Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Miha1985 pravi:

Kaj mislis kaj bi ti napisali..(naprilagojena hitrost).nisi prilagodil vožnje razmeram na cestišču...

V katerem primeru? Napiši. 

Objavljeno
pred 34 minutami, Borutt pravi:

V katerem primeru? Napiši. 

1.ce se zaletis v skarpo?

2.ce se zalevis v nasproti vozecega?

Objavljeno
pred 1 uro, sesir pravi:

Čuj, pred leti, ko še nism mel vez na občini, pa nism vedu kak to gre, me je motla ena lukna in skakalnica na mostu, sm šel kupit dve vreči asvalta in zaflikal sam. Mislim, da sm dal 8€. Zdaj pa gušim za vsako bankino itd.

Tistga, ki je je odgovoren na občini za okolje in prostor, kliči vsak dan, pa bo hitr zaflikano. No, hitr za njihove pojme.

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 35 minutami, isarajli1 pravi:

Čuj, pred leti, ko še nism mel vez na občini, pa nism vedu kak to gre, me je motla ena lukna in skakalnica na mostu, sm šel kupit dve vreči asvalta in zaflikal sam. Mislim, da sm dal 8€. Zdaj pa gušim za vsako bankino itd.

Tistga, ki je je odgovoren na občini za okolje in prostor, kliči vsak dan, pa bo hitr zaflikano. No, hitr za njihove pojme.

Tle smo tak vedli da bo jeseni 2019 poflikano ze leta 2017...

Mene ta luknja v bistvu ne moti pac ovira,ki jo je nujno obvozit...gre se  zato,kdo bo odgovoren,ce me zgazi avto,ki bo na mojem pasu saj se je izogibal luknjam...ali ce jz zapeljem vanjo in razbijem skuter.. 

Zanimivo,da obadva pravita,da je potrebno nekam javit...No pa vaju se na tem mestu sprasujem...ali naloga zaposlenih na komunali ni odpravljanje lukenj na cesti,ce jih opazijo in to ne le zaposleni pac pa tudi vec njih nadzornih nad projektom..in ali ne spada v rok sluzbe policista prijaviti nevarnost in poskrbeti,da se odpravi...policisti se isto kot vsi vsakodnevno umikajo luknjam in sekajo ovinek...Ni policist zaradi varnosti na cesti? Ali pac ker te luknje ni naredil pijan voznik in ni mozno inkasanstvo in se raje vozijo mimo...

Popravljeno . Popravil sesir
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa kje pa ti misliš, da živiš ???

Zbudi se. Še vedno si v jugi, le, da zdaj vse drugač nefunkcionira. A veš kok manj so lahk pokradli pred osamosvojitvijo, a veš kak so nam hvaležni za podporo?! Največji problem pa je nesposobnost. Verjemi, da, ko spoznaš ta krog, se fejst čudiš, kako to sploh lahko še laufa. Res čudežno še gre. Koga boli q... za tebe in tvoje vilce al pa onega, ko bo uletu u tebe ? Ti si sam cifra, tak kot jaz, če boš mel gnar, ti ga bodo med dokazavanjem in tožbo požrli izvedenci, odvetniki itd, tak, da si še vilic ne boš mogu več popravit, ker zmagal ne boš, verjemi. Z tem, ko boš uletu v lukno, boš celo uslugo nardil drugim, tud policiji, ko boš fasal plačilni nalog.

Borutt ni tu nič kriv, tak kot drugi je padu v ta q... lopovski, mafiski, političen sistem, bori se za bel kruh, kot nas večina, vsak na svoj način. Spoštovanja vredn NI, tak kot nism jaz, niti cestar, niti zobar, zdravnik, trgovec. 

Zakaj ? Ker sami tak hočemo.

Kdaj prideš po torbe ? Do petka sm doma, pol pa me spet ni do 2.9.

Izogibaj se lukn, vsaj dokler ti torbe ne prodam :jezik:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 minutami, isarajli1 pravi:

Pa kje pa ti misliš, da živiš ???

Kdaj prideš po torbe ? Do petka sm doma, pol pa me spet ni do 2.9.

Izogibaj se lukn, vsaj dokler ti torbe ne prodam :jezik:

Zaenkrat se v drzavi,kjer ni premie nek levi komik...

Pred soboto ziher ne tak,da po 2.9 ali ce mi posljes...

• Haha 1
Objavljeno

C

pred 45 minutami, sesir pravi:

Zaenkrat se v drzavi,kjer ni premie nek levi komik...

Pred soboto ziher ne tak,da po 2.9 ali ce mi posljes...

Če se mudi lahk jutr pošljem.

Objavljeno
pred 12 urami, sesir pravi:

En odgovor sem ti že dal. Za zavijanje levo in desno. Si ga našel? 

Objavljeno
Ob 13 Aug 2018 ob 8:29, maus pravi:

ne razumem čist, kaj sj to resno ? ... kdo je država ?

V tvojem primeru, javna uprava. Preberi na kaj sem ti repliciral.

Objavljeno

“Motorist mora najprej razčistiti sam pri sebi, popolnoma mora obvladati motor in se vsaj približno držati predpisov, predvsem omejitev hitrosti,”

Zanimiv stavek :)

Objavljeno
pred 11 minutami, Raavi pravi:

in se vsaj približno držati predpisov,

To tudi meni ne gre, da je Borutt to rekel. Sigurno je novinar narobe interpretiral.

