Snečer Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 pred 33 minutami, athlon pravi: MC Ptuj. Iz Maribora se boš na Ptuj vozil menjavat olje? dajmo bit resni sesir 1
Kawalir Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 18 minutes ago, Snecer said: Iz Maribora se boš na Ptuj vozil menjavat olje? dajmo bit resni Kaj pa je to problem? Jaz bi se bil recimo iz Lj pripravljen peljat zamenjat gume k Širniku v Radlje ob Dravi. Narediš hkrati en lep izlet in ni lepšega. skalar36, sesir, Scarabeo 500 in 4 others 7
Snečer Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 aha, dopust se vzame, da se gre na servis sesir 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 pred 4 urami, Kawalir pravi: Kaj pa je to problem? Jaz bi se bil recimo iz Lj pripravljen peljat zamenjat gume k Širniku v Radlje ob Dravi. Narediš hkrati en lep izlet in ni lepšega. Je.o vas Širnik! Za isti denar dobim gume, oziroma še ceneje pri vulkanizerstvu Demšič in ga imam pred skoraj pred nosom v sosednji vasi. Naredi kvalitetno. Ok. Ni pa Širnik sesir 1
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 pred 16 minutami, The LAKL (00) pravi: Je.o vas Širnik! Za isti denar dobim gume, oziroma še ceneje pri vulkanizerstvu Demšič in ga imam pred skoraj pred nosom v sosednji vasi. Naredi kvalitetno. Ok. Ni pa Širnik On lahko vmes skoči še na Golico, ti pa ne moreš in to je velika razlika. sesir in SAR-Solo Adventure rider 1 1
boskosi Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 pred 12 urami, Snecer pravi: Iz Maribora se boš na Ptuj vozil menjavat olje? dajmo bit resni Se nisem rekel da sem iz MB....so mi vsi ti našteti nekje isto oddaljeni tak da je to kar na mestu če ga nekdo priporoča....se tudi sam obračam k temu da bi šel tja....drgač pa mi je na nekem drugem forumu nekdo svetoval celo v lj, kar si tudi sam videl, to pa res ni realno....pa bo kaj več za nardit ko samo olje zamenjat...
TTONE Objavljeno Marec 17, 2018 Opozori Objavljeno Marec 17, 2018 (popravljeno) Ob 16. 3. 2018 ob 19:15, boskosi pravi: Pozdrav vsem....verjetno je tema v tem času spet aktualna....me zanima kam kaj vozite servisirat vaše Yamahe v okolici MB oziroma koga priporočate....kar sem jih jaz našel da so mi bi rekel na dokaj normalni relaciji so tile: Naturmar oziroma Motorjet v MB ne vem al so menjali ime al so eni in isit, so pa na istem naslovu....sem lani vozil k njim pa danes ugotavljam da znajo bit površni...to verjetno ne govori njim v prid, za našo varnost pa je še slabše; Moto-Nautika v Miklavžu Moto Center Ptuj C&G Navigator, Ptuj Pozna kdo katere od teh, lahko kdo katere priporoča? Naturmar je samo prodajalec MOTORJET pa je prodajalec in serviser, jaz vozim k njim in sem zadovoljen, ne vem pa če so pooblaščeni za Yamaho, servisirajo sicer vse ...sta pa soseda LP Popravljeno Marec 17, 2018. Popravil TTONE
Blisk1 Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 A je kdo že servisiral motor pri ELISA d.o.o.?? Ali vsi vozite k Primcu?
