Skoči na vsebino

Nemir


Elizabeta

Priporočene objave

Sem hotla mal pospravit......pa sem prebrala par starih postov......pa se me je spet lotil tisti prekleti nemir........ :wacko:

A mi je blo treba brat in se spet vsega spomnit......šit.....nikol ne bo konec......

Alla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdej morm pa še jest nekaj rečt. Vsi ste mal smešni. Al pa patetični. Al pa je to eno in isto. Kukr se vzame.

Ne gre mi v glavo, kako lahko nekdo nekoga kar iz čistega mira, zato, ker nekaj pove, ker mu je pač bilo do tega, da to na tak način pove, imenuje "pokovc" in mu posredno že vnaprej pove, da bo zarad tega, ker pove, kar misli, v lajfu, oprostite izrazu, najebal. Je pač človk, ki pove na glas. In je človk, čeprav kao pokovc, ki mu ta forum in ti ljudje nekaj pomenijo in je mislu, da lahko pove, kar je mislu, čeprav obstaja velika možnost, da sploh ni mislu točno tako, kot je napisal. In na tem forumu je veliko pokovcev in pokovk, ki včasih, ali pa pogosto, blebetajo neumnosti, za nekatere seveda, za druge pa so velmožje in velpunce. In spomnem se točno nekoga ( ki je nekaj postov nazaj) Zoku dajal lekcije, "ta prave" lekcije iz lajfa, pred nekaj meseci pa je ravno on "izlival sebe" na te strani in prav tako so se mu nekateri režali, ker so itak vedeli, za kaj gre, drugi pa so z njim patili. Pa men se tut kdaj kdo smeje, pa sama sebi sem včasih patetična in glupa, pa včasih ne morem iz svoje kože in se kregam z maticem in z lino in včasih kar vsevprek vse poljubljam - halo!!!! Pa sem stara 35 let. Pa sem n-krat "pokovsko" nastrojena.

Vsak naj pogleda vase. In se mi zdi skrajno neokusno, da ne rečem še kaj drugega, da je zdaj glavna tema vseh tem, vseh bruhalnikov in vseh nasmehov ZOK, brez katerega ta forum sploh ne bi bil to kar je. Že zaradi tega, ker bi nekateri od vas pogrešali njegove kao tupe pripombe, nekateri od nas ( tudi jaz) pa bi pogrešali njegovo toplino, človeškost, spontanost, simpatičnost in "pokovstvo"...

Zdaj pa kar....

Oproščam se za vse slovnične in ostale morebitne vsebinske napake, ki bodo komu šle v nos, ampak BMK :)

Zok: :004 :004 :004

Jaz se tudi spomnim nekoga, ki cmizdri vsakih pet minut, se primitivno obnaša in dela scene levo in desno, samo da bi pridobil tisti kanček oh-tako potrebne pozornosti, samo da bi vedel da obstaja in da je komu sploh mar zanj. Ampak kar je res, je res...vsak naj pogleda vase in naj bo šele potem pameten za druge.

Jaz zagovarjam, kot je omenil že spoštovani pepe, osebno komunikacijo in ne potuhe, ki jo ponuja skrivanje za monitorjem in tipkovnico...

Tip for the day:

Don't mess with fire - you'll get burned. And I'm talking third degree burns here.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nope....moderatorka ne bo zbrisala njegovega posta. Ker ga ma rada. In mu zato ne briše postov. :devil:

Alla :devil:

:OK: :OK: :OK: :OK:

:004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eeee sem malo na tesnem z časom, koliko strani nazaj morem it braz da bom vedetWTF se tu dogaja :hmm: :devil: .

aja drugače sem pa nemiren že nekaj časa, pomanjkanje km pa tako :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Zok - to si zgleda namerno sem spravil, ker si vedel, da ta Jasna bere Motosvet ... tudi toliko nisi bil da bi osebno povedal kar ze pac mislis da moras povedat?  :blink:

nja, mogoce izgleda tako na prvi pogled, ampak tema je NEMIR, js pa nism mogu spat, sem bil zivcen se tresel, bil v depri, ker sem vedel, da vse skup ne bo vec moglo laufat tak k je laufal do pred dvema tednoma, in da bo treba enkrat vsej zadevi nardit konc, kar pa ne bo slo na izi. in ker se temi rece nemir, in ker je v meni vrelo, sem pac napisal svoj post, za koji kurac se zdej obesate na vsak moj stavek, besedo, locilo??

