Purusha Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 Zdravo, po eni sezoni vožnje z Burgmanom 400 (l.2000) sem se ga počasi navadil, ampak opažam, da mi malo manjka živahnosti pri tem motorju. Zadnjič sem sprobal T-Max-a 500 novejši model (2004) in je razlika opazna, res lepo poskoči pri prehitevanju in tudi samem speljevanju. Ampak mi ni všeč kako se vozi z njim. Mi bolj paše nižja lega kot je Burgman. Mogoče Honda SW 600? Me zanima, če je kdo od vas vgradil športni variomat v svojega Burgmana in koliko se pozna pri starejšem modelu? Al res ni druge kot it na kak drug močnejši in novejši model, če želim občutno izboljšanje? Kaj pravite ostali motoristi?
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 pred 7 urami, Purusha pravi: Zdravo, po eni sezoni vožnje z Burgmanom 400 (l.2000) sem se ga počasi navadil, ampak opažam, da mi malo manjka živahnosti pri tem motorju. Zadnjič sem sprobal T-Max-a 500 novejši model (2004) in je razlika opazna, res lepo poskoči pri prehitevanju in tudi samem speljevanju. Ampak mi ni všeč kako se vozi z njim. Mi bolj paše nižja lega kot je Burgman. Mogoče Honda SW 600? Me zanima, če je kdo od vas vgradil športni variomat v svojega Burgmana in koliko se pozna pri starejšem modelu? Al res ni druge kot it na kak drug močnejši in novejši model, če želim občutno izboljšanje? Kaj pravite ostali motoristi? Izboljšanje prinese: lažji valjčki, športni variomat, menjava za močnejši motor.
Purusha Objavljeno Maj 31, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 (popravljeno) 8 hours ago, Scarabeo 500 said: Izboljšanje prinese: lažji valjčki, športni variomat, menjava za močnejši motor. Saj se mi je zdelo Sem sprobal danes še Hondo SW 600 pa nisem nekej navdušen za tolk več denarja. Full ima čudno lego motorja pri počasni vožnji... skorajda malo štorast je. Če bi želel izvedet točno kateri valjčki in variomat se najbolje obnesejo za Burgmana 400... ima kdo izkušnje? Popravljeno Maj 31, 2017. Popravil Purusha
sesir Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 (popravljeno) Nasplošno variomat "malosi"... Menjaj še zračni filter jz sem enkrat za malosi in bil zadovoljen... Popravljeno Maj 31, 2017. Popravil sesir
Purusha Objavljeno Junij 1, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 A niso menda J.Costa variomati najboljši?
Purusha Objavljeno Junij 6, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2017 To je to? Noben ne več več kot toliko v naši Sloveniji?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se