DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2017 pred 45 minutami, pik1 pravi: . ... stari lepo ... .. čeprav ... se velik stvari ne spomnim več ... ... ne vem ... tisto s polivinil vrečko in izolirtrakom ... ... ne vem noooo .... ti se takih stvari nočeš spominjat. Pol te bodo pa preganjali potlačeni spomini aka rdeč trikotnik in podobno Kmet2, pik1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 12 urami, pik1 pravi: . ... stari lepo ... .. čeprav ... se velik stvari ne spomnim več ... ... ne vem ... tisto s polivinil vrečko in izolirtrakom ... ... ne vem noooo .... A se mogoče spomniš ,da je najin potopisec nekaj šepal tu .... notranc, pik1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 4 urami, Kmet2 pravi: A se mogoče spomniš ,da je najin potopisec nekaj šepal tu .... jp, nogo sm si zvil na 3cm pločniku....ajebemumast. Nazaj smo šli pa s taksijem. Tis pa itak kr skoz šepal, te je vzpon na Lovčen zdelal. Še dobro da je Pik zdrav ampak kaj nama pomaga, če ma pa sam še 2 petka pred sabo Kmet2, pik1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 55 minutami, DAMI34 pravi: ... Še dobro da je Pik zdrav ampak kaj nama pomaga, če ma pa sam še 2 petka pred sabo . ... za svoje petke se brigi ... ps. ... sicer pa ... rajš 2 petka v zasedbi trio čelos, kt 4 petke sam zase ... ... mene samota ubija ... dr.looney, solorider, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 21 minutami, pik1 pravi: . ... za svoje petke se brigi ... ps. ... sicer pa ... rajš 2 petka v zasedbi trio čelos, kt 4 petke sam zase ... ... mene samota ubija ... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Februar 11, 2017 da nadaljujem... Ponavadi je takole: bolj kot gre izlet h koncu, manj je slikovnega materiala, več si očitno zapomnimo. Zato tule naredim en kratek intermezzo pa malce pomešam fotke iz drugih potovanj (ki jih ne bom opisoval) kjer je bil vsaj en Čelos prisoten.... Najprej obdelam od Kotorja do Ulcinja: -Kotrski zaliv: -plaža Jazz -Budva -Sv. Štefan: Petrovac na moru: Ada Bojana in skrajni konec bivše juge: -ob meji do Skadarskega jezera: -Rijeka Crnojeviča: -Cetine: Tako, krog je sklenjen. Jutro 6 dan, preko Bileče, Jablanca, Ramskega jezera, Drvarja do Bihača cca 530km Vremenska je spet relativno neugodna, popoldan bo scalo, prihaja pa od zahoda, tako da nam nema spasa. Zato raje izkoristimo dopoldan. Poslavljamo se od boke in tolčemo še zadnje fotke V kraju Lipci zavije cesta (skoraj autocesta) strmo v hrib. To je prva cestica danes, ki jo čakam, da se spustim z vajeti. S Kmetom kar odletiva v hrib. Točno tule, dobro se spomnim je na števcu pisalo 154km/h 100m naprej pa lizika, ki maha. Pade žlajfada, spet nas bojo jebali, Crnogorci majo samo en znak in tisti je omejitev 50km/h Ustaviva, čelade dol, že vnaprej trpiva in sva skesana, ko Milicajac pravi: ajajaja išlo malo prebrzo, 95 kilometara na sat!!! full velike oke nardiva in skoraj da se malce reživa, ko Kmet pravi: mogu da vidim? a Milicajac se nekaj izmotava... Več sam zbriso pravi. Pa itak, si mislim, še časa nisi mel namerit. Ampak sem lepo tiho. Milicajac pa tudi ni preveč tečen (kar me čudi, ker v CG so postali zateženi u pm) Pravi, da naju bo samo opozoril. Ampak naj se paziva, ker zgoraj je še ena patrulja,. Ta čas se odpelje Pik mimo naju. pa se dela, da naju ne pozna. On je samostojen turist Žal gre potem do vrha in čez vse "skoro prema propisima". Seveda patrulje ni bilo, to je bilo samo maščevanje milicajca Ta druga cesta je potem od odcepa Vilusi proti meji z Bosno in Hercegovino. Lep črn asfalt, pravilni dolgi ovinki, kjer se lahko igraš po mili volji, mašina skozi poje , tretja četrta, tretja četrta, z leve na desno se presedam in nazaj, čutim kako poslajda zadnji konec, pa spet hop na drugo stran in ponovno odpiranje. Svršavanje... žal ni na netu niti ene fotke, da bi prikazal situacijo. Tako skoraj do meje. Ponavadi vedno čakamo, pa čeprav sta samo 2 avtomobila pred nami in tudi danes je tako. Najprej malo vrivanja, nato čakanje, ker organi so tam ZAKON. Ob Neretvi nadaljujemo do Jablanca, kjer pade pavza, posvet in mali ogled bitke na Neretvi. Kar