Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, Borutt pravi:

Kaj je to božičnica? 

vidiš, ko nimaš civilnega opazovalca, pol pa spušiš :D

pred 1 uro, thumper pravi:

kaj se ti zdej delaš neuman ? tovarniška pritrdilna mesta je napisal... vidva se zmenta.

ko je meni na nalog narobe napisal emšo sem napisal prekrškovnemu organu , da to nisem jaz.. urejeno.

ti bi napisal , da se nisi peljal z motorjem s to reg.tablico..napača v postopku..urejeno.

kombi služben, položnica v roke. 

Objavljeno
43 minutes ago, NejcZ said:

Kraja je kraja, 5 centov al pa miljon, oboje se ne sme. Kar ima prav, je to da je narobe da se ne kaznuje vseh. Nikakor pa nebi bilo ok, da se male, kao brezpredmetne kraje spregledajo. Iz malih, nastanejo veliki lopovi ;)

Maaa ne. Ti tapravi so ze od otrostva bol ambiciozni. Njih ne zanima pasteta.

Objavljeno
1 minute ago, Kugelschreiber said:

Maaa ne. Ti tapravi so ze od otrostva bol ambiciozni. Njih ne zanima pasteta.

Ti si ziher kdaj spizdil kemicni svincnik?

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 urami, Kugelschreiber pravi:

Pismo. Ja. Tud jez sm ze to naredu. Pa ne zato, ker sm hotel palamudit, ampak, ker sm zafukal. In ko tako zafukas, si u bistvu zadnji ki to zve. Zakaj ostanes v kriziscu? Ceprav je vecini ki te gleda jasno, kaj je narobe, nihce nit pomisli ne, da bi te spustil, in cakas zadnjega, ki je po pravilu ze mal u rdeco zapelal....men se zdi, da smo v SLO sibki v predvidevnju. Sibki v oznacevanju in branju oznak. In se to, ce se problem ponavlja zelo pogosto, niso krivi krsitelji, ampak je narobe narejeno. Recimo zapora na primorski ac mi pride na pamet, ko je blo tako slabo oznaceno, da je nekaj deset ljudi peljalo na gradbisce. 

Na kriziscu ki sem ga opisal se ne mores zmotiti, pas za zavijanje je fizino zaprt s stozci, spremenjene so talne oznacbe, popravljena razvrstilna tabla in namescen znak prepoved zavijanja levo. Pa pacienti kljub temu silijo levo. Ni opravicila, zal pa tudi ne ukrepov. Sprva se je zjutraj, ko se vsem mudi nasel kaksen pametnjakovic, ker ni bilo sankcij sedaj vsak tretji posnema. Ma v bistvu za kozlat ko vidis kaksni balkanci smo glede obnasanja na cestu. V Avstriji kaj takega ne bos videl.

Objavljeno
pred 6 minutami, IZTOK pravi:

V Avstriji kaj takega ne bos videl.

tudi Avstriji sem doživel izsiljevanje in neprimerno obnašanje voznikov  na cesti ... so vsaj tok, da se opraviči ... gate sm pa vseeno sam morau prat :mad: 

• Haha 3
Objavljeno
34 minutes ago, krucymucy said:

Ti si ziher kdaj spizdil kemicni svincnik?

Tazadnjega 14 dni nazaj. Pol skesano nesu nazaj u trafiko. Na posti majo pa vse prvezane.....

Objavljeno
pred 5 urami, thumper pravi:

kaj se ti zdej delaš neuman ? tovarniška pritrdilna mesta je napisal... vidva se zmenta.

ko je meni na nalog narobe napisal emšo sem napisal prekrškovnemu organu , da to nisem jaz.. urejeno.

ti bi napisal , da se nisi peljal z motorjem s to reg.tablico..napača v postopku..urejeno.

Besedo neumen sebi pripiši. 

Objavljeno
pred 4 urami, Kmet2 pravi:

Dokler bo zakonodaja takšna, kot je, dokler bodo oškodovanci podajali predloge za pregon kaznivega dejanja, dokler bo tožilstvo dajalo takšne usmeritve in, dokler bo sodstvo, takšno, kot je, se bodo dogajale takšne zadeve. Ker policist mora delovati zakonito in po navodilih nekoga nad njim. 

pred 8 minutami, krucymucy pravi:

@Borutt gledate kej prve pomoci?

Tudi. Veliko raje kaj drugega. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 urami, Borutt pravi:

Dokler bo zakonodaja takšna, kot je, dokler bodo oškodovanci podajali predloge za pregon kaznivega dejanja, dokler bo tožilstvo dajalo takšne usmeritve in, dokler bo sodstvo, takšno, kot je, se bodo dogajale takšne zadeve. Ker policist mora delovati zakonito in po navodilih nekoga nad njim. 

Tudi. Veliko raje kaj drugega. 