sesir Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 Jz vse dele tam naročal, maus pa vedno tja na servis še ko yamaho imel,ne samo odkar vozi kawasakije... Kawalir 1
Blisk1 Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 Mislil sem na redni servis, glede na to, da je motor še v garanciji
sesir Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 pred 1 minuto, Blisk1 pravi: Mislil sem na redni servis, glede na to, da je motor še v garanciji Ja...maus ima vedno nove yamahe včasih,zdaj kawasakije in hodi na vse servise tja....jz ko pa razen treh mopedov v življenju nisem imel nikoli garancije,vedno pa želel originalni potrošni material pa naročal tam,saj so ažurno uredili dostavo preko pošte.... Kawalir 1
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 pred 4 urami, Blisk1 pravi: Mislil sem na redni servis, glede na to, da je motor še v garanciji jaz tudi, vse kave tja, zadovoljen
dr.looney Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 pred 4 urami, Blisk1 pravi: A je kdo že servisiral motor pri ELISA d.o.o.?? Ali vsi vozite k Primcu? Že 17 let samo v Elisi. Kawalir 1
notranc Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 pred 14 minutami, dr.looney pravi: Že 17 let samo v Elisi. še mal pa bo polnoletna.... dr.looney 1
dr.looney Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 pred 1 minuto, notranc pravi: še mal pa bo polnoletna.... ..... ne se ..... je 2003 letnik..... notranc 1
Pero75 Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 Bine Štern mojster ve kako se stvari streže. Vedno vse super. raza 1
Tex Objavljeno Marec 26, 2018 Opozori Objavljeno Marec 26, 2018 (popravljeno) On 17/03/2018 at 8:20 PM, TTONE said: Naturmar je samo prodajalec MOTORJET pa je prodajalec in serviser, jaz vozim k njim in sem zadovoljen, ne vem pa če so pooblaščeni za Yamaho, servisirajo sicer vse ...sta pa soseda LP Motorjet ni pooblaščen za yamaho, je pa Matej super serviser in mu komplet zaupam. Priporočam. Naturmar obljublja da bo dobil "licenco" za servis že 3 leta.. Nekaj časa so sicer fantje iz Motorjeta šraufali za njega, ampak... Za moto navtiko sem pa nažalost slabe stvari slišal glede moto servisa, od različnih oseb. Kar se navtike tiče pa vse OK. Torej ja, jaz ga tudi na Ptuj vozim na servise in po štemple v knjigico (garancija) - tracerja, XTja pa MotorJet.. Popravljeno Marec 26, 2018. Popravil Tex
C eagle Objavljeno Marec 27, 2018 Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 Jure Primec Ljubljana. Kar se zmeniš naredi v 0, poleg tega pa vedno prečekira cel motor, tako, da gre iz njegove delavnice zmeraj varen motor... Cene so kr uredu. In ja, iz Kopra vozim motor na servis v Ljubljano! Kaj je Sneci? A ko greš ti na Golico zrak premešat ma pa smisel? trebor, GoBobi in Kawalir 1 1 1
Kawalir Objavljeno Marec 27, 2018 Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 4 minutes ago, C eagle said: Jure Primec Ljubljana. Kar se zmeniš naredi v 0, poleg tega pa vedno prečekira cel motor, tako, da gre iz njegove delavnice zmeraj varen motor... Cene so kr uredu. In ja, iz Kopra vozim motor na servis v Ljubljano! Kaj je Sneci? A ko greš ti na Golico zrak premešat ma pa smisel? Tole si pa velja zapomniti, če bi slučajno v Elisi ne imeli časa ali pa bi bile čakalne dobe 2 meseca. C eagle 1
T 120 Objavljeno Marec 27, 2018 Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 pred 4 urami, Kawalir pravi: Tole si pa velja zapomniti, če bi slučajno v Elisi ne imeli časa ali pa bi bile čakalne dobe 2 meseca. Tam ga imajo ali si vzamejo, razen, če rabiš danes ob 15.00. L.p. sesir in Kawalir 1 1
Kawalir Objavljeno Marec 27, 2018 Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 9 minutes ago, T 120 said: Tam ga imajo ali si vzamejo, razen, če rabiš danes ob 15.00. L.p. Samo je pa morda ne problem: a so pooblaščeni? Zaradi žigov mislim... sesir 1
DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 pred 2 minutami, Kawalir pravi: Samo je pa morda ne problem: a so pooblaščeni? Zaradi žigov mislim... Elisa je pooblaščena za servisiranje vseh japoncev. Poglej na njihovo spletno stran. sesir 1
Blisk1 Objavljeno Marec 27, 2018 Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Elisa je pooblaščena za servisiranje vseh japoncev. Poglej na njihovo spletno stran. Kolk pa ima kdo izkušenj z ELISO?
DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 pred 1 minuto, Blisk1 pravi: Kolk pa ima kdo izkušenj z ELISO? tule so neki opisi: sesir in Blisk1 2
Blisk1 Objavljeno Marec 27, 2018 Opozori Objavljeno Marec 27, 2018 Se bom najverjetneje kar tu zmenil, mi je najbližje. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se