Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

Zato sem pa raj siu :huh: 

K taprav lipicanc :naughty:.

• Haha 3
Objavljeno
pred 29 minutami, Kugelschreiber pravi:

No dej, zmen se najprej sam s sabo. Pol lahk se mal debatirava. 

Kaj si razumel napacno ?

Objavljeno
21 minutes ago, bikez said:

K taprav lipicanc :naughty:.

Mnja, lipicanec je bel (bi se dalo razpravljati).

Ena druga zival je siva, podobna konju, ampak ni.

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

...morda si si policaji le želeli svoj mali ego dvignit. Me je enkrat ustavil policaj na Pelješcu, možakar po moje okrog 210 cm v višino in širok kot omara, v omejitvi 50 sem vozil nad 70,.... sem si mislil, pečen sem. "Dokumente, ...v redu, pripazite za naprijed, vozili ste toliko in toliko, omejitev je 50." "V redu, hvala..." Lahko bi kaznoval pa ni...

V zloveniji ti ne gine dob za 3 leta

Objavljeno

Nevem no..Kurtič kandidira za gol leta v italiji,vi se pa kregate zaradi kubancev ki sploh nimajo veze z motokrosom..hehehe

Objavljeno

No, sedaj sem pa prečital, da so Kubance na prireditev pripeljali z avtobusom...

Verjetno sploh niso mislili, da je kaj narobe.

To bi jih morali pustiti pri miru, sploh ker so dostavili kasneje papirje in obrazložili "dejansko zmoto".

Podobno kot če greš v ZDA pa misliš, da so tam enotna pravila, pa te v Texasu presenetijo :)

Tu ga je miličnik lepo posviral.

Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

Govora je bilo o kaznovanju s strani policije. Ti si sedaj sem noter vtaknil politiko oziroma županovo vmešavanje. Je jasno, kaj mešaš?

Spet mešaš stvari, katere ne poznaš in omenjaš neke ovadbe. O čem ti sedaj sploh pišeš?

Kdo je s tem primerom obremenil sodišče? Sploh veš, kaj pišeš? Policija je napisala plačilne naloge in s tem je zadeva zaključena. V primeru zahteve za sodno varstvo bodo kršitelji obremenili policijo s pisanjem obdolžilnih predlogov in sodišče z obravnavo le-teh (obremenili po tvoje). Razumljivo?

Piši o stvareh, katere poznaš in ne o teh, katere ne poznaš. Ker nisi zaposlen pri nas in nimaš znanja o tem. Ampak za vtikati se in mešati si pa vseeno dovolj podkovan, kajne. 

Napiši, prosim, koliko si dal za izpit.

Adijo pamet, dobr vem, da v policiji ni glih pametnih in sposobih ljudi, ker tisti so na boljših funkcijah. Da pa ti more človek napisat vse kot 3 letniku, da bi kaj razumel, pa si res nisem mislil.

Sem orng spremenil mnenje o tebi. Velikokrat kot vidim sploh ne veš kaj pišeš, cilj ti je le ubraniti vse gluposti policije.

Glej, res se mi ne da več, sem imel velik stika s takimi in vem, da jim ni pomoči zato trud, da bi razumel, zaman.

Vso srečo v tvoji policijski družini.

S tabo sem zaključil, ker s tako inteligenco prekašaš nas vse, tako, da si bom za pogovor izbral bolj butaste, da se bomo razumeli. Itak ne bom imel težav z iskanjem, ker jih je tu vsaj 99% takih, ne ?

P.s. Mu lahko kdo pojasni kaj sm napisal ?

Objavljeno
Citiraj

Prekršek neznatnega pomena

6.a člen

Za prekršek neznatnega pomena šteje prekršek, ki je bil storjen v okoliščinah, ki ga delajo posebno lahkega in pri katerem ni nastala oziroma ne bo nastala škodljiva posledica ali je ta neznatna.

na tole se bodo lahko uspešno sklicevali in bo zadeva rešena...

če pa ne pa jim naj Bovec polovičke plača, 6 čukof pa bodo že našli, malo redarje spustijo v špil (če jih imajo) pa je za eno popoldne zadeva pobrana

Objavljeno
pred 33 minutami, isarajli1 pravi:

Adijo pamet, dobr vem, da v policiji ni glih pametnih in sposobih ljudi, ker tisti so na boljših funkcijah. Da pa ti more človek napisat vse kot 3 letniku, da bi kaj razumel, pa si res nisem mislil.