Ma kako lahko poda predlog za pregon, če znaša vrednost predmeta tatvine 0,35 EUR? Pustimo to, da je bil najbrž lačen, gre za bizarno nizko vrednost. A ni v zakonu neka meja, kaj velja za tatvino, ki je opredeljena kot kaznivo dejanje in se preganja? Najbrž je zamešal in ga bo oškodovanec preganjal v civilni tožbi - če je tako neumen.

Objavljeno (popravljeno)

Pomisli malo.

Imas mejo 10€ in bo vse do 9,99€ zginilo s polic.

Nekam je treba zabelezit da clovek krade. Kazen je pa seveda odvisna.

Popravljeno . Popravil krucymucy
Objavljeno
pred eno uro, IZTOK pravi:

Ma kako lahko poda predlog za pregon, če znaša vrednost predmeta tatvine 0,35 EUR? Pustimo to, da je bil najbrž lačen, gre za bizarno nizko vrednost. A ni v zakonu neka meja, kaj velja za tatvino, ki je opredeljena kot kaznivo dejanje in se preganja? Najbrž je zamešal in ga bo oškodovanec preganjal v civilni tožbi - če je tako neumen.

Takšen sistem in takšna zakonodaja to omogočata. 

Obstaja tudi idiotizem v primeru prometne nesreče I. kategorije, kjer udeleženca izpolnjujeta evropsko poročilo in nekdo tretji pokliče policijo, da je karambol. In moramo priti in tralala. Seveda obstaja odstop od obravnave, ampak idiotizem je že storjen in uzakonjen. Pa še in še. Seveda se to stopnjuje z višanjem činov. 

Objavljeno
pred 15 urami, DAMI34 pravi:

kombi služben, položnica v roke. 

napisal si , da je policist narobe zapisal registrsko.. torej - ima tvoja služba kombi s tako registrsko kot je zapisano v zapisniku? 

Objavljeno
pred eno uro, thumper pravi:

napisal si , da je policist narobe zapisal registrsko.. torej - ima tvoja služba kombi s tako registrsko kot je zapisano v zapisniku? 

2) Pomote v pisavi ali v številkah ali druge očitne pomote v odločbi lahko s sklepom popravi vsak čas po uradni dolžnosti ali na predlog udeležencev postopka prekrškovni organ ali sodišče, ki je odločbo izdalo.

Objavljeno (popravljeno)
pred 41 minutami, Borutt pravi:

2) Pomote v pisavi ali v številkah ali druge očitne pomote v odločbi lahko s sklepom popravi vsak čas po uradni dolžnosti ali na predlog udeležencev postopka prekrškovni organ ali sodišče, ki je odločbo izdalo.

torej.. če me nameri 299, lahko popravi na 29,9 :P

(seveda samo ugibam .. itak, da se tok ne sme peljat po cesti in motor mi sploh ne gre samo tolk) 

Popravljeno . Popravil maus
  • Haha 3
Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

torej.. če me nameri 299, lahko popravi na 29,9 :P

Mogoče tebi, meni ne bi :naughty:.

Objavljeno
Pravkar, bikez pravi:

Mogoče tebi, meni ne bi :naughty:.

verjemi .. tudi meni ne ;) 

še uhapsil bi me, pa s pendriki popendrikal :huh: 

Objavljeno
pred 12 urami, krucymucy pravi:

Pomisli malo.

Imas mejo 10€ in bo vse do 9,99€ zginilo s polic.

Nekam je treba zabelezit da clovek krade. Kazen je pa seveda odvisna.

Postopek ja a kot prekrsek z denarno kaznijo, ampak kaznivo dejanje? A ves koliko stanejo ti pravosodni postopki? Pa to je idiotizem od idiotizma. Po drugi strani pa primeri kot Patria, TES ... desetine milionov in zastara. Ce je kraja pastete za 35 centov kaznivo dejanje bi se po tej logiki moralo nekatere pospremiti pred strelski vod. Ali pa roke sekat? No brez heca, tole je neumnost brez primerjave. Enaka obravnava za ukradeno pasteto in 135 mio EUR?

Objavljeno
pred 8 urami, thumper pravi:

je Borutt povedal.

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

je Borutt povedal.

da so nepismeni .. po zakonu.

Popravljeno . Popravil thumper
  • Haha 2
Objavljeno
pred 14 minutami, thumper pravi:

Ti ne znaš niti velike začetnice napisati. 

• Haha 2
Objavljeno

znam pa veliko končnico.boljše je biti majhen in strupen , kot velik in nepismeN.

Objavljeno
pred 9 urami, thumper pravi:

Ni poanta v pismenosti, ampak v smiselnosti takega početja. Žal se tem ne rešuje problema, ampak pobirajo samo denarce. To je odraz naših birokratov, ki nočejo poenostaviti življenja, ampak se s tem samo okoriščajo.

Objavljeno

slove

pred 15 urami, DAMI34 pravi:

Ni poanta v pismenosti, ampak v smiselnosti takega početja. Žal se tem ne rešuje problema, ampak pobirajo samo denarce. To je odraz naših birokratov, ki nočejo poenostaviti življenja, ampak se s tem samo okoriščajo.

...... slovenija

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!