jurejakopin Objavljeno Marec 12, 2017 Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 (popravljeno) Pozdravljeni, imam Mp3 500 Piaggio in ko sem po zimovanju priklopil akumulator nazaj v motor, mi lučka za ABS in ASR nenehno gori. Varovalke so ok. Mogoče lahko pridem do koga od vas ki to obvlada, sem iz Vodic. Hvala za pomoč in odgovor, Jure Popravljeno Marec 12, 2017. Popravil jurejakopin
mihael61 Objavljeno Marec 12, 2017 Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 pred 2 urami, jurejakopin pravi: Pozdravljeni, imam Mp3 500 Piaggio in ko sem po zimovanju priklopil akumulator nazaj v motor, mi lučka za ABS in ASR nenehno gori. Varovalke so ok. Mogoče lahko pridem do koga od vas ki to obvlada, sem iz Vodic. Hvala za pomoč in odgovor, Jure ali ti vžge,ti morda tudi kej piska,probaj še enkrat odklopit akumolator pa nazaj priklopi
jurejakopin Objavljeno Marec 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 Ne nič ne piska, sem odklopil pa zopet priklopili in gori še vedno
jurejakopin Objavljeno Marec 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 Sem, in gori. Ne nič ne piska, sem odklopil pa zopet priklopili in gori še vedno
mihael61 Objavljeno Marec 12, 2017 Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 pred 1 minuto, jurejakopin pravi: Sem, in gori. Ne nič ne piska, sem odklopil pa zopet priklopili in gori še vedno najbolje na servis da ti ga priklopi na računalnik če še imaš garancijo je tud boljše
jurejakopin Objavljeno Marec 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 Ja saj bo najbolje, imam garancijo ja, motor ja nov. Hvala
mihael61 Objavljeno Marec 12, 2017 Opozori Objavljeno Marec 12, 2017 pred 23 minutami, jurejakopin pravi: Ja saj bo najbolje, imam garancijo ja, motor ja nov. Hvala Ko bodo popravili mi javi kaj je bilo narobe,če ti ni preteško,men je garancija letos potekla pa je fajn kej vedet
jurejakopin Objavljeno Marec 18, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 Evo zrihtano, nič ni bilo samo en kabel sem narobe priklopil na akumulator. Lp Jure
mihael61 Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 pred 59 minutami, jurejakopin pravi: Evo zrihtano, nič ni bilo samo en kabel sem narobe priklopil na akumulator. Lp Jure ja,se zgodi hvala za info
Giig Objavljeno September 2, 2019 Opozori Objavljeno September 2, 2019 Potrebno je izvesti kalibracijo ASR 1. Vžig 2. pelješ, ko se ugasijo vse opozorilne lučke, ustaviš. 3. Stabiliziraš, ročna zavora 4. Pri vžganem motorju hkrati držiš ASR gumb in gumb za zagon motorja (5 sek. oziroma dokler ne začne ASR opozorilna lučka utripati) 5. Spelješ in voziš nekaj km cca. 40 km/h. Opozorilna lučka se ugasne , kalibracija končana
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se