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, Primosio pravi:

To tudi meni ne gre, da je Borutt to rekel. Sigurno je novinar narobe interpretiral.

Zakaj?

Saj pa nas Borut se jih tudi drzi le priblizno (voznja s skuterjem in z Beto off road...)

Dejansko pa verjamem,da ni neprilagojen in namerno NE prehiteva v skarje in taksne reci svetuje,da potrebno razscistit preden sedez na motor...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

A tisti zraven boruta ni dobil nobenih sankcij ko je v omejitev 60 pripeljal 100+?

Objavljeno
8 hours ago, Raavi said:

“Motorist mora najprej razčistiti sam pri sebi, popolnoma mora obvladati motor in se vsaj približno držati predpisov, predvsem omejitev hitrosti,”

Ma saj Borutt to ze skos tupi.. samo nekaterih se ne prime.

Oziroma imajo sirok spekter za besedo priblizno. 

Priblizno 150 ni 90. Tam do 100,110 pa np. Tudi kazen je temu primerna - minimalna. Isto pri 50, je priblizno ok ce peles na uc 55-58, 65+ je pa ze ‘hujsa’ krsitev. 

Objavljeno
pred 21 urami, Raavi pravi:

ene parkrat se mi je že zgodilo , da so letečmani poknili mimo mene ko se se nisem "vsaj približno" držal predpisov.. pa ni bilo nobene hude krvi..

je pa res , da če jaz gonim 120 po števcu je to 112 po gps .. da se ne bi kdo usajal - stvar je homologirana .

Objavljeno
pred 9 minutami, thumper pravi:

ene parkrat se mi je že zgodilo , da so letečmani poknili mimo mene ko se se nisem "vsaj približno" držal predpisov.. pa ni bilo nobene hude krvi..

je pa res , da če jaz gonim 120 po števcu je to 112 po gps .. da se ne bi kdo usajal - stvar je homologirana .

Mi smo enkrat trije plus,letecman prehitevali pri nekje 120 cez polno crto in kaj...to smatra razumljiv policist pod priblizno drzati predpisov...

Zakaj?Realno, po nasem mnenju takrat... 

Pac polna crta,da ne bi tovornjaki,strici cijazili z prehitevanjem,za pospestitev z motorjem mimo nekaj avtov pa ni panike...

Zakaj 120?Pac ce ze prehitevas vsaj to naredi kot se rece..SE VEDNO PA NE NORI!

PA VIDNO,DA NI KOGA NAPROTI!

Objavljeno

khmmm..to so mene prehiteli.. pa nimam nobenih problemov s tem ne pri letečih ne pri civilih... verjetno me je tudi kdo od tukaj že dohitel in prehitel ..razen na ovinkih se zelo hitro odmaknem,  pomaham z roko naj gre naprej in spustim gas.. 

mi pa malce dvihne pritisk tak , ki se mu v naselju odmaknem ko pelje 65 ali 70 , potem ga pa jaz počasnela pri 90 po cagarju skoraj odzadaj nabijem sredi 5-ega ovinka..  

Objavljeno (popravljeno)

Civili so pogosto čist živčni, ko se pred njimi pelje motorist po omejitvi. Na neki točki imajo dovolj levega motorista, ki ne zna vozit in ga prehitijo, tudi čez dvojno polno črto, če je treba. In ja, pogosto ga dohitiš nekaj ovinkov izven naselja in če imaš malenkost sreče, ga lahko še opazuješ, kako preverja oprijem asfalta na nasprotnem voznem pasu in utrjenost bankin. Sportska vožnja.

Ker nisem prav dolgo motorist, se še nisem mogel odločiti, če sem naj ob tem zaskrbljen, indiferenten, siten ali kaj drugega.

Popravljeno . Popravil Vin
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Izberi drugo moznost. Jaz sem jo. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Boruttt.a ti bicikli na elektriko...moras to zdaj registrirat?Ker prodalna v Avstriji pravi,da ne...

received_250691372241733.jpeg

Objavljeno

Ce ima do 250 W moci, in pri/nad 25 km/h ugasne pogon, ne potrebujes ne registracije, ne celade, ne izpita. Ce gre s pogonom nad 25 km/h in/ali ima motor moc vecjo od 250 W, se pa steje med kolesa s pomoznim motorjem - torej registracija, celada, izpit..

Objavljeno
pred 30 minutami, Zok pravi:

Ce ima do 250 W moci, in pri/nad 25 km/h ugasne pogon, ne potrebujes ne registracije, ne celade, ne izpita. Ce gre s pogonom nad 25 km/h in/ali ima motor moc vecjo od 250 W, se pa steje med kolesa s pomoznim motorjem - torej registracija, celada, izpit..

Akomulator 48 V, polnilec 220/110V,kolo 24 col, nosilnost 180 kg. Z enim polnjenjem gre do 50 km. Amortizerji, ojačan gepek, alarm, zakleniti zadnjega kolesa

Objavljeno

Borutta zanima samo hitrost in moc. Tebe kot uporabnika pa bo verjetno zanimalo bolj to, kar si napisal (nosilnost, doseg, cole, masa, funkcije). :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!