Frenk 67 Objavljeno Avgust 15, 2017 Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 pred 55 minutami, Tex pravi: Stari, to moraš z svetle strani gledat .. od petih možnih failure vrstic maš samo eno, ostalo je all-good! Uživajte pa po pameti! Jst sem mel zadnjic eno, ki vse pokrije "General Failure" Tex, Kor13, bosa in 5 others 2 1 2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Avgust 15, 2017 Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 1 hour ago, Frenk 67 said: Jst sem mel zadnjic eno, ki vse pokrije "General Failure" No dobro, zdaj če ti "general" ne dela, to pa načeloma urolog rešuje .. bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 ... danes popoldne ... najprej obisk v lokalni cerkvici ... kjer sem zmolil en očenaš za današnje čimbolj mirno in vsebinsko globoko večerno druženje ... kajti kletni prostori naše današnje namestitve res "obetajo" IZTOK, TakeALookAround, VS800 in 11 others 12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 No potem smo pa še na KTM servis zavili...jebiga na Transalpini človek dobi kar dobi, dva Romuna, sam mojstra moram kljub temu pohvalit, najprej sta pokazala delavnico in orodje. Pohvalno, ni da ni... Sam potem k sta začela šraufat, sem bil kar mal razočaran. Naprej sta izvedla diagnostiko, varovalke check in jebenti ko jo izvleče tip na D mu med prsti zleti direkt zraven baterije čisto na dno. Faaaak, a zdej bom pa še baterijo vn metal pizdi mojster D. Pa ga mojster K miri in svetuje vzem rezervo. Tiktak in problem rešen, ostale varovalke sta na muč previdno sčekirala in vse BP. Nč diagnostika ne pokaže napake. Če to ne gre sta se odločila za napad na hardwere. Dva vijaka in ror je šel dol.. zaženeta moped, čekirata loputo..ona dela, no problem, v stilu a je to nadaljujeta... nema, napake ni, je ne najdeta in pol k sm že mal tečen pivem, da mam dovolj in naj spravita skupaj moped, ker nimam več časa. Mojstra začneta šraufat, a spet problem...ni vijaka od rora...iščeta in iščeta, v obratnrm postopku ponovita vse delo..men se počasi meša....ajooooj..ko končno najdeta vijak in zložita moped. V stilu A jeTo si podata roke in posu je narjen...no ni narjen ampak moped vsaj vžge HyperJack, Frenk 67, Slow in 18 others 15 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Avgust 15, 2017 Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 Kam pa te tri puše na prstih pašejo? Sta jih v avspuh pozabila vtaknt. GO_Tomi, DAMI34 in CINDAPP 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 Kmet piše: "TRIO CHELLOS" Včeraj zvečer se dobimo s prijatelji motoristi iz naše kure v našem hotelu,saj ima odprt šank celo noč. Nismo pretiravali ,edino mal pozno smo šli spat in posledica je bila prespan zajtrk enega Chellosa .. Zjutraj naredimo še eno skupinsko fotko in jo mahnemo proti Transalpini,drugi del pa na Transfaragasan . Danes je bil bolj "kulturni dan" ,cerkvice,trdnjave in kar je najpomembnejše ,brez dežja,prvi dan odkar smo na poti jujuhuhu.. Damijan Bajec-Dami se je trudil kolikor se je lahko s tistimi plužnami ,ki delujejo v varnem režimu in prehitevanje šleperjev je kar tvegano ,saj motor sredi prehitevanja ,če nisi nežen z plinom počepne ,a je majstr ,kar dobro vozil. Res pa,da sva z Zmago Hribar potrpežljiva....to me je naučila mama,saj mi je vedno trobila ,da je potrpežljivost božja mast,a fotr je takoj pripomnil ,da bogi tisti ,ki se z njo maže . Dan je šel kljub vsemu gladko ,crknila je edino meglenka na bmfu.....nisem smel slikat,evo sm pa zatožu,pa če me takoj ubije .. Že leta 2012 me je Romunija fascinirala z naravo ,predvsem pa energetska infrastruktura(jebiga,poklicNa deformacija). Povsod akomulacijska jezera in hidroelektrarne,sončne elektrarne in vetrne......na tem področju smo 100let za njimi,saj pri nas je važen avtohtoni metuljček in golobi.Sredi Šoštanja pa nova Termoelektrarna,ki bo na dolgi rok pokopala metuljčke,golobe in res upam ,da poleg še kakšnega iz parlamenta,ki je to dovolil..... No dost moraliziranja Na Transalpini sem hepan spet rinil s cestnimi gumami na vrh smučišča po razdrapanem makedamu,dobr,da nisem naredil pezdarije,je blo pa kar bliz,sam sem trmast prplezu gor in dol v enem kosu in men stroj še vedno deluje, kot iz puške. Cenejši je motor,bolj je zanesljiv ,osebna opažanja in resno razmišljam ,da bi si omislil staro AT ,saj imam namen še nekaj časa tlačit zemljo in obiskat še nekaj držav ,ki niso ravno zaželjene turistične destinacije. Imeli smo se fajn ,to je važno in najdli prenočišče z vinsko kletjo uf ,zna bit zanimivo danes ..... Ravno zdaj se z Damijem odpravljava šraufat pomarančo. Snela bova izpuh in probala ročno rešit loputo,zgubit nimamo kaj ,edino ,če je crknil servo,potem smo zaključili. Sam motorček se sliši ob kontaktu......