Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
31 minutes ago, Borutt said:

volan, menjalnik pa menjalnik.

:lol1:

Objavljeno

Dejstvo je, da je veliko policistov zapustilo svoje vrste, ker so bili prepošteni, presposobni itd, tako državi ni preostalo drugega, kot,da zaposli vse, ki si sploh želijo službo. Enako je bilo pri redarstvu, razen v privatnih firmah, ker privat direktorji se zavedajo, kakšne posledice lahko imajo njihova dela.

V javnem sektorju takšnih posledic ne bodo nikoli spoznali, razen kakšen posameznik.

Policija je že dolgo ena mafija, predvsem na vrhu. Ko so se novozaposleni ( dolgo so rabli, nekateri pa še kr ne ) začeli zavedat v kaj so " padli " so začeli odhajat, drugi so ostali zaradi onega in tega. Kr nekaj tudi zato, da je lahko " kauboj" in ker so kao kolegijalni itd.

Na eno roko dobra služba, z veliko prostega časa, ne monotonost, takšni in drugačni bombončki, druga plat pa svinska. Ja, kr nekaj je tudi takšnih, poštenih, z srcem, celo pametjo, pa jim žal nadrejeni in ostali kolegi narekujejo kakšna osebnost ne sme bit. 

Red bi morali vspostavit na vrhu, tega pa lahko samo zaposleni, ki jim to ni preveč v interesu, ker bi potem tudi sami izgubili nekatere bonbončke.

Se spomnite vodstva do leta 1991 ? 

Točno do takrat so bili miličniki tudi spoštovani, od politične mafije naprej pa imamo, kar imamo.

Sprašujem se pa vedno ZAKAJ se vojak ali policaj ne počuti bolj sposobnega in si najde boljšo, lažjo, varnejšo, bolj plačano itd službo, če je takšna brihta, kot npr naš Borutt. 

Branit nekoga, ki ti krade iz ust in pretepat nekoga, ki ti daje v usta, se mi ne zdi glih brihtno.

Objavljeno (popravljeno)

pred 32 minutami, Borutt pravi:

volan, menjalnik pa menjalnik.

:lol1:

Tak sn se jas učo vozit. Sn vzeu s sabo štiri kolegice, pa sn ga dau v prvo, pa v drugo, pa....

Popravljeno . Popravil Darko3g
Objavljeno
pred 20 minutami, DAMI34 pravi:

no sej pravim, na koncu boš ugotovil, da jih je ugrabila pa za tiče držala...ps. si mogoče prebral zakaj so jih dobili?

Nisem videl posnetek, kjer ona vozi. 

pred 6 minutami, isarajli1 pravi:

Dejstvo je, da je veliko policistov zapustilo svoje vrste, ker so bili prepošteni, presposobni itd, tako državi ni preostalo drugega, kot,da zaposli vse, ki si sploh želijo službo. Enako je bilo pri redarstvu, razen v privatnih firmah, ker privat direktorji se zavedajo, kakšne posledice lahko imajo njihova dela.

V javnem sektorju takšnih posledic ne bodo nikoli spoznali, razen kakšen posameznik.

Policija je že dolgo ena mafija, predvsem na vrhu. Ko so se novozaposleni ( dolgo so rabli, nekateri pa še kr ne ) začeli zavedat v kaj so " padli " so začeli odhajat, drugi so ostali zaradi onega in tega. Kr nekaj tudi zato, da je lahko " kauboj" in ker so kao kolegijalni itd.

Na eno roko dobra služba, z veliko prostega časa, ne monotonost, takšni in drugačni bombončki, druga plat pa svinska. Ja, kr nekaj je tudi takšnih, poštenih, z srcem, celo pametjo, pa jim žal nadrejeni in ostali kolegi narekujejo kakšna osebnost ne sme bit. 

Red bi morali vspostavit na vrhu, tega pa lahko samo zaposleni, ki jim to ni preveč v interesu, ker bi potem tudi sami izgubili nekatere bonbončke.

Se spomnite vodstva do leta 1991 ? 

Točno do takrat so bili miličniki tudi spoštovani, od politične mafije naprej pa imamo, kar imamo.

Sprašujem se pa vedno ZAKAJ se vojak ali policaj ne počuti bolj sposobnega in si najde boljšo, lažjo, varnejšo, bolj plačano itd službo, če je takšna brihta, kot npr naš Borutt. 

