Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 minutami, Grut pravi:

jp...siv in KP  tablica...in ni blo za hitrost ampak za hrup....morm pa povedat po pravici,da ta,ki je mene obravnavou - blond in dokaj nabit je biu korekten in fer ... un t druh,žgoljavi in črn...je biu pa že na pogled zahrbten..in tako se je tud izkazalo.

hitrost je bila v mejah predpisou ... glasnost pa,hmmmm ....

dušilec? 

Objavljeno
pred 10 minutami, Grut pravi:

jp...siv in KP  tablica...in ni blo za hitrost ampak za hrup....morm pa povedat po pravici,da ta,ki je mene obravnavou - blond in dokaj nabit je biu korekten in fer ... un t druh,žgoljavi in črn...je biu pa že na pogled zahrbten..in tako se je tud izkazalo.

hitrost je bila v mejah predpisou ... glasnost pa,hmmmm ....

Ime piše na kazni. 

Objavljeno
pred 2 minutami, Snečer pravi:

dušilec? 

jp... R1 - 2 rora

Objavljeno
pred 1 minuto, Grut pravi:

jp... R1 - 2 rora

kaj pa je "narobe"? :) kolk je zmerlo

firma rora? 

Objavljeno (popravljeno)
pred 17 minutami, Borutt pravi:

Ime piše na kazni. 

a veš,da ne vem imena ker ni men dau kazni ampak frendu....blo je pa tko.... vozu sm kakih 10 - 15 metrou za frendom...in med naju skočta 2 srni,komi sem se ju izognu - bremze in izogibanje...šok...sam ok gremo dalje ... dohitim avto- sivi pasat lih v trenutku k je prižgau sireno in lučke,frend zapelje h kraju,za njim avto,pa še jest....un žgoljavi takoj k frendu,ta t blond pa k meni....dan,dan...a sta vidva skupi...jp sva ... no k ste ustavl še vi mi dejte pa prometno in ispit,in homologacijo...toj blo use...ko je un t črn ubdelou frenda je prišou k meni in policaju-stala sva pri mojem motorju....neki gleda uko,pa gume,...na konc pe reče.....tud vi dejte dušilc notr,adijo.....aja,še to...ta t blond policaj mej še prej upozoru....je reku,da nej paziva ker  so danes  na tej relaciji še 3 taki avti.

pred 14 minutami, Snečer pravi:

kaj pa je "narobe"? :) kolk je zmerlo

firma rora? 

uba imava akrapoviča.... ne vem k jest sm biu z drugim policajem...,sam ni blo meritve,uglavnm 400,polovička 200

Popravljeno . Popravil Grut
Objavljeno
pred 2 minutami, Grut pravi:

a veš,da ne vem imena ker ni men dau kazni ampak frendu....blo je pa tko.... vozu sm kakih 10 - 15 metrou za frendom...in med naju skočta 2 srne,komi sem se ju izognu - bremze in izogibanje...šok...sam ok gremo dalje ... dohitim avto- sivi pasar lih v trenutku k je prižgau sireno in lučke,frend zapelje h kraju,za njim avto,pa še jest....un žgoljavi takoj k frendu,ta t blond pa k meni....dan,dan...a sta vidva skupi...jp sva ... no k ste ustavl še vi mi dejte pa prometno in ispit,in homologacijo...toj blo use...ko je un t črn ubdelou frenda je prišou k meni in policaju-stala sva pri mojem motorju....neki gleda uko,pa gume,...na konc pe reče.....tud vi dejte dušilc notr,adijo.....aja,še to...ta t blond policaj mej še prej upozoru....je reku,da nej paziva ker  so danes  na tej relaciji še 3 taki avti.

Je bila kazen za manjkanje nečesa v izpuhu? 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

po moje,ja

Borutt,dej mi povej kolk je kazen za prekrivanje tablice...a je res 200 in nič točk....

Objavljeno
pred 3 minutami, Borutt pravi:

steklena volna? 

Objavljeno
pred 4 urami, J.a.m.e.s pravi:

Od kdaj pa imajo v providi napravo za merjenje glasnosti izpuhov? :huh: Sem mislil, da to dela samo specialna enota za nadzor prometa.

Danes so enega revčka sredi Maribora matrali na čoperju.

Fotografija osebe Matjaž Kramberger.

Fotografija osebe Matjaž Kramberger.

Tale skoda je danes od Sentilja proti MB tako norela in prehitevala, da ni okusno....ampak oni lahko....zgleda so sli prav za temle, ker pred njimi me je prav tale coperist prehitel....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

...in kaj se zgodi, ce motor tik pred meritvijo kot zakleto ne vzge vec?

...Italijana imam, zato vprasam... :)

Objavljeno
pred 15 minutami, Grut pravi:

po moje,ja

Borutt,dej mi povej kolk je kazen za prekrivanje tablice...a je res 200 in nič točk....

Prekrivanje zaradi skrivanja stane 200€ in nič točk, zakrita s tovorom stane 120€ in isto število točk. 