Zok: kaj ti veš o svobodi, oz. kako lohk en tak pokovc govori o o čem takem?

Če Jasna res bere motosvet ji rečem lohk samo: ,,Srečnica, da se je majmun sam od sebe pobral,, Niso vsi taki sam mal bo treba počakat, da odrastejo do takrat pa samo uživi, pridejo, grejo in zadnji ostane,,. .)

Zok tebi pa ,,vsaka palca ima dva konca,,.

ad.1: ne poznas me.

ad.2: mas res.

ad.3: vsaka stvar (ne le palica) ima vsaj en konec. tudi najstniska ljubezen.

Jaz se tudi spomnim nekoga, ki cmizdri vsakih pet minut, se primitivno obnaša in dela scene levo in desno, samo da bi pridobil tisti kanček oh-tako potrebne pozornosti, samo da bi vedel da obstaja in da je komu sploh mar zanj. Ampak kar je res, je res...vsak naj pogleda vase in naj bo šele potem pameten za druge.

Jaz zagovarjam, kot je omenil že spoštovani pepe, osebno komunikacijo in ne potuhe, ki jo ponuja skrivanje za monitorjem in tipkovnico...

tudi tebe sem nasel v tvojem prvem napisanem odstavku. pa kaj, napadi me, BMK ka si mislis o men, kot sm reku, v temi naj bi bli komentarji kao nezazeljeni, ti pa si se razpisal kot da sm ti mlade pozrl!

glede drugega odstavka - ne mi z izjavami glede skrivanja za tipkovnico. ce me se nikol nis vidu pac tvoj problem, js tud tebe nism, pa ne govorim da se skrivas na drugi strani kabla, pa ceprav mas namesto svoje slike v profilu slike motorja.

kadar mi gre kira tema na zivce, oz. me ne zanima, je ne berem. z vami ocitno ni tako. in ce vam gre vse skup tolk v nos lahk tud recete moderatorjem nej vse skup preprosto izbrisejo. odlocitev je vasa, moznost mate, kaj bote naredl pa ni vec moja stvar.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sex je senzacija prouzrokovana situacijom kada muškarac stavlja svoju lokaciju u žensku destinaciju. Dali shvačaš ili želiš demonstraciju?

podpis neke forumske brhkosti.

sedaj ne vem ali novaci prostovoljce ali prostovoljno novaci :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgodba o sanjah

Spomladanski vecer. Ales, ze tradicionalno zamisljen, sloni na balkonu svoje studentske sobice. Po glavi se mu, kot navadno, podijo raznorazne misli, a vse imajo neko skupno tocko. Tino. od njenega prvega obiska v njegovi sobi, si je ne more zbiti iz glave.

Bil je vecer pred gigantsko prireditvijo, na katero pride folk iz cele drzave. Glasba, pijaca, tobak, zelenjava, ogrevanje v njegovi sobi, vsi dobro razpolozeni, ko Ales nekaj nadstropij nizje, na cesti, zagleda dve deklini, ki se sprehajata po cesti. On kot on, mu nekaj ni dalo, da se, opogumljen z OH skupinami, ne bi nagnil cez ograjo, in s krikom v rangu 130+ dB zaklical: "ALO, PUUUNCEEE!!! PARTY - SOBA 3E!!!" sprehajalki sta, kot vse ostale v taki situaciji, odvrnile, naj raje on pride dol. to je bilo seveda nesprejemljivo, zurka je v sobi, ne na cesti. po pa nic.

