RSTDRIVER Objavljeno Marec 8, 2017 Opozori Objavljeno Marec 8, 2017 sportaki pa prtljaga.....? pejte mao u Švico (tam so se mi zataknili v uč) pa poglejte kako so rešili problem prevoza gat brez, da bi iz sportaka naredili turerja..... en sam lubcat rukzak 30+ L reši njihove probleme.... a, ja oni so itak hribouci... izibajker, GoBobi, ukica in 3 others 5 1
maus Objavljeno Marec 9, 2017 Opozori Objavljeno Marec 9, 2017 pred 12 urami, RSTDRIVER pravi: sportaki pa prtljaga.....? pejte mao u Švico (tam so se mi zataknili v uč) pa poglejte kako so rešili problem prevoza gat brez, da bi iz sportaka naredili turerja..... en sam lubcat rukzak 30+ L reši njihove probleme.... a, ja oni so itak hribouci... sori .. ampak mene nahrbtnik moti ... 1. ramenski ščitniki te tišijo .. 2. grba na kombinezonu ... sj za do morja pa nazaj še gre ... 14 dnevna furca po Siciliji al pa po Albaniji, Romuniji ipd ... pa ne gre .. vsaj meni ne ... nejc74, Kor13, DAMI34 in 1 other 4
Miha X Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 Tale rukzak mam za do max. 5 dnevno turo. Na sliki je bolj prazen, drgač je pa cca. 25 litrov, ko ga razširiš. Kugelschreiber, GoBobi in Joker 3
Zivnorc Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Kupil novo torbo, ker mi je stara razpadla. To torbo imam, ko grem solo. Na zadnjem sedežu, ker ne maram, da me kaka torba tišči v brado na rezervoarju. Ta torba se mi zdi zelo dobra, ker je močna, trdno jo lahko pritrdiš na sedež in kar je najpomembneje, je trdna, ne opleta in je oblikovana tako, da je do hrbta samo nekaj cm in nagnjena naprej, da je vse skupaj v zavetrju telesa motorista in je zelo aerodinamično. Med vožnjo ne moti nič. na tak način lahko odstraniš torbo s sedeža... na sedežu ostane samo ta podloga.... na torbi pa so naramnice in torba se spremeni v nahrbtnik. Kupil v BS. Cena 125€. Ni glih čisto poceni, je pa (zelo) vredna svojega denarja. Drugače pa imam za na ta motor tudi držalo za givi kovček in stranski torbi. lucif3rka, VS800, Kor13 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Jaz sem pa tkole nardil, ker imam givi qucklock torbo in ker mi tudi ne paše imeti pod brado prevelike torbe, hrati pa lahko še na tank dam neko manjšo, tolele: zafencljam na sedež in wala, samo kliknem gor torbo...bilokatero s quicklock sistemom od Givija mam pa tole: VS800, maxxa, Zivnorc in 2 others 5
sesir Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Ob 8. 3. 2017 ob 14:52, maus pravi: to je taprava demokracija .. pa še okn ima lahko u autu odprt, pa musko posluša kero če ... variant za otovorit športaka je kr neki .. malo je potrebno posrfat in se dobi kar nekaj idej Če se seliš lahko tudi takole... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 Ne želim si takole, za to mam GTja maus 1
sesir Objavljeno Junij 12, 2017 Opozori Objavljeno Junij 12, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Ne želim si takole, za to mam GTja Se pogosto seliš?
