maus Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: ...na tanku je pa nimam želje vozit. Sploh se bojim, da Givi ne bo naredil rinke za tank ker ma z900 tak rezervar (brez vidnih vijakov) knipinga ... dva ... taka majhna, rešta vsak problem .. tut lukno u gumi DAMI34 in Frenk 67 2
Snečer Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: da, tudi po moji, sicer stranske od SWja (take kot ma Maus) niso slabe, ker je enostavna montaža, pa ni nobenih nosilcev, ker jih odstraniš, vendar so drage. hja, cena, je pa tudi kvaliteta imam tisto malo tank torbo od sw motech, 100 eur+ z nosilci, vredno vsakega eur, kvalitetno, lično, uporabno... malo več odšteješ in je mir vuk76 1
sesir Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 pred 45 minutami, DAMI34 pravi: Definitivno se ne grem tega stila, da mi bodo trakovi drsali po plastiki. to je prvi problem, torej že iščem tako torbico, ki se zapne na sedež, niti pod razno ne bom zapenjal pod tablico in na tačke, ker bo počila plastrika, v najboljšem primeru bo pa samo podrsana. Ker pa je sedež mali, bo žal tudi torbica mala, Ja tako manjšo sem jz imel pod stolom na R1 speto...a vseeno mrežo prekoče sem vedu da se bom preko 90pelju(seveda samo na vtocesti pa se to na redkih odsekih,kjer ni nižje omejitve)
vandrovec Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Morda bi prišle prav kakšne kolesarske torbice za pod sedež in na krmilo? Ena podobna tema je šla pa v arhiv? DAMI34 1
mladench Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 (popravljeno) @Frc je mel na z750 takole... napolnjen za vikend stoji bp zdj jo pa prodaja k nerab... http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/kovcki-torbe/moto-torbe/moto-torba-oxford-1st-time-za-na-zadnji-sedez-1313213076.html Popravljeno Marec 2, 2017. Popravil mladench Cartman, Kor13, Miha X in 2 others 5
sesir Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Pardon...zmedel se...na r1 ko sem imel tako pod sedežem zapeto imaš isto popraskane plastike ali pa če jih prelepiš z izolir trakom...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: ena od možnih zadev, maš link mogoče? https://www.nelsonrigg.com/luggage/tail-bags.html lp DAMI34 1
Big Py Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Kar se tiče zaščite plastike mislim da je dobra izbira prozorna samolepilna folija. Izrežeš, nalepiš, ne kazi izgleda in barve. Sam bom zadnje bočne panele z tem prelimal, da mi stranske torbe ne drsajo po laku. Kor13 1
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 pred 47 minutami, map pravi: Kar se tiče zaščite plastike mislim da je dobra izbira prozorna samolepilna folija. Izrežeš, nalepiš, ne kazi izgleda in barve. Sam bom zadnje bočne panele z tem prelimal, da mi stranske torbe ne drsajo po laku. to zgodbo poznam, sem imel od tankslapperja folije, dokler sem še koristil magnetno tank torbo. Ko mi jo je burja 1x odpihnila sem prešaltal na qucklock sistem. Vendar prav v dotičnem primeru obstaja možnost, da počijo plastike.
Big Py Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Jest sem te bol razumel, da lahko plastike poškoduješ pri zadnjem sedežu ko tiste torbe gor vežeš, pa okol zadnjih tačk raniraš površino. Tisto malenkost od plastike, pa želez pr tačkah v to folijo in ziher ne boš nič poškodoval.
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 pred 3 minutami, map pravi: Jest sem te bol razumel, da lahko plastike poškoduješ pri zadnjem sedežu ko tiste torbe gor vežeš, pa okol zadnjih tačk raniraš površino. Tisto malenkost od plastike, pa želez pr tačkah v to folijo in ziher ne boš nič poškodoval. plastike so precej širše od sedeža, če mal zategneš lahko počijo.
