Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 15 urami, Borutt pravi:

Bluzenje obvladaš.

če ima človek takega mentorja kot si ti potem je to samoumevno..

Objavljeno
pred 1 uro, thumper pravi:

če ima človek takega mentorja kot si ti potem je to samoumevno..

Ne smeši se. Spet. 

Objavljeno
pred 7 urami, Borutt pravi:

Ne smeši se. Spet. 

smešit se virtualno je malenkost..to znam sam brez mentorja , ki za to ni zaslužen.

pejte mal delat da boste plačo zaslužil.. danes je sneg ..in težave na primorskem koncu ... to kar se vam dogaja v vašem koncu s prometom ni smešenje .. to je žalostno ..

Objavljeno

snecer - imaš cyberattack ..

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 urami, thumper pravi:

smešit se virtualno je malenkost..to znam sam brez mentorja , ki za to ni zaslužen.

pejte mal delat da boste plačo zaslužil.. danes je sneg ..in težave na primorskem koncu ... to kar se vam dogaja v vašem koncu s prometom ni smešenje .. to je žalostno ..

Doma bodi, pa ne bo žalostno na cesti. 

Samo si nesposoben to dojeti in razumeti. 

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno

Načeloma ni naslov teme Obračunajmo z Boruttom, ampak aja preberte si :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 30 minutami, DAMI34 pravi:

Načeloma ni naslov teme Obračunajmo z Boruttom, ampak aja preberte si :P

Kot pravi borut zgledi vlečejo...le Borut je Borut...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

evo ... pa izlijte svoja ćustwa :P

Pozdravljeni, sem Alin Vetrih, študentka drugega letnika magisterija na Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani. V sklopu šole pripravljam raziskovalno nalogo o izkušnjah s policisti v Sloveniji in v ta namen sem pripravila tudi kratko anketo. Zelo bi bila hvaležna, če bi mi pomagali in izpolnili anketo ter jo posredovali še prijateljem. Anketa je anonimna in podatki se zbirajo izključno za raziskovalne namene. Hvala in lep pozdrav. 

https://www.1ka.si/a/149227

js sm izlil ćustwa :huh:

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

:lol1: ... midva sva eno :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
8 minutes ago, maus said:

evo ... pa izlijte svoja ćustwa :P

Pozdravljeni, sem Alin Vetrih, študentka drugega letnika magisterija na Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani. V sklopu šole pripravljam raziskovalno nalogo o izkušnjah s policisti v Sloveniji in v ta namen sem pripravila tudi kratko anketo. Zelo bi bila hvaležna, če bi mi pomagali in izpolnili anketo ter jo posredovali še prijateljem. Anketa je anonimna in podatki se zbirajo izključno za raziskovalne namene. Hvala in lep pozdrav. 

https://www.1ka.si/a/149227

js sm izlil ćustwa :huh:

Samo v krogce sem dal pikico????

Ena izpred let ;)
Z ženo prideva na mejo z novim avtom en mesec starim, jasno še v garanciji.

Policaj naju pogleda in vpraša; pištolj ali droga. Z ženo se spogledava če on to misli resno. Odgovoriva, da nič nimava. On še enkrat vpraša isto. Odgovoriva da nimava. Pošlje naju v neko garažo na detaljni pregled avtomobila. Najin nov avto so popolnoma razšraufali, zadnjega dela skoraj ni bilo. Ostalo so pregledali z posebnimi kamerami za votle dele. Orodje za vijačenje je bilo staro, zvito, dotrajano. Moj najslabši izvijač je po njihovo nov. Jasno da niso nič najdli. Po sedmih urah na meji so avto sestavili in naju poslali naprej. Na srečo je avto delal ali je garancija od avtomobila še veljala pa nevem ;)

Zadnja najbolj divja zgodba je iz Tunizijske meje z naslovom policijski rop....

Za tri ure ob šanku imam štorij s policisti naše južne sosede ;)

Objavljeno
pred 1 minuto, Bostjan L pravi:

Za tri ure ob šanku imam štorij s policisti naše južne sosede ;)

js mam pouno zgodbic ... ampak, ker so večinoma v mojo korist, sem raj tih :P

te bom pa ob priliki z kavo v rokah rad poslušu ;)

• Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, Bostjan L pravi:

Ena izpred let ;)
Z ženo prideva na mejo z novim avtom en mesec starim, jasno še v garanciji.