krepko se oblači, nekaj časa se preigravamo z idejo, da bi šli preko NP Blidnje, a domačin pravi, da ni ravno primeren makedam za cestaka...tako ideja ostane v planu za naslednje leto. Takle sva jo potem 2016 s Pikom realizirala (na slikah se vidi, da bo tudi kmalu asfalt položen): Torej krenemo dalje, plan je bil preko Ramskega jezera in do Bihača. Pik nam nekaj štrika v prometni gneči nima ravno volje za prehitevanje, Kmet pa ne živcev za čakanje in se dogovorimo, da se dobimo pri Ramskem jezeru. Dogovor je dogovor in dogovor pri nas nikoli ne drži, kajti Kmet jo užge na Bugojno, midva pa na Livno. Potem se pa začne, nekaj časa čakava in iščeva Kmeta, divje neurje (škoda ker nisem slikal) se hitro približuje. Lepo je vidna fronta, strele švigajo. Midva se tlačiva v dežkote, vmes pade mal SMSov s Kmetom in dogovor, ne bomo se iskali niti čakali, se dobimo kar v Bihaču. In tako je tudi bilo, celo popoldne sva vozila po dežju in nalivanju, pa zlo mraz je bilo, pa še Pik ni ljubitelj dežnih voženj, ker nima nadzora zdrsa zadnjega kolesa in je precej previden. Jaz pa ga potem moram bodrit in vzpodbujat, da mi prehiti kamion, saj v nasprotnem ne vidiš nič, ker ti non stop maže vizir. Torej, žal, v dežju je prehitevanje obvezno. Priplujeva v Bihač kot "Hanke". Kmet je bil tu že 2 uri pred nama, pa zrihtal sobo in kurilnico kjer smo dali sušit vse premočene cote. Jaz mam čist mokre noge pravim Piku. Pa on meni nazaj: Sej jaz tut...odgovori on, jaz pa se čudim.. kako, saj si mel čez čevlje dežno zaščito in ga gledam. Faca zliva vodo iz gamaš, katere je potegnil čez dežjaka. Zvečer v lokalčku par 100m stran, pa spet s Kmetom poslušava, kok sva razigrana, in da on (Pik) ne bo šel več z nama...to zna bit utrujenost ga tolaživa, dej spij še eno pivo, sej bo bolje...in pol je...čez neki časa..ko vsem nam primejo tableti se nadaljuje... notranc, Scarabeo 500, DXR16 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 . ... lepo ... ... sam si začel z udarci pod pasom ... ps. ... a morš glih vse povedat al kaj ??? sesir, Bmflar, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... lepo ... ... sam si začel z udarci pod pasom ... ps. ... a morš glih vse povedat al kaj ??? ujej, sm pa res pozabil spodaj napisati naslednje: vsaka podobnost z dogodki in osebami v resničnem življenju je zgolj slučaj. Vse ostalo je pa režiserjeva dramaturška razigranost. notranc, skalar36, DXR16 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: ujej, zgolj slučaj. Vse ostalo je pa režiserjeva dramaturška razigranost. . ... prov ... ... imam rad razigranost ... Bmflar, notranc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 Prav fajn mi je tole prebirat, mi trije smo opravil podoben krog in je bilo noro. ke in nazaj 4dni Vodič kyokon je odnavigiral , da je zgledal k, da se že 10. leto pelje po trasi. Bmflar, Pepper, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 11, 2017 Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred 2 urami, pik1 pravi: ... prov ... ... imam rad razigranost ... Pa ena črna mačka se vas stalno drži pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2017 pred eno uro, Wakasaki pravi: Prav fajn mi je tole prebirat, mi trije smo opravil podoben krog in je bilo noro. ke in nazaj 4dni Vodič kyokon je odnavigiral , da je zgledal k, da se že 10. leto pelje po trasi. sej teh krogov je malo morje. Če se le da, nekatere odseke vsakokrat uberem drugače, da vidimo kaj novega, nekateri so pa stalnica, pač transfer. Aja, pa nč ne škodi, če kdo napišete svoje potepe, saj je tema Črna gora, pa Bosna. Jaz sem svojo odprl, ker bom več tripov tule napisal. No, najmanj dva. ČG je združena iz treh. Pepper, Wakasaki, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 21 hours ago, DAMI34 said: -plaža Jazz kje ta plaža??? A to večkrat kaj takega črnega naplavi? Drugače se tebe da najet za kakšnega zapisnikarja, da na koncu fure nardiš potopis? Keep up the good job! DAMI34, VS800, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 11 minutami, Tex pravi: kje ta plaža??? A to večkrat kaj takega črnega naplavi? Drugače se tebe da najet za kakšnega