DAMI34 Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Vaše izkušnje s serviserji, kje servisirate, kako ste zadovoljni z uslugami, kake so cene, splošna debata o serviserjih........
sesir Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Yamaha je kar se uveljavljanja garancije zakon! Vedno servisiral v Delta team...zelo zadovoljen z uslugami...edino okoli 14 dni prej sem se vedno mogu narocit,ker imajo kao guzvo...
Big Py Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Sam tudi servisiram v delta team. Je pa res gužva. samo enega serviserja imajo za vse. In za čolne in za motorje, non stop neke konzervacije, dekonzervacije dela, spomladi gužva na ful. je pa Boštjan zakon, Yamahe ima v malem prstu, pedanten, itd. kar se cene tiče. Cene normalne. Prvič v življenju sem videl, da kdo pol ure dela računa, pa vozim v življenju samo nove avte, pa jih redno na pooblaščencu servisiram. Ko je blo samo menjava olja, je pol ure dela računal. Pol ure dela cca. 20 EUR, liter Yamlube 16 EUR, pa filter, svečka, itd. čez 50 EUR še ni blo za servis bosa in sesir 2
Bmflar Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Kolega je servisiral svojo Yamaho pri Juretu na Dolgem mostu v LJ in ni mogel prehvaliti . C eagle in TakeALookAround 2
Frenk 67 Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Yamaho servisiram pri Servis Štern v Kranju. Vedno OK, a dosedaj samo redni servisi in menjava gum.
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Januar 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Ja odkar sva na Yamahah (jaz tam nekje od leta 1998 in moja od 2009) , jih voziva na servis k "najboljšemu sosedu" - ELISA servis v Domžalah. In do danes je bilo vedno vse korektno in OK (dobro, cene pa so za nas plačnike uslug itaq povsod previsoke ne glede na to, kam pelješ ... ) . Si bom pa tukaj privoščil eno opombo: preletel sem isto temo za KTM in kaj preberem: sama jebada s kvaliteto (pol)izdelkov kot tudi potem pri odpravljanju napak ... lastniki so res ene posebne sorte "uživači" da sem jim da ukvarjati s tem; Sem se odločil, da v bodoče bolj energično zagovarjam kvaliteto mojega in njenega motorina posebno od "motoristov" , ki se spoznajo na vse ker sem še vedno mnenja, da v deželi vzhajajočega sonca izdelujejo za razumen denar dobre izdelke. sesir, skalar36, Matej207 in 10 others 13
TakeALookAround Objavljeno Januar 25, 2017 Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Ze sam zarad Jureta bi ostal na Yamahi! ELO, C eagle, trebor in 1 other 4
arhi Objavljeno Januar 26, 2017 Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 Sam osebno vozim k Šternu v Kranj - zelo zadovoljen.
IZTOK Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 Jaz pa pri Moto Center Ptuj, brez pripomb, fantje dobro poštimajo pa cena je tudi poštena. Sicer pa do sedaj pri 20000 km še ni bilo nobene napake za odpravljat - Yamaha rulz Fazer03, BIF in SAR-Solo Adventure rider 3
BIF Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 pred 3 urami, IZTOK pravi: Jaz pa pri Moto Center Ptuj, brez pripomb, fantje dobro poštimajo pa cena je tudi poštena. Sicer pa do sedaj pri 20000 km še ni bilo nobene napake za odpravljat - Yamaha rulz Enako...če pa Yamaha rulz....to bomo pa še videli.
illy-ya Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 Perfekten tajming za temo Včeraj sem kupil rabljeno Yamaho XVS1100 in bi jo rad odpeljal nekam blizu LJ pogledat, mogoče zamenjat olje in filter... Omenjate Jureta z Dolgega mosta in ELISA Domžale. Je to to? - Jure: http://yamaha-primec.com/sl/ - ELISA: http://www.elisa.si/ Hvala vsem!