Potem se je zgodilo: sozurerka, sosolka sprehajalk zaklice: "ALES, OBISK MAS, PUNCE SO PRSLE!!" vsa klapa v en glas zatuli, kot je pac v navadi ob takih priloznostih. najprej vstopi prva. crnolaska, dokaj kratki lasje, simpaticna punca. sledil je sok - Tina - dolgi blond lasje, popolna postava, prelep obraz... ...za trenutek pade v trans, z odprtimi usti in izbuljenimi ocmi je obcudoval to lepotico, ni vedel kaj bi. potem se je zacelo igranje najvecjega badass madafakaja pod soncem, glasen pogovor z Maretom - najvecjim tuning freakom dalec naokoli - o tem, kako so s predelanimi petkami in jugeci zezal v glavo macote v BMWjih, repencenje s hitrostnimi in casovnimi rekordi, vse, le da bi izpadel nekaj posebnega. Tini je postalo dolgcas, in cez nekaj minut je odsla. zacelo se je izcrpno zaslisevanje njene sosolke: ima fanta, vendar se kregata, in bosta sla narazen. hodi v prvi letnik te pa te sole. je od tam pa tam. telefonsko ma tolk pa tolk. jada jada jada. ok.

naslednji dan zbere Ales tisto malenkost pirhov, ki mu jih je se ostalo od zurke (pred zenskami navadno ni ravno samozavesten, in gleda raje od dalec), in jo poklice. Po nekaj romanticnih besedah v stilu "skoz nate mislim, ce mas cas bi te prosu ce prides v sobo", Tina res pride k Alesu, ki je imel na obisku ze best frenda, njegovo punco (Tinino sosolko), pa se cimer je bil, in je zacel sarit nekaj po notebooku. ker so ble zraven punce, je seveda obvezno pokazal vse slike in videe voznje z motocikli in avti, ki sta jih posnela skupaj z Alesom. spanarija, da ni vecje. Tina odide - naslednji dan ima v soli kaos. njena sosolka spet dozivi dolgo zaslisevanje. izve, da mora Tini povedat vsak stavek, ki ga Ales izrece glede nje, da ji je vsec, da ma "full lepe ucke", itd. Ales je cist nor.

Dan kasneje. pade odlocitev, da Tino koncno poklice. zvoni. sedemkrat. odgovora ni. whatever. cez 45 minut se 1x. ista pesem. klice njeno frendico, ce je slucaaaajno kaj narobe. "ne ji povedat d sm ti js to povedla, ampak se je s tipom pobotala, nauta sla narazn." kaj sledi?? v eni roki pir, v drugi cik, Ales na balkonu sanjari o Tini, njenih svetlih laseh, zasanjanih oceh, prelepem obrazu, popolni postavi - o svoji sanjski zenski. je pac se en, ki je ostal brez sanj. se dogaja. dan za dnem. tudi jaz bi rad mel CBR 1000 RR. O:-)

Kakrsnekoli asociacije in/ali povezave s katerokoli osebo strogo zanikam, ne, to nisi ti, imena, osebe in dogodki so izmisljeni, avtor ne prevzema odgovornosti za posledice branja, in prosi da negativne kritike, podjebavanje in zezanje v ziv mozag obdrzite zase. vecina navdiha izvira iz pogleda na novo CBR RR modre barve, danes parkirano pred Planetom Tus. :wub:

:afro1:

Popravljeno . Popravil Zok
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ODSOTNOST NEMIRA IN ZMEŠNJAVE

Nekoč je živel pohlepen mož. Imel je gos, ki je vsak dan znesla zlato jajce. Nekega dne je razparal goskin trebuh, misleč, da bo v njem našel mnogo zlatih jajc!

Človeški um išče srečo in verjame, da jo lahko dobi v tem svetu, skozi slavo, bogastvo, veleposestjo, lastnino, s pomočjo drugih ljudi ali sorodnikov. Še več, predstavlja si, da je raj tam, kjer lahko dalj časa več uživa. Na koncu pa bo ugotovil, da neomajno srečo lahko dobi samo če se utrdi v svoji resničnosti, ki je sama blaženost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Poletje....spet nemir.....počasi se približuje čas, ko bom spet šla k moji mali cerkvici....zgleda, da si res samo tam lahko nafilam baterije.....v tišini, sredi ničesar. Grem.....

post-15-1088382310.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ALLA :yea1:

Ne mis skomin delat......... :cry:

Jaz bom tudi nekaj takega gledal, no morda malo večjo školjko, ampak šele oktobra............ :hmm: :hmm: :hmm:

Kdaj bo ta presneti oktober :doze:

:grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:

Popravljeno . Popravil Zok
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obtožujem spremenljivost svoje notranjosti!

