Skoči na vsebino

Sune? Mit ali resnica (nabijanje ali 2cilindra 650 ccm res suneta, pa o 650vs1000)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, sesir pravi:

Razmišljam...

Dami kak to da si nisi zase nazaj versys kupo bi užival v neizmernem navoru namesto,da si kupil 4cilindraša...No res da imaš ktm a tist je zdaj le za v dvoje al kako?

ker nisem hotel motorja, ki butne, hotel sem nekaj bolj umirjenega, primernega mojim letom :D

Objavljeno

Meu bandita 650  4 valjnik 86 konjev in zdej 650 versača 64 konjev....

Ja ko sem se prvic  pelju z versotom  se mi je res zdelo da 'sune'  ker pac iz nule bolje potegne.... za normalno voznjo vec kot dovolj gre ..ceprav mi je skor malo presvoh ...kaksen konjič več  vseeno  neb blo slabo no

Je pa bandit na obratih popizdiu in precej bolje leteu... pri 200 je bil cisto miren... versys ni... drugacna oblika drza itd...

Uglavnem meni je mašina od versota boljsa ... ker ne rabis skoz saltat in vlece v vseh prestavah ...ce vozis pac normalno , da bi pa neki sunu pa nevemkaj pa ne :D sune cross

P.s je pa smesno 8 strani nabijanja sam o tem ker motor kolk sune . Vsak motor ma svoje prednosti in slabosti... 

Objavljeno

Tist  k  znalc misl,  da sune je  verjetno bolj  cukanje, k ma Veraći najhujso ketno evr.:lol1:

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Jaz nimam pojma o enduriranju,sam sem za tebe znalca lahk profesor,tam kjer se ti voziš s beto se jaz z LT hahaha  kKdaj si pa prišel do motorja brihtol ....prvič si ga videl na policiji,zdej pa vse veš,eden tistih na papirju močen .....

Zanimivo, da poznaš mene in mojo motoristično zgodovino. 

Ampak, kar nadaljuj. Se boš še bolj osmešil. 

Objavljeno
pred 17 minutami, Rogerg pravi:

Ja ko sem se prvic  pelju z versotom  se mi je res zdelo da 'sune'  ker pac iz nule bolje potegne.... za normalno voznjo vec kot dovolj gre ..ceprav mi je skor malo presvoh ...kaksen konjič več  vseeno  neb blo slabo no

Je pa bandit na obratih popizdiu in precej bolje leteu... pri 200 je bil cisto miren... versys ni... drugacna oblika drza itd...

Uglavnem meni je mašina od versota boljsa ... ker ne rabis skoz saltat in vlece v vseh prestavah ...ce vozis pac normalno , da bi pa neki sunu pa nevemkaj pa ne :D sune cross

P.s je pa smesno 8 strani nabijanja sam o tem ker motor kolk sune . Vsak motor ma svoje prednosti in slabosti... 

Nabijalec ne bo prebral tvojega zapisa in ga še manj razumel. Ker si napisal tisto, kar sem jaz na začetku in ostali kasneje. 

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Nabijalec ne bo prebral tvojega zapisa in ga še manj razumel. Ker si napisal tisto, kar sem jaz na začetku in ostali kasneje. 

ta drugi nabijalc, pa ne razume zapisa prvega nabijalca in pol je nabijanja za 7 strani. :P

sam da sune, pa je vse ok :D

• Haha 2
Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

ta drugi nabijalc, pa ne razume zapisa prvega nabijalca in pol je nabijanja za 7 strani. :P

sam da sune, pa je vse ok :D

Pravzaprav moraš spremeniti naslov teme, ker te zadeve pozna motoroznanstvo že od začetka motorja z notranjim zgorevanjem. Torej ne gre za izbiro med mitom in resnico, ampak za dejstvo. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Pravzaprav moraš spremeniti naslov teme, ker te zadeve pozna motoroznanstvo že od začetka motorja z notranjim zgorevanjem. Torej ne gre za izbiro med mitom in resnico, ampak za dejstvo. 