skalar36 Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 A je Yamaho sploh treba servisirat ? Mavti, DeeJay, C eagle in 2 others 3 2
illy-ya Objavljeno April 2, 2017 Opozori Objavljeno April 2, 2017 Večji servis narejen pri Juretu na Dolgem mostu, motor lepo prede in sem zadovoljen. Hvala forumašem za informacije C eagle 1
poggy Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Imel dve Yamahi, priporočam lahko Jureta Primca in pa Delta-team! bosa in C eagle 2
2dozen87 Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 Pozdrav vsem! Imam vprašanje okrog servisov FJR-ja, če sem zgrešil kaj že podobnega napisanega se opravičujem. Skratka moja FJR letnik 2001 ima sedaj cca 55k km, da pa bo lepo predla tja do 100k km ali dlje bi ji rad dal naštelat ventile, mal pokontrolirat tesnila, vodila itd., pogledat ketno menjat napenjalec verige,... Zanima me kaj vse bi se bilo fajn narediti poleg že omenjenega, kdo oz kateri servis je kaj zaupanja vreden in ve kaj dela ter koliko to sploh priblizno pride. Sraufa kdo od lastnikov FJR take stvari morda doma oz v svoji delavnici? Hvala za odgovore!
sesir Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 10 minutami, 2dozen87 pravi: Pozdrav vsem! Imam vprašanje okrog servisov FJR-ja, če sem zgrešil kaj že podobnega napisanega se opravičujem. Skratka moja FJR letnik 2001 ima sedaj cca 55k km, da pa bo lepo predla tja do 100k km ali dlje bi ji rad dal naštelat ventile, mal pokontrolirat tesnila, vodila itd., pogledat ketno menjat napenjalec verige,... Zanima me kaj vse bi se bilo fajn narediti poleg že omenjenega, kdo oz kateri servis je kaj zaupanja vreden in ve kaj dela ter koliko to sploh priblizno pride. Sraufa kdo od lastnikov FJR take stvari morda doma oz v svoji delavnici? Hvala za odgovore! Ne šparaj! Frend imel FJR ne spomnim točno a veliko nad 100 kkm...nikoli nobenega problema...le redni in servisi kot piše!
2dozen87 Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 5 urami, sesir pravi: Ne šparaj! Frend imel FJR ne spomnim točno a veliko nad 100 kkm...nikoli nobenega problema...le redni in servisi kot piše! Caw. Nocem sparat hocem da je dobro narejeno zato pa sprasujem s katerimi delavnicami ste kaj ostali zadovoljni, tisto kolko kosta je bolj informativno nardit bo treba kar se gre ce hocem da se en cajt laufa...samo morem zvedet kje pa tocno kaj vse sesir 1
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 32 minutami, DinDiin pravi: Ja Primec Jure naj ti disk zravna, al kakega servisera imaš to
TakeALookAround Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Ne skrbi ti zame, pojdi svoja jajca pedenat sesir 1
Bostjan L Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 Ne vem če sem dal sliko v pravi del foruma? Me je šokirala. Zimski program
boskosi Objavljeno Marec 16, 2018 Opozori Objavljeno Marec 16, 2018 (popravljeno) Pozdrav vsem....verjetno je tema v tem času spet aktualna....me zanima kam kaj vozite servisirat vaše Yamahe v okolici MB oziroma koga priporočate....kar sem jih jaz našel da so mi bi rekel na dokaj normalni relaciji so tile: Naturmar oziroma Motorjet v MB ne vem al so menjali ime al so eni in isit, so pa na istem naslovu....sem lani vozil k njim pa danes ugotavljam da znajo bit površni...to verjetno ne govori njim v prid, za našo varnost pa je še slabše; Moto-Nautika v Miklavžu Moto Center Ptuj C&G Navigator, Ptuj Pozna kdo katere od teh, lahko kdo katere priporoča? Popravljeno Marec 16, 2018. Popravil boskosi
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 16, 2018 Opozori Objavljeno Marec 16, 2018 MC Ptuj. Več kot zadovoljen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se