Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 22 urami, bajkr88 pravi:

En cejt nas je skrbel če bo kdaj sploh kj zrasl, zdej pa ne bomo vedl kam z gnarom 😮 nikol prou 😑

Kup kojne, če ga maš preveč 😂

Objavljeno

sej ne da se hvalim, sam zgol informativno sem poregleda tale video:

pomemben je naslov, itak: How to Cash Out Millions in Crypto 

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

@mausbi reku:

LAMBO :D

jaz pa NINĐA :D

čestitke vsem k ste pregurali 100000usd :P

• Šokiran 1
Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

@mausbi reku:

LAMBO :D

jaz pa NINĐA :D

čestitke vsem k ste pregurali 100000usd :P

a je že tok.. sploh ne spremlam več, ker sem se zgubu v teh vsotah :huh: 

sam še trošim in nikol konca... tri dni zapravlam, pa mam še vedno isto oziroma še več v EUR ... čudn vse skupi :P 

• Haha 3
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

a je že tok.. sploh ne spremlam več, ker sem se zgubu v teh vsotah :huh: 

sam še trošim in nikol konca... tri dni zapravlam, pa mam še vedno isto oziroma še več v EUR ... čudn vse skupi :P 

vse boš zapravu :P

nehi. :D

• Haha 2
Objavljeno

Glp...danes pa kar orenk potop.

Objavljeno
pred 2 urami, Tedybear pravi:

Glp...danes pa kar orenk potop.

jemlje zalet :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Se vid, da je ponekod že petek 13. 😂

• Haha 1
Objavljeno

evo .. je že 100 k EUR ... maljoni ;) 

• Haha 1
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

In? Bo trump kj napihnu al bo zjebu 🤣 skalar nc ne napoveduje več 😐

Objavljeno
pred 1 uro, bajkr88 pravi:

skalar nc ne napoveduje več 😐

Do konca tega desetletja se bo BTC približal 1 mill. Države, banke in velike institucije BTC dodajajo kot strateške rezerve. Kar precej zveznih držav v USA sprejema zakonodajo da bodo to lahko počele. Evropska unija je centralnim bankam dovolila da 2% svojih sredstev hranijo v BTC. Veliko evropskih držav dodaja BTC v svoj portfelj, ampak potihoma. Češka ne skriva...itd.

Do tiste omenjene cifre bo pa še precej slabe vojle, švicanja in solz.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

pa vmes bo še fajn padu, kar pomeni da bomo spet kupili :P

ps. pi cycle top, še ni potrjen.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

"fajn"padu verjetno ne bo več. Bo pa tok, da bodo ljudje obupal, pocen prodal, pa drago kupoval.

Jr pa treba se zavedat, da ko je bil v USA sprejet prvi ETF za zlato, da je 5 let bila samo rast. BTC je veliko bolj likviden od zlata. Na vsakem petrolu lahko kupiš BTC. 

Objavljeno

Če sledim zadnje 4 cikle s predpostavko, da se BTC giblje vedno enako v stilu zgodovina se ponavlja oziroma se "rima" na 4 leta, bo normalno seveda padec. Nikakor ne bo tako nizek kot je bil prejšnjič, ampak vsaj 50% dol bo šel. Sem precej prepričan. Kar sploh ni slabo, saj si mora nabrati moči za ponoven vzpon.

Ljudje pa (vsaj večina) reagira čustveno in ko bo BTC na 70kek in letu še dol bo vse prodajalo, namesto da bi sedaj okrog vrha.

Objavljeno

Bomo vidl. Jest sm svojo kristalno kroglo dal vedeževalcu Blažu. Men ni delala čist prou. Kk pa njemu dela pa ne spremljam.:naughty:

• Haha 1
Objavljeno

js sm pa prodal 75%. se držim načela strategija in me gladko boli kita če bo še skoču do 200kek v tem ciklu,  kar pa ne verjemem, saj smo v gibanju proti vrhu, torej naš moment in precenjenost/overbought oba sta v zgornjem delu.

image.png.7383dddbc664a9ab014cffd65febccbe.png

Stoch RSI bo pa lep pokazatelj da smo dosegli vrh oziroma nas čaka sprememba v trenutku (glej sliko, graf 2) ko bo oranžna črta prečkala modro. Trend reversal.

Aja, tak pravjo modreci na tubi, od Stiva, pa še koga, nism si jaz zmislu, ma do sedaj je vse šlo točno tak, kot pokažejo grafki. Namreč cene ne določa Trumpek in kaka amerika, zgolj in samo gibanje grafa.

Če mal špekuliram na predzanji cikel, je bil vrh nekje okrog 70kdolarčkov, padec pa do 16k dolarčkov (v tem ciklu), pričakujem tudi v tem ciklu (vrha še ne vem) padec na neko četrtino vrednosti.

sicer pa to ni bistvo, bistvo je da, če sem večino prodal pri 104000 dolarjih, je važno da naslednjič kupim pri nižji vrednosti :D

Čist simpl.

Objavljeno (popravljeno)

Pametno. Ampak, če se že opiraš na preteklost...evforije ob koncu cikla še ni bilo. Časa imamo še cca 8 mesecev. Pa to si pozabil nazadnje se je RSI cca 200 dni gibal na vrhu. Krepko čez 200 dni!!

PS: Zdej k si bogat, boš lohk men pa vandrovcu kupu en motor. Sej vidš, da sva preohrna, da bi ga sama:naughty:

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno

Ja, ja, se strinjam. Smo v banana zone in vrh še ni potrjen, o obratu trenda se še ne govori, večina mojstrov je "bullish" počutja. Lahko bo še krepko čez, al pa ne... ampak jaz grem samo na zihr igrice, torej strategijo, ki sem si jo zadal (že sedaj sem prekoračil moj plan).

Verjamem, da znamo usekat na 120 in čez.

Štos je, da ko se začne sesuvat, gre ko domine. Na hitro.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Nisem še preveril, koliko se je dvignil BTC od nakupa, okrog 4X je bilo že pred časom pa ena valuta je še bolj zrastla. Kaj pa vlaganje v inteligentne portfelje, obljubljajo stalno enakomerno rast in višjo od BTC?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!