Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 19 minutami, Tedybear pravi:

Place so sicer vidne v placnem sistemu za javni sektor. Jaz dobro poznam 4 policiste. Eden je komandir manjše PP, dva delata na upravi Uniformirane policije, eden na Upravi za policijske specialnosti. Starost med 40 in 50, v policiji od zacetka, nihče nima pod dva kilo (2K). Z dodatki, seveda.

Ali je to veliko, ali pa ne...kakor za koga.....

Če se rodiš reven, na to nimaš vpliva. Če pa si se slabo poročil in slabo izobrazil, si zajebal sam. :naughty:...mi rad rece sodelavec, kateremu je žena kupila avto za 50K.

Napisal si, da poznaš štiri policiste. V zapisu najdem štiri uradnike v najmanj 40. oziroma raje v 45. ali v 50. plačnem razredu. 

Objavljeno
38 minutes ago, Tedybear said:

Place so sicer vidne v placnem sistemu za javni sektor. Jaz dobro poznam 4 policiste. Eden je komandir manjše PP, dva delata na upravi Uniformirane policije, eden na Upravi za policijske specialnosti. Starost med 40 in 50, v policiji od zacetka, nihče nima pod dva kilo (2K). Z dodatki, seveda.

Ali je to veliko, ali pa ne...kakor za koga.....

Če se rodiš reven, na to nimaš vpliva. Če pa si se slabo poročil in slabo izobrazil, si zajebal sam. :naughty:...mi rad rece sodelavec, kateremu je žena kupila avto za 50K.

Za 2k neto, more met 3,6k bruto. Neverjamem..

verjetno 2k bruto..

Objavljeno

Ja in?  Nosijo uniformo.

Čini v policiji:

-ena crtica; zna brati

- dve crtici; bere in piše

- tri crtice; pozna se nekoga, ki zna brat....

Lej....meni sistema v policiji ni treba razlagat....ker ste v istem govnu kot mi z šekasto uniformo. In vi in mi in zdravstvo in šolstvo.in še kdo... smo slika te države. In ce drzava funkcionira za en drek, z njenimi podsistemi ne more bit drugače. In ce je sistem v riti, ni treba, da doloceni posamezniki to pokazejo na nacin, kot velja za tiste tri milicajce iz Kransterdama.

pred 5 minutami, ukica pravi:

Za 2k neto, more met 3,6k bruto. Neverjamem..

verjetno 2k bruto..

Ne ne.....netto. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Tedybear pravi:

Ja in?  Nosijo uniformo.

Čini v policiji:

-ena crtica; zna brati

- dve crtici; bere in piše

- tri crtice; pozna se nekoga, ki zna brat....

Lej....meni sistema v policiji ni treba razlagat....ker ste v istem govnu kot mi z šekasto uniformo. In vi in mi in zdravstvo in šolstvo.in še kdo... smo slika te države. In ce drzava funkcionira za en drek, z njenimi podsistemi ne more bit drugače. In ce je sistem v riti, ni treba, da doloceni posamezniki to pokazejo na nacin, kot velja za tiste tri milicajce iz Kransterdama.

Za nas so tisti preveč plačani fikusi. Pri vas je verjetno isto.

Smo se modernizirali; sedaj imamo zvezdice. Pomen je isti. 

Tistim trem naj dokažejo vse te gluposti in naj ukrepajo. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

@Borutt 

Sam veš, da četudi jim dokažejo nepravilnosti, grobe kršitve itd..je še dolga, dolga pod do, recimo, odpovedi. 

Objavljeno

Sej konc koncev 2k neto spet ni toliko. Nekaj je tudi od regije odvisno, sicer pa precej prodajnikov ki so placani po ispesnosti presega to cifro, fizikalci ki fejst delajo pri normalnih firmah tudi. 2k bruto nimam za prezovetje ob dragih hobijih :D Ce policaji (navadni, nevem kak se to rangira) dobijo jurja z dodatki, verjamem da je marsikomu zanimivo. Pa se tu in tam ti ga kera zafelša.

Objavljeno (popravljeno)

NejcZ.. nekaj je ce ti delas 10-14 ur na dan za 2k neto, nekaj pa ce gres po 8 urah ‘uzivanja’ domov in dobis tak znesek.

Pa se nekaj je kar me moti v JU.. zakaj za vraga morajo imeti avtomatska napredovanja?! 

Mah skoda besed..

O prezivetju z 2k bruto pa tudi nebom :) 

Popravljeno . Popravil ukica
  • Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

2k neto je kar fajn plača v Sloveniji. 50 % zaposlenih v Sloveniji dobi manj kot 1k neto in okrog 65 % manj od povprečne plače, ki je 1,1k neto. Seveda, ko sprašuješ ljudi, so vsi uspešni in dobro plačani, še posebej moški znajo to povedati. Resnica je drugačna.