zapisnikarja, da na koncu fure nardiš potopis? Keep up the good job! Ne da se , je zaposlen pri meni in Piku , sva pa odprta za dobre poslovne predloge Bmflar, notranc, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred eno uro, Tex pravi: kje ta plaža??? A to večkrat kaj takega črnega naplavi? Drugače se tebe da najet za kakšnega zapisnikarja, da na koncu fure nardiš potopis? Keep up the good job! Na guglu napiši plaža jaz. Ce boš mel srečo bo ravno takrat spet kako ribico naplavilo, tole sem že jaz ujel skalar36, pik1, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 12, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 20 urami, DAMI34 pravi: sej teh krogov je malo morje. Če se le da, nekatere odseke vsakokrat uberem drugače, da vidimo kaj novega, ... . ... men je zmer vse novo ... ... tud tam, kjer sem že bil ... Bmflar, DXR16, ALEŠ M in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred eno uro, pik1 pravi: . ... men je zmer vse novo ... ... tud tam, kjer sem že bil ... Moraš več motor tankat in gledat...kot pa tankat vase...boš vidu...bo jasna slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 5 minutami, sesir pravi: Moraš več motor tankat in gledat...kot pa tankat vase...boš vidu...bo jasna slika Za tankanje se ne rabiš bat Bmflar, pik1 in sesir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 51 minutami, sesir pravi: Moraš več motor tankat in gledat...kot pa tankat vase...boš vidu...bo jasna slika . ... hvala za topel nasvet ... Bmflar, sesir in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 Pravkar, pik1 pravi: ... hvala za topel nasvet ... Ti se kar drži svojega, sej pol vidš od Damija potopise in ne rabiš kaj več pik1, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Februar 12, 2017 takole, dolžen sem že zadnji dan Bihač-Home cca 300km Že čekiranje vremena prejšnji dan nam je kazalo na scanje. Ni ene pametne poti domov, da bi vsaj malo uživali na poti. Le ob obali naj bi se pokazalo malce jasnine, zato se soglasno odločimo na Senj, pa domov. Najprej zajtrk, potem pa mukotrpno oblačenje kondomov. Dobrih 70km ščije in za nameček še asfaltirajo Hrvati od meje naprej nekih 5km ceste. Vse v šodru, tistem umazano zemeljskem, skoraj rdeče barve. Svinjarija nam maže motorje in fila hladilnike. Bljak... Ampak, fotka je fotka in situacija je situacija, bolje ispasti lijep, nego iz aviona Vlačimo se dalje proti Senju, Kmet spizdi naprej (ko ga jebe ) jaz spremljam Pika in točno vem, da sem zadolžen za klapo, da jo pripeljem varno do cilja, v nasprotnem mi kaka bejba lahko odreže kohones Na vrhu hriba se končno zjasni...utržem se s ketne in si mislim, bo že prišel moj prjatu v dolino. Odpulim ovinke, kot bi mi šlo za življenje. Končno mal adrenalina Kmet že čaka v Senju, kava pade, redkobesedni smo, vsak je z mislimi že drugje, pa tut če pošteno povem, bolj kot gre fura h koncu, bolj si gremo na živce. Sonček nas umirja in uspava.... Odpulimo še do OMW v Postojni in se poslovimo...do naslednjič. Lep pozdrav Trio Čelos The end sledi: Trio čelos Bosnian Trip- full power SAR-Solo Adventure rider, izibajker, KyoKon in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfie Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 Meni klasicna pot do Bihaca(BiH) po kateri ste se vrnili nazaj,makadam-asfaltiranje je bilo pa verjetno prav iz vasi Licko Petrovo selo,zdej je leeep asfalt.99% teh krajev sem ze obdelal ampak lepo je spet obuditi spomine gledajoc slike....1 maj prhaja... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 3 urami, pik1 pravi: . ... hvala za topel nasvet ... povej mu, da se benfel zelo malo tanka zaradi male porabe. pik1, BLACKACES, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 51 minutami, solorider pravi: povej mu, da se benfel zelo malo tanka zaradi male porabe. kdo pa govori o tankanju bmfla pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Februar 12, 2017 Deli Objavljeno Februar 12, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: kdo pa govori o tankanju bmfla saj zato je on imel več časa! DAMI34, Kmet2 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se