Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

• Haha 2
Objavljeno
pred 17 minutami, Snecer pravi:

Ti si trenutno službeno na MS? :) kot izvedenec.

Ne smem povedati. Udba ne pusti. 

Objavljeno
pred 14 minutami, Snecer pravi:

image.png.15f0386b1027b4961a0023b59527ab61.png

@Borutt na FB te en omenja. Mnenje?

Omenjeni kraji so na območju PU Nova Gorica. Vprašaj tamkajšnje policiste. 

Še dobro, da avtor zapisa na fb ni prekoračil omejitve hitrosti, ker menda tam na veliko kasirajo. 

Objavljeno
pred 11 minutami, Borutt pravi:

Ker še vedno nočeš poznati zakona, kateri daje policistom pooblastila in naloge, boš še najprej klobasal neumnosti o vabilu. Kajti, policist v službi ne odloži orožja na zahtevo vratarja, temveč ga ima pri sebi ves čas službe. 

Mogoče ti bo prejšnji odstavek vstopil v glavo skozi zehajoča usta, ko bo kakšna stranka prišla z mitraljezom na sodišče pozdraviti sposobno in nepodkupljivo sodstvo. Seveda bo pozdravil tudi ostale, po službeni dolžnosti, tam prisotne. Pa potem pokliči na pomoč vratarja, ker neoboroženi policist bo obsedel na stolu in se še naprej dolgočasil. 

Jz pa mislim,da sama nevarnost na sodišču nima veze!!!

Dolžnost policista je v službenem času nositi orožje!!!!!!

Objavljeno
pred 1 minuto, sesir pravi:

Jz pa mislim,da sama nevarnost na sodišču nima veze!!!

Dolžnost policista je v službenem času nositi orožje!!!!!!

Vsake toliko me pozitivno presenetiš. Skoraj verjamem, da si prebral Zakon. 

Objavljeno
pred 20 minutami, Borutt pravi:

Še vedno se delaš neumnega. Ali pa ne. 

Seveda me vabijo službeno, saj vabilo pride v službo zaradi službene zadeve. Ali se mogoče tebi zdi, da se grem v svojem prostem času vaškega šerifa in, da dobivam vabila na domači naslov? 

Ker še vedno nočeš poznati zakona, kateri daje policistom pooblastila in naloge, boš še najprej klobasal neumnosti o vabilu. Kajti, policist v službi ne odloži orožja na zahtevo vratarja, temveč ga ima pri sebi ves čas službe. 

Mogoče ti bo prejšnji odstavek vstopil v glavo skozi zehajoča usta, ko bo kakšna stranka prišla z mitraljezom na sodišče pozdraviti sposobno in nepodkupljivo sodstvo. Seveda bo pozdravil tudi ostale, po službeni dolžnosti, tam prisotne. Pa potem pokliči na pomoč vratarja, ker neoboroženi policist bo obsedel na stolu in se še naprej dolgočasil. 

sram te je lahko, sem ti že povedal, da nimajo vratarjev, ampak varnostnike

videokonferenca, ni druge zate

zaenkrat še ni tako nevarno na sodiščih, so bolnišnice bolj opasne

Objavljeno
pred 57 minutami, Borutt pravi:

Omenjeni kraji so na območju PU Nova Gorica. Vprašaj tamkajšnje policiste. 

Še dobro, da avtor zapisa na fb ni prekoračil omejitve hitrosti, ker menda tam na veliko kasirajo. 

a se delaš neumnega, on je bil v policijskem spremstvu, takorekoč na dolžnosti. Nikol ne veš, kdaj bo kak z mitraljezom strelal, pa je bolje da je bil čimbližje policijski oktaviji :P

pred 48 minutami, Borutt pravi:

Vsake toliko me pozitivno presenetiš. Skoraj verjamem, da si prebral Zakon. 

mene samo še "preseneča" :(

Objavljeno
pred 43 minutami, Snecer pravi:

sram te je lahko, sem ti že povedal, da nimajo vratarjev, ampak varnostnike

videokonferenca, ni druge zate

zaenkrat še ni tako nevarno na sodiščih, so bolnišnice bolj opasne

Se malenkost vznemirjaš ? Previsok pritisk je nevaren. Poglej na graf, koliko je poskočil.

Navadni vratarji so. Pazi na pritisk. 

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

a se delaš neumnega, on je bil v policijskem spremstvu, takorekoč na dolžnosti. Nikol ne veš, kdaj bo kak z mitraljezom strelal, pa je bolje da je bil čimbližje policijski oktaviji :P

mene samo še "preseneča" :(

Ne vem, če je najbolj varno ravno v bližini policistov. V zadnjem času je bilo že veliko napadov oziroma umorov policistov.

Ampak sedaj bodo tako ali tako vse rešili in obvarovali vratarji. 

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Se malenkost vznemirjaš ? Previsok pritisk je nevaren. Poglej na graf, koliko je poskočil.