Popravljeno . Popravil Vin
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

z 1.1 k neto bi se jst komot loču .. 

• Haha 3
Objavljeno
pred 11 minutami, thumper pravi:

z 1.1 k neto bi se jst komot loču .. 

Ne pozabi na 13 plačo in regres...

Objavljeno
pred eno uro, Tedybear pravi:

@Borutt 

Sam veš, da četudi jim dokažejo nepravilnosti, grobe kršitve itd..je še dolga, dolga pod do, recimo, odpovedi. 

Ni res. Odpoved dobijo takoj in potem je dolga pot dokazovanja, kakršnegakoli že. Ker najlažje je dati odpoved, ker tako se jih rešijo in jih tudi potem, ko dokažejo nedolžnost, ne vzamejo nazaj. To velja za tiste, ki so viška tako ali drugače. 

pred 35 minutami, sesir pravi:

Ne pozabi na 13 plačo in regres...

To dobite vi penzionisti? 

Objavljeno
pred 45 minutami, Borutt pravi:

To dobite vi penzionisti? 

Sem mislu,da si vsaj tuk razgledan,da se vsaj zavedas,da penzionisti ne prejemajo place,ce ze ne ves,da uradno ne prejemajo regresa,saj se imwnuje dodatek....

Objavljeno

Povprečna letna bruto plača znaša torej približno 16.000 evrov.  pise za Slo policista...jz, bi mogu pokojnino vsak ponedeljek dobuvat...

Objavljeno

Plače v javne sektorju so brutalno previsoke, glede na to kakšne so v gospodarstvu, oziroma v poklicih/službah kjer ljudje dejansko delajo. JU naj bi bila namenjena, da se gospodarstvo lažje in hitreje razvija. Ne pa da je JU sama sebi namen. Policija je tud tle zavzeta. Namesto, da bi pomagala nalemu človeku, ščiti, ter "stran gleda" ko lopovi jemljejo drobtine nam revežem iz krožnika. Zakaj je stanje na cestah tako... Ko se bo red naredil drugje, se bo na cestah uredilo " samo od sebe". Žalostno je, da lenuhom, barabam, umetnikom, zapitke placujemo tisti, ki delamo.

Pregovor: "konja, ki vleče je treba tepst"

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 58 minutami, sesir pravi:

Sem mislu,da si vsaj tuk razgledan,da se vsaj zavedas,da penzionisti ne prejemajo place,ce ze ne ves,da uradno ne prejemajo regresa,saj se imwnuje dodatek....

Sem mislil, da si toliko brihten, da boš ugotovil, kaj sem te vprašal. 

Objavljeno
pred 43 minutami, skalar36 pravi:

Plače v javne sektorju so brutalno previsoke, glede na to kakšne so v gospodarstvu, oziroma v poklicih/službah kjer ljudje dejansko delajo. JU naj bi bila namenjena, da se gospodarstvo lažje in hitreje razvija. Ne pa da je JU sama sebi namen. Policija je tud tle zavzeta. Namesto, da bi pomagala nalemu človeku, ščiti, ter "stran gleda" ko lopovi jemljejo drobtine nam revežem iz krožnika. Zakaj je stanje na cestah tako... Ko se bo red naredil drugje, se bo na cestah uredilo " samo od sebe". Žalostno je, da lenuhom, barabam, umetnikom, zapitke placujemo tisti, ki delamo.

Pregovor: "konja, ki vleče je treba tepst"

Brutalno previsoke plače? Si jo kdaj dobival na kakšnem takšnem delovnem mestu? 

Se bodo zaprle vse ustanove, katere nič ne ustvarjajo. Saj tako ali tako nič ne delajo in še manj proizvajajo.

Kako bi morala policija pomagati malemu človeku? Kakšne drobtine ti jemljejo? 

Sedaj so drugi krivi, da butlji vozijo prehitro, v rdečo, ... So te spomnili, da moraš podaljšati veljavnost prometnega dovoljenja? Ti tudi povedo, kdaj moraš jesti? 

Objavljeno

2k neto so sanje! 

Objavljeno
pred 38 minutami, DinDiin pravi:

2k neto so sanje! 

Za nas ene res...

Objavljeno
pred 52 minutami, DinDiin pravi:

2k neto so sanje! 

