celjan89 Objavljeno Marec 25, 2016 Opozori Objavljeno Marec 25, 2016 Hoj druščina... potrebujem pomoč, ima kdo viška spreden disk? Oz kak nasvet kje bi se mi ga splačalo kupit... Svojega mi je ratalo zviti
MiNa Objavljeno Marec 25, 2016 Opozori Objavljeno Marec 25, 2016 Ebay, ali Euroton v Celju prodajajo TRW LUCAS
breg Objavljeno Marec 25, 2016 Opozori Objavljeno Marec 25, 2016 davsc5, sam imam 174 cm, pa sem na original višini "božal" tla le s konicami prstov. Torej nesuvereno za kake fure. Znižal za 4 cm, sedeža se nisem dotikal, ker je že original bolj na meji (sedež je širok in z nižanjem ne pridobiš dosti, se pa občutno pozna na udobju). Sedaj imam sprednje prste na obeh straneh "lepo" na tleh (na celo stopalo lahko pozabim) in mi zadostuje (vozim se po asfaltu in makadamu). Je pa tko - "stari" mački se znajdejo tako in drugače. Za njih tudi božanje tal s konicami prstov ne predstavlja ovire (napram meni, zelencu). Vem, ker imam manjšega sodelavca, ki se na tenerejki znajde bolj kot jaz. Probaj pa le. In izberi le tisto, kar bo tebi sedlo najbolje!
TTONE Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Ob 24. 3. 2016 at 20:30, celjan89 pravi: Hoj druščina... potrebujem pomoč, ima kdo viška spreden disk? Oz kak nasvet kje bi se mi ga splačalo kupit... Svojega mi je ratalo zviti poggy je zastopnik za touratech, kontaktiraj njega ali pa off the road, ebay, celjan89 1
celjan89 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 (popravljeno) če sem js prav razumel mehankarja jih dobim pri slo zastopniku za yamaho naj ceneje 46€ kom Tko da so že naročeni.. Hvala vsem za trud.. Popravljeno Marec 29, 2016. Popravil celjan89
Popularna objava gift Objavljeno April 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2016 Danes se je kolega vrnil iz pol letne ture po Afriki. Limam par slik, da vidite kako izgleda njegov stroj po 52.000 prevoženih večinoma afriških km blazzarss, Cletus, Schultz in 21 others 24
Janezs Objavljeno April 20, 2016 Opozori Objavljeno April 20, 2016 Morda pa pride nova MT-07 Tenerejka, z glih prou konji. http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2016/april/yamaha-mt-07-tnr-spied/ lp
Popularna objava Dimen Objavljeno Maj 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2016 (popravljeno) Zdravo fantje, z veseljem se pridružujem druščini lastnikov Tenerejk. Sprva je bil v ožjem izboru gs. Tudi po zaslugi tele teme pa je padla končna odločitev. Pripeljal sem jo iz ITA zaradi ugodne cene in opreme - power comander V, šus plata, ščitniki, DNA stage 2 filter, centralno stojalo, povišan vizir, givi kovček, zadaj hyper in spredaj wilbers vzmeti. Prevozila cca 11kkm z tovarniškimi gumami - servisna potrjena. Sledi menjava sprednjih ploščic, danes so prispele gume - Heidenau K60 Scout, 22mm poviški in stranska zaščita - http://www.heavyduties.ro/, večje tačke, O2 optimizer, SW motech soft bag Dakar, itd. Danes gre dokumentacija na FURS za odmero DMV-ja in začnem delat izpit :-) Lp, Domen p.s. Zadnjih 9 let sem bil v 4x4 vodah - razni terenci in predelal TAM 110 BV v kamper. Prevozil Lybijo, večkrat Tunizijo in Maroko. Čas je za nove izzive in upam, da ne bom razočaran. Ekspedicije: Tunizija - http://www.mojvideo.com/video-tunizija-2011/cc5debf17fab94e4d7a4 Popravljeno Maj 3, 2016. Popravil Dimen BRANE, sayo, robot in 15 others 18
THOMPSON Objavljeno Maj 3, 2016 Opozori Objavljeno Maj 3, 2016 Prava odločitev, naj ti služi... bosa 1
Ni3ous Objavljeno Maj 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2016 Glede na to da imaš že nekaj avanturistične preteklosti, boš verjetno lepo užival z njo. Srečno.