Big Py Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Pa ne bi blo bolš kej takega na nakeda namontirat. Placa več kot preveč, pa te torbe majo trd podn in se ne zvijajo preko sedeža. http://www.kmc.si/si/motoristicna-torba-za-zadnji-sedez-ixs-gotthard-i29042.shtml Pa magari kak mini distančnik pri zadnjem sedežu, verjetno je pod sedežem kak šrauf, kamor bi lahko mini distančnik montiral, da pasovi ne grejo čez plastiko.
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 Nekaj v tem stilu ja. Tema je odprta ravno zato, da se vidi čimveč možnih rešitev. Proizvajalci vsako leto izzumijo kaj novega, pa ne škodi.
Miha X Objavljeno Marec 2, 2017 Opozori Objavljeno Marec 2, 2017 6 hours ago, DAMI34 said: Po mojih izračunih pa zase za potovanje rabim cca 15 litrov za cunje, higiena, dežjak in še nekje 5 litrska tank torbica. Mene nahrbtnik ne moti, torej imam cca. 20 litrov na hrbtu (lahkega tovora), 10 litrov pa bi imel na zadnjem sedežu (erste hilfe, kit za popravilo pnevmatik, kakšn kos orodja, dežjak, par superg). Zadošča za kar nekaj dni po svetu. DAMI34 1
vuk76 Objavljeno Marec 3, 2017 Opozori Objavljeno Marec 3, 2017 @DAMI34 - https://www.morebikes.co.uk/9377/ktm-390-rear-bag-review/ - pa se od tvoje znamke Jaz obcasno uporabljam od Oxforda rearbag - taksnega kot si pripel fotko. Edino te trake sem zamenjal z elastiko,ker je malenkost tanjsa in se sedez zapre bp. Cartman in DAMI34 2
Fazer03 Objavljeno Marec 3, 2017 Opozori Objavljeno Marec 3, 2017 Pri nama je takole: 2 x Yamaha, 2 x kovček, 2 x tank torba in 1x (na FZ 8, po potrebi pa še 1x na Xj 6) torba na zadnji sedež.
Janezs Objavljeno Marec 3, 2017 Opozori Objavljeno Marec 3, 2017 (popravljeno) Kaj pa kriega? http://kriega.com/bikepacks/us-c Je modularen setup. Lahko skombiniraš boga in pol. Traki grejo pa pod zic. lp Popravljeno Marec 3, 2017. Popravil Janezs DAMI34 1
MeSkO__ Objavljeno Marec 3, 2017 Opozori Objavljeno Marec 3, 2017 Jaz imam tole na hornetki in se kar vredu obnese. GoBobi, UnionJack in DAMI34 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 4, 2017 Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 Tako je izgledala moja yamaha preden sva se z mojo drago odpelala proti kampu Čikat na Malem Lošinju ... Andrejcer, DAMI34, notranc in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 pred 11 urami, MeSkO__ pravi: Jaz imam tole na hornetki in se kar vredu obnese. ta se mi zdi kul, maš kak link?
blazzarss Objavljeno Marec 4, 2017 Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 @MeSkO__ in pa vsi ostali ki imate zadnje torbe na ta način - kako se odnese če imaš še ruzak na sebi? Najbrž se "tepeta" med sabo. Iz vaših izkušenj, koliko litrsko torbo je potrebno imet za notri spravt robo za čez vikend (npr. 2 majce, 1 dolgi rokavi, kratke hlače, higienski pribor..) lp
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 pred 6 minutami, blazzarss pravi: @MeSkO__ in pa vsi ostali ki imate zadnje torbe na ta način - kako se odnese če imaš še ruzak na sebi? Najbrž se "tepeta" med sabo. Iz vaših izkušenj, koliko litrsko torbo je potrebno imet za notri spravt robo za čez vikend (npr. 2 majce, 1 dolgi rokavi, kratke hlače, higienski pribor..) lp 15 litrov. Dolge hlače, dolga majica, kratke hlače, kratka majica, gate, nogavice, pa še nekaj malega osebna higiena. Preverjeno blazzarss in GoBobi 2
Big Py Objavljeno Marec 4, 2017 Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 O jezus, jest pa za 2 kakih 100 litrov zraven tovorim. Skrajni cajt da začnem sam pakirat, maxxa, GoBobi in Kor13 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se