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2017 Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 Tkole zgleda moj moped...pol pa pride gor še jest + moja L/2. maus, VS800, Kor13 in 5 others 8
sunnygirl Objavljeno Junij 30, 2017 Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 pred 1 uro, Zivnorc pravi: Tkole zgleda moj moped...pol pa pride gor še jest + moja L/2. In za koliko dni gresta takole malo napakirana? Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2017 Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 Emmm... ...do nedelje... maus, sunnygirl, GoBobi in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: Emmm... ...do nedelje... al je vikend do nedelje al pa 10 dni, vedno je enako robe za spakirat, a ne Drugač pa, najmanj pakiranja kot sem ga do sedaj rabil, pa še vedno ni nič manjkalo je šlo v torbico 5 litrov na zadnji sedež: ščetka pasta (mala tuba) kratke hlače jeans do kolen papuče kawasaki t shirt Quest, maus, sesir in 2 others 5
GO_Tomi Objavljeno Junij 30, 2017 Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 A za žajfo pa peškir je pa zmankalo placa? Zivnorc in sunnygirl 2
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 pred eno uro, GO_Tomi pravi: A za žajfo pa peškir je pa zmankalo placa? ma Milena v bistvu je zmanjkalo ja, ampak zdej ne kadim več, tako, da je plac tut za žajfo, pa grickalico za nokte GO_Tomi, maus in Zivnorc 1 2
GO_Tomi Objavljeno Junij 30, 2017 Opozori Objavljeno Junij 30, 2017 33 minutes ago, DAMI34 said: grickalico za nokte Obvezna oprema maus, Zivnorc, sesir in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 1, 2017 Opozori Objavljeno Julij 1, 2017 Moja kobila, pred odhodom v kamp Čikat na Lošinj, s sopotnico na zadnjem sedežu ... Tank torbo in bočni torbi sem sigurno kupil pri stricu Lojzu, kje sem nabavil pa "zadnji kovček", je pa tudi "odletelo iz mojega spomina" ... maus, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
sunnygirl Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 Ob 30. 6. 2017 ob 12:14, Zivnorc pravi: Emmm... ...do nedelje... No za vikend bi tudi jaz imela bolj malo robe (ob predpostavki da se ne kampira seveda). Za 16 dni je pa krame kar nekaj več... maus in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 ...ne rabiš več.....pa še to je bilo za dva spakirano...pa še to pol preveč vsega. ..par gat, dvoje štunfe, tri majice, kopalke, kratke hlače, trenirka, japanke pa soperge...več kot dovolj za 16 dni. Imaš pol placa v kufrih še za masko, plavutke, šnorkelj in Explorer 140. Roštilj gre na kufer. V trgovini kupiš deterdžent za ručno pranje rublja in sproti pereš tasmrdljive cunje. maxxa, DAMI34, Quest in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 (popravljeno) Ob 1. 7. 2017 ob 9:04, RobiRoberto pravi: Tank torbo in bočni torbi sem sigurno kupil pri stricu Lojzu, kje sem nabavil pa "zadnji kovček", je pa tudi "odletelo iz mojega spomina" ... Je že priletelo nazaj in celo hitreje kakor to, v kateri temi sem o tem pisal ... Kovček sem kupil v Moto Mauri v Stari Gorici. Kako sem se tega spomnil? Pomagal sem si s temo Moto trgovine - Italija. Popravljeno Julij 4, 2017. Popravil RobiRoberto Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 Ob 30. 6. 2017 ob 12:20, DAMI34 pravi: al je vikend do nedelje al pa 10 dni, vedno je enako robe za spakirat, a ne Drugač pa, najmanj pakiranja kot sem ga do sedaj rabil, pa še vedno ni nič manjkalo je šlo v torbico 5 litrov na zadnji sedež: ščetka pasta (mala tuba) kratke hlače jeans do kolen papuče kawasaki t shirt tale vikend sem testiral še XXL otovorjenost for 1 person. Ker nisem vedel kaj natovoriti sem kar tak brez veze vrgel v torbo kompresor, eno majico, dežkota, podkapo, pač kar mi je prišlo pod roke.....ko sem se ponoči vračal in je od Rijeke pritisnil mraz 11C, sem kmal še kompresor oblekel nase elastični trak je samo varovalka, če bi slučajno GIVI o ring spustil, pa da torba ne odleti nekam u 3pm sesir, GoBobi, GO_Tomi in 1 other 3 1
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 9, 2017 Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 Tudi takole se da, če gre človek kampirat za 31 dni. P.s. prednja guma je komaj kaj obrabljena Janezs, DAMI34, Kugelschreiber in 3 others 3 3
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2017 in vsak semafor, ko poštartaš, gre po zadnji Kor13, GoBobi, Janezs in 2 others 5
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 Ob 9. 7. 2017 ob 20:46, DAMI34 pravi: in vsak semafor, ko poštartaš, gre po zadnji Ma kakšen semafor, iz vsakega ovinka če je treba Janezs, gsxf750, sesir in 2 others 2 3
Snečer Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 pred 12 urami, svobodnaptica01 pravi: Ma kakšen semafor, iz vsakega ovinka če je treba za ovinkom verjetno misliš, ker v nagibu še nisem videl, da bi kdo po zadnji
BIF Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 Kaj vožnja po zadnjem kolesu skozi ovinek je kakšna nujno potrebna veščina, sposobnost, potreba....ali pa je le rehabilitacija nizke samopodobe, travme iz otroštva morda, ekshibicionizem...podobno kot nameščanje glasnih izpuhov? Ne vem...samo sprašujem. Ali pa je to le še ena tema za filanje serverja? GoBobi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se