še je upanje,drugače bomo zadevo reševali v Srbiji na Ktm servisu. Včeraj sem napisal ,da bi bil vsaj danes dež......evo sonce ,danes napišem ,da nikoli ne bom dobil milion evrov... Frenk 67, igc1, menih in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2017 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2017 pred eno uro, Quest pravi: Kam pa te tri puše na prstih pašejo? Sta jih v avspuh pozabila vtaknt. Pa se mi je zdel, da ktm zdej manj rožlja..:P maus, Quest in VS800 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 Alllo,kje je nadaljevanje,ne se zajebavat. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 45 minutami, luxsa pravi: Alllo,kje je nadaljevanje,ne se zajebavat. Šraufajo, dok niso ugotovili, da ni okvara, ampak lastnost DAMI34, gretzky, mladench in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 Stavim, da so ta oranžni izdelani v isti tovarni kot moj Garmin. Fantje lepo vozite pa naj vam vreme služi. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 pravilno si nastavi izogibanja (default za motor je narobe!) pa ti bo delal v nulo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 1 hour ago, IZTOK said: Stavim, da so ta oranžni izdelani v isti tovarni kot moj Garmin. Ali pa BMW GS po 2014.... DAMI34 in IZTOK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 https://www.facebook.com/midva.bibi/posts/1897848680474664 tu ma zgodbo, ki je ni z vsemi elementi, kako se ne potuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2017 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 14 urami, luxsa pravi: Alllo,kje je nadaljevanje,ne se zajebavat. Samo što nije, eni se vozimo cel dan, en pa še celo noč. Lp iz Pakle IZTOK, VS800, bojc84 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 (popravljeno) pred 17 urami, Snecer pravi: Šraufajo, dok niso ugotovili, da ni okvara, ampak lastnost Vidim da je spet kontakt ključ med "orodjem" , potem še sekundno lepilo rabiš Popravljeno Avgust 18, 2017. Popravil MitcH' DAMI34 in ALEŠ M 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 17 minutami, MitcH' pravi: Vidim da je spet kontakt ključ med "orodjem" , potem še sekundno lepilo rabiš Najvažnejši kos orodja je skrajno desni kos od kompleta viličastih ključev Wakasaki, DAMI34, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 ... no, za zaključek naše "trio čelos" ture po Romuniji smo morali zadnjo noč prespati, kje drugje, kot v Paklenici ... in če je bil še včerajšnji dan zaradi vročine in dokaj slabih cest res jeba od jebe , pa je bil zato današnji takšen, kot si ga tud najbolj razvajen in zahteven mopedist tud narisat ne more lepšga. Vstal sem malo bolj zgodaj ... drugi del "Romunske odprave" Sergej Kosman in Damijan Bajec-Dami sta se namreč še bogato zvirala po pojstlcah ko sem jest mojga Wermachtexpresa že zalaufal. Štart sem imel nekaj pred sedmo zjutraj ... cesta popolnoma prazna ... Med Paklo in Karlobagom in tudi naprej do Senja sem srečal gladko samo tri avtomobile ... temperatura idealka ... 24 stopinj ... malo moteč je bil samo nek velik požar, ki me je nekaj časa "zasledoval" ... Kakorkoli že, z današnjimi 290 kilometri sem končal sedemdnevni "Romunski giro" ... s prevoženimi nekaj čez 3k kilometri ... vtisi lepi ... dnarja je pa tud glih sam še za vzorček ostal ... tko da ... zdej imam pa za kakšen dan dost mopediranja lp, en čelos ps. ... aja, zdej pa še vi mal uživajte prevroče razgrete sedeže Ko-Ma, DAMI34, BIF in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 Še Kmetov del, namreč jaz in Pik sva s Transalpine krenila do Užic, Kmet pa udaril še nočno direkt do Pakle. Mi2 pa naslednji dan, ampak nisem prepričan, kdo je manj trpel mi2 po vročini al Kmet ponoči. Še nekaj njegovih slik: vandrovec, szec, mladench in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 Ekola, to bi bilo to od TRIO ČELOS The end Še epilog: 3050km, en MSC error, ena zgubljena tablica, nič kazni, predvsem pa vsi celi...zdravi mal manj Ko-Ma, luxsa, alko1 in 22 others 22 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 Just now, DAMI34 said: Ekola, to bi bilo to od TRIO ČELOS Pridni, Čelosi DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Ekola, to bi bilo to od TRIO ČELOS ..."koncertna" sezona je torej končana....za letos...ali kako?.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2017 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 5 minutami, BIF pravi: ..."koncertna" sezona je torej končana....za letos...ali kako?.... kdo bi vedu.... BIF in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 Čreda letos ni bila homogena, en je soliral? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 18 minutami, Snecer pravi: Čreda letos ni bila homogena, en je soliral? . ... vsak dan je kakšn mal zasoliral ... ... če ni foušije, je za vse zadost DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 19, 2017 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: Čreda letos ni bila homogena, en je soliral? popolnoma homogeni in istomisleči...identični.. BIF, pik1, Quest in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se