maus Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 2 urami, Kaldu pravi: O frizuro smo omenili samo na začetku, ko je povedal, da so bili trije Slovenci pri njemu. Kako je pogovor potekal naprej pa …….. sj ... js sm pa reku, da bodo sami kulturni prihajal k njemu ... k bo nazaj v Kranj pršu in me bo poisku, bom izdau kje stanujete pik1 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 3 urami, Kaldu pravi: O frizuro smo omenili samo na začetku, ko je povedal, da so bili trije Slovenci pri njemu. Kako je pogovor potekal naprej pa …….. . ... tastar, ko smo odpeljali iz Gusinj, se je moja fb lista "frendov" podaljšala za kvalitetne albanske črnogorce ... ... tko da ... sm kar ponosn na naše veze tam dol in tle gor bojc84, Akito, DAMI34 in 1 other 1 3
Kaldu Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred eno uro, pik1 pravi: . ... tastar, ko smo odpeljali iz Gusinj, se je moja fb lista "frendov" podaljšala za kvalitetne albanske črnogorce ... ... tko da ... sm kar ponosn na naše veze tam dol in tle gor Sicer ne vem, kje ste vi srečali "kvalitetne" Albance v Gusinju. Albanci živijo v vasi stran od Gusinja, samo nekaj lokalov upravljajo v Gusinju. V Gusinju živijo večinsko Črnogorci muslimanske vere Preko zime je tam manj kot 2.000 prebivalcev, ampak poleti, ko se diaspora vrne je prav živahno. Samo v Ameriki živi skoraj 70.000 Gusinjcev. V Sloveniji preko 3.000, v glavnem na Gorenjskem. Takole pa izgleda v Kuli po nekaj Nikšičkih. Desni je sorodnik gazde, drugače "iz" Ljubljane levi pa moj so-motorist. pik1, Akito, Wakasaki in 2 others 3 1 1
Kaldu Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) https://www.facebook.com/profile.php?id=100009520912713, Sahit Saljo Hott Edini Albanec, ki sem ga spoznal v Gusinju. naredil je ti dve sliki, ko sva imela dan odmora, malo hoje po Prokletju. Potem pa na drugem vrh srečaš edine obiskovalce ta dan, Slovence. Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil Kaldu DAMI34, maus, szec in 4 others 7
pik1 Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 6 minutami, Kaldu pravi: Sicer ne vem, kje ste vi srečali "kvalitetne" Albance v Gusinju. Albanci živijo v vasi stran od Gusinja, samo nekaj lokalov upravljajo v Gusinju. V Gusinju živijo večinsko Črnogorci muslimanske vere Preko zime je tam manj kot 2.000 prebivalcev, ampak poleti, ko se diaspora vrne je prav živahno. Samo v Ameriki živi skoraj 70.000 Gusinjcev. V Sloveniji preko 3.000, v glavnem na Gorenjskem. Takole pa izgleda v Kuli po nekaj Nikšičkih. Desni je sorodnik gazde, drugače "iz" Ljubljane levi pa moj so-motorist. . ... vsega ti žal ne morm povedat ... ... ker je to "zaupne narave" maus, DAMI34, Kmet2 in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 55 minutami, Kaldu pravi: Sicer ne vem, kje ste vi srečali "kvalitetne" Albance v Gusinju. Albanci živijo v vasi stran od Gusinja, samo nekaj lokalov upravljajo v Gusinju. V Gusinju živijo večinsko Črnogorci muslimanske vere Preko zime je tam manj kot 2.000 prebivalcev, ampak poleti, ko se diaspora vrne je prav živahno. Samo v Ameriki živi skoraj 70.000 Gusinjcev. V Sloveniji preko 3.000, v glavnem na Gorenjskem. Takole pa izgleda v Kuli po nekaj Nikšičkih. Desni je sorodnik gazde, drugače "iz" Ljubljane levi pa moj so-motorist. smo tudi mi izvedeli celotno povest "Gusinj". Tudi gazda je delal v Hameriki. maus, Kmet2 in pik1 3
maus Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 DAMI34, RobiRoberto, Kmet2 in 6 others 8 1
Kaldu Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Glede frizure...….. Sem že videl sivega osla, ampak plešastega pa še ne krucymucy, ligenjček, Akito in 2 others 4 1
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Pametna kosa ludu glavu napusta pravijo pri nas. Akito, maus in DAMI34 3
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: Pametna kosa ludu glavu napusta pravijo pri nas. Nisi ti iz doline?