Objavljeno
pred 9 minutami, Zok pravi:

...in kaj se zgodi, ce motor tik pred meritvijo kot zakleto ne vzge vec?

...Italijana imam, zato vprasam... :)

pol ga peljejo na udpad .... :lol1:

• Haha 2
Objavljeno
6 minutes ago, Grut said:

pol ga peljejo na udpad .... :lol1:

Torej ni kazni? :P

Objavljeno
pred 6 minutami, Zok pravi:

nop,ni ... :lol1:

Objavljeno
pred 12 minutami, Zok pravi:

Je. Za odpad. 

• Haha 3
Objavljeno
8 minutes ago, Grut said:

nop,ni ... :lol1:

1 minute ago, Borutt said:

Je. Za odpad. 

Barabi :jezik:

:lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 minutami, Zok pravi:

Barabi :jezik:

:lol1:

ka te češ ... taki sn ... :lol1:

Objavljeno
pred 11 urami, Borutt pravi:

Verjetno si ti edini, ki ne razumeš, da so zadeve zelo znane in, da so za njihove kršitve predpisane kazni. Zdaj pa počni naprej tisto, kar počne golob. 

heh...

pred 11 urami, Borutt pravi:

Ti, kot vedno. 

Naprava bere tablice in ugotovi več kršitev. Torej že tukaj napačno razmišljaš. Poleg tega se tiste lokalne pijančke in vaške posebneže lažje odkrije, če imajo v krvi kršenje v zvezi registracije ali izpita. Torej tudi tukaj napačno razmišljaš. 

Kakšni profiči? Razloži. 

Te bodo že drugi spomnili. 

heh x 2

Objavljeno

Nč ne dugaja, a morm kakšen link spet obesit:lol1:

Objavljeno
On 8/5/2019 at 9:49 PM, Grut said:

dohitim avto- sivi pasat lih v trenutku k je prižgau sireno in lučke,frend zapelje h kraju,za njim avto,pa še jest....un žgoljavi takoj k frendu,ta t blond pa k meni....dan,dan...a sta vidva skupi...jp sva ... no k ste ustavl še vi mi dejte pa prometno in ispit,in homologacijo...toj blo use...ko je un t črn ubdelou frenda je prišou k meni in policaju-stala sva pri mojem motorju....neki gleda uko,pa gume,...na konc pe reče.....tud vi dejte dušilc notr,adijo..

Nc ne stekam. Ustavla ga je provida. Ni blo zarad brzine. Kazen je bla zarad hrupa. A so merili, al so dali kazen na podlagi mankajocga db killerja?

Objavljeno
pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi:

Nc ne stekam. Ustavla ga je provida. Ni blo zarad brzine. Kazen je bla zarad hrupa. A so merili, al so dali kazen na podlagi mankajocga db killerja?

na podlagi mankajočega dušilca.

• Žalosten 1
Objavljeno (popravljeno)
On 8/5/2019 at 9:49 PM, Grut said:

... no k ste ustavl še vi mi dejte pa prometno in ispit,in homologacijo...toj blo use...

....tud vi dejte dušilc notr,adijo.....

sam ni blo meritve,uglavnm 400,polovička 200

A te je ustavil? Bil si parkiran, sedel na ugasnjenem motorju...

...???

...si me spomnil na kolega, ki je dobil kazen za voznjo preko crte (prehitel Skodo civilko, policaj je peljal 50 na 90), ko sta odpeljala, je sel za njima, sta sla na kebap... ...postavil se je za njiju v vrsto... ...pa ju je ocitno minil tek, zato sta sla na malico drugam. :lol1:

Kazen je pa vseeno placal.

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Zok pravi:

A te je ustavil? Bil si parkiran, sedel na ugasnjenem motorju...

...???

...si me spomnil na kolega, ki je dobil kazen za voznjo preko crte (prehitel Skodo civilko, policaj je peljal 50 na 90), ko sta odpeljala, je sel za njima, sta sla na kebap... ...postavil se je za njiju v vrsto... ...pa ju je ocitno minil tek, zato sta sla na malico drugam. :lol1:

Kazen je pa vseeno placal.

ni ustavu mene,ampak frenda .... jest sm ju ulovu ( prej sm se buriu z 2 srnama) in parkerou za sivim pasatom...motor takoj ugasnu in sestopu.Policaj pride du mene in reče - a sta skupi...jp sva...no,ker ste ustavl mi dejte prometno in izpit....toj blo use - zame,kazni jest nism dubiu,samo frend jo je.

Popravljeno . Popravil Grut
Objavljeno
2 minutes ago, Grut said:

ni ustavu mene,ampak frenda .... jest sm ju ulovu ( prej sm se buriu z 2 srnama) in parkerou za sivim pasatom...motor takoj ugasnu in sestopu.Policaj pride du mene in reče - a sta skupi...jp sva...no,ker ste ustavl mi dejte prometno in izpit....toj blo use - zame,kazni jest nism dubiu,samo frend jo je.

Aaa, jaz sem pa razumel, da sta dobila vsak svojo kazen. ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!