Navadni vratarji so. Pazi na pritisk. 

vratarji vs inkasanti? :D

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

vratarji vs inkasanti? :D

Že vem, kdo bo dosegel večjo priljubljenost :P.

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Že vem, kdo bo dosegel večjo priljubljenost :P.

jst navijam zate :P

• Haha 2
Objavljeno

...še malo, pa bodo vsi varnostniki, vratarji, golmani, inkasanti, vaške straže imeli večja pooblastila od policistov, ki so se šolali za policiste...in ne naredili samo nek tečaj...in potem mislili, da so ko Đon Wejn, Bad Spenser, Terrens Hill, Čak Noris... Stiven Sigal... Brus Wilis...itd, da ne naštevam preveč...

Objavljeno

V našo ustanovo pride precej policistov. Po uradni dolžnosti. Tud eden ni šel mimo mene oborožen. Je pa marsikateri od njih povesil nos. Vsaka hiša ima svoja pravila in če sodniki in odvetniki, ki posedujejo dovoljenje za nošenje orožja (za katero vemo kakšne so zahteve) deponirajo svoje orožje na sodišču, ne vidim razloga da ga ne bi policisti. Vem kako je na ostalih sodiščih, ampak v ljubljani je zadostno število pooblaščenih uradnih oseb, ki skrbijo za varnost.

Objavljeno

... jest ko grem igrat poker... vsi položimo v eno škatlo vse Berette, Colte, Uzije.... nože in bajonete daljše od 6cm...itd...

Objavljeno
pred 15 minutami, hajoktejn pravi:

V našo ustanovo pride precej policistov. Po uradni dolžnosti. Tud eden ni šel mimo mene oborožen. Je pa marsikateri od njih povesil nos. Vsaka hiša ima svoja pravila in če sodniki in odvetniki, ki posedujejo dovoljenje za nošenje orožja (za katero vemo kakšne so zahteve) deponirajo svoje orožje na sodišču, ne vidim razloga da ga ne bi policisti. Vem kako je na ostalih sodiščih, ampak v ljubljani je zadostno število pooblaščenih uradnih oseb, ki skrbijo za varnost.

jaz mislim, da je ravno v tem štos, oziroma naj bi bil. Da so na sodišču "res preverjeni " strokovnjaki za varnost. Priznajmo roko na srce, tudi med policisti so "barabce" ki bi lahko mirno malo uporabili "silo". Al pa če pride neki đon vejn preoblečen v policista in s poneverjenimi dokumenti iskat pravico na sodišče.

Objavljeno
pred 48 minutami, DAMI34 pravi:

jst navijam zate :P

Ma nisem ne eno ne drugo :lol1:.

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Ma nisem ne eno ne drugo :lol1:.

vem, ti spadaš v "ta boljšo" polovico :D

Objavljeno
pred 24 minutami, hajoktejn pravi:

Ker ima policist po Zakonu pravico in dolžnost imeti in nositi službeno orožje v službenem času, ga ni hišnega reda, kateri bi lahko posegel v to pooblastilo. 

Je sedaj jasno? 

Objavljeno
pred 21 minutami, Zivnorc pravi:

... jest ko grem igrat poker... vsi položimo v eno škatlo vse Berette, Colte, Uzije.... nože in bajonete daljše od 6cm...itd...

Wau. Carsko.

Objavljeno
pred 9 minutami, DAMI34 pravi:

jaz mislim, da je ravno v tem štos, oziroma naj bi bil. Da so na sodišču "res preverjeni " strokovnjaki za varnost. Priznajmo roko na srce, tudi med policisti so "barabce" ki bi lahko mirno malo uporabili "silo". Al pa če pride neki đon vejn preoblečen v policista in s poneverjenimi dokumenti iskat pravico na sodišče.

Ti res ni jasno, da je policist policist ves čas službe in oborožen od začetka do konca tega časa? 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Ti res ni jasno, da je policist policist ves čas službe in oborožen od začetka do konca tega časa? 

men marsikaj ni jasno, ampak veš kaj mi je smešno, da je teb jasno, pa te še vedno cigu migu :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

vem, ti spadaš v "ta boljšo" polovico :D

Še zardel bom :blush: :lol1:.

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Ker ima policist po Zakonu pravico in dolžnost imeti in nositi službeno orožje v službenem času, ga ni hišnega reda, kateri bi lahko posegel v to pooblastilo. 

Je sedaj jasno? 

Ne. In več kot očitno še marsikomu višjemu ne.

Sicer pa ne vem kaj se vžigaš, več kot pol nas/vas/jih je itak nesposobnih uporabit orožje na učinkovit način. 

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

men marsikaj ni jasno, ampak veš kaj mi je smešno, da je teb jasno, pa te še vedno cigu migu :P

Danes sploh ni jasno. Dežuje. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Danes sploh ni jasno. Dežuje. 

men je jasno, pa palačinke pečem, ker so rekli, da ne bo jasno :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!