Sem orng spremenil mnenje o tebi. Velikokrat kot vidim sploh ne veš kaj pišeš, cilj ti je le ubraniti vse gluposti policije.

Glej, res se mi ne da več, sem imel velik stika s takimi in vem, da jim ni pomoči zato trud, da bi razumel, zaman.

S tabo sem zaključil, ker s tako inteligenco prekašaš nas vse, tako, da si bom za pogovor izbral bolj butaste, da se bomo razumeli. Itak ne bom imel težav z iskanjem, ker jih je tu vsaj 99% takih, ne ?

Ne bo razumel, kot tisto, da župan nima nič s policijo, čez dve povedi pa kdo je omenjal župana:lol1:kralj manipulacij in laži, nabijanja.....tudi jaz sem zaključil, vidim, da je dosti drugih akterjev, ki se jim da .....

Googla ne rabiš, vprašej policaja, on vse ve in vse zna.....

Objavljeno
pred 4 urami, ftp pravi:

Kolikor so zahtevali. Saj veš da ni nič brezplačno, plačaš tako ali drugače. 

Zakaj vedno na vprašanja odgovarjaš z vprašanji? A argumeti vam ne gredo ...

Človeka moraš naučiti loviti ribe in ne mu jih vsak dan servirati. Sem ti odgovoril? 

Objavljeno
pred 4 urami, Vin pravi:

Ja, ubogi reveži policaji, ki bodo zdaj zaradi pritožbe obremenjeni in grdi Kubanci, ki se bodo pritožili. Vsak ima pravico do sodnega varstva. Tudi Kubanci. Noben pa ne bi bil obremenjen, niti s pisanjem plačilnih nalogov, če bi policaji imeli vsaj malo razuma.

Če bi tujci imeli dokumente pri sebi, ko so prečkali državno mejo, vsega tega ne bi bilo. 

Razum gor ali dol, v našo državo so prišli brez dokumentov. 

pred 4 urami, vandrovec pravi:

Kakšno mejo so prečkali, a nismo v Evropi? ...:hmm:

Državno mejo, katera še kako obstaja. 

Objavljeno
pred 6 urami, Snecer pravi:

Batagel al kak se piše majster iz Postojne je rekel, da on je za butični turizem, v isti sapi pa dnevno napolni kraško jamo s 14.000 turisti :)

Saj vstopnina je kar butična. Ampak očitno je dovolj ljudi, ki so jo pripravljeni plačati...

Objavljeno

Ampak na meji kontrole ni. Kako naj ve nekdo, da ne sme preko meje, če mu to nihče ne brani? 

Kako ti veš, da moraš imeti veljaven dokument za prestop državne meje? Mogoče ni nikjer nobenega znaka, da je bližina državne meje oziroma znak za državno mejo? 

Če ni nikjer nobene prepovedi in če ne poznaš, da je tam nekaj drugače...je potem to past. Kamor je prepovedano it je potrebno tudi primerno označit?

Državna meja je označena. Kaj je potrebno imeti pri sebi za prehod državne meje? 

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, isarajli1 pravi:

Res nisi sposoben drugega, kot neke primitivne žalitve? Se tudi doma tako pogovarjate? Verjetno ja. 

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno (popravljeno)
7 minutes ago, Borutt said:

Državna meja je označena. Kaj je potrebno imeti pri sebi za prehod državne meje? 

Ze kar nekajkrat nisem imel nic.

Ponavadi imam voznisko in prometne v ravno tistem vozilu s katerim nisem.

Vcasih se mi zgodi (1x) da pozabim registrirat vozilo, pa se vseeno furam po Srbiji.

Popravljeno . Popravil krucymucy
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Ne bo razumel, kot tisto, da župan nima nič s policijo, čez dve povedi pa kdo je omenjal župana:lol1:kralj manipulacij in laži, nabijanja.....tudi jaz sem zaključil, vidim, da je dosti drugih akterjev, ki se jim da .....

Googla ne rabiš, vprašej policaja, on vse ve in vse zna.....

Pa se je javil največji lažnivec motosveta. Izvoli, oder je tvoj. 

pred 3 minutami, krucymucy pravi:

Ze kar nekajkrat nisem imel nic.

Ponavadi imam voznisko in prometne v ravno tistem vozilu s katerim nisem.

Vcasih se mi zgodi (1x) da pozabim registrirat vozilo, pa se vseeno furam po Srbiji.

Več sreče, kot ...? Da ti ne bo zmanjkalo sreče. 