gre za SUNEK versačeta :ras:

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Saj je vse v redu in prav, nekaj poznamo vsi in vemo kako recimo kroska butne...smešno je to, da se je tale tema začela z izjavo kako en Versys butne...to je vse...ostalo so pa klobasanja, pa nekaj resnice :D

Med 3 urnimi intervali previjanja in pitanja naraščaja se morem z nečim zaposlit :whistle:

Objavljeno

Kaj pa MZ pa ČZ? Men je ČZ 350 bl sunu, sploh tm med 120 in 125 kmh.:ras:

• Haha 2
Objavljeno
pred 44 minutami, Rogerg pravi:

odgovorjena tema

Objavljeno

REZIME

NEKIMA RADJE UDJE U DUPE NEGO U GLAVU

...poj pa zarad tega se lase zgubijo.  

:smoke:

• Haha 3
Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

Zanimivo, da poznaš mene in mojo motoristično zgodovino. 

Ampak, kar nadaljuj. Se boš še bolj osmešil. 

Ti izgleda , da poznaš pol slovenije in noben nima pojma,vsi se smešijo,niso sposobni razumet itd.......res se smešiš,saj pravim,pazi , da te ne odtrga iz sedeža na tvojem brutalnem dvovaljniku hahaha

• Haha 2
Objavljeno
pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

Ti izgleda , da poznaš pol slovenije in noben nima pojma,vsi se smešijo,niso sposobni razumet itd.......res se smešiš,saj pravim,pazi , da te ne odtrga iz sedeža na tvojem brutalnem dvovaljniku hahaha

Ker pišeš takšne neumnosti, imajo ostali vpogled v tvoj intelekt. Spet. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Ker pišeš takšne neumnosti, imajo ostali vpogled v tvoj intelekt. Spet. 

Men gre z mojim intelektom kar fajn,če tako ostane se res ne sekiram kaj mi nekdo klobasa s policijskim intelektom.

Objavljeno

Da napisem se mojo izkusnjo s tem super duper agregatom. Torej 5 let nazaj sem prvic sedel-vozil er6n in se mi je zdel fajn motorck, potegne fajn, navijes 1 prestavo ga hoce neki dvignt. Si kupim fzs600 - raketa proti er6. Nabavim rsv mille, k dan pa noc proti fzs(bolsi). Grem delat za neomejeno, vozim er6n - podn od podna, gas tiscis do podna motor se ne premakne(da o zavorah ne govorim). Povzetek je da motor dobr sune ce si prej vozil skuterja ki vec k 50 ni sou. Moj piaggio typhoon z malosi kitom 70ccm je sou bl k ta motor. Je pa dobr za nezahtevnga uporabnika. :)  Ce bi se vozil v dvoje, bi verjetn kupu vstroma 650, ja.. da bi se sopotnica navadla :) 

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Kmet tale moja bo zdaj taka res dobronamerna. Vrži računalnik ali comp nekam stran od sebe al pa daj kakšni brhki Rusinji in raje uživaj v Rusiji. Ni vredno sekunde biti tukaj, če si nekje na poti. Saj veš, da te Borutt pogreša in ti očitno niti med dopustom ne da miru. V glavnem uživaj, slike limaj ko boš nazaj in prosim ne bit ko oni cepci, ki pridejo na tekmo ali pa so na koncertih in imajo telefon v rokah.

