Popularna objava BIF Objavljeno Maj 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2017 (popravljeno) Večina, ki načrtujemo potovanja po tujini....še posebaj v države, ki so bolj namenjene avanturistom...se srečujemo z vprašanjem, kakšne so tam kaj cene, takih čisto normalnih uporabnih reči...kosilo, gorivo, voda, itd.... Prilagam povezavo do strani s katero sem si veliko krat pomagal. Praviloma so redno up to date. Veljajo povprečno za posamezno državo....iz izkušenj pa lahko povem, da so cene potem tam dejansko nižje....prestolnice in mesta ter turistične destinacije so kot povsod drugod zgodba zase. Za iskanje vtipkate v google....COST OF LIVING...potem pa dodate kaj iščete...npr. Russia, Albania, Kazakhstan, Iran...ali pa kar mesto (običajno glavna ali večja mesta)...Astana, Moskva, Tirana itd. V levem kotu spremenite valuto iz lokalne v euro in dobite približno predstavo kaj vas čaka. Upam, da bo komu v pomoč....primer za Rusijo.... https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Russia&displayCurrency=EUR Meni osebno je najboljše vodilo podatek o povprečni plači (spodaj)...potem jo primerjam s svojo in mi je v glavnem jasno kaj me čaka....;) Popravljeno Maj 17, 2017. Popravil BIF Target, milan11, maus in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 17, 2017 Deli Objavljeno Maj 17, 2017 (popravljeno) pred 15 minutami, BIF pravi: Upam, da bo komu v pomoč.... https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Russia&displayCurrency=EUR ... dobra povezava ... vsaj za približno lahko celo primerjaš .. js sm primerjal cene .. in vze Krakow in LJ ... edin kava je dražja https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Slovenia&country2=Poland&city1=Ljubljana&city2=Krakow+(Cracow)&tracking=getDispatchComparison Popravljeno Maj 17, 2017. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Maj 17, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2017 Bil v Krakow-u čez prvomajske...v centru kava dražja kot pri nas...tako da kar drži. Za to povezavo je pomembno, da informacije prihajajo od ljudi...torej dejanskih uporabnikov...ne iz nekih statističnih uradov, kjer je potem v resnici vse drugače. najdeš pa tudi ostale zanimive informacije...recimo stopnjo kriminala ipd. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 17, 2017 Deli Objavljeno Maj 17, 2017 (popravljeno) pred 8 minutami, BIF pravi: Bil v Krakow-u čez prvomajske...v centru kava dražja kot pri nas...tako da kar drži. Za to povezavo je pomembno, da informacije prihajajo od ljudi...torej dejanskih uporabnikov...ne iz nekih statističnih uradov, kjer je potem v resnici vse drugače. najdeš pa tudi ostale zanimive informacije...recimo stopnjo kriminala ipd. sm primerjal ene par krajev, kjer sem bil ...in kr drži dobra in uporabna povezava p.s. je pa res, da je to le za večje kraje - mesta, kjer so cene običajno višje kot v manjših krajih, kjer se mi običajno vozimo ... Popravljeno Maj 17, 2017. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Maj 17, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2017 Jasno. Po mojih izkušnjah velja po večini držav enako....glavna mesta in turistične destinacije so dražje....manjši kraji in periferija...ceneje. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 12, 2020 Deli Objavljeno Februar 12, 2020 En zanimiv video na temo stroškov potovanja do Rusije in nazaj... milan11, notranc, Akito in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se