Greencaj Objavljeno Junij 4, 2017 Opozori Objavljeno Junij 4, 2017 Ooooo, še en nov Terejraš Lepo. Iz kje pa si?
jskrablin Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 pred 20 urami, Greencaj pravi: Kje pa ste naročali za Barkbusters? SW Motech je uvoznik za EU. TC Moto pa pri nas zastopnik za SW Motech. Malo so smotani Švabi ker bi pri naročanju z njihove spletne strani zadeve dobil prej ko jih TC Moto dobavi. Sam ne moreš pri njih direktno naročat, ker imajo zastopnika v Slo. Anyway, greš na stran od SW Motech, najdeš ustrezne Barkbusterje za Tenere, skopiraš kodo produkta pa se odpraviš do TC-ja, naročiš in nekaj malega plačaš vnaprej. Tako sem jaz to rešil. Cena zaščite je 130€, če bojo še kak extra strošek poštnine opalili zraven pa ne vem. Slovenski trgovci pač. Tudi dobri niso bogve kaj.
mladench Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 ... ali v veliko bolj strankam prijazen AS Domžale.
Greencaj Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 Ben, že ki živim pri Trstu, sem nakup uredil v Italiji. Cena je 125+11€ poštnine do Trsta. Poslano že danes
Unikat555 Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 16 hours ago, Greencaj said: Iz kje pa si? Notranjska
DAMI34 Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 pred 6 urami, jskrablin pravi: SW Motech je uvoznik za EU. TC Moto pa pri nas zastopnik za SW Motech. Malo so smotani Švabi ker bi pri naročanju z njihove spletne strani zadeve dobil prej ko jih TC Moto dobavi. Sam ne moreš pri njih direktno naročat, ker imajo zastopnika v Slo. Anyway, greš na stran od SW Motech, najdeš ustrezne Barkbusterje za Tenere, skopiraš kodo produkta pa se odpraviš do TC-ja, naročiš in nekaj malega plačaš vnaprej. Tako sem jaz to rešil. Cena zaščite je 130€, če bojo še kak extra strošek poštnine opalili zraven pa ne vem. Slovenski trgovci pač. Tudi dobri niso bogve kaj. al pa počakaš akcijo pri Lojzu in od tam naročiš jskrablin in BIF 2
jskrablin Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: al pa počakaš akcijo pri Lojzu in od tam naročiš Včeraj sem spravil z mopeda zaščito ročk še na levi strani. Ne morem čakat na akcijo DAMI34 1
BIF Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 (popravljeno) A ti si tisti, ki mu je biglnjala odtrgana zaščita v VERD-u?..... PRODAM... Na novi Tenerejki sem menjal vzmeti...tovarniške za progresivne. Tako mi je ostal set prednjih originalnih in zadnja originalna vzmet za Yamaho XT660Z Tenere 2016 letnik. Cena bo korektna. Ostalo na ZS ali GSM (031) 677520 Popravljeno Junij 5, 2017. Popravil BIF
jskrablin Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 pred eno uro, BIF pravi: A ti si tisti, ki mu je biglnjala odtrgana zaščita v VERD-u?..... Verda nisem vozil. Za cross country ni bilo časa, za Extrem sem pa prezelen
BIF Objavljeno Junij 5, 2017 Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 Saj extreme so po videnem tudi vozili prezeleni....meni so se smilili....ampak oni so verjetno uživali....jaz pa tudi s pirom v roki in pogledu na njihove muke.... Čeprav še en krat...res moj poklon VSEM za pogum in voljo... jskrablin 1
celjan89 Objavljeno Junij 6, 2017 Opozori Objavljeno Junij 6, 2017 Ob 4. 6. 2017 ob 19:16, Unikat555 pravi: Obstaja kakšen poseben recept, kako odviti uteži na krmilu? Moje se nikakor ne pustijo. tudi moje se niso.. Navoj za imbus mi je ratal okrogel.. Sam sem to rešil z krpo in kleščam ! Unikat555 in BIF 1 1
Greencaj Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 Ma kaj ta svinjerija ima levi navoj? Nikako da ga odsraufam
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 Vodovodne klešče ( rorcange) na uteži daj krpo, primi močno in zasuči z trenutim sunkom. Mora popustit tudi če so zalepljene. Lahko jih pa prej celo malo pogreješ. Ni levi navoj.
Greencaj Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 In tako se je vse začelo: Prva etapa... Slavnik Joker, poggy, celjan89 in 6 others 7 2
Greencaj Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 Kako se imenujejo tiste gumice (mislim da jih je 8), ki se nahajajo pod zobnikom od zadnjega kolesa? Pa kje se jih nabavi
Janezs Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 Morda misliš blažilnike? https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/motorcycles/xt660z-tenere-2010/rear-wheel-360587.aspx LP
Janezs Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 (popravljeno) pred 4 minutami, Greencaj pravi: DAMPER na slikci Ja to sem mislil. Kupiš lahko na tej strani, zaupanja vredna stran. Ali pa naroči na Servisu Primec. Morda jih ima na zalogi. Popravljeno Junij 14, 2017. Popravil Janezs Greencaj 1
BIF Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 pred 1 uro, Janezs pravi: Morda misliš blažilnike? https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/motorcycles/xt660z-tenere-2010/rear-wheel-360587.aspx LP Na tej strani so dražji kot pri Delta Team. Tu je cena 13 pa nekaj za kos...potrebuješ štiri....na Delata Team sem jih kupil pred 14-imi dnevi....vsi štirje 40EUR.... Priporočam pa da vzameš te v videu...kataloška je na koncu videa...sam jih imam tudi... sesir 1
Greencaj Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 46 minutes ago, BIF said: Na tej strani so dražji kot pri Delta Team. Tu je cena 13 pa nekaj za kos...potrebuješ štiri....na Delata Team sem jih kupil pred 14-imi dnevi....vsi štirje 40EUR.... Priporočam pa da vzameš te v videu...kataloška je na koncu videa...sam jih imam tudi... A te v videu so bili 40€?
bosa Objavljeno Junij 14, 2017 Opozori Objavljeno Junij 14, 2017 pred 5 urami, Greencaj pravi: Kako se imenujejo tiste gumice (mislim da jih je 8), ki se nahajajo pod zobnikom od zadnjega kolesa? Pa kje se jih nabavi Kettenmax, cena 19,5€ plus poštnina slabih 10€ . Za enkrat jih ceneje ne dobim, so pa iste kot pri OffTheRoad.
plansar Objavljeno Junij 18, 2017 Opozori Objavljeno Junij 18, 2017 Če bibil kdo zainteresiran imam za prodat: Heavy Duties: adventure crash bare, nosilce zadnjih kovčkov, centralno stojalo. Vse vidno na slikah: http://hds.heavyduties.ro/yamaha/xt660z/xt660zcba.html Na prodaj še 8cm povišano vetrobransko steklo, pleksi zašita žarometa, Touratech belordeči ščitniki rok... Za več pišite na ZS, pa lep pozdrav!
TTONE Objavljeno Junij 22, 2017 Opozori Objavljeno Junij 22, 2017 Zdravo, na tenerejki imam akrapovič slip-on lonca in ko zaprem gas, poka ko hudič Ima kdo izkušnje kako to odpravit ali vsaj zmanjšat? LP T.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se