Policaj naju pogleda in vpraša; pištolj ali droga. Z ženo se spogledava če on to misli resno. Odgovoriva, da nič nimava. On še enkrat vpraša isto. Odgovoriva da nimava. Pošlje naju v neko garažo na detaljni pregled avtomobila. Najin nov avto so popolnoma razšraufali, zadnjega dela skoraj ni bilo. Ostalo so pregledali z posebnimi kamerami za votle dele. Orodje za vijačenje je bilo staro, zvito, dotrajano. Moj najslabši izvijač je po njihovo nov. Jasno da niso nič najdli. Po sedmih urah na meji so avto sestavili in naju poslali naprej. Na srečo je avto delal ali je garancija od avtomobila še veljala pa nevem ;)

avto , ki je v garanciji lahko razstavljajo samo pooblaščeni mehaniki..  pač pokličeš servis in naročiš mehanike na teren..  stroške pa potem krije tisti , ki je pušnil - v primeru švercanja ti , v primeru neoporečnosti tisti , ki je odločil pregled .. 

če ne verjameš vprašaj svojega odvetnika.

Objavljeno (popravljeno)
pred 43 minutami, thumper pravi:

avto , ki je v garanciji lahko razstavljajo samo pooblaščeni mehaniki..  pač pokličeš servis in naročiš mehanike na teren..  stroške pa potem krije tisti , ki je pušnil - v primeru švercanja ti , v primeru neoporečnosti tisti , ki je odločil pregled .. 

če ne verjameš vprašaj svojega odvetnika.

Mogoče celo je tako , ne vem , meni so kombi razstavili ,da so še tapete dol jemali , no našli niso nič in to vse zaradi tega ker sem imel okrog vrata obesek v obliki indijske konoplje . 

Je pa fajn vedet ali je to res ,da ti ga ne smejo oni , če je vozilo v garanciji  ........tudi na meji proti Amsterdamu so to razstavljali cariniki in ne servis ,da bi tam kaj zicnu , bi me še zaprli . 

Imajo pač oblast in moč , pa se pojdi bogu za nogu kregat z njimi kaj lahko in kaj ne .

Nima smisla so trdi v pisker ,pa saj vidiš v tej in še kakšni temi .

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno

Tu vrjamem ,da je Italijan zaslužil , kar je dobil .

Objavljeno

Pa sej tole zgleda kot da se @Kmet2in @Borutt o nečem strinjata???  THE END IS NEAR!!!!!! :panic::panic::panic::panic::panic:

Al sem pa narobe razumu. :blush:

Objavljeno
pred 11 minutami, Frenk 67 pravi:

Pa sej tole zgleda kot da se @Kmet2in @Borutt o nečem strinjata???  THE END IS NEAR!!!!!! :panic::panic::panic::panic::panic:

Al sem pa narobe razumu. :blush:

tudi jaz se strinjam, preveč jih vidim v krožiščih dat žmigavec levo in levo zapeljat. Ko mu pride nasproti kamion in blenda ter trobi, ga gospoda "penzion paket" gladko ignorira. In da Italijani prednjačijo pri tem početju. :P

Objavljeno

Še ena zgodbica za Alin, ki ji ne bo prišla prav ker gre za dogotke na meji z Evropsko unijo

Pred leti ob odhodu iz Tunizije sva z ženo šla skozi obmejno kontrolo do ladje. Najprej so takoj priskočili nekakšni pomagači, ki so za denar pripravljeni napisati en listek, ki je v arabščini. Dam mu evro da vse izpiše. Pridem do prvega policaja, reče da je listek star in da moram napisati novega. Vzmem novi listek in ga sam izpolnim. Ženo pošljem (ker zana dobro francosko) v manjšo pisarno da odda ali poštempla ta listek. Žena pride po dolgi vrsti do šaltarja, kjer od nje zahtevajo 150e. Ker ji ni bilo čisto jasno zakaj ji policist pokaže prenapolnjen predal z stotaki evrov, ki padajo po tleh. Ker smo bili namenjeni na to ladjo samo dve družini turistov (ostali so tunizici, ki delajo v italiji) se je žena uprla da to negre. Besen policaj je zprl pisarno in nas pustil čakati eno uro na poletnih temperaturah 35+++. Po približno eni uri čakanja je le uspešno oddala listek  Do motorja pride pomočnik in pravi, da morava plačati če hočeva pravočasno na ladjo. Ker je žena imela poln kufer policajev sem se moral jaz vprašati policaja ali lahko greva naprej. Odgovoril je da on samo govori francosko in se nemisli pogovarjati v angleščini. Tamali pizdun pomočnik njegova leva roka s katero si briše rit, je skozi skakala okoli mene naj plačam. Tako so naju pustili čakati nekaj ur. 10 minut pred odhodom ladje so naju končno izpustili da sva odšla na rampo od ladje, ki naju je peljala do Italije. Da, eni si demokracijo nekako drugače razlagajo :)

Objavljeno
Ob 19. 12. 2017 ob 12:52, sesir pravi:

Denar sveta vladar....in bla bla bla

S tem se pa ne strinjam, vsaj moja izkusnja je taka, da so jebeno korektni, ce pozabimo inkasantstvo.