Ni najti več oblik,

ne mirnega morja,

nikjer ni več postanka.

Viharji iz prostranstev zaječe v jadra

in valovi bičajo telo.

Zdaj oblikuješ me le ti,

nemir.

(Bruno Lubec)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še ena definicija mira in nemira. Trenutno poslušam skladbo Na lepi modri Donavi od Starussa. To je mir, ko se predajam domišlijskim figuram, ki se vrtijo v valčku. Nemir nastane, ko mi začne za hrbtom cviliti pes. Kako nadležno cvili. Mater mu, moram na sprehod. Ajde, pa imam nemir.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nemir

Skoro ce doci, skoro ce proci,

skoro ce prestati, skoro ce stati.

Skoro ce bednom, skoro ce zednom,

dovoljno vode dati.

Skoro ce biti svi ljudi siti,

skoro ce, skoro ce ljudi

imati kuce, zaklon od tuce,

od kise i od studi.

Skoro ce nestati, skoro ce prestati

da se od straha ludi,

skoro ce biti sve sto cu sniti,

sve sto mi zelja zazudi.

O, tada ce, tada ce

svud biti palace,

svud bice kikota, smeha,

sanjace, pevace ljubav i prolece

s cvrkutom ispod streha.

(Oskar Davico)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar sem si prekinil popoln mir. sam za racunalnikom iz CD playerja pa se je razlivala tretja simfonija (eroica) od L. v. Beethovna.

Premalokrat si privoscim klasiko... Treba bo na kak koncert.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Povabi me včasih

v kraje neznane,

mi zjutraj pod okno

pripelji cigane.

Povej mi o sanjah,

četudi so grešne,

zaupaj mi želje,

četudi so smešne.

Napravi to zmeraj,

ne bodi kot drugi,

ljubezen ni reka,

ki teče po strugi.

Napravi to zopet,

ne hodi po poti,

naj sreča minljiva

kar pride nasproti.

Poljubi me nežno,

ko drugi hitijo,

povabi me v mesto,

ko drugi že spijo.

(Feri Lainšček)

:unsure:

Pa sem rekla, da ne bom več... :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povabi me včasih

v kraje neznane,

mi zjutraj pod okno

pripelji cigane.

Povej mi o sanjah,

četudi so grešne,

zaupaj mi želje,

četudi so smešne.

Napravi to zmeraj,

ne bodi kot drugi,

ljubezen ni reka,

ki teče po strugi.

Napravi to zopet,

ne hodi po poti,

naj sreča minljiva

kar pride nasproti.

Poljubi me nežno,

ko drugi hitijo,

povabi me v mesto,

ko drugi že spijo.

(Feri Lainšček)

:unsure:

Pa sem rekla, da ne bom več... :cry:

Ti kar, tale je meni hit poletne sezone, odkar sem jo prebral v Oni.... Feri je Tzar :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni slabo biti bedast, če je neumnost samo tvoja.

Zavedal sem se, da bom nekega dne pisal o Katherine in da bo to težaško delo.

Kaj preprosto je bilo pisati o kurbah, pisati o dobri ženski je mnogo, mnogo težje. (Charles Bukowski)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Nemir,

vračaš se. Čutim, kako lezeš v vsak atomček mojega telesa. Naraščaš, dokler ne butneš v oviro, ker ne veš kako izzveneti.

Vprašanja, od kje si in kaj hočeš, so nepomembna. Tu si.

V trenutku zamegliš vse ostalo. Hočem te občutiti.

Vesela se te. Spet sem!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Nemir

V mojem srcu je nemir, ko vreme je slabo in kup ovir

Da spet motor bi skočil v strasten dir

In sprožil konjskih sil prepih, prepir

Dolgčas je, ko vetra ni

Zamenjali so ga turobni dnevi vsi

April'ja spet miruje ter stoji

In čaka sončne, tople dni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!