Popularna objava dr.Tito Objavljeno Februar 6, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Mini zbirka. sayo, RobiRoberto, Joda in 9 others 12
nofla Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred 10 urami, sayo pravi: E 90 ??? Zato pa je napisal "Mini zbirka" ... saj za celotno manjka še kar nekaj legendarnih primerkov - cross junior in senior, pa kolibri, pa 14-ka, pa 15-ka, avtomatik A3, avtomatik, ... pa še kar nekaj starejših modelov ... sayo 1
dr.Tito Objavljeno Februar 7, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred 13 urami, sayo pravi: E 90 ??? Ga še iščem pred 3 urami, nofla pravi: Zato pa je napisal "Mini zbirka" ... saj za celotno manjka še kar nekaj legendarnih primerkov - cross junior in senior, pa kolibri, pa 14-ka, pa 15-ka, avtomatik A3, avtomatik, ... pa še kar nekaj starejših modelov ... Moja zbirka se bo zaključila ko dobim še e90 več ne rabim zamenjal bi le obstoječe z boljšem primerkom.
Mavti Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 (popravljeno) Rdeč Tomos 15slc : moji lepi spomini Tomos E 90 : bo pa najbrž kar kriza za lep ohranjen primireksamo zadeva je pa letela kot šus Lepa zbirka Popravljeno Februar 7, 2017. Popravil Mavti
dr.Tito Objavljeno Februar 7, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred eno uro, Mavti pravi: Rdeč Tomos 15slc : moji lepi spomini Tomos E 90 : bo pa najbrž kar kriza za lep ohranjen primireksamo zadeva je pa letela kot šus Lepa zbirka Ni nujno da je e90 lepo ohranjen samo ,da je cena primerna stanju,enkrat bom že našel kot sem vse do sedaj.lp Mavti 1
dr.Tito Objavljeno Februar 19, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2017 Sem jih malo prepeljal in opral GoBobi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se