Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 49 minutami, Borutt pravi:

Ko bos ti prenehal delati pizdarije po cesti, bodo tudi modre luci za teboj ugasnile. Stekas?

A pol čim JZ delam pizdarije po cesti....celo mora po službeni dolžnosti mogoče manj vozniški izkušenj policist ogrožati mene in vse ostale?

Ta v Velenju je imel Kawasaki kdx125...divjat glih ni mogu!

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, Borutt pravi:

Ko bos ti prenehal delati pizdarije po cesti, bodo tudi modre luci za teboj ugasnile. Stekas?

V Velenju se je z Marico čelno zaletu vanj! Kdo je vozil za njim ni pomembno!Štekaš?

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred eno uro, sesir pravi:

A pol čim JZ delam pizdarije po cesti....celo mora po službeni dolžnosti mogoče manj vozniški izkušenj policist ogrožati mene in vse ostale?

Ta v Velenju je imel Kawasaki kdx125...divjat glih ni mogu!

Če tebi ne gre v glavo, ti jaz ne morem pomagati. Si pač nesposoben razumeti nekaj enostavno logičnega. 

Objavljeno
pred 3 urami, Borutt pravi:

Če tebi ne gre v glavo, ti jaz ne morem pomagati. Si pač nesposoben razumeti nekaj enostavno logičnega. 

Ali tebi priznati,da so med vami tudi navadni izmečki !!!

Logično,da se marica v križišču namerno zaleti čelno vame?

Objavljeno
pred 24 minutami, sesir pravi:

Ali tebi priznati,da so med vami tudi navadni izmečki !!!

Logično,da se marica v križišču namerno zaleti čelno vame?

Ne delaj pizdarij, pa ne bos dobil celno. 

Objavljeno
pred 7 minutami, Borutt pravi:

Ne delaj pizdarij, pa ne bos dobil celno. 

Wild,wild West.pa še tam ne za jahanje konja..vsaj meni ni znano,da se cestni prekrški kaznujejo s smrtjo!

Objavljeno
pred 2 minutami, sesir pravi:

Wild,wild West.pa še tam ne za jahanje konja..vsaj meni ni znano,da se cestni prekrški kaznujejo s smrtjo!

Kdo te sili delati pizdarije? Prvo razcisti pri sebi. 

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

sej ne vem v katero temo bolj paše (mogoče tudi v sodišča), ampak pokvarjeni so eni bolj kot drugi....

http://novice.najdi.si/predogled/novica/cd4eab34335ba15aa5034b516b4248f6/Reporter-si/Naslovnica/Ekskluzivno-Sodnica-zbila-pešca-in-pobegnila-s-kraja-nesreče

Poisci se tisto, ko je policist po narocilu komandirja (policistu se je zareklo na sodiscu ali je pa lagal, kar pocne ves cas), z uradnim zaznamkom lazno obtozil policiste, da so nekoga pretepli. Pretepeni je pokazal prave krivce in sicer sodelavce laznivca. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Poisci se tisto, ko je policist po narocilu komandirja (policistu se je zareklo na sodiscu ali je pa lagal, kar pocne ves cas), z uradnim zaznamkom lazno obtozil policiste, da so nekoga pretepli. Pretepeni je pokazal prave krivce in sicer sodelavce laznivca. 

zakaj, jaz sem samo zgornji članek nalepil...aja...ne nisem bil zraven, tako da ne vem če je vse res :P

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

najdu :D

http://novice.najdi.si/predogled/novica/c903ea55f69b5cd1abbb65dcfa591d90/Primorske-si/Kronika/Kriminalec-je-rešil-policiste

Objavljeno
pred 43 minutami, Borutt pravi:

Kdo te sili delati pizdarije? Prvo razcisti pri sebi. 

To se mi bere kot podpiranje KRVNEGA MAŠČEVANJA njegove družine zdaj....

Objavljeno
pred 31 minutami, DAMI34 pravi:

Pretepeni je pokazal prave pretepace, vendar je tozilka, zaradi laznive vsebine uradnega zaznamka, vseeno preganjala napacne policiste. Poleg tega je bilo poleg veliko pric. Ampak tozilka se ni pustila motiti. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 19 minutami, Borutt pravi:

Pretepeni je pokazal prave pretepace, vendar je tozilka, zaradi laznive vsebine uradnega zaznamka, vseeno preganjala napacne policiste. Poleg tega je bilo poleg veliko pric. Ampak tozilka se ni pustila motiti. 

Tako pač imamo v Slo na sodiščih

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 28 minutami, sesir pravi:

Tako pač imamo v Slo na sodiščih

Saj nisem omenil sodnika, ampak tozilko. 

Objavljeno
pred 36 minutami, Borutt pravi:

Saj nisem omenil sodnika, ampak tozilko. 

In laganje policista in seveda je bila resnica za sodišč3 navedba lažnivega policista...

Objavljeno
pred 2 urami, sesir pravi:

In laganje policista in seveda je bila resnica za sodišč3 navedba lažnivega policista...

Sem ti ze napisal, da nisem omenil sodnika, temvec tozilko. 

Objavljeno
Ob 28. 9. 2017 ob 8:19, DAMI34 pravi:

da nisi Mausa za Dami ja zamenjal? :P

ne še :)

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Sem ti ze napisal, da nisem omenil sodnika, temvec tozilko. 

Pač ti si se obesu na tožilko v zgodbi...nam večini verjetno lažnivi policaj...po možnosti še priča v postopku...:wallbash:

Objavljeno (popravljeno)

če se nekomu dokaže , da je lagal na prostoru za priče pod prisego - koliko je zagrožena kazen?

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
pred 13 urami, Borutt pravi:

to je odraz stanja pri nas, pa naj se gre za gospodarski kriminal, ali cestne prekrške...žalostno.

pred 3 minutami, thumper pravi:

če se nekomu dokaže , da je lagal na prostoru za priče pod prisego - koliko je zagrožena kazen?

zelo odvisno v kateri stranki si in koliko stricev iz ozadja te podpira, recimo nekateri pridejo kaznovani z boljšo službo, drugi pa dobijo zapor :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 urami, thumper pravi:

Na splosno ali za ta primer? Ker za ta primer nisem napisal, da je lagal na sodiscu oziroma, kot prica. 

Objavljeno
Ob 29. 9. 2017 ob 19:15, Borutt pravi:

pred 9 urami, Borutt pravi:

Na splosno ali za ta primer? Ker za ta primer nisem napisal, da je lagal na sodiscu oziroma, kot prica. 

torej se je uradni zaznamek (kar je nam laikom "zapisnik" - lahko popraviš ) na koncu prikazal kot "proceduralna pisana napaka" ali nekaj krivičnega?

Objavljeno
pred 49 minutami, thumper pravi:

torej se je uradni zaznamek (kar je nam laikom "zapisnik" - lahko popraviš ) na koncu prikazal kot "proceduralna pisana napaka" ali nekaj krivičnega?

Uradni zaznamek ni zapisnik. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!