Dimen Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 (popravljeno) Motor pripravljam za tehnični pregled in ugotavljam, da mi luči čudno svetijo. Glede na stikalo na krmilu mi kratka luč sveti višje (bolje) od daljinke. Ali je možno, da je prejšnji lastnik zamenjal napeljavo? Kratke in dolge luči so ena nad drugo, vertikalno. Katera je za kratki snop - zgornja ali spodnja? p.s. Hvala za komentarje in všečke :-) Popravljeno Maj 11, 2016. Popravil Dimen
celjan89 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 če ti bo kaj v pomoč motor postavljen 1 meter od vrat.. 1. slika kratka 2. slika dolga Glede na to da je slabo vreme je bil čas za ustvarjanje. HyperJack, hajoktejn, igc1 in 4 others 7
Dimen Objavljeno Maj 13, 2016 Opozori Objavljeno Maj 13, 2016 Hvala za fotke. Katera luč ti gori na kratkem snopu? Spodnja ali zgornja? Meni zgornja
poggy Objavljeno Maj 17, 2016 Opozori Objavljeno Maj 17, 2016 (popravljeno) Če kdo kupuje 9.800€ ima ceno Popravljeno Maj 17, 2016. Popravil poggy Kawl, celjan89 in sayo 3
celjan89 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 ho ho ho Družba kdaj bomo uskladili kakšno srečanje naših jeklenih koničkov? Mogoče kaj podobnega roke gor če ste sploh za? TTONE 1
Kawl Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Ob 27. 5. 2016 at 23:47, celjan89 pravi: ho ho ho Družba kdaj bomo uskladili kakšno srečanje naših jeklenih koničkov? Mogoče kaj podobnega roke gor če ste sploh za? Afričani tudi? Cez kakšne 3 tedne bom pripravljen. Trenutno sva v prafaktorjih
TTONE Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Ob 27. 5. 2016 at 23:47, celjan89 pravi: ho ho ho Družba kdaj bomo uskladili kakšno srečanje naših jeklenih koničkov? Mogoče kaj podobnega roke gor če ste sploh za? SEM ZA javi kdaj in kje...
bregar07 Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Prosil bi za nasvet, je tale set primeren za daljse potovanje ali je bolje nabavit original Yamahine dele? Kaj je razlika med closed chain type in open chain type? Hvala, lp
HyperJack Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 4 urami, bregar07 pravi: Kaj je razlika med closed chain type in open chain type? Hvala, lp closed pomeni, da je že tovarniško zakovičena, open chain pomeni, da je prekinjena in jo je potrebno po namestitvi spojiti skupaj. Načeloma je closed verigo težje namestiti. Saj je potrebno odstraniti veliko delov, da se jo lahko sploh namesti. sayo 1
bregar07 Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Hvala za pojasnitev. Je sicer kaksna razlika med samo obrabo, zivljenjsko dobo?
KNNMS Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 3 urami, bregar07 pravi: Hvala za pojasnitev. Je sicer kaksna razlika med samo obrabo, zivljenjsko dobo? Glede obrabe in življenske dobe mislim da ni razlike. Glede spoja, pa osebno bolj zaupam tovarniškemu kot pa sponki ali kovičenju, zato raje porabim nekaj več časa za montažo, pa še bolj temeljito čiščenje opravim. sayo 1
bregar07 Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Super. No zanimalo me je samo glede same uporabnosti na daljsem tripu, kjer v okolici par sto km ni nobenega servisa in je treba improvizirat..
KNNMS Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 (popravljeno) pred 30 minutami, bregar07 pravi: Super. No zanimalo me je samo glede same uporabnosti na daljsem tripu, kjer v okolici par sto km ni nobenega servisa in je treba improvizirat.. Za tako situacijo pa ti je open chain s sponko najbolj enostavna (brez prešanja/kovičenja) Takole izgleda en primerek: KLIK Tule imaš pa še par slikc. Popravljeno Maj 31, 2016. Popravil KNNMS hajoktejn, bregar07 in Kmet2 3
Dejan B. Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 Welcome to the club! Lp! vsem adventurerjem. Rad bi vedel vasa mnenja o vrednosti motorja dobrodosla tudi mnenja ne vezana na vrednost: Tenere xt660z 2008 bele barve 5500km! Dunlop Twinduro prednja in zadnja pnevmatika Akrapovich ispuh dvostranski Touratech alu scitnik pod motorjem Touratech alu polica prtljage Touratech meglenke Yamaha hand guards Yamaha paneri srebrni Dejan B. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se