledil spust do jezera Barcis pri mestu Longarone pri jezeru Misurina. Tu sem se ustavil za kosilo, pojedel pico in odpeketal dalje. Dalje sem šel do meje in po naselju Sillian sem šel lepo po cesti št. 111 in ujel tole V Kotschach-Mauthen sem natankal, ker po 383 km je bil tudi kljuse lačno (1,21 za liter 95-ke). V Italiji je cca 30 centov dražje. Po tem postanku sem osvojil še zadnji prelaz in potem počasi proti domu. Monte Croce Carnico (avstrijska stran) ....italijanska stran.... Naredil 560 km, vtisi so odlični. Kmet2, mladench, n_majk in 34 others 36 1
Wakasaki Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Ob 29. 5. 2017 ob 16:04, ALEŠ M pravi: Tud jest sem se mogu včer mal peljat Štart ob 6.00 do NM po AC naprej na Metliko in pol smer Senj. Tam se odločim da podaljšam do Karlobaga no pa je blo treba še naprej do Paklenice it. Nazaj pa po jadranki do Bakarja tam zavijem za Delnice. Pred Delnicami pa za Prezid in lepo čez Babno polje in Cerknico do Vrhnike in po AC domov. Lepih, sončnih in ovinkastih 750km. Aleš Povej ti meni kdaj si damu pršu?
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Analiza avtokarte v senci. Miha X, Frenk 67, RobiRoberto in 14 others 17
Mitja-P Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 A si si natakno očale, da se nisi izgubil SAR-Solo Adventure rider 1
ALEŠ M Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 pred 2 urami, Wakasaki pravi: Povej ti meni kdaj si damu pršu? Mal pred 20:00 je pa res da nekih dolgih postankov nisem delal. lp Aleš Wakasaki in Quest 2
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Poreč - Buzet - Črni Kal - Rakitna - Ljubljana - Velenje - Dravograd - Golica - Jurij - Maribor - 409,5 krasnih kilometrov... RobiRoberto, J.a.m.e.s, Miha X in 24 others 27
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Maj 30, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 Moj prvi festival/motoevent s kampiranjem za mano, pa še precej daleč - vikend sem preživela na Petroleum Beat v Petišovcih. To je tisti ta pravi razgled iz šotora, bi se dalo navadit na tole: Organizacija, ambient, lokacija, vse TOP Na poti nazaj pa odločitev, da bi se po celovikendskem pomanjkanju tuša šla nekam vržt v vodo.. Google predlaga Letuš, po ene par obračanjih, iskanjih prave poti, povprašanih lokalcih končno najdem plac (na srečo je bil motor že tolko usran od preteklih dni, da me tudi makadam/travna pot/mivka niso pretirano sekirali Osvežilno prijetnih 16°C in malo sedenja na sončku, po drugi strani Savinje pa več motorjev, kot sem jih srečala celo pot Pot tam in nazaj plus sobotni organiziran potep s še malo dodatno neorganiziranega, pa se je nabralo lepih 700km Še bomo šli Tex, J.a.m.e.s, C eagle in 24 others 26 1
Tex Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 10 minutes ago, lucif3rka said: Moj prvi festival/motoevent s kampiranjem za mano, pa še precej daleč - vikend sem preživela na Petroleum Beat v Petišovcih. Organizacija, ambient, lokacija, vse TOP če se zadeva uspe vsaj malo približat motozboru, ki je na isti lokaciji bil nazadnje v začetku tisočletja (če se ne motim nekje 2002 al 2003), bo zelo odlično .. bikers weekend petišovci, znan po vsej evropi z top bandi .. rockbitch .. no ja, pa še mladi smo bli .. Yoghurt, builder, lucif3rka in 1 other 4
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 20 urami, Mitja-P pravi: A si si natakno očale, da se nisi izgubil Jap! Pocasi pešajo oči a kaj, ko je srce še mlado GoBobi in Quest 2
luxsa Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 Danes names na jadranko med cehe in poljake,pa da madzare ne pozabm,raje cez Ucjo v Furlanijo in okol,pol pa cez hrib v jodlarijo in domov,lepih uzivaskih 450 km. DAMI34, ALEŠ M, builder in 2 others 5
alko1 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 pred 19 urami, luxsa pravi: Danes names na jadranko med cehe in poljake,pa da madzare ne pozabm,raje cez Ucjo v Furlanijo in okol,pol pa cez hrib v jodlarijo in domov,lepih uzivaskih 450 km. Slike skategrizzly in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 pred 2 urami, alko1 pravi: Slike brez slik itak da ne vela skategrizzly 1
gusar Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 wakasaki a ti ne znaš samo tekst izpostavt?morš za en uprašanje pol strani porabit.
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 pred 9 minutami, gusar pravi: wakasaki a ti ne znaš samo tekst izpostavt?morš za en uprašanje pol strani porabit. evo zrihtanu Wakasaki in gusar 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2017 Današnji vtis 100 slik makedama, pa gratis pranje mopeda in kombinezona pri Rupi izibajker, J.a.m.e.s, mladench in 22 others 24 1
Schultz Objavljeno Junij 2, 2017 Opozori Objavljeno Junij 2, 2017 @Dami34: a lahko daš še printskrin, kje si fural po tem McAdamu? Wakasaki 1
DAMI34 Objavljeno Junij 2, 2017 Opozori Objavljeno Junij 2, 2017 Ne rabiš nobena umetnost, par km naprej od Jasenic je odcep za Sv. Rok, sam gasa v hrib, ko prideš do ac se začne mcadam. Na gugl maps napiši Tulove grede. Wakasaki in Schultz 1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2017 ...po Visu Tjažo, notranc, Kmet2 in 19 others 21 1
Janip Objavljeno Junij 2, 2017 Opozori Objavljeno Junij 2, 2017 Fouš... Dobr da še Biševa nis gor dal, pol bi se mi pa čist zmešal. MiNa 1
Popularna objava Dark Objavljeno Junij 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2017 Maribor - Jurij - Golica - Pliberg - Borovlje - Ljubelj - Kranj - Ljubljana (zastoji) - Rakitna (dež) Kačje ride - Postojna - Sočerga (kolona 5 km) - Buzet - Poreč. sohen, mladench, RobiRoberto in 22 others 25
Wakasaki Objavljeno Junij 3, 2017 Opozori Objavljeno Junij 3, 2017 Ob 31. 5. 2017 ob 18:30, gusar pravi: wakasaki a ti ne znaš samo tekst izpostavt?morš za en uprašanje pol strani porabit. če te moti povej, sori res nisem vedel da te moti.....ne se razburjat Bom bolj varčen v bodoče lp DAMI34 1
Popularna objava zan0088 Objavljeno Junij 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2017 (popravljeno) Vceraj spet frej, je blo treba eno do Krka pa nazaj uzgat, v planu je bila se Rakitna za nazaj pa je bila ze tema itd... Prva kava je bla nad Rudniskim jezerom: Dol je blo treba spet cez medvedje ride, ker nisem mel nobene slike s Petrckom se: V Malinsko jest, v Cizice na se eno kavo pa morje probat: Na poti dam pa edina slika, die Maschine: Pokazal lepih 410 km Popravljeno Junij 3, 2017. Popravil zan0088 Xebec, dr.looney, skofk in 21 others 24
Popularna objava vandrovec Objavljeno Junij 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2017 vročine ni bilo, ohladitve so prijale... notranc, Janezs, J.a.m.e.s in 16 others 19
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se