D2421A71-2C79-479B-AF3B-C3DC9AE3201D_cx0

Objavljeno

Glede na to, da je znalc zanetil tole temo bo kar mit.  :lol1:

Objavljeno
pred 8 urami, ukica pravi:

Da napisem se mojo izkusnjo s tem super duper agregatom. Torej 5 let nazaj sem prvic sedel-vozil er6n in se mi je zdel fajn motorck, potegne fajn, navijes 1 prestavo ga hoce neki dvignt. Si kupim fzs600 - raketa proti er6. Nabavim rsv mille, k dan pa noc proti fzs(bolsi). Grem delat za neomejeno, vozim er6n - podn od podna, gas tiscis do podna motor se ne premakne(da o zavorah ne govorim). Povzetek je da motor dobr sune ce si prej vozil skuterja ki vec k 50 ni sou. Moj piaggio typhoon z malosi kitom 70ccm je sou bl k ta motor. Je pa dobr za nezahtevnga uporabnika. :)  Ce bi se vozil v dvoje, bi verjetn kupu vstroma 650, ja.. da bi se sopotnica navadla :) 

Pravljičar, da peče. Sem slučajno tudi fazerko malo zapeljal...pri 11000rpm max moč, pri okoli 10k rpm max navor, ki ga nima več.

Kako se to vozi, ti je znano, er6 pa očitno nisi vozil po hribovju in še kje.

Objavljeno
pred 17 urami, Nearrain pravi:

Nimas pojma.

Bodi raje tiho, ker kle je zbrana crème de la crème profesorjev motoroznanstva in test fahrerjev.  :lol1:

pred 16 urami, DAMI34 pravi:

dva valja, inline...sori včasih počnem več stvari hkrati ne pa samo in zgolj "jebem Damija" na MS

prečno ali vzdolžno?:010

pred 16 urami, DAMI34 pravi:

Jaz še vedno čakam, živo pričo, ki mi bo dokazala in pokazala kako vrstni dvovaljnik, katerega sem sam vozil (si vidu @Nearrain in @thumper, da znam prav napisati) "sune" bolj kot kak usran 600ccm 4 valjnik. (namensko sem pisal 600ccm, lahko bi tudi 650ccm)

prečni vrstni dvovaljnik .. :P

pred 16 urami, maus pravi:

ko daš gas in če se glava ne dotakne trtice, ni noben sunek ... PIKA :ninja: 

sune tud trtica v tilnik pa je za to dost 50 v zid..

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 urami, ukica pravi:

a sunkov? :panic:

Objavljeno (popravljeno)

Lahkotno počitniško branje bi lahko v naslovu imelo dodatek "tema za prepoznavo drag race pilotov"...

Tale podhranjena jajca na en sam bat nikamor ne grejo, pa sem prepričan, da bi fanta v Paklenici popila vsaj pivo, če ne kar pojedla kalamarov, preden bi se pripeljali forumski znalci... 

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno
pred 51 minutami, thumper pravi:

sune tud trtica v tilnik pa je za to dost 50 v zid..

če nisi gumica, pol lahko tut u zid če čš :P

ninđa RR-ka sune tok, da te presune :jezik: 

sj versaći je tut kawasaki, mar ne :huh: .. po tej logiki sune :jezik: 

Objavljeno

Še nisem vozil motorja, kateri bi suval. Morda so le Kawasakiji malo bolj "ritasti", predvsem Z, ko se mu odpre šele nad 8000 obrati, drugače pospešujejo normalno, kot obračaš ročico plina.

Objavljeno
pred 16 urami, izibajker pravi:

Se pravi da tisti, ki imajo na kombinezjonih namontirane grbe, sploh ne morjo met taprauga filinga, če sune al ne...

Sicer je pa 100x bolje da sune, kot pa da vam ga sunejo...

majo majo .. tud grbo splošči :P

a maš izkušnje z ukradenim motorjem, da veš kaj je bolje, al kr neki nabijaš :huh: 

pred 1 minuto, vandrovec pravi:

Še nisem vozil motorja, kateri bi suval. Morda so le Kawasakiji malo bolj "ritasti", predvsem Z, ko se mu odpre šele nad 8000 obrati, drugače pospešujejo normalno, kot obračaš ročico plina.

valda .. kawasaki kt kavasaki ... sunesaki :lol1: 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!