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 1 hour ago, Borutt said: Nisi ti iz doline? Par dni na mesec.
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 3 minutami, krucymucy pravi: Par dni na mesec. Potem pa verjamem, da pri vas tako rečejo
pik1 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 . ... nehite pacat prelepe teme s frizerskimi pogledi DAMI34 in Kmet2 2
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... nehite pacat prelepe teme s frizerskimi pogledi Se opravičavljam. Bova s Krucyjem našla še enega in bomo trio krucymucy in pik1 1 1
pik1 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 33 minutami, Borutt pravi: Se opravičavljam. Bova s Krucyjem našla še enega in bomo trio . ... kar odprita si svojo temo ... "Moderni pogledi na frizerske dosežke tria frizerjev" Kmet2 in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... kar odprita si svojo temo ... "Moderni pogledi na frizerske dosežke tria frizerjev" Vidim, da naslednje leto dobimo nove člane. Po frizurah že ustrezajo, samo še koliko so sponzorsko primerni , moramo preveriti. ligenjček, krucymucy, Kmet2 in 2 others 5
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Sponzorsko sva bolj svoh. Jaz delam v Srbiji, borutt pa strajka za visjo placo. DAMI34, ...., Raavi in 1 other 4
Tex Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) čak, a stari člani boste nove sponzorirali?? CAN I JOOOOIN?! edit: eh, kurc, jaz se že brez članstva v takem elitnem klubu ves potolčem in polomim, tak da rajši ne, no ... Popravljeno November 16, 2018. Popravil Tex DAMI34 in krucymucy 1 1
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 53 minutami, krucymucy pravi: Sponzorsko sva bolj svoh. Jaz delam v Srbiji, borutt pa strajka za visjo placo. Srbski direktorji, to bo terna Policaj nas bo ven iz godlje vlačil, spet dobiček pred 48 minutami, Tex pravi: čak, a stari člani boste nove sponzorirali?? CAN I JOOOOIN?! edit: eh, kurc, jaz se že brez članstva v takem elitnem klubu ves potolčem in polomim, tak da rajši ne, no ... sej bi te vzeli, sam ti prevečkrat "padeš" sesir, Tex in pik1 3
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2019 Brez bojazni in panike, vsakoletna saga se nadaljuje, letos bo sicer okrnjena sestava, sam dveh jajčkov. Plan pa naslednji (kaj bova realizirala je itak pod vprašajem, ampak tako je vsako leto) Naslov: voda, slap, jezera "Vrednosti vode ne poznamo, dokler se vodnjak ne posuši." Takole: ustaljeno, malce čez Bihač in biseri Une (že prežvečeno v tej temi) nato pa: Prokoško jezero Zlatarsko jezero Sjeničko jezero/Uvac Jezero pri Čelijah/jezero smrti Niš, Niška banja, pa reka Nišava Zavojsko jezero če ostane čas, pa malo še v Bolgarijo. Zna pa biti, da že v Bosni zaglaviva Quest, Snečer, KARMEN1 in 6 others 7 2
mladench Objavljeno Julij 21, 2019 Opozori Objavljeno Julij 21, 2019 Grdo pišeš maxxa, DAMI34 in bajkr88 1 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 Evo, navigacija je že sprogramirana MiNa, szec, Snečer in 7 others 6 2 2
Snečer Objavljeno Julij 29, 2019 Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 kapo dol, da boš med vožnjo v stranski kovček pogledal TakeALookAround, Bmflar, maus in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 pred 25 minutami, Snečer pravi: kapo dol, da boš med vožnjo v stranski kovček pogledal med vožnjo ne gledam v kufer to si moraš prej zapomniti.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 29, 2019 Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 pred 8 urami, DAMI34 pravi: Evo, navigacija je že sprogramirana Prvi dan ti bo lepilni trak spustil zaradi toplote, potem si pa z navigacijo lahko tudi ta zadnjo obrišeš. Nisem vedel, da je Garmin tudi za zadnjo stran obrisat. To ti je Sneci sprogramiral track, da tudi zadaj deluje ??? DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se