Branit nekoga, ki ti krade iz ust in pretepat nekoga, ki ti daje v usta, se mi ne zdi glih brihtno.

Predzadnji odstavek; sem že nekje napisal, koliko dobim. Kar preberi. 

Zadnji odstavek razloži. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

jaz sem danes, saj so vsi mediji polni tega..

Objavljeno
pred 28 minutami, Borutt pravi:

Predzadnji odstavek; sem že nekje napisal, koliko dobim. Kar preberi. 

Zadnji odstavek razloži. 

Nisem vedel, da si pomočnik komandirja ali višji inšpektor ali celo kriminalist, glede plače. Sploh ne zaradi inteligentnih izjav tukaj... ena izmed teh je ta, da bi ti moral zadnji odstavek razložit. Nič nimam proti tebi, celo všeč mi je, da se tako izpostavljaš tukaj, le drugačne pogleda na marsikaj imava, kar je prav, dokler ne gre čez mejo.

Naj povem, da imam velik družbe iz teh vrst, marsikaj se ne strinjam z njimi in obratno, nismo se še pa skregali zarad tega.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Več vas je prebralo, da podpiram početje teh policajev. Sem šel prav pogledat kaj sem izjavil . Napisal sem da ne bi bil rad u njuni koži, kakšne podpore pa jaz v lastnih besedah ne razberem. Pizda ste tečni, iščete dlako v jajcu in iščete zdraho. Ha ha, ne bo vam uspelo, grem raje po en pir v hladilnik. Zdej pa prvošte si, še en pjanček, a ne?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 minutami, Igi Pop pravi:

Več vas je prebralo, da podpiram početje teh policajev. 

Zakaj pa ne?

Kot policisti,ki ovajajo mlade policiste za delovno mesto so se zavedli svoje vinjenosti in vinjenosti svojega pomladka in so se odgovorno odločili,da od njih ni kater sposoben voziti.In po svoji strokovni presoji prisli,do zakljucka,da bo najvarneje,ce jih nazaj na postajo z prizganimi luckami pelje mladoletnica kot,da vozijo sami...

Nesrece ni blo tak,da so se pravilno odlocili...:pos:

Objavljeno (popravljeno)

Sem danes slisal da se en od teh treh policajev zelo rad frizira med sluzbenim casom.. ;) 

Pripravnik ima pa verjetno ze poloznico doma, koliko bo moral vrniti drzavi, ko je dobival nadomestilo za cas urjenja.. :P 

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno

Verjetno je veliko vec tega v policiji, tko da verjetno sploh niso presenecni. Bi blo kr fino, da najprej policist pihne v frulico in dokaze treznost, sele nato prosi za dokumente.:lol1:

Objavljeno

Koliksna pa je kazen za nudenje alkohola mladoletni osebi?

Objavljeno (popravljeno)
30 minutes ago, isarajli1 said:

Ugibam: na novo so razpisana tri delovna mesta na PP Kranj... :lol1:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
pred 3 urami, isarajli1 pravi:

Nisem vedel, da si pomočnik komandirja ali višji inšpektor ali celo kriminalist, glede plače. Sploh ne zaradi inteligentnih izjav tukaj... ena izmed teh je ta, da bi ti moral zadnji odstavek razložit. Nič nimam proti tebi, celo všeč mi je, da se tako izpostavljaš tukaj, le drugačne pogleda na marsikaj imava, kar je prav, dokler ne gre čez mejo.

Naj povem, da imam velik družbe iz teh vrst, marsikaj se ne strinjam z njimi in obratno, nismo se še pa skregali zarad tega.

Tista tvoja iz zadnjega odstavka je pač posledica nekega nepoznavanja. 

In se spet strinjava, da se ne strinjava. Torej misliva enako. 

• Haha 1
Objavljeno
pred 1 uro, sesir pravi:

Koliksna pa je kazen za nudenje alkohola mladoletni osebi?