Objavljeno

pubeci ne se kregat:BUA:

rajš se zmenmo za MS invazijo na jadranko pa raztur zvečer:drunk::beer2::alko::010

giphy.gif.666f85d59fad48ea1d8ef5b2bc65aae1.gif

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 19 minutami, Borutt pravi:

Kako ti veš, da moraš imeti veljaven dokument za prestop državne meje? Mogoče ni nikjer nobenega znaka, da je bližina državne meje oziroma znak za državno mejo? 

Veljajo enaki zakoni tudi za begunce?

Če bi me ustavili brez vozniškega izpita, ker bi ga pozabil doma, bi dobil enako kazen, kot tisti, ki izpita nima?

Včasih tudi nimam pri sebi, celo izgubil osebno na Hrvaškem...V kampih na Hrvaškem vedno zadržijo osebno na recepciji, potem hodim naokoli po mestu brez dokumentov. Če bi me prevažali v skupini po ameriških državah bi se pa zanesel na turistično agencijo, da bo za to poskrbela. Zakaj bi se obremenjeval z mejami, če me drugi vozijo in če sploh ne vem, da prestopim mejo?

Popravljeno . Popravil vandrovec
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, vandrovec pravi:

Veljajo enaki zakoni tudi za begunce?

Če bi me ustavili brez vozniškega izpita, ker bi ga pozabil doma, bi dobil enako kazen, kot tisti, ki izpita nima?

Včasih tudi nimam pri sebi, celo izgubil osebno na Hrvaškem...V kampih na Hrvaškem vedno zadržijo osebno na recepciji, potem hodim naokoli po mestu brez dokumentov. Če bi me prevažali v skupini po ameriških državah bi se pa zanesel na turistično agencijo, da bo za to poskrbela. Zakaj bi se obremenjeval z mejami, če me drugi vozijo in če sploh ne vem, da prestopim mejo?

Ti si moraš prvo razčistiti pojme. 

Veš, kaj je begunec? 

Res ne veš, da ni isto imeti izpit doma ali pa ga sploh ne imeti? 

Mešaš stvari. Kubanci so prestopili državno mejo brez dokumentov. Ti si jih imel pri sebi ob prestopu državne meje. 

Objavljeno
20 minutes ago, Borutt said:

Več sreče, kot ...? Da ti ne bo zmanjkalo sreče. 

Jp, ko sem pogruntal da se vozim z neregistriranim avtom, sel sel cisto pocasi proti Sloveniji. Nevpadljivo.

• Haha 3
Objavljeno
pred 12 minutami, Borutt pravi:

Ti si moraš prvo razčistiti pojme. 

Veš, kaj je begunec? 

Res ne veš, da ni isto imeti izpit doma ali pa ga sploh ne imeti? 

Mešaš stvari. Kubanci so prestopili državno mejo brez dokumentov. Ti si jih imel pri sebi ob prestopu državne meje. 

Dobro, potem predpostavljam, da so dobili kazen zato, ker so pozabili dokumente, ne zato ker jih ne bi imeli in da to ni isto?

Ampak pozabil naj bi jih nekdo drug, ne vsak posameznik?

Dobro, bodo že drugi razčistili upravičenost kaznovanja, če sami policaji niso bili sposobni na kraju samem...

Objavljeno
1 hour ago, Borutt said:

Človeka moraš naučiti loviti ribe in ne mu jih vsak dan servirati. Sem ti odgovoril? 

Vidim, ja. Ne vem kaj so vas učili, na vsako pripombo odgovarjaš z vprašanji in nebulozami.

Nisi odgovoril, čemu že obstajate ???

Objavljeno

V resnici je zadeva postala rahlo svinjska z Schnegnom, pocasi bi morali zakon prilagoditi sedanjemu stanju. Vcasih ti je bilo jasno kdaj preckas mejo, brez dokumentov te ne pustijo cez.

Btw, drugace sem bil ze dvakrat zraven , ko je kolega preckal mejo nazaj v Slovenijo brez potnega lista, enkrat z letalom iz Nepala, drugic pa se pred Schengnom z avtom iz Italije. Obakrat smo na obeh staneh meje jasno povedali da je potni list izgubljen, nikoli ni bilo izdane nobene kazni.

Objavljeno
pred 29 minutami, ftp pravi:

Nisi odgovoril, čemu že obstajate ???

To mene tudi zanima

Objavljeno
pred eno uro, krucymucy pravi:

Jp, ko sem pogruntal da se vozim z neregistriranim avtom, sel sel cisto pocasi proti Sloveniji. Nevpadljivo.

Čisto počasi ni nevpadljivo. Upoštevaj nasvet. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!