Js mam 780e.kdo ima več:fight1:

Objavljeno

kar se tiče plač v javnem sektorju:

1. kdo šola ljudi, da potem delajo v zasebnem sektorju

2. kdo varuje premoženje ljudi, ki delajo v zasebnem sektorju,

3. kdo gasi požar ljudi v zasebnem sektorju

4. kdo zdravi ljudi, ki delajo v zasebnem sektorju

odgovor je preprost ... javni sektor

p.s.

vsi tisti, ki delajo v javnem sektorju denar zapravljajo tudi v zasebnem sektorju ...

mau premišljujem :huh: 

Objavljeno (popravljeno)
pred 10 minutami, maus pravi:

kar se tiče plač v javnem sektorju:

1. kdo šola ljudi, da potem delajo v zasebnem sektorju

2. kdo varuje premoženje ljudi, ki delajo v zasebnem sektorju,

3. kdo gasi požar ljudi v zasebnem sektorju

4. kdo zdravi ljudi, ki delajo v zasebnem sektorju

odgovor je preprost ... javni sektor

p.s.

vsi tisti, ki delajo v javnem sektorju denar zapravljajo tudi v zasebnem sektorju ...

mau premišljujem :huh: 

1.Vsi ki polnimo blagajno...

2.Policija zato so tudi placani

3.Prostovoljni gasilci, ljudje kot si ti so pri meni gasili pozar..poklicni niso prisli in zato bilo veliko,veliko vec skode na hisi,saj prostovoljni so gasili z vodo in ne peno...

4.Zdravijo zdravniki in to so pac ljudje,ki so premogli toliko volje,da so se po srednji soli se 12 let ukvarjali s faxom! In po 9letih faxa,ko ze redno delajo imajo place okoli 1300eu(videl placilno listo)

Placani pa so s strani zavarovalnice,ki ji vsak mesec,zdravi ali bolani placujemo veliko vsoto (% od dohodka)

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)
pred 10 minutami, sesir pravi:

Placani pa so s strani zavarovalnice,ki ji vsak mesec,zdravi ali bolani placujemo veliko vsoto (% od dohodka)

vidim, da ne razumeš poanto, ampak nič zato, ti ne zamerim

bom povedal drugače ... javna uprava je mati in ko se otroci osamosvojijo, pozabijo mati in marsikoga boli kurac za mati takrat, ko imajo polno rit ..

da nau pomote... meni vsak mesec trgajo za vse prispevke cca ... kr velik   .. in iz tega denarja, gre kar nekaj tudi zate ;)

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Mene zanima (ko takole gledam po tem, kakšne motorje vozijo nekateri in po drugi strani jamrajo kakšni reveži so) - kako si z jurja neto uspeš pokrit vse (življenske in neživljenske) stroške in potem še kupit in vzdrževat motor pa še na jadranko 3x na mesec hodit? Hotel mama, siva ekonomija, črna ekonomija, kriminal,...?

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

vidim, da ne razumeš poanto, ampak nič zato, ti ne zamerim

bom povedal drugače ... javna uprava je mati in ko se otroci osamosvojijo, pozabijo mati in marsikoga boli kurac za mati takrat, ko milajo polno rit ..

da nau pomote... meni vsak mesec trgajo za vse prispevke cca ... kr velik   .. in iz tega denarja, gre kar nekaj tudi zate ;)

Zdravnike metati v isti kos se mi ne zdi prav....

Sem hvalezen vsem...predvsem zadnjega v mesecu...

pred 2 minutami, MdAzz pravi:

Mene zanima (ko takole gledam po tem, kakšne motorje vozijo nekateri in po drugi strani jamrajo kakšni reveži so) - kako si z jurja neto uspeš pokrit vse (življenske in neživljenske) stroške in potem še kupit in vzdrževat motor pa še na jadranko 3x na mesec hodit? Hotel mama, siva ekonomija, črna ekonomija, kriminal,...?

Zato pa vozijo pocenske Mitas,servis jim zlo,zapufani pa,da place tako rekoc ni vsaj teden preden pride,vecina jih ima zlate kartice,da lahko imajo visji limit...

Kaj doma jedo pa ne vem...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Da v javnem sekdorju izšola o 500 ekonomistov na leto. Da izšolamo nekoga iz starogrške knizevnosti itd... In pitem taki ljudje dobijo službe po občinah, UE, ter nepotrebnih ministerstvih. Pa tudi profesorji se potem potrebujejo. Z noro dobrimi plačami.... Pfej pa javno šolstvo.

Varovanje premoženja. A se norca delaš?  Sej ti limaš ukradene motorje.

Ko so moji prijateljici ukradili avto je kriminalist vedu kdo ji ga je, jin e kuj povedu, da ga ne bo nazaj.

Pozar v širši okolici mene gasijo PROSTIVOLJNI ( njim pa svaka čast) gasilci.

Zdravniki pa medicinske sestre so pa za moje pojme izvzeti iz greznice JU. Si zaslužjo višje plače. 

Ce bi vedu kom prispevkov plačam za te butleske v JU, bi vedu, da upravičeno pizdim, ne jamram. Plačujem ker sem priden, uspesen ter varčen. Za to si pri nas " kaznovan". Denar se razdeli med lenuhe. Ko bo policaj sam kupil pištolo, šapko ter avto in za njih vsakoleto plačeval še davek, bo pa videl kje smo mi v gospodarstvu.

Si si ti računalnik v sluzbi kupil sam?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!