ZAKON O OMEJEVANJU PORABE ALKOHOLA (ZOPA) pravi:
15. člen 
Nadzor nad izvajanjem tega zakona opravljajo Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije, Inšpektorat Republike Slovenije za delo, Tržni inšpektorat Republike Slovenije, Policija in Inšpektorat Republike Slovenije za šolstvo in šport.
16. člen
Z globo od 4.000 do 33.000 eurov se za prekršek kaznuje pravna oseba:
……
2. ki prodaja ali ponuja alkoholne pijače ali pijače, ki so jim dodane alkoholne pijače, osebam, mlajšim od 18 let (prvi odstavek 7. člena);   
...................

Z globo od 800 do 2.000 eurov se za prekršek iz prvega odstavka tega člena kaznuje odgovorna oseba pravne osebe, odgovorna oseba samostojnega podjetnika posameznika oziroma odgovorna oseba posameznika, ki samostojno opravlja dejavnost.

Kdor omogoči osebi, mlajši od 18 let, pitje alkoholne pijače na javnem mestu ali ji ponudi alkohol na javnem mestu, da bi ga pila, ali ji kako drugače omogoči, da pije alkoholno pijačo na javnem mestu, se za prekršek kaznuje z globo 250 eurov.

Ne vem pa, če je Policija pravna oseba in če je marica javno mesto :)

Objavljeno
pred 12 urami, DAMI34 pravi:

jaz sem danes, saj so vsi mediji polni tega..

Je mladoletnica za volanom med vožnjo? 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Je ali pa ni, kaj ma to veze, obnašanje je bilo nedopustno, upam, da bosta strogo upozorjena.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 14 minutami, Borutt pravi:

No za alkohol se vidi

Nasplosno pa bi mi navadni drzavljani na mestu policistov morali mi dokazati,da ni vozila...

Policija pravna oseba in če je marica javno mesto :)

?

Zdaj bodo policajcki dobli kot natakar ali trgovec kazen okoli 400eu in do 33.000eu policija?

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 14 minutami, Kmet2 pravi:

Je ali pa ni, kaj ma to veze, obnašanje je bilo nedopustno, upam, da bosta strogo upozorjena.

Je na posnetku mladoletnica za volanom ali ni? 

Menda so spili dva litra žgane pijače. Čudno, da so še živi. 

Glede disciplinskih ukrepov v policiji in ostalih zadevah nimaš ti najmanjšega pojma. Zato se drži svojega posla, katerega do potankosti poznaš. 

Objavljeno
pred 9 minutami, Borutt pravi:

Zdaj ni pomembno,da so polnoletni policisti nudili zgane pijace v policiskih prostorih mladoletni osebi...pac pa to ali je res vozila ali ne?

4 ljudje 2litra...to je vsak 17 staperlijev....kva pa to v celi noci zabave.  

pred 12 minutami, Borutt pravi:

Zdaj ni pomembno,da so polnoletni policisti nudili zgane pijace v policiskih prostorih mladoletni osebi...pac pa to ali je res vozila ali ne?

4 ljudje 2litra...to je vsak 17 staperlijev....kva pa to v celi noci zabave.  

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mogoče so bila na tajni policijski misiji...namreč meni je enkrat borutt povedal da je spoznavanje in druženje z občani policijska naloga ko sem vprašal kaj te med službenim časom dva naša okoliška jamesa bonda gnjavta kelnarce..policijske naloge so malo bolj zajebane da bi jih mi šalabajzerji lahko razumeli...:naughty:

Objavljeno
pred 12 minutami, Miha1985 pravi:

Mogoče so bila na tajni policijski misiji...namreč meni je enkrat borutt povedal da je spoznavanje in druženje z občani policijska naloga ko sem vprašal kaj te med službenim časom dva naša okoliška jamesa bonda gnjavta kelnarce..policijske naloge so malo bolj zajebane da bi jih mi šalabajzerji lahko razumeli...:naughty:

Da boš bolje razumel. 

(2) Policija pri opravljanju nalog sodeluje s posamezniki in skupnostjo ter izvaja preventivno dejavnost.

Objavljeno
pred 8 minutami, Borutt pravi:

Da boš bolje razumel. 

(2) Policija pri opravljanju nalog sodeluje s posamezniki in skupnostjo ter izvaja preventivno dejavnost.

Ja saj so izvajali dejavnost sam kaksno:alko:

• Haha 2
Objavljeno

vsakem žitu je plevel, ki ga je potrebno odstraniti - uničiti, da je žito bolj zdravo 

default_1Mina.gif.be6fadf025931541e8fbdfafa86a62bd.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!