Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

Zakaj bi zabolelo, če so pravila v naprej jasna in tudi to, da bodo radarji po celem Mariboru zaradi skupnega dobrega. Ne razumem tega.

Objavljeno
pred 6 minutami, GoBobi pravi:

Zakaj bi zabolelo, če so pravila v naprej jasna in tudi to, da bodo radarji po celem Mariboru zaradi skupnega dobrega. Ne razumem tega.

bom eno modro okrog radarjev rekel..namreč pri sekcijskem merjenju, pa vzemimo dovoljeno hitrost 80km/h lahko nekje komot prekoračiš za 20, če nekje znižaš za 20km/h. Kje je to pošteno, kje je to varno.??

Radarji in kontrola na vsakem koraku je zame nesmisel in policijska država. Dokler ne bo zavesti, da je potrebno nekoliko popustit na gasu ne bo nikoli bolje. In tega ne bomo dosegli z astronomskimi kaznimi in radarji na vsakih 5km.

In v končni fazi, še vedno smo preveč rigorozni pri nekaterih meritvah na nekaterih mestih, kje 10km več ali manj ne igra nobene vloge. Sploh na kakih dvopasovnih obvoznicah. 

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Beri malo za seboj. Ker po tvojem so vsi drugi krivi, ker je prometa vsak dan več in, ker ti vozniki počnejo neumnosti. Ne, oni niso krivi. 

še ti se kdaj drži teh tvojih nasvetov .. seveda so krivi vozniki.. dejansko je še večja krivda na tistih , ki so plačani za vzdrževanje reda pa tega ne naredijo ..

p.s. - nihče ni kriv dokler se ga ne dobi in dokler se mu krivde ne dokaže .. tako da : posplošuješ ..

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

včasih je dovolj, da samo stojijo ob strani pa se promet kar uredi ..... nekje puščajo ob cesti avtomobile, ki so verjetno pokvarjeni ... to že nekaj časa počnejo v Slovenskih Konjicah ... pa tudi na Kalu so ta let mel enga parkiranga ... jeba je, ko se navadiš, pol so pa tapravi tam :P 

Jaz se pa sprašujem zakaj hudiča ga pol postavijo, da ga vidiš na 500m, ko so pa zraven ga pa skrijejo! :eek:  To je vprašanje bolj za Borutta.... ker skriti ga je bolj donosno. 

Objavljeno

a veš uno ....

policaj upraša: a veste zakaj sem vas ustavil ...

pa odgovori (verjetno kakšn bmflar) : ker me ni noben opozoru 

:huh: 

Objavljeno
pred 18 urami, maus pravi:

včasih je dovolj, da samo stojijo ob strani pa se promet kar uredi ..... nekje puščajo ob cesti avtomobile, ki so verjetno pokvarjeni ... to že nekaj časa počnejo v Slovenskih Konjicah ... pa tudi na Kalu so ta let mel enga parkiranga ... jeba je, ko se navadiš, pol so pa tapravi tam :P 

Tam so imeli en cas celo kartonastega policajca dokler jim ga niso ukradli.a se to smatra isto kot ugrabitev 

• Haha 3
Objavljeno
pred 2 urami, Miha1985 pravi:

Tam so imeli en cas celo kartonastega policajca dokler jim ga niso ukradli.a se to smatra isto kot ugrabitev 

Pred leti so tako parkiran prazen avto pobarvali na pinki...

No vsaj tako blo v medijih...glede nato,da bila slika avta pa verjetno ni bila laž....

Objavljeno
pred 3 urami, Miha1985 pravi:

valda :P

Objavljeno

Kartonast avto in kartonast policaj, sploh ni slaba zadeva in deluje(sploh v bližini šol, vrtcev itd):

1. za tiste, ki so normalni jih opomni, da se nekoliko skoncentriramo, pa preverimo svojo hitrost

2. za tiste, ki so nezbrani (telefonirajo, vrtajo po nosu, šminkajo), da se ustrašijo, saj na daleč ni videti, da je zadeva fejk

3. karton ne kaznuje in ne pošilja položnic po pošti :D

4. neprilagojenim pa tko al tko nič ne pomaga razn ležečih policajev

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, DAMI34 pravi:

Kartonas tavto sploh ni slaba zadeva in deluje(sploh v bližini šol, vrtcev itd):

govoril sem o pločevinkotu ... taprau policijski avto z vsemi oznakami, verjetno le brez mašine :P

in se strinjam ... sam avto vidjo in pol žmrkajo in mahajao še vsaj 5 km naprej vsem, ki se peljejo nasproti ... ;) 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 23 urami, thumper pravi:

še ti se kdaj drži teh tvojih nasvetov .. seveda so krivi vozniki.. dejansko je še večja krivda na tistih , ki so plačani za vzdrževanje reda pa tega ne naredijo ..

p.s. - nihče ni kriv dokler se ga ne dobi in dokler se mu krivde ne dokaže .. tako da : posplošuješ ..

Seveda je vedno drugi kriv za tvoje grehe. 

Objavljeno
pred 53 minutami, Borutt pravi:

Seveda je vedno drugi kriv za tvoje grehe. 

za mojo kazen je kriv policaj, zakaj me je pa zaustavil... :kva2:

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

govoril sem o pločevinkotu ... taprau policijski avto z vsemi oznakami, verjetno le brez mašine :P

in se strinjam ... sam avto vidjo in pol žmrkajo in mahajao še vsaj 5 km naprej vsem, ki se peljejo nasproti ... ;) 

Ne saj je bil pravi avto,vozen in vse tak kot treba.vrjetno so dobili novi avto potem so pa tega postavljali od hoferja v konjicah pa do tepanja na vsak odcep ki je bil.men se zdi da je bila astra in golf 3 karavan.se pa strinjam da pripomore za umiritev prometa..ni slaba ideja to z kartonskim policajcam.ce si mogoce opazil ima tak 3d efekt ko se mu priblizujes se zdi tak kot da te spremlja....men je bil ta v tepanju res vredu policaj.veckrat sn se sam ustavil pa sma kako rekla.cela postaja konjice ko se sopirijo bi si mogla vzet vzgled po njem....

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 minuto, Miha1985 pravi:

men je bil ta v tepanju res vredu policaj.veckrat sn se sam ustavil pa sma kako rekla.cela postaja konjice ko se sopirijo bi si mogla vzet vzgled po njem....

še brke mu lahko narišeš, pa nau jezen :lol1:

Objavljeno
pred 8 minutami, Quest pravi:

61723708.jpg.e98c06472a5838fe41e54972948b7440.jpg:smoke:

no vidiš, če temu ustaviš, pa se začneš z njim kregat, si verjetno preveč globoko Martinoval :P

• Haha 2
Objavljeno

Sej razumem da se eni ne marate preveč. Sam dajte vseeno malo nivoja držat. Z raznimi pridevniki se lahko obkladate v živo, tule mam pa tega počasi dovolj.

Za one, ki jim ni jasno zakaj sem posegel tule vmes - tema za pritožbe je tale. Na primerno spisano in argumentirano pritožbo se bom odzval... za vse ostale pa ne garantiram.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 10 urami, jskrablin pravi:

Sej razumem da se eni ne marate preveč. Sam dajte vseeno malo nivoja držat. Z raznimi pridevniki se lahko obkladate v živo, tule mam pa tega počasi dovolj.

popolnoma prav .. ampak pritožbe raznih forumašev z eno ali dvema objavama (seveda so prijavljeni nekateri z nekaj profili) nad koga, ker mu gre na jetra, je tudi krneki... vse te pritožbi, ki jih dobite, naj bodo javne, ne pa da se skrivaj jokca, kdo je komu kj žalega reku.

gremo naprej ...

danes sem spet videl .. 5 voženj skozi rdečo ... 7 pešcev, ki so prečkali tam, kjer ne bi smeli in 12 kolesarjev, ki so se peljali v nasprotno smer po kolesarski stezi ...

js bi kr s.p. odpru ... od doma do službe in nazaj, bi kr neki pokasiru :P

Objavljeno
pred 10 urami, jskrablin pravi:

Za one, ki jim ni jasno zakaj sem posegel tule vmes - tema za pritožbe je tale. Na primerno spisano in argumentirano pritožbo se bom odzval... za vse ostale pa ne garantiram.

Ne vem kaj si hotel s tem povedati... Se umikam iz te ¨Teme¨

Objavljeno
2 hours ago, maus said:

danes sem spet videl .. 5 voženj skozi rdečo ... 7 pešcev, ki so prečkali tam, kjer ne bi smeli in 12 kolesarjev, ki so se peljali v nasprotno smer po kolesarski stezi ...

... pa vseeno vse sile usmerjajo samo na hitrost in po novem še varnostno razdaljo. Zato sem omenil da je potrebna sprememba razmišljanja glede varnosti cestnega prometa.

Objavljeno
pred 2 urami, ftp pravi:

... pa vseeno vse sile usmerjajo samo na hitrost in po novem še varnostno razdaljo. Zato sem omenil da je potrebna sprememba razmišljanja glede varnosti cestnega prometa.

Le čevlje sodi naj kopitar. Bo šlo?

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

V bistvu ne, ker smo soodgovrni za varnost v cestnem prometu imamo tudi pravico in dolžnost kritično pogledati na situacijo ter predlagati spremembe. Policija je poleg tega pa še izvajalec tistega kar pametno ali nespametno predpišejo zakonodajalci.

Objavljeno
4 minutes ago, Borutt said:

NE!!!!

To je tako, kot bi prišel v restavracijo in ko dobim hrano povem, da hrana ni okusna. Pa bi pritekel kuhar in me zmerjal "kdo pa si ti. A si ti kuhar, ali kaj"  Kaj potem??? Bi zamenjal restavracijo in se ne bi vračal.

Če bi bila restavracija moja ("in Slovenija je moja država"), bi zamenjal kuharja in ne restavracije.

KAPIŠ

Objavljeno
pred 40 minutami, DAMI34 pravi:

V bistvu ne, ker smo soodgovrni za varnost v cestnem prometu imamo tudi pravico in dolžnost kritično pogledati na situacijo ter predlagati spremembe. Policija je poleg tega pa še izvajalec tistega kar pametno ali nespametno predpišejo zakonodajalci.

Ne mešaj različne stvari. Ker on je pisal, kaj mi počnemo. Torej piše o nečem, kar se mu niti sanja ne. Ne pozna našega dela, pa vendar nekaj pametuje. 

Objavljeno
pred 40 minutami, ftp pravi:

NE!!!!

To je tako, kot bi prišel v restavracijo in ko dobim hrano povem, da hrana ni okusna. Pa bi pritekel kuhar in me zmerjal "kdo pa si ti. A si ti kuhar, ali kaj"  Kaj potem??? Bi zamenjal restavracijo in se ne bi vračal.

Če bi bila restavracija moja ("in Slovenija je moja država"), bi zamenjal kuharja in ne restavracije.

KAPIŠ

Si policist? Si bil kdaj policist? Je odgovor ne?

Zakaj potem pametuješ o nečem, kar ne poznaš ? Zakaj pišeš, kaj počnemo in, kaj bi morali, če nimaš najmanjšega pojma o našem delu? Zakaj komentiraš naše delo, na katero se spoznaš, kot zajec na boben? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!