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 urami, gusar pravi:

Ko sem na koperskem izgubu tošl in v njem vse dukomente in250 €.Ga je našel policaj in mi ga vrnil ni mankal niti cent.Zato ne seri o poštenju.

Ko sem mu hetel dati 10% od vsebine ni hotel niti slišati o tem.Jest se držim reka lepa beseda lepo mesto najde.

Se opravičujen....

@DAMI34 da zbrisi moj komentar,prosim...tiskarski škrat...absolutno je moje mnenje,da ja policista pri nas nemogoce podkupiti...predvidevam,da bi te pri nas ob poizkusu podkupovanja že....uh...

Mislim,da vsi,ki smo nekaj prepotovali vemo,kaj pomeni podkupljiv policist in kakšni so pri nas!

Nasplošno mislim,da imamo v Sloveniji nepodkupljive policiste.  

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, sesir pravi:

Nasplošno mislim,da imamo v Sloveniji nepodkupljive policiste.  

NOTRANJE PREISKAVE 
 Prijavljena in odkrita kazniva dejanja uradnih oseb policije, odstopljena v 
 obravnavo posebnemu oddelku specializiranega državnega tožilstva, in 
 osumljene uradne osebe po enotah*
https://www.policija.si/images/stories/Statistika/LetnaPorocila/PDF/LetnoPorocilo2016.pdf

tabela stran 129

ne bi trdil , da med temi kaznivimi dejanji ni nobeno povezno s podkupovanjem..

tabela za 2015 in 2016 ..kot pravi naš dežurni  je policistov vse manj.. kaznivih dejanj uradnih oseb policije v njihovih vrstah pa vse več ..

v pu koper je bilo 2015 4 prijavljenih in odkritih kaznivih dejanj ter 4 osumljene uradne osebe ..

v pu koper je bilo 2016 9 prijavljenih in odkritih kaznivih dejanj ter 7 osumljenih uradnih oseb ..

+125% povečane kaznivih dejanj ter +75% več osumljenih radnih oseb..

večje poslabšanje je edino na pu novo mesto...

baje ni nič od tega , kar piše na uradni strani policija.si res .. baje ..

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
pred 1 uro, thumper pravi:

NOTRANJE PREISKAVE 
 Prijavljena in odkrita kazniva dejanja uradnih oseb policije, odstopljena v 
 obravnavo posebnemu oddelku specializiranega državnega tožilstva, in 
 osumljene uradne osebe po enotah*
https://www.policija.si/images/stories/Statistika/LetnaPorocila/PDF/LetnoPorocilo2016.pdf

tabela stran 129

ne bi trdil , da med temi kaznivimi dejanji ni nobeno povezno s podkupovanjem..

tabela za 2015 in 2016 ..kot pravi naš dežurni  je policistov vse manj.. kaznivih dejanj uradnih oseb policije v njihovih vrstah pa vse več ..

v pu koper je bilo 2015 4 prijavljenih in odkritih kaznivih dejanj ter 4 osumljene uradne osebe ..

v pu koper je bilo 2016 9 prijavljenih in odkritih kaznivih dejanj ter 7 osumljenih uradnih oseb ..

+125% povečane kaznivih dejanj ter +75% več osumljenih radnih oseb..

večje poslabšanje je edino na pu novo mesto...

baje ni nič od tega , kar piše na uradni strani policija.si res .. baje ..

Res te fajn poznajo. Gre to iz roda v rod oziroma vam je to v krvi ? 

Objavljeno
pred 6 urami, Borutt pravi:

Res te fajn poznajo. Gre to iz roda v rod oziroma vam je to v krvi ? 

resnic je več..ena od njih je doma na "policija.si" .. če ti kaj ni všeč se obrni na tiste , ki urejajo stran ali tiste , ki take podatke posredujejo njim.. 

pa še javno opozorilo z moje strani : ne žali mojih ..

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kuk dozivel in spoznal policije po svetu....

Je moje mnenje,da v Sloveniji niso podkupljivi!Vsaj za delavca niso,kako je pri....ne vem...v tujini dozivel,da policist vzel 50 mark i adijo....seveda je teh 50dem sam zahteval,da nas spusti....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!