klimbra Objavljeno September 1, 2001 Deli Objavljeno September 1, 2001 quote: klimbra,iz lastnih izkusenj ti povem,da je to mozno in celo verjetno.ce seveda ceste "spilajo". iron butt rules. ----------- who dares wins ICE vsaka čast...mene že samo misel na to, da bi 12 ur na motorju sedu naredi nakam ....khmmmmm.....čudno žejenga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 jap je mozno. jaz sem iz MB do barcelone lani rabil 22 ur (od tega 4 ure spanja za bencinsko v franciji) pa nisem sel skoz po avtocesti ampak iz italije preko briancona do marseila po normalni cesti. iz barcelone takoj naprej do tarragone kjer sem bil ob 12 dopoldan oz. tocno 24 ur po startu. do barcelone je 1600 km do tarragone pa 1700 km. no pol sva ga s kolegom, ki je tam stanoval pila do 3 zjutraj ko sem oblezal in skoraj 20 ur spal. ni pa to nekaj kar bi pocel vsak dan oz. ne vem ce bom se kdaj razen z kakim bolj "potovalno prijaznim" motorjem. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2001 Deli Objavljeno September 2, 2001 quote: jap je mozno. jaz sem iz MB do barcelone lani rabil 22 ur (od tega 4 ure spanja za bencinsko v franciji) pa nisem sel skoz po avtocesti ampak iz italije preko briancona do marseila po normalni cesti. iz barcelone takoj naprej do tarragone kjer sem bil ob 12 dopoldan oz. tocno 24 ur po startu. do barcelone je 1600 km do tarragone pa 1700 km. no pol sva ga s kolegom, ki je tam stanoval pila do 3 zjutraj ko sem oblezal in skoraj 20 ur spal. ni pa to nekaj kar bi pocel vsak dan oz. ne vem ce bom se kdaj razen z kakim bolj "potovalno prijaznim" motorjem. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! DOKAZ DA ČLOVEK ČUDNO ŽEJN RATA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 vam toplo priporocam naslednje: www.ironbutt.com enjoy! ----- who dares wins Edited by - Ice on 03/09/2001 09:39:37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 quote: vam toplo priporocam naslednje: www.ironbutt.com enjoy! ----- who dares wins Edited by - Ice on 03/09/2001 09:39:37 prečekirou ma teli so pa res nori,oziroma malo čudno veselje za moje pojme. MAZOHIZMA